Lägenheter och privat boende Brač - Pučišća

Pučisća är en liten stad, hamn och kommun i Kroatien, på ön Brač i Split-Dalmatia län. Kommunen består av tre bosättningar: Gornji Humac, Pražnica och Pučisća och har totalt drygt 2000 invånare. Staden är allmänt känd för sin stenhuggningstradition. Ren vit kalksten från närliggande stenbrott användes för att bygga Vita huset i Washington. Pučisća är en idealisk plats för en familjesemester bort från stadens buller och folkmassor....

Sortera efter:

Lägenheter Martinić

Brač - Pučišća

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Rum Lučica

Brač - Pučišća

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

på förfrågan

Lägenheter Lino

Brač - Pučišća

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Penzo

Brač - Pučišća

Från havet 250 m
Kapacitet 13 personer

från 50 €

Semesterhus Feniks

Brač - Pučišća

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

från 130 €

Lägenheter BAUK

Brač - Pučišća

Från havet 50 m
Kapacitet 15 personer

från 50 €

Lägenheter Martinić ( Brač - Pučišća)

Martinic Apartments ligger i det kända turistmålet heter Brac / Pucisca. Adress: Veli put 6. Egenskaper: havsutsikt, nära affärer och stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Martinić

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Rum Lučica ( Brač - Pučišća)

Restaurangen och Pansion Lucica ligger en kort promenad från centrala Pucisca. Platsen är tyst med en utmärkt utsikt över fastlandet och Bay. Huset ligger bara några meter från havet och har 10 rum. Varje rum har badrum, luftkonditionering, TV och gratis WiFi. Det finns också en gratis parkering för våra gäster, och för gäster som kommer till sjöss har vi säkrat en båt för din båt. Eftersom vi ligger strax ovanför havet, finns ett par små stenstränder framför huset. Restaurangen köket erbjuder en utmärkt blandning av traditionell dalmatisk mat och färsk havsmat av hög kvalitet. Här kan du koppla av och njuta av din frukost, lunch eller middag på vår restaurangterrass med oförglömlig havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Rum  Lučica

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Lino ( Brač - Pučišća)

Beläget 500 meter från centrum av ön Pucišce Bracu. Lägenheten ligger bara 100 meter från havet. Det erbjuder gratis parkering. Lägenheten har ett badrum och ett fullt utrustat kök med matplats. Faciliteterna inkluderar satellit-TV, luftkonditionering och tvättmaskin. Restauranger, barer och affärer ligger i närheten. Busstationen ligger 10 minuters promenad från lägenheten. Bol flygplats ligger 25 minuter bort med bil. Vandringsmöjligheter finns på Vidova Gora. Du kan också besöka klostret Desert Blace, som ligger på grottan. Det berömda Zlatni-råttet, Bol ligger 30 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lino

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Penzo ( Brač - Pučišća)

Tillbringa din semester i ett vackert, gammalt stenhus fullt av detaljer om stonemasonry. Huset renoverades i dalmatisk stil. Beläget 300 m från havet, erbjuder den en fantastisk utsikt över den vackra Pucisca. Huset har tre lägenheter och har egen parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Penzo

Från havet 250 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 50 €

Semesterhus Feniks ( Brač - Pučišća)

Eco Holiday House Phoenix ligger i Gornji Humac på ön Brac. Huset är byggt på en tomt på 15.000 m2, vilket gör att du kan njuta av en trevlig vistelse utan ljud. Huset använder vind och sol. Njut av frisk luft och sol i en pool och utsikt över den orörda naturen.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Feniks

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 130 €

Lägenheter BAUK ( Brač - Pučišća)

Jag hyr 4 lägenheter. I Pucisca på ön Brač. Lägenheterna är nyinredda och utrustade. Första lägenheten har 4 bäddar (en dubbelsäng och en på övervåningen), medan 2: a och 3: e har tre sängar (en dubbelsäng och en extrasäng). Varje lägenhet har eget badrum och minikök. Den är utrustad med en karaoke-spelare och en TV-apparat. Varje lägenhet har en balkong med havsutsikt och en strand som ligger 50 m från huset. Parkering och grill finns! Vi har en pool, en sommarterrass med ett sommarkök, en parkeringsplats, wifi. I den djupa norra bukten på ön Brač ligger den vackra platsen för Pucisca. Det harmoniskt byggda stenhuset med kaklade vita tak ger platsen en speciell charm och en särskild medelhavsstämning. Välkommen till ön Brač och Pucisca!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter BAUK

Från havet 50 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Brač - Pučišća

Brač - Pučišća  - Vapen Pučisća är en liten stad, hamn och kommun i Kroatien, på ön Brač i Split-Dalmatia län. Kommunen består av tre bosättningar: Gornji Humac, Pražnica och Pučisća och har totalt drygt 2000 invånare. Staden är allmänt känd för sin stenhuggningstradition. Ren vit kalksten från närliggande stenbrott användes för att bygga Vita huset i Washington. Pučisća är en idealisk plats för en familjesemester bort från stadens buller och folkmassor. Här kan du njuta av den vackra naturen. Du kan simma i det kristallklara vattnet i de många vackra stränderna i området. Luke är den vackraste viken på norra sidan av ön Brač, djupt in i landet, belägen mellan Pučisća och Povlja, med fem stränder, skyddade från alla vindar. Om du besöker Pučisća kommer du att upptäcka en liten Medelhavs juvel och du kommer säkert att uppskatta köket som innehåller dalmatiska specialiteter, lamm, vin och olivolja. Om du gillar en aktiv semester är här de perfekta förhållandena för cykling, surfing, paragliding, vattensporter och dykning. Privat boende i Pučisća på ön Brač - lägenheter, rum, fritidshus att hyra. Stort utbud av privat boende till låga priser utan provision. Välkommen till Pučisća på ön Brač!

Brač - Pučišća Väderprognos