Lägenheter och privat boende Vrbovsko

Vrbovsko är en stad i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger vid den östra änden av Gorski Kotar längs motorvägen Zagreb-Rijeka, omgiven av frodiga lövskogar och barrskogar. Det nämndes först i slutet av 15-talet som en egendom till Frankopan-familjen och är en av de äldsta bebodda platserna i Gorski Kotar. Med förbi Karolina-vägen, sedan Louisiana-vägen i början av 1800-talet, började Vrbovsko plötsligt utveckla tjänster...

Sortera efter:

Lägenhet Thea

Vrbovsko

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Semesterhus Blaževci

Vrbovsko

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

från 95 €

Lägenhet Anika

Vrbovsko

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 100 €

Semesterhus Dolina

Vrbovsko

Från havet 45 km
Kapacitet 8 personer

från 160 €

Lägenhet Thea ( Vrbovsko)

Thea Lägenheten ligger i den vackra regionen Gorski Kotar, boende kapacitet för 6 personer. Thea lägenhet är nyinredda och fullt utrustade, består av två sovrum, vardagsrum, kök, matsal, två toaletter och en terrass. Det finns grill och 4 parkeringsplatser. Kära gäster erbjuder vi en mängd olika naturliga (Kamacnin canyon, avgrund ...), historiska och kulturella sevärdheter. Husdjur är välkomna!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Thea

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Blaževci ( Vrbovsko)

Holiday House ligger vid floden Kupa, bara ett dussin meter från kusten och erbjuder bekvämt boende för 6 personer (4 enkelsängar och 2 extrasängar). Bottenvåningen består av en entré, badrum, vardagsrum med terrass och fullt utrustat kök. En intern trappa leder till vinden där det finns två dubbelrum: varje rum har en balkong. Huset har renoverats och utrustats med nya möbler.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Blaževci

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 95 €

Lägenhet Anika ( Vrbovsko)

Lägenhet Anika ligger i byn Moravice, som ligger 70 km från floden och 70 km från Zagreb, nära staden Vrbovsko. Det ligger i hjärtat av Gorski Kotar och erbjuder bekvämt boende med många faciliteter. Frisk bergsluft, grön natur och dimmans flod Dobra som strömmar direkt till lägenheten erbjuder lugn och ro som krävs för en kvalitetssemester. Morgonkaffe med svarta storkar och ankor som simmar i floden kommer att koppla av och njuta av naturens vänner. Lägenheten har 4 vackert inredda sovrum med dubbelsängar och om nödvändigt barnsäng / extrasäng, vardagsrum, matsal, badrum med dusch och ytterligare en separat toalett. Köket är funktionellt utrustat med alla moderna apparater (diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, gasspis, kylskåp med frys). Vackert inredda omgiven med prefabricerad pool, öppen spis och trä och gas och traditionella bassänger, strandpromenaden längs floden. Sportanläggningar är tillgängliga för gäster (cyklar, badminton). På vintern uppvärms traditionellt trä. Tvättmaskin gäster bortskaffande. Husdjur tillåtna endast små raser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Anika

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 100 €

Semesterhus Dolina ( Vrbovsko)

Nybyggt vackert hus på 180 m2 på tre våningar, för upp till 10 personer. Byggd på platsen av en gammal nyans, på en tomt på 1200 m2. I källaren finns en källare (ett gemensamt rum inrett i en vacker stil, med öppen spis i träet). Dessutom finns en inomhuspool storlek (300 x 260), en finsk bastu för avkoppling och dusch. Den första våningen domineras av ett stort vardagsrum med kök och matsal, vardagsrum med terrass med utsikt över Dobre-dalen och de omgivande gröna kullarna. Det finns ett rum utrustat med en dubbelsäng och ett badrum med dusch. På vinden är tre sovrum, ett rum utrustat med två enkelsängar, ett rum med dubbelsäng (160x200), ett med bäddsoffa (160x200). Dessutom är rymliga badrum utrustade med dusch och tvättmaskin. Parkeringsplats, grön och rymlig trädgård med grill och lusthus för att njuta av luften. I Moravice, på statens väg D3 (70 km från Rijeka och 90 km från Zagreb), byter Vučinići byn Dobrefloden, passerar vid järnvägsstationen och kommer till den lilla byn Žakule.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Dolina

Från havet 45 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 160 €

Turistguide - Vrbovsko

Vrbovsko  - Vapen Vrbovsko är en stad i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger vid den östra änden av Gorski Kotar längs motorvägen Zagreb-Rijeka, omgiven av frodiga lövskogar och barrskogar. Det nämndes först i slutet av 15-talet som en egendom till Frankopan-familjen och är en av de äldsta bebodda platserna i Gorski Kotar. Med förbi Karolina-vägen, sedan Louisiana-vägen i början av 1800-talet, började Vrbovsko plötsligt utveckla tjänster för att tillhandahålla boende till husvagnar och resenärer. I början av 1900-talet byggdes i Vrbovsko det första hotellet, som då var det största hotellet från Zagreb till Rijeka. Förutom skogsbruk och träindustri, som är grunden för ekonomin, har turismen fortfarande stor betydelse. Boende i Vrbovsko erbjuds i bekväma lägenheter, rum och fritidshus som en del av privat familjebostad. Naturliga platser inkluderar det skyddade landskapet Kamačnik, en vacker kanjon som har snidit en liten flod Kamačnik genom vilken byggdes en trä gångväg. Genom Vrbovsko rinner den klara bergsfloden Dobra, perfekt för simning under sommaren, men också för paddling och forsränning. I närheten Vrbovsko finns många cykelleder och vandringsleder som leder till topparna i de omgivande bergen. Från historiska monument, nygotisk kyrka St Ivan Nepomuk och det underbara ortodoxa klostret St. Johannes baptisten Gomirje är värda att nämna. I det närbelägna Severin ligger en barock slott Zrinski Frankopan, som ligger högst upp på de branta klipporna över floden Kupa. Vi inbjuder dig att besöka Vrbovsko, direkt kontakta ägarna av lägenheter, rum och fritidshus och tillbringa en aktiv semester i hjärtat av naturen. Privat boende i Vrbovsko och omgivningen. Lägenheter, rum och fritidshus billigare upp till 40% utan höga byråavgifter. Välkommen till Vrbovsko! utveckla Prijevodi riječi ili izraza utveckla GlagolUčestalost develop utveckla, utvecklas, utarbeta, utbilda, arbeta upp, exploatera evolve utvecklas, utveckla, framlägga elaborate utveckla, i detalj utarbeta, göra detaljerad, genomarbeta, komplicera expand expandera, utvidga, utveckla, utvidgas, vidga sig, utbreda sig expound förklara, utveckla form bilda, bildas, utgöra, forma, formera, utveckla explicate utveckla, förklara procure anskaffa, skaffa, förskaffa, uppdriva, utveckla, erhålla unfold utverka, utveckla, breda ut, avslöja, lägga fram, öppna sig incubate ruva, ruva på, kläcka, odla, utveckla, kläckas foster främja, utveckla, stödja, fostra, placera i fosterhem, befordra

Vrbovsko Väderprognos