Lägenheter och privat boende Zaostrog

Zaostrog är en turiststad i kommunen Gradac vid Adriatiska havet i södra Dalmatien i Kroatien. Den består av två delar, den äldre delen ligger under de branta och massiva kalkstensklipporna i berget Biokovo och den nyare delen ligger längs Adriatiska kusten. Det gamla fransiskanska klostret Saint Mary dominerar området i mer än fem århundraden. Inne i klostret finns ett öppet museum, etnologisk samling, ett galleri och ett stort bibliotek...

Utvalda lägenheter och privata boende i Zaostrog

Sortera efter:

Lägenheter Bevanda

Zaostrog

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Sofia

Zaostrog

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

från 12 €

Lägenheter RIVA

Zaostrog

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenheter File

Zaostrog

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Lägenheter Julijana

Zaostrog

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

från 40 €

Lägenheter Villa Zaostrog

Zaostrog

Från havet 500 m
Kapacitet 26 personer

från 15 €

Lägenheter Ostrog - Zaostrog

Zaostrog

Från havet 100 m
Kapacitet 26 personer

från 35 €

Lägenheter Palma

Zaostrog

Från havet 20 m
Kapacitet 16 personer

från 40 €

Lägenheter Pirak

Zaostrog

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 25 €

Lägenheter Jakić

Zaostrog

Från havet 20 m
Kapacitet 7 personer

på förfrågan

Semesterhus Pirak 2

Zaostrog

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 65 €

Lägenhet BM

Zaostrog

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenheter Bevanda ( Zaostrog)

Apartmani Bevanda nudi smještaj u 5 lijepo uređen, klimatizirana i alla rummen. Apartmani Imaju TV SAT, Wi-Fi, Kuhinju, Kupaonicu s tuš kabinom, Terasu, en svit med din egen balkong i besplatan parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bevanda

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Villa Sofia ( Zaostrog)

VILLA SOFIA med pool Lyxiga lägenheter Villa Sofia med privat pool och nära havet Välkommen till receptionen av Villa Sofia Vi välkomnar dig Upplev en ren avkoppling på Villa Sofia på Makarska Riviera i Zaostrog Lyxiga lägenheter Villa Sofia erbjuder boende med ett fullt utrustat kök och matlagningsutrustning. Denna spektakulära villa med privat pool ligger bara en kort 3 minuters promenad från vad som förmodligen är den bästa stranden i Zaostrog Säker parkering på gården med övervakningskameror Vi erbjuder ljusa och modernt inredda lägenheter med gratis Wi-Fi och fullt utrustade kök På gästens begäran erbjuder vi en mängd cateringtjänster och vi rekommenderar dig de bästa restaurangerna Två rum för gästernas vistelse I det första vardagsrummet kan du koppla av i en annan siesta med en avslappnad musikatmosfär för att göra din dag roligare. Vi har också fitness, cykel, basket, bordtennis, sola parasoller, solduschar Det finns en stor terrass 150 m där du kan sitta och med möjlighet att använda grillen Vi erbjuder medicinsk service och tjänster och vi hjälper dig att välja lämpliga kliniker och läkare honung. en specialist för din hälsa. Möjligheten att vara närvarande i vårt hus vid havet. Undvik så mycket vinterperioden. I vårt milda medelhavsklimat som det naturliga luftbadet Vi pratar med alla förfrågningar så snart som möjligt Vi kommer att göra allt för dig för att göra din semesterbostad bortglömd och minnesvärd Med vänliga hälsningar

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Sofia

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 12 €

Lägenheter RIVA ( Zaostrog)

Lägenheterna Riva ligger i Zaostrog på Makarska Rivieran. En vacker stenstrand med en gradvis ingång till havet ligger cirka tio meter från lägenheten. I närheten finns butiker, restauranger, bageri, konditori

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter RIVA

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Lägenheter File ( Zaostrog)

Huset med två lägenheter ligger i den gamla delen av den vackra dalmatiska staden i Makarska Riviera. Det är bara några meter från havet och sandstränderna. Huset består av två våningar. Först finns det två sovrum, kök, två badrum med dusch, terrass och trädgård. På andra våningen finns en lägenhet som består av ett sovrum, kök, vardagsrum, badrum och balkong. Lägenheterna har alla nödvändiga förutsättningar för en bekväm, lugn och avkopplande semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter File

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Julijana ( Zaostrog)

Lägenhet A4 (+2) är stort, bekvämt, luftkonditionerat, välutrustat utrymme, total yta på cirka 100 m², hela första våningen med separat ingång för upp till 6 personer. Lägenheten har två sovrum med dubbelsängar, ett vardagsrum med två soffor, ett kök, en matsal, en soffa, två rymliga badrum och en stor täckt terrass på södra sidan med utsikt över havet. Lägenheten har fyra luftkonditioneringsenheter, TV, gratis WiFi, grill och privat parkering. Lägenhet A2 (+1) är en bekväm, luftkonditionerad lägenhet på bottenvåningen i ett hus på 30 m² för boende för 2 (+1) personer, består av ett sovrum med dubbelsäng, badrum, fullt utrustat kök med matbord och bäddsoffa. Framför lägenheten finns en stor täckt terrass. Lägenheten har luftkonditionering, TV, gratis WiFi, grill och privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Julijana

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa Zaostrog ( Zaostrog)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Zaostrog

Från havet 500 m
Kapacitet 26 personer

Pris från 15 €

Lägenheter Ostrog - Zaostrog ( Zaostrog)

Zaostrog är ett turistmål i centrala Dalmatien, beläget i den attraktiva Makarska Rivieran känd för sina kilometer med små stenstränder omgiven av tät tallskog. Zaostrog ligger 32 km från Makarska. Denna turistort har varit bebodd sedan forntiden, och dess ekonomiska bas var en gång jordbruks- och fiskerinäringen. På grund av kustens skönhet och ett stort antal privata boende blir Zaostrog dock en favoritdestination för gästerna. Letar du efter en stenstrand med skugga av tallar? Och om du vill njuta av det vackraste och tydligaste havet och samtidigt vara i fridens oas, väljer du Zaostrog. Incheckning: 14:00, Utcheckning: 10:00 Möjlighet till rabatt!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ostrog - Zaostrog

Från havet 100 m
Kapacitet 26 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Palma ( Zaostrog)

Lägenheter Palma ligger i Zaostrog, söder om Makarska, längs kusten, omgiven av en vacker trädgård med höga palmer och citrusfrukter. De ligger bara 20 meter från havet, där det finns en vacker stenstrand och inte långt är vackra vikar med stenar. Vi erbjuder boende i 4 sviter som alla har ett separat sovrum och ett vardagsrum med en säng. Lägenheterna har en vacker utsikt över havet och trädgården, det är tyst, den verkliga oasen för vila.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Palma

Från havet 20 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Pirak ( Zaostrog)

Alla boenheter är studiolägenheter. Studiolägenhet är en anläggning där gästerna har boendetjänster, utrustade så att gästen kan stanna, sova och förbereda och konsumera mat i ett rum.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pirak

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Jakić ( Zaostrog)

Lägenheter Jakic i Zaostrog har att erbjuda två lägenheter med tre stjärnor. Lägenheterna är moderna och fullt utrustade. Avståndet från havet är bara 20 meter. Platsen för var de befinner sig garanterar lugn och ro. Lägenheter Jakic har säkrat gratis parkeringsplatser som ligger nära hemmet. Båda lägenheterna har satellit-TV och luftkonditionering. I priset ingår turistskatt och parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jakić

Från havet 20 m
Kapacitet 7 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Pirak 2 ( Zaostrog)

Duplexlägenhet (2 + 2), 40 meter från havet, nytt. Bottenvåning: sovrum och badrum. Golv: kök, vardagsrum och terrass.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Pirak 2

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 65 €

Lägenhet BM ( Zaostrog)

Lägenhet 20 m från stranden på bottenvåningen i ett familjehus. Kapacitet för 4 personer med eget badrum och kök. En liten terrass. Fridfull miljö, nära till restaurangen och centrum.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet BM

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Turistguide - Zaostrog

Zaostrog  - Vapen Zaostrog är en turiststad i kommunen Gradac vid Adriatiska havet i södra Dalmatien i Kroatien. Den består av två delar, den äldre delen ligger under de branta och massiva kalkstensklipporna i berget Biokovo och den nyare delen ligger längs Adriatiska kusten. Det gamla fransiskanska klostret Saint Mary dominerar området i mer än fem århundraden. Inne i klostret finns ett öppet museum, etnologisk samling, ett galleri och ett stort bibliotek med över 30 000 titlar. Efter jordbävningen 1962 flyttade invånarna i Zaostrog från den gamla byn på sluttningarna av Biokovo-berget till den nya Zaostrog längs kusten. Efter att de flyttade börjar invånarna arbeta med turism. Längs den vackra stenstranden finns det många gamla stenar och nya, moderna hus och lägenheter i privata familjhem. Zaostrog har idag cirka 350 fastboende. Det blev snabbt en av de populäraste turistmålen, främst på grund av sand- och stenstränderna, trevliga promenad- och tallgata, många restauranger och turistfaciliteter som är idealiska för avkoppling och skoj med vänner och familj. Sök efter prisvärt privat boende i Zaostrog. Välkommen till Zaostrog!

Zaostrog Väderprognos