Lägenheter och privat boende Delnice

Delnice är en liten stad i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i Gorski Kotar i den höga bergsplatån 700 meter över havet, som är omgiven av höga berg över 1500 meter över havet. Delnice är också centrum för den bergiga regionen i Kroatien, som domineras av bergsklimat med långa, snöiga vintrar och korta och svala somrar. Hela området i Gorski Kotar är rikt på bok-, gran- och granskogar bebos av hjortar, björnar och...

Sortera efter:

Lägenhet Sara

Delnice

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

från 13 €

Lägenhet Mogus Delnice

Delnice

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Semesterhus Gorski raj

Delnice

Från havet > 50 km
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Semesterhus Briški

Delnice

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

från 65 €

Lägenhet Kanjer

Delnice

Från havet 40 km
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenhet Sara ( Delnice)

Vår lägenhet ligger i Delnice, hjärtat av Gorski Kotar, i lugnt och fridfullt ställe. Lägenhet innehåller: 2 dubbelrum + 2 extrasängar, badrum, kök och vardagsrum. Utrustade enheter: spis med ugn, kylskåp, mikrovågsugn, toster, vattenkokare, mixer, napa, tv i vardagsrum och sovrum, hårtork, strykjärn och strykbräda. Vi erbjuder våra gäster: - 3 motorcykel med utrustning 125,250 och 650 cm3 - 4 cyklar - sladdar på vintern. PRISLISTA: - per person per natt: 100,00 Kn (upp 13 euro) + turistskatt 7,00 Kn (upp 0,97 euro) - barn 12-18 år. - 50% rabatt + turistskatt 3,50 Kn (upp 0,45 euro) - barn till 12 år. - extra rabatt för bergsklättrare, pensionärer och gäster som återvänder och bor hos oss igen. för att stanna över 4 dagar - 5% - för att stanna över 10 dagar - 10% rabatt. VINTER - Om du vill njuta av vinteraktiviteter, kommer du till SARA-häxan ligger nära slädområdet, i närheten finns skridskobana och att åka skidor. Du kan gå till Petehovac, 2 km bort, Mrkoplje eller Begovo Razdolje ca 18 km bort. SOMMAR - Om du vill undvika sommarvärme, njut av lugn och ro i naturen, doft av skog och ren luft, och ändå vara nära havet (avlägset 30-40 km) Läge SARA är rätt plats för dig. Här i Delnice Du kan njuta av olika aktiviteter: simning i simbassäng, cykling, vandring, motorcykel. Möt denna naturskönhet: Fužina och Lokve sjö, med grottor, Zeleni Vip, Devils Path, Kamacnik, Kupa-källan. Brod på Kupa ligger 12 km bort och där kan du hyra kajak och köra på Kupa. Nära Delnice är Risnjak, Bjelolasica, Vit och Samarske stenar. Så tveka inte - besök oss! Kontakta oss på mobilen +385 91 / 2377-004 eller via e-post marinokezele@yahoo.com eller ivica.kezele@gmail.com www.apartman-sara.com

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sara

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 13 €

Lägenhet Mogus Delnice ( Delnice)

Lägenhet Delnice ligger längs den östra ingången till parken skog Japlenški toppen. I närheten finns zoo trädgårdar, rink, stadion, skidhopp ... Lägenheten i lägenheten erbjuder utsikt över staden, och det gör vistelsen bekvämare. Om du behöver passiv eller aktiv semester, fjällrengöring, snöbollar på vintern, höströrstigar, vårgröna träd och sångfåglar, de trevliga sommarnätterna ... Besök oss och beundra en helt ny upplevelse.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mogus Delnice

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Gorski raj ( Delnice)

Etnopå Bergparadis, belägen på den idylliska ängen i etniska byn Velika Lesnica. Med sin naturliga skönhet kommer gästerna att ha trevliga semestrar. Område Kupadalen är idealisk för vila och avkoppling.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Gorski raj

Från havet > 50 km
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Briški ( Delnice)

Vårt fritidshus Briski ligger i dalen Kupa flod i den så kallade vackra fjärilsfjärden, i en liten idyllisk by Golik, med endast 15 permanenta invånare. Byn ligger 120 km från Zagreb bort, och lite mindre än en timmes bilresa från staden Rijeka. Huset byggdes av våra förfäder i 20-talet av förra seklet och erbjuder en blandning av gammal stil och nödvändiga moderna bekvämligheter. Eftersom vi spenderar vår fritid där försöker vi investera i husets kvalitet och innehåll samt förnya den naturliga miljön för att erbjuda gästerna såväl som våra släktingar och kära vänner en trevlig och minnesvärd vistelse och vila. Huset ligger intill en bäck som ligger 200 meter bort i floden Kupa. Huset är den sista byggnaden i bosättningen, som erbjuder en lugn vistelse och oändlig utsikt mot den orörda naturen. Huset har tre stora rum, som rymmer upp till 4 personer. Rymligt vardagsrum med öppen spis ger komfort under de kalla vinterdagarna. Vardagsrummet är anslutet till köket, som är fullt utrustat. Badrummet är helt nytt och utrustat med alla nödvändiga faciliteter. Vårt hus ligger 2 km från bosättningen Brod na Kupi och 14 km från staden Delnice, där annat turistinnehåll är tillgängligt. Där kan du köpa mat, besöka kaféer och restauranger och använda sportanläggningarna som skidbackar, ishall, simbassäng, bowlinghall, etc. Men vi tvivlar på att det är anledningen till att du kommer till oss. Den orörda naturen, en perfekt blandning av vatten och grön samt frisk luft är förmodligen orsaken till att bo med i "House Briski". Kupadalen är rätt destination för dem som gillar promenader, cykling, grottning, forsränning och paddling eller bara har lust att ladda batterier. Kupa dalen är full av energipunkter och vistas där har en positiv inverkan på ditt mentala och fysiska tillstånd. Det är därför vi kommer från 14 km avlägsen stad Delnica här. Därför borde du också komma och mycket snabbt kommer du inse hur lyckligt du var att hitta denna skönhet. Vi är övertygade om att ni kommer tillbaka igen.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Briški

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 65 €

Lägenhet Kanjer ( Delnice)

Apartman 3 *** Kanjer Delnice ligger i Delnice, inom 5 km från Petehovac Delnice, och erbjuder utsikt över bergen. Gratis WiFi ingår. Denna lägenhet har 2 sovrum, en platt-TV, en matplats, ett kök med diskmaskin och ett vardagsrum. Lägenheten har även ett badrum med bidé.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kanjer

Från havet 40 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Delnice

Delnice  - Vapen Delnice är en liten stad i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i Gorski Kotar i den höga bergsplatån 700 meter över havet, som är omgiven av höga berg över 1500 meter över havet. Delnice är också centrum för den bergiga regionen i Kroatien, som domineras av bergsklimat med långa, snöiga vintrar och korta och svala somrar. Hela området i Gorski Kotar är rikt på bok-, gran- och granskogar bebos av hjortar, björnar och vargar och många gnagare och olika arter av fåglar och insekter. Det nämndes först på 1400-talet som en egendom till Frankopan-familjen som under medeltiden bidrog till utvecklingen av denna region. Invånare i Delnice och det omgivande området har traditionellt varit engagerade i skogsbruk och träindustri, men tack vare den bevarade naturen och mycket goda förbindelser med motorvägen till Zagreb och Rijeka utvecklas långsamt turismen. Adriatiska havet ligger bara cirka 30 kilometer bort och staden Rijeka ligger cirka 40 km bort. Boende erbjuds i varma lägenheter, rum och hus att hyra från privata ägare. Tillsammans med sommaren utvecklar turismen också vinterturism på grund av överflödet av snö och bergskärnan Petehovac med skidliftar och backar, boende och restaurang. Nära Delnice ligger Risnjak nationalpark med den högsta toppen av Gorski Kotar och källan till floden Kupa där du kan njuta av den friska luften och titta på den rika flora och fauna. Det gastronomiska erbjudandet är mycket intressant eftersom det är en återspegling av livet i ett bergsområde, och erbjuder lokala matar som potatis kokta i skalet, surkål, bönor, wild, och plommon sylt och olika kokt äpple. Vi inbjuder dig att besöka Delnice och det bergiga området på sommaren och vintern och upptäcka allt magisk natur från urskogen. Sök efter billigt privat boende i Delnice och omgivningen. Lägenhetsrum och fritidshus billigare upp till 40% utan höga byråavgifter. Välkommen till Delnice!

Delnice Väderprognos