Lägenheter och privat boende Ravna Gora

Ravna Gora är en liten bergsby och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i den centrala delen av Gorski Kotar på den rymliga platån på cirka 700 meter över havet och omgiven av höga berg. Under medeltiden var detta område mestadels öde och obebodd på grund av de ofta turkiska invasionerna och rånen. Först efter att det turkiska hotet hade passerat på 1600-talet med hjälp av Zrinski-räkningarna började en mer intensiv...

Sortera efter:

Lägenhet Cetinski

Ravna Gora

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Semesterhus Kuća - Vrh

Ravna Gora

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

på förfrågan

Lägenhet Svetličić

Ravna Gora

Från havet 10 km
Kapacitet 11 personer

på förfrågan

Lägenhet Cetinski ( Ravna Gora)

Fastigheten är helt separerad från värdens hus och det är möjligt att hyra ett annat rum med ett badrum vilket ökar lägenskapens kapacitet till 6-8 personer (hela våningen). I omedelbar närhet finns längdskidspår, en kälkebana i Kupjak ligger på ett avstånd av ca 5 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet  Cetinski

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Kuća - Vrh ( Ravna Gora)

Huset ligger på en sluttning ovanför rakt upp från vilket erbjuder en fantastisk utsikt över en del av Ravna Gora och de omgivande bergen. Vi ligger på 900 meter över havet och vi ligger 60 minuters bilresa från Zagreb och 40 minuters bilresa från havet. Husets kapacitet är 4 bäddar och tre extrasängar. Om du vill spendera din semester i ett hem som utstrålar värme av trä, njut av den vackra utsikten och gå längs fjällluften vårt hus är det rätta valet

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Kuća - Vrh

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Svetličić ( Ravna Gora)

Lägenhet *** Ägare Zarko Svetlici Vrh 44 51314 Ravna Gora. Lägenhet med centralvärme. Tillgängligt vardagsrum. Fullt utrustat kök, matsal, två sovrum + vinden rum med fem sängar, badrum och toalett. Rökning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Svetličić

Från havet 10 km
Kapacitet 11 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Ravna Gora

Ravna Gora  - Vapen Ravna Gora är en liten bergsby och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i den centrala delen av Gorski Kotar på den rymliga platån på cirka 700 meter över havet och omgiven av höga berg. Under medeltiden var detta område mestadels öde och obebodd på grund av de ofta turkiska invasionerna och rånen. Först efter att det turkiska hotet hade passerat på 1600-talet med hjälp av Zrinski-räkningarna började en mer intensiv bosättning. Den ekonomiska utvecklingen börjar på 1700-talet med byggandet av Karolina-vägen som gick genom staden och anslöt städerna Karlovac, Kraljevica och Rijeka. Byborna bedriver nu huvudsakligen skogsbruk, träbearbetning och möbler, jordbruk, boskap och handel. Nyligen utvecklar turismen och särskilt vinterturismen tack vare sina goda transportförbindelser med Zagreb och Rijeka, naturskönhet, tät skog och berg med mycket snö. Boende i Ravna Gora finns i lägenheter, rum och fritidshus i privata familjehus. I närheten erbjuds en mängd olika aktiviteter från vandring, skidåkning, cykling, och du kan prova adrenalinsporter i den närliggande adrenalinparken Kupjak. Vi inbjuder dig att besöka Ravna Gora, hjärtat av Gorski Kotar och tillbringa en aktiv semester i frisk luft och bergsområde. Sök efter prisvärt privat boende i Ravna Gora och omgivningen. Lägenheter, rum och fritidshus i Ravna Gora billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Ravna Gora!

Ravna Gora Väderprognos