Lägenheter och privat boende Crni Lug

Crni Lug är en liten by i Gorski Kotar i Kroatien. Det ligger vid foten av berget Risnjak. Det är omgivet av frodiga gröna ängar och mörk barrskog varefter byn fick sitt namn. Det ligger på cirka 700 meters höjd och det bor bara 300 invånare i den. Denna lilla pittoreska bergsby är berömd tack vare Risnjak nationalpark. Nära Crni Lug är huvudingången till nationalparken. Boende i Crni Lug och dess omgivningar finns exklusivt inom privat...

Sortera efter:

Rum Raukar

Crni Lug

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Rum Raukar ( Crni Lug)

Tillbringa din semester i den kroatiska gröna oasen. Upptäck en helt ny värld full av vild och orörd naturlig skönhet och enkla och vänliga människor. Hans expedition i Gorski Kotar upptäcker Black Lug, en vacker liten by som ligger på en platå omgiven av kullar över vilka den mest anmärkningsvärda Risnjak. Raukar rum erbjuder dig en lugn oas som erbjuder en oförglömlig semester under hela året. De ligger på vägen till Nationalparkens högkvarter, 300 meter från stadens centrum. För er alla finns det en stor gård för dem som söker fred, fåglar som kvirrar och vinden blåser och rätt utgångspunkt för äventyrare. Kom och njut av din semester, vi kommer att säkerställa en bekväm position.

Kategorisering Kategorisering - Rum Raukar

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Crni Lug

Crni Lug  - Vapen Crni Lug är en liten by i Gorski Kotar i Kroatien. Det ligger vid foten av berget Risnjak. Det är omgivet av frodiga gröna ängar och mörk barrskog varefter byn fick sitt namn. Det ligger på cirka 700 meters höjd och det bor bara 300 invånare i den. Denna lilla pittoreska bergsby är berömd tack vare Risnjak nationalpark. Nära Crni Lug är huvudingången till nationalparken. Boende i Crni Lug och dess omgivningar finns exklusivt inom privat familjebostad. Vänliga värdar kommer att ge allt som behövs för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Berg i Snježnik och Risnjak förklarades en nationalpark redan 1953 på grund av mycket mångfaldig flora och fauna, och mycket väl bevarade olika skogssamhällen. Parken är bebodd av alla tre stora rovdjur i Europa - vargar, björnar och lodjur. Förutom ett mycket välskött utbildningsspår Leska, rekommenderar vi att du besöker naturmonumentet, floden Kupa. För alla vandrare älskar vi att klättra parkens högsta topp och Gorski Kotar - 1528 meter höga Risnjak-topp som erbjuder underbar utsikt över hela Gorski Kotar, Kvarner-bukten, Istrien och Julian-Alperna. Vi inbjuder dig att besöka Crni Lug och Risnjak och tillbringa en helg eller en längre semester i bergen som kommer att glädja dig med rikedomen och mångfalden i flora och fauna. Sök efter billigt privat boende i Crni Lug och dess omgivningar. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Crni Lug. Välkommen till Crni Lug och nationalparken Risnjak!

Crni Lug Väderprognos