Lägenheter och privat boende Bribir

Bribir är en liten by i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på en kulle i det inre mellan Novi Vinodolski och Crikvenica. Från Novi Vinodolski ligger bara 5 kilometer bort. Under medeltiden var det säte för den berömda kroatiska adelsfamiljen Frankopan räknar. Det är en stor ekonomisk och kulturell uppsving i tiden för prins Bernardin Frankopan, som ytterligare förstärkte slottet och stadsmuren. Frankopans styrde detta område...

Sortera efter:

Lägenhet Varelija

Bribir

Från havet 5 km
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet NADA

Bribir

Från havet 5 km
Kapacitet 5 personer

från 40 €

Semesterhus Bribir

Bribir

Från havet 4 km
Kapacitet 8 personer

från 100 €

Lägenhet Mare

Bribir

Från havet 5 km
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Zelena Oaza Mira Bribir

Bribir

Från havet 3.5 km
Kapacitet 5 personer

från 45 €

Lägenhet Varelija ( Bribir)

En avslappnad och lugn familjesemester för 4-5 personer, utanför stadens rörelse och buller och med utsikt över havet - 10 min bilresa till stranden och nästan samma avstånd till bergen. Perfekt att koppla av, med en stor trädgård full av grönska och därmed lämplig för husdjur. Den rymliga terrassen på baksidan av huset som erbjuder en fantastisk utsikt över havet och omges av en möblerad parasoll och ett träbord och stolar för 6 personer, medan den främre balkongen är också inhägnad och utrustad med ett metallbord och 4 stolar . Nyrenoverat och renoverat utrymme 78 m2, med separat ingång, parkering, möjlighet grill. Rymlig lägenhet med en stor hall, 2 sovrum med dubbelsängar och nyrenoverat vardagsrum där en bäddsoffa, matsal och kök med diskmaskin, kaffebryggare, mikrovågsugn, vattenkokare. Vardagsrum och matsal ligger på södra sidan och badas i hela solen hela dagen. Utgångsdörrar för att tillåta balkong. Kom och se själv!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Varelija

Från havet 5 km
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet NADA ( Bribir)

AApartman ligger i eget hus. Det finns teo sovrum med stora sängar, badrum med tush kök, matsal, det finns två stora teraser en med rost.Wifi internet, LD tv, Satellit.Garden där mycket mediteran flowers.Peace trevlig plats, ett steg från se och en stepto bergen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet NADA

Från havet 5 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Bribir ( Bribir)

stor haus för stor familj eller för två familjer,

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Bribir

Från havet 4 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 100 €

Lägenhet Mare ( Bribir)

Apartman Mare ligger i Bribir. Fastigheten erbjuder gratis WiFi och har även en trädgård, grillmöjligheter och en terrass. Lägenheten är utrustad med 2 sovrum, 2 badrum, en platt-TV med satellitkanaler, en matplats, ett fullt utrustat kök och en uteplats med utsikt över trädgården. Cykling kan avnjutas i närheten. Rijeka ligger 42 km från lägenheten, medan Crikvenica ligger 10 km bort. Den närmaste flygplatsen är Rijeka flygplats, 31 km från Apartman Mare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mare

Från havet 5 km
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Zelena Oaza Mira Bribir ( Bribir)

En lugn grön oas i Bribir, husdjursvänlig Välkommen till vårt 120 år gamla stenhus, omgivet av höga stenmurar som ger din familj och familjens husdjur absolut integritet och säkerhet. Tjocka väggar ger en naturlig luftkonditionering, men det finns också en elektrisk luftkonditionering för maximal komfort. Huset renoverades flera gånger, men dess själ och charm förblev densamma. Den främre gården omgiven av mediteransk grönska erbjuder matplats och kol- och träbbq. Huset är utrustat med allt du behöver, men tvättmaskin och diskmaskin finns på bottenvåningen och delas med värden. På grund av sin placering i en lugn by kan du njuta av lugn, sjungande fåglar och naturen. Till närmaste strand i Novi Vinodolski ligger bara 5 minuters bilresa och till Crikvenica några få. Området har en mycket rik historia så att du kan åka sightseeing, vandra, besöka vilda hästar, stenlabyrinter, sommarens karneval och många kulturevenemang.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Zelena Oaza Mira Bribir

Från havet 3.5 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 45 €

Turistguide - Bribir

Bribir  - Vapen Bribir är en liten by i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på en kulle i det inre mellan Novi Vinodolski och Crikvenica. Från Novi Vinodolski ligger bara 5 kilometer bort. Under medeltiden var det säte för den berömda kroatiska adelsfamiljen Frankopan räknar. Det är en stor ekonomisk och kulturell uppsving i tiden för prins Bernardin Frankopan, som ytterligare förstärkte slottet och stadsmuren. Frankopans styrde detta område fram till mitten av 1800-talet då murarna och citadellet förstördes och idag återstod bara rester, inklusive ett torn och en del av de norra murarna. Byn domineras av kyrkan St Peter och Paul, byggd på 1500-talet och senare ombyggd i barock stil, som har en rik skattkammare av helig konst och statyer. Bribir har idag cirka 1500 invånare som arbetar inom jordbruk och vinodling men också engagerar sig i turism tack vare dess unika läge mellan bergen och havet. I privata hem kan du hitta bekvämt boende inklusive lägenheter, rum och hus att hyra. I närheten av Bribir finns det många cykelleder och vackra utsiktspunkter därifrån är vacker utsikt att se och hela Kvarnerbukten. Om du föredrar att simma och koppla av på stranden är Novi Vinodolski, Selce och Crikvenica mycket nära, bara några minuter med bil. Om du vill ha lite mer adrenalin rekommenderar vi paragliding från de omgivande topparna där du kan uppleva allt detta vackra område uppifrån. Gastronomin i Bribir är mycket rik och riklig med autentiska rätter som Bribir prisnac, och längs hälsosam mat erbjuds alltid ett glas vin av god kvalitet. Besök denna charmiga gamla stad och upplev den magiska kombinationen av berg och hav och tillbringa din semester i ren luft, med hälsosam och utsökt mat och vacker utsikt över Kvarnerbukten och Adriatiska havet. Sök efter billigt privat boende i Bribir och omgivningen. Lägenheter, rum och fritidshus, billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Bribir!

Bribir Väderprognos