Lägenheter och privat boende Brod Moravice

Brod Moravice är en liten by och centrum i kommunen i Primorje-Gorski Kotar län. Det ligger i den västra delen av Gorski Kotar, 560 m över havet. Det ligger på den gamla vägen från Zagreb till Rijeka. Brod Moravice är den äldsta kommunen i Gorski Kotar, där bara 1 000 invånare bor, vilket gör det till det minst bebodda i hela Gorski Kotar. Det finns 38 mindre bosättningar i kommunen. Detta område är extremt pittoreskt, omgivet av täta...

Sortera efter:

Rum Krešo

Brod Moravice

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Rum Krešo ( Brod Moravice)

Tillbringa din semester i Gorski Kotar i Brod Moravice. Kroppens gröna hjärta, orörd natur, ren luft, långt ifrån buller. Nära floden Kupa och Dobra, Zeleni Vir, Kamačnik, vackra utkik, cykel och vandringsleder.

Kategorisering Kategorisering - Rum Krešo

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Brod Moravice

Brod Moravice  - Vapen Brod Moravice är en liten by och centrum i kommunen i Primorje-Gorski Kotar län. Det ligger i den västra delen av Gorski Kotar, 560 m över havet. Det ligger på den gamla vägen från Zagreb till Rijeka. Brod Moravice är den äldsta kommunen i Gorski Kotar, där bara 1 000 invånare bor, vilket gör det till det minst bebodda i hela Gorski Kotar. Det finns 38 mindre bosättningar i kommunen. Detta område är extremt pittoreskt, omgivet av täta skogar med vacker utsikt och bergsspår längs floden Kupa, som är en naturlig gräns till Slovenien. Hela området i Gorski Kotar erbjuder olika möjligheter och former av turism från jakt, fiske, vandring, kajakpaddling och vinterskidåkning till längdskidåkning. Detta område är en idealisk plats för alla älskare av natur, lugn, lugn och ren bergsluft. I närheten finns också Risnjak nationalpark och Kupa-floden och den speciella geomorfologiska reserven Zeleni Vir och Vražji-passagen. Boende erbjuds uteslutande i privat familjebostad i lägenheter, rum och fritidshus. Vi inbjuder dig att besöka denna vackra del av Gorski Kotar och njuta av vackra landskap, bevarad natur och ett trevligt bergsklimat. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40% på höga byråprovisioner. Välkommen till Brod Moravice.

Brod Moravice Väderprognos