Lägenheter och privat boende Stanići

Stanići är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger bara 5 kilometer sydost om staden Omiš längs kusten i de branta sluttningarna av Omiš Dinara. Det är en del av den berömda Omis rivieran, som sträcker sig från staden Omiš, upp till Brela eller Makarska rivieran. Branta sluttningar erbjuder vacker utsikt över de många små stenstränderna och vikarna, det kristallklara havet och den vackra utsikten på ön Brač....

Utvalda lägenheter och privata boende i Stanići

Sortera efter:

Lägenheter Vučak

Stanići

Från havet 30 m
Kapacitet 16 personer

från 30 €

Lägenheter Anita i Zoran

Stanići

Från havet 150 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenheter Adriatophouse

Stanići

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

från 45 €

Lägenheter Sunny

Stanići

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

från 65 €

Lägenheter Mlikota

Stanići

Från havet 200 m
Kapacitet 16 personer

från 35 €

Lägenheter Helvetia

Stanići

Från havet 550 m
Kapacitet 11 personer

från 50 €

Lägenheter Jelena

Stanići

Från havet 200 m
Kapacitet 9 personer

från 50 €

Lägenhet Brajki

Stanići

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

från 90 €

Lägenheter Kati

Stanići

Från havet 700 m
Kapacitet 12 personer

från 50 €

Lägenheter Boja

Stanići

Från havet 70 m
Kapacitet 21 personer

från 45 €

Lägenheter Karla

Stanići

Från havet 400 m
Kapacitet 4 personer

från 70 €

Semesterhus Villa Bernarda

Stanići

Från havet 700 m
Kapacitet 10 personer

från 170 €

Semesterhus Villa 01

Stanići

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

från 500 €

Lägenheter Vučak ( Stanići)

En speciell fördel för troende som går till traditionella latinska mässor. Massorna serveras på söndagar i Chapel of St. Jerome (FSSPX) i Split kl. 9.00 eller 06.00 för att informeras. Vi inbjuder dig att tillbringa din semester i våra lägenheter i Stanici - Omis Riviera. Var och en av våra lägenheter är en våning i ett privat hus, beläget i den första raden med hus intill havet, där de ligger trettio meter bort och alla fyra har havsutsikt. Varje lägenhet, privat boende, har en terrass eller balkong, och varje lägenhet har en parkeringsplats på den privata parkeringsplatsen. Parkering är strax under Adriatiska motorvägen. Lägenheter Kroatien. Lägenheterna "Vučak", lägenheter Omis, ligger i Stanici, på Omis Riviera, 5 km söder om Omis i riktning mot Makarska och 30 km från Split. Stanici och andra platser längs Rivieran ligger mellan Adriatiska havet och Mosor-bergskedjan och pryds av rena stränder som sträcker sig i en kontinuerlig sekvens under ett bergsmassiv täckt med tallskogar. Grönska, ren luft, milt klimat och vacker utsikt över havet och öarna. Havet är blått och klart, stränderna är lugna och snygga. Du kan äta på en av restaurangerna: Borovina, Sun City och Espagna. Du kan handla i en av de två butikerna som erbjuder färskt bröd, frukt, grönsaker ... Närmaste marknad, bank och läkare finns i Omis

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vučak

Från havet 30 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Anita i Zoran ( Stanići)

Välkommen till vårt hem i Stanici liten fiskeby på Omis Riviera, som ligger 5 km från Omis, 25 km från Split och 30 km från Makarska. En av de vackraste stränderna i Stanici är ca 250 m, två små affärer (100 m) och tre restauranger står till ditt förfogande under din oförglömliga semester. Omis är ett litet ställe med stor kulturhistoria som tillgodoser behoven hos de mest krävande gästerna. Grill och parkeringsplats är reserverad för varje gäst. På grund av sin speciella position erbjuder Omis många sport och andra aktiviteter. Rafting är en av de mest kända i Kroatien och det borde säkert försöka. Rafting i 3 till 4 timmar och ca 9 km långa sträckor slutar Karja restaurang Radmans Mills. Under forsränning ser du naturen i sin vackra utgåva, sjöar, klippor, vattenfall, grottor ... För dem som längtar efter adrenalinhoppet från att klättra på Dinara klippor, skärmflygning, fiske, dykning, beachvolleyboll och andra aktiviteter

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Anita i Zoran

Från havet 150 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Adriatophouse ( Stanići)

Huset ligger lugnt, bara 50 m från stranden. Alla 5 lägenheter är nya och moderna möblerade och har en vacker havsutsikt. Lägenheterna har ett fullt utrustat kök och ett kylskåp med frysfack. Dessutom har lägenheterna satellit-TV-CD-spelare och luftkonditionering eller fläkt. Lakan är tillgänglig. Parkering är tillgänglig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Adriatophouse

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Sunny ( Stanići)

Moderna lägenheter hus i Stanići, en vacker by nära Omis. Utanför buller och dagliga trafikstockningar ligger lägenheterna bredvid havet och stenstranden, med en vacker utsikt över havet. Privat parkering ovanför huset är försäkrad för alla gäster. Alla lägenheter har luftkonditionering, fullt utrustat kök, matsal, vardagsrum med bäddsoffa och en TV, Wi-Fi, ett badrum och en terrass med en fantastisk utsikt över havet. Spjälsäng finns tillgänglig på begäran. Om du vill prova din hand på att förbereda grillade dalmatiska specialiteter, använd grillen. Husdjur är välkomna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sunny

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Mlikota ( Stanići)

Lägenheterna Mlikota ligger i Stanići, en liten by 5 km från Omiš, perfekt för semestrar. Omiš är en pittoresk stad med en Medelhavsatmosfär vid mynningen av floden Cetina. DET ÄR UNIK POSITION OMGÅTT AV BERGAR, RIVER OCH HAVET. Stanići har sin egen stora strand (Velika Luka) och flera mindre stränder. Våra lägenheter ligger i ett familjehus med två våningar, en trädgård, parkeringsplats för varje lägenhet. Lägenheterna är för 4 personer och har en egen terrass eller balkong. Parkeringsplats ingår i priset. De är modernt utrustade, luftkonditionering, tv, wi-fi. Den närmaste stranden ligger 200 m bort och inom en radie av 4 km med vackra stenstränder och sandstränder (Omiš Riviera) samt olika sommarevenemang och nattlig underhållning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mlikota

Från havet 200 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Helvetia ( Stanići)

Apartments Helvetia ligger i Stanići, nära Omiš. Helvetia-lägenheter är nyrenoverade lyxlägenheter med vacker havsutsikt. Lägenheterna är bekväma och rymliga och har stora terrasser för att njuta av den vackra havsutsikten över öarna och miljön. Varje lägenhet har ett fullt utrustat och modernt kök. Bord och stolar, toalett med dusch och tvättmaskin. Rummen är vackert och modernt inredda med en platt-TV. Lägenheterna är luftkonditionerade och har WiFi för alla våra gäster. På fastigheten har vi också privat parkering och vi står till ditt förfogande för alla behov. Stranden ligger 500 meter från huset och är mycket snyggt inredda med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm semester. Om du vill koppla av och ha en god tid kom till oss garanterar vi dig en trevlig semester!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Helvetia

Från havet 550 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Jelena ( Stanići)

Fastigheten ligger ovanför motorvägen 2: e rad hus med egen parkeringsplats. Omgiven av grönska ligger det i en lugn och pittoresk miljö. Det ligger i centrum av staden direkt till restauranger, marknader, marknader och busstationer. Lägenheterna är avsedda för familjer och ungdomar. Vi ser fram emot din ankomst i vår anläggning och vi kommer att sträva efter att göra din vistelse roligare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jelena

Från havet 200 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Brajki ( Stanići)

Vårt hus är beläget i en av de vackraste delarna av Adriatiska kusten, i liten plats Stanići 4 km långt från Omiš i riktning mot Makarska, Den vackra stranden ligger bara 200 m bort, restauranger 50 m, pizzeria och marknad 50 m.   I Stanići kan du tillbringa en trevlig och bekväm semester. Havet är klart, stränderna är lugna och städa, och luften är frisk. Om du vill kan du också spendera en aktiv semester (forsränning på floden Cetina, vindsurfing, segling, vattenskidåkning, canyoning, kyaking, zipline, gratis klättring, ..). Vi erbjuder dig lägenhet för 6-9 personer. Lägenhet Brajki är fullt möblerad, komfortabel och modern lägenhet med tre sovrum (2, 2, 2 + 2), två badrum, matsal, vardagsrum med bäddsoffa och fullt utrustat kök, balkong med havsutsikt och trädgård. Välkommen:)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Brajki

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 90 €

Lägenheter Kati ( Stanići)

Lägenheten ligger på liten plats Celine bara några km söder om staden Omiš känd för pirathistoria och en av de mest populära destinationerna i Kroatien. I Omiš omgivande finns ett stort antal av alla typer av stränder. Detta är unik plats där de träffade hav, flod och berg. Detta är en perfekt plats om du gillar aktiva semestrar eller bara behöver vila och njuta. Omiš erbjuder många aktiviteter som forsränning vid floden, en dags båttur till öar, vandring, bergsklättring, bergspår, båtliv, dykning och många fler. Du kan också ta mycket roligt med dina barn i trevlig nöjespark. Lägenheten är så långt från stad och trafikbuller, perfekt för att lägga och lyssna på naturen. Alla lägenheter har en balkong med havsutsikt där du kan spendera tid under de varma sommardagarna. Barn är välkomna!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kati

Från havet 700 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Boja ( Stanići)

Lägenheter Boja ligger i den vackra turistorten Stanici nära Omis. Vårt hus har fem lägenheter. Vi har en lägenhet för upp till 6 personer, 2 lägenheter för upp till 5 personer, en lägenhet för upp till 3 personer och en studiolägenhet för två personer. Våra gäster har parkering bredvid huset och grill. Alla lägenheter är välutrustade med gratis WiFi och luftkonditionering. Vackra stränder med strandbarer ligger strax nedanför huset och är bara cirka 70 meter bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Boja

Från havet 70 m
Kapacitet 21 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Karla ( Stanići)

APARTMENT BESKRIVNING: Innehållet i lägenheten: Två sovrum med dubbelsäng, kök med matsal, vardagsrum med soffa för två personer, terrass med havsutsikt, badrum. Från enheter lägenhet har luftkonditionering, mikrovågsugn, diskmaskin och trådlöst internet WiFi / LAN. Obs: Lägenheten rymmer upp till 7 personer. Användningen av luftkonditionering är obegränsad och utan kostnad. APARTMENT KÖK: Köket innehåller elspis, gasspis, elektrisk ugn, mikrovågsugn, tvättmaskin, kylskåp (190 liter) och frys (60 liter). Glas, koppar, tallrikar, kokkärl, krukor, köksdukar och andra köksredskap för att förbereda alla typer av mat och dryck ingår också. UTGIFTER OCH ÖVRIGA: Antalet gäster ända inte påverkar priset på lägenheten. Användning av luftkonditionering, gas, varmvatten och el ingår i priset på boende. Turistskatt ingår också i priset och det finns inga extra kostnader. Vid avgång är gästerna inte skyldiga att rengöra lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Karla

Från havet 400 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 70 €

Semesterhus Villa Bernarda ( Stanići)

Hus med pool för max 10 personer med fantastisk utsikt över havet och ön Brac, 10 minuter från stranden.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Bernarda

Från havet 700 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 170 €

Semesterhus Villa 01 ( Stanići)

Lyxvilla - Villa 01 erbjuder bekvämt, lyxigt femstjärnigt boende. Villa erbjuder en privat pool, jacuzzi, bastu, gym. Villa ligger nära havet bara 140 m från stranden. Det ligger i den lilla dalmatiska turistorten Stanići, bara 5 km från den historiska staden Omiš. Villa har 400 m2 boyta, som sträcker sig över 3 våningar: bottenvåningen, första och andra våningen. Gästerna kan välja ett av fyra smakfullt inredda sovrum med eget badrum. Villa är fullt utrustad för att göra din vistelse bekväm och sorglös. Missa inte din chans och njut av din vistelse i Villa 01!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa 01

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 500 €

Turistguide - Stanići

Stanići  - Vapen Stanići är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger bara 5 kilometer sydost om staden Omiš längs kusten i de branta sluttningarna av Omiš Dinara. Det är en del av den berömda Omis rivieran, som sträcker sig från staden Omiš, upp till Brela eller Makarska rivieran. Branta sluttningar erbjuder vacker utsikt över de många små stenstränderna och vikarna, det kristallklara havet och den vackra utsikten på ön Brač. Ovanför den nyare delen av byn ligger den gamla byn Stanići cirka 300 meter från havet, där fortfarande är välbevarade gamla stenhus. Här var byborna främst engagerade i fiske och jordbruk, men efter att ha byggt Adriatiska huvudvägen 1962. började de långsamt utveckla turismen genom att bygga moderna hus och lägenheter längs kusten. Idag är Stanići ett mycket berömt turistmål populärt för sina attraktiva stränder som Tice, Zavode, Rape och Velika Luka och för lugn och ro som erbjuds alla gäster och besökare. Älskare av aktiva semestrar i den närliggande kanjonen Omiš och Cetina har till sitt förfogande ett antal aktiviteter som vandring, forsränning, bergsklättring, zip-line, kajakpaddling, cykling ... Alla som älskar en god natt ute rekommenderar vi att du besöker närliggande Omiš och Makarska. Besök Stanići, denna attraktiva lilla by som ligger i välkända Omiš-rivieran och tillbring din semester på en vacker och ren stenstränder med massor av solsken, lugn och lugn. Sök efter billigt boende i Stanići. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Stanići!

Stanići Väderprognos