Lägenheter och privat boende Lokve

Lokve är en liten bergsby och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i centrum av Gorski Kotar halvvägs mellan Delnice och Fužine, bredvid motorvägen Zagreb-Rijeka. Längs byn går en liten flod Lokvarka, vars återuppbyggnad i mitten av 1900-talet skapade en stor ansamlingssjö - Lokvarsko sjön. Platsen nämndes först på 1400-talet och i början av 1800-talet upplevde en plötslig ekonomisk boom med passagen av Louisiana-vägen...

Sortera efter:

Lägenhet Potok

Lokve

Från havet 10 km
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Lägenhet Goransko sunce

Lokve

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenhet Potok ( Lokve)

Studio lägenhet i hjärtat av Gorski Kotar, dammar. INNEHÅLL: 2 + 1 (dubbelsäng säng för en person), wi-fi, parkering, centralvärme, kök, badrum (dusch) möjlighet att använda kokkärl, TV. Attraktioner i närheten av skogsparken, grottor Lokvarka Frog Museum, Lake Lokve, Calvary, Source Coupe (20 km), Risnjak (ca 15 km), Lake Bajer (ca 15 km), grottkälla km), forsränning på Köp (ca 15 km)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Potok

Från havet 10 km
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Goransko sunce ( Lokve)

Vi välkomnar dig till den här magiska delen av kroatiska, att du och dina barn eller vänner ger en idealisk plats för semester med att utforska den vackra naturen som omger dig, vare sig på sommar eller vinter. Pölar den lilla staden Tuzla kommun i Gorski Kotar, med många monument och naturens sevärdheter bara några kilometer från din lägenhet. Varför med oss ​​att tillbringa en semester? Stort och rymligt trähus på en sten källaren, kallad Goransko-solen, som stoltserar med en stor, färgglad trädgård full av blommor och frukt och grönsaker framför ett litet trähus med en öppen spis, idealisk för barns nätter och / eller socialisering med grill. Stuga från en saga består av två våningssängar, bänkar och stolar, och framför den är en liten halvtäckad terrass med solstolar och hängmattor. Ovan är det tre parkeringsplatser åtskilda av hög vegetation till rymden så behagligt som möjligt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Goransko sunce

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Lokve

Lokve  - Vapen Lokve är en liten bergsby och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i centrum av Gorski Kotar halvvägs mellan Delnice och Fužine, bredvid motorvägen Zagreb-Rijeka. Längs byn går en liten flod Lokvarka, vars återuppbyggnad i mitten av 1900-talet skapade en stor ansamlingssjö - Lokvarsko sjön. Platsen nämndes först på 1400-talet och i början av 1800-talet upplevde en plötslig ekonomisk boom med passagen av Louisiana-vägen som kopplade städerna Karlovac till Rijeka och kontinentala Kroatien till Adriatiska havet. Invånarna i Lokve var traditionellt skogsbrukare, gruvarbetare, hantverk och bönder, och idag förutom skogsbruk utvecklar också turismen. Boende i Lokve erbjuds i lägenheter, rum och fritidshus i de vackert anlagda privata familjehusen. Platsens största attraktion är en stor konstgjord Lokvarsko-sjö som perfekt passar in i den naturliga miljön och lockar många älskare av fiske, bad och sportaktiviteter som vandring och cykling. I närheten ligger en av de vackraste grottorna i Kroatien, Lokvarka grotta. Det är väl underhållet och öppet för besökare. Bredvid byn ligger en vacker skogspark Golubinjak idealisk för promenader och njut av frisk luft och naturlig skönhet. Bland de kulturella attraktionerna är intressanta Frog Museum och Local History Collection som har en värdefull etnologisk samling av traditionella föremål på denna plats. Lokve är en idealisk utgångspunkt för att upptäcka Risnjak nationalpark, det högsta berget i Gorski Kotar som stiger över byn. Kontakta direkt ägare av privat boende i Lokve och spendera en aktiv helg eller en semester i denna vackra lilla och lugna höglandsby. Sök efter billigt privat boende i Lokve och omgivningar. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Lokve. Välkommen till Lokve!

Lokve Väderprognos