Lägenheter och privat boende Mrkopalj

Mrkopalj är en liten bergsby och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på de västra sluttningarna av Velika Kapela i Gorski Kotar på 800 meter över havet. Kommun Mrkopalj inkluderar bosättningar: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski och Tuk Vojni. Bosättningen nämndes först på 1400-talet och från den tiden finns det arkeologiska rester av medeltida kyrkor. På 1700-talet byggdes Carolina-väg, som...

Sortera efter:

Lägenhet Fortica

Mrkopalj

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Semesterhus Gorska Idila

Mrkopalj

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenhet Mrkopalj

Mrkopalj

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenhet Betula

Mrkopalj

Från havet 40 km
Kapacitet 2 personer

från 50 €

Lägenhet Fortica ( Mrkopalj)

Lägenheten ligger i Mrkopalj liten höglandet stad belägen i de gröna kullarna mellan Celimbasa, Lisine och Vranjak. Registrerad som en studio ***. Den har ett rum med fyra sängar. Fullt utrustat kök, toalett och badrum. Har centralvärme. Det finns vinterutrustning för barn - släd och skidor. Gästerna kan använda parkeringen och grillen och ett träbord med bänkar där de kan vila i skuggan under de varma sommardagen. Lägenheten ligger från stadens centrum 500 meter bort

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Fortica

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Gorska Idila ( Mrkopalj)

Om du vill fly från vardagen och koppla av i den friska luften och orörda naturens höglandet, är huset Gorska idila det rätta valet för dig. Huset ligger i Brestova Kära vid 980 m över havet och över Sunger Mrkopalj. Fritidshuset Gorska idila i Brestova Draga Alla kan hitta något för sig själva. Om du vill ha lugn och flykt från det dagliga liv och rörelsen i stadslivet, trivs med vänner och grillar med grillar och dricker mulledvin i snön, eller en aktiv semester i aktiviteterna som du här är tillgänglig, är Gorski Kotar det rätta valet för dig. Du måste ta med den goda viljan för att belöna dig själv sann och genuin upplevelse. Semesterhus Gorska idila inrett i en höglandstil för att säkerställa en speciell atmosfär. Kapacitet på huset för fyra personer, och vi kan rymma ytterligare två personer. Huset består av ett vardagsrum, två sovrum, kök, matsal, badrum och en terrass med vacker utsikt över Mrkopaljski slutet. Köket är rustikt inrett och fullt utrustat, och inom det finns en matsal med ett stort bord. Sprickande eld i ugnen skapar en speciell atmosfär och värme sprids i hela huset. I vardagsrummet finns en soffa som om nödvändigt kan omvandlas till en dubbelsäng. Ett rum innehåller 2 enkelsängar och ett rum innehåller en dubbelsäng. Terrass och trädgård med grill ger tillräckligt med utrymme för avkoppling och roligt i varje säsong.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Gorska Idila

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Lägenhet Mrkopalj ( Mrkopalj)

Lägenhet i Mrkopalj, Gorski Kotar. Lägenheten ligger på vinden i familjen hem med utsikt över skidorten Celimbasa. Lägenheten är fullt utrustad, säker parkering, grill, gratis Wi-Fi, möjlighet att använda två cyklar. I närheten finns märkta cykelvägar, vandring och vinterspann och skidåkning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mrkopalj

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Betula ( Mrkopalj)

Studiolägenhet **** 3 personer, 50m2, beläget 900 meter över havet med vacker utsikt över skidorten Čelimbaša och platsen Mrkopalj. Säker parkering. Gratis wifi / internet. TV. Grill finns. Studion har mikrovågsugn, vattenkokare, duschhuvuden, handdukar, sängkläder.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Betula

Från havet 40 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Mrkopalj

Mrkopalj  - Vapen Mrkopalj är en liten bergsby och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på de västra sluttningarna av Velika Kapela i Gorski Kotar på 800 meter över havet. Kommun Mrkopalj inkluderar bosättningar: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski och Tuk Vojni. Bosättningen nämndes först på 1400-talet och från den tiden finns det arkeologiska rester av medeltida kyrkor. På 1700-talet byggdes Carolina-väg, som förbind Karlovac med Kraljevica och Rijeka. Under den tiden blev Mrkopalj, genom charter av kejsaren Franz Joseph II, privilegierad kunglig slott och marknad. Efter det utvecklades det snabbt. I början av 1900-talet arrangerades här skidbanor, och här var det första kroatiska mästerskapet i längdskidåkning och skidhoppning, och kallas med rätta skidens vagga i Kroatien. Idag är Mrkopalj ett paradis för fritidsidrottare och naturälskare. Förutom bergsturismen bedriver lokalbefolkningen skogsbruk och jordbruk. Du kan hitta boende i bekväma privata lägenheter, rum eller fritidshus. Mrkopalj och Begovo Razdolje har en välutrustad skidort med flera skidspår, rodelbana för barn och en skidskola. Under sommaren kan du vandra till den närliggande Bjelolasica eller till det stränga naturreservatet Bijele och Samarske klippor. Vi inbjuder dig att besöka Mrkopalj och det omgivande området och på sommaren njuta av den friska luften och naturen, och på vintern i snö och vinteraktiviteter. Sök efter privat boende i Mrkopalj och det omgivande området. Lägenheter, rum och fritidshus i Mrkopalj billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Mrkopalj!

Mrkopalj Väderprognos