Lägenheter och privat boende Skrad

Skrad är en liten stad och en kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i ett kuperat område i den centrala delen av Gorski Kotar på 700 m över havet. Från Delnice är cirka 15 kilometer bort och har en befolkning på 1000 invånare. Skrad är en relativt ny by och nämndes först i slutet av 1600-talet när den grundades av åtta familjer av server som fick mark i området för de tidigare ägarna, greverna Zrinski. Den snabba...

Sortera efter:

Semesterhus Blanka

Skrad

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Semesterhus Blanka ( Skrad)

Trött på trafikstockningar, arbete, stress?! Detta är rätt plats för din semester! I den trevliga atmosfären i vårt trähus för 6 personer består av ett fullt utrustat kök, vardagsrum, badrum och terrass på bottenvåningen och på övervåningen ett stort rum öppet plan med 2 dubbelsängar och 2 sängar för 1 person med bad och balkong. Här kan du hitta lugn, koppla av och njuta omgiven av vacker natur. Varje säsong ger sin egen charm. På vintern, eldens ljus och ett glas vin kan du titta på snöflingorna och hjortarna som söker mat som kommer från huset. Sommarvärmen i staden ersätter trevliga höglandskvällar och njuter av skuggan av vår terrass eller kalla höglandsskogar. Beech top och Skrad ligger i hjärtat av Gorski Kotar, omgiven av oändliga skogar, ängar och berg. Du kan bara koppla av i vårt hem och njuta av en promenad eller cykeltur. Om du har en äventyrlig ande kan du engagera dig i att utforska den närliggande skogen och den omgivande regionen. Naturen är överallt och under alla årstider vacker och speciell. I närheten finns en nationalpark Risnjak, picknick och grön källa. Om du besöker på sommaren kan du ta ett dopp i floden Kupa och Dobra, eller sträck ut till havet och simma i den vackra semesterorten Opatija. På en timme kan du vara i huvudstaden Zagreb eller besöka den fantastiska omgivningen. Förutom att njuta av orten finns öppna möjligheter för en rundtur på många kroatiska platser och nationalparker. Möjliga aktiviteter går, cyklar, fiskar, badar, fiskar och forsränning på Kupa, släde i Kupjak och skidåkning och skridskoåkning i aktierna. Naturligtvis måste du prova lokala delikatesser - vilt, svamp, kakor med bär, hemlagad brandy ... Här kan alla hitta något för sig själva. Vi ser fram emot din ankomst!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Blanka

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Skrad

Skrad  - Vapen Skrad är en liten stad och en kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i ett kuperat område i den centrala delen av Gorski Kotar på 700 m över havet. Från Delnice är cirka 15 kilometer bort och har en befolkning på 1000 invånare. Skrad är en relativt ny by och nämndes först i slutet av 1600-talet när den grundades av åtta familjer av server som fick mark i området för de tidigare ägarna, greverna Zrinski. Den snabba utvecklingen börjar i början av 1800-talet efter avslutningen av Louisiana-vägen som förbind städerna Karlovac och Rijeka. Någon gång senare byggdes en järnvägslinje som också förstärkte den ekonomiska tillväxten och utvecklingen av denna region. Invånarna bedriver främst jordbruk, djurhållning, skogsbruk och turism, som har en lång tradition. I början av 1900-talet, tack vare de goda transportförbindelserna, platsens naturliga skönhet och de gynnsamma bergförhållandena för luftvägssjukdomar, blev Skrad känd kurort och turistmål för hälsoturism och byggdes många hotell och pensioner. Boende erbjuds i privata lägenheter, rum, fritidshus eller i den mysiga atmosfären i fjällstugorna Zeleni Vir och Skrad. Områdets största attraktion med tjocka löv- och vintergröna skogar i det geomorfologiska reservatet Vražji prolaz (djävulens passage) och Zeleni vir. Zeleni vir är en kraftfull källa till den smaragdgröna floden som faller ner över 70 meter hög sten, och Vražji prolaz (djävulens passage) är en attraktiv kanjon på vissa platser bara 2 meter bred genom vilken passerar gångvägen. Närliggande Skrad erbjuds en mängd olika aktiviteter som vandring på välmärkta vandringsleder och vandringsleder och cykling på cirka 40 km märkta cykelleder. I närheten ligger nationalparken Risnjak och floden Kupa, där du kan prova forsränning och kajakavstigning genom den magnifika kanjonen och orörda naturen. Vi inbjuder dig att besöka Skrad och Gorski Kotar och snabbt fly från vardagen och fylla lungorna med ren bergsluft. Sök efter billigt privat boende i Skrad och dess omgivningar. Lägenheter, rum och fritidshus i Skrad billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Skrad!

Skrad Väderprognos