Lägenheter och privat boende Brač - Pučišća

Pučisća är en liten stad, hamn och kommun i Kroatien, på ön Brač i Split-Dalmatia län. Kommunen består av tre bosättningar: Gornji Humac, Pražnica och Pučisća och har totalt drygt 2000 invånare. Staden är allmänt känd för sin stenhuggningstradition. Ren vit kalksten från närliggande stenbrott användes för att bygga Vita huset i Washington. Pučisća är en idealisk plats för en familjesemester bort från stadens buller och folkmassor....

Sortera efter:

Lägenhet Martinić

Brač - Pučišća

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Rum Lučica

Brač - Pučišća

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

på förfrågan

Lägenhet Lino

Brač - Pučišća

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Penzo

Brač - Pučišća

Från havet 250 m
Kapacitet 13 personer

från 30 €

Semesterhus Feniks

Brač - Pučišća

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

från 130 €

Lägenheter BAUK

Brač - Pučišća

Från havet 50 m
Kapacitet 15 personer

från 50 €

Lägenhet Pučišća

Brač - Pučišća

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

från 72 €

Lägenhet Martinić ( Brač - Pučišća)

Lägenheterna Matko är belägna i Pučišća (en djup norra skon i form av en bagageutrymme) på ön Brač, bara 200 meter från stranden. Gratis Wi-Fi, privat parkering, grillmöjligheter och en trädgård med säsongsbetonade grönsaker (tomater och gurkor) finns tillgängliga. Alla boenheter har luftkonditionering och har en terrass med havsutsikt. Husdjur är välkomna. Enligt vissa studier är Pucisca-regionen en av de tio vackraste platserna i Europa och bland trettio i världen. Landsbygden utstrålar en avslappnad och lugn atmosfär. De har länge varit kända för stenmurskultur (sten har installerats över hela världen inklusive Vita huset i Washington). Kulturella evenemang som Pučišća Cultural Summer, International Summer Music School och Brač Summer Music Festival hålls också. Lägenheter Matko ligger cirka 250 m från centrum (postkontor, kyrka, affärer, restauranger, ambulans, busstation). Närliggande destinationer som kan besökas är Postira, Povlja, Praznice, Gornji Humac, Skrip (den äldsta bosättningen på ön Brač, med ett arkeologiskt och oljemuseum) och Bol (den världsberömda Zlatni Rat-stranden, som också anses vara vara den vackraste stranden vid Adriatiska havet). Brač flygplats ligger 10 km från lägenheten. Färghamnen Supetar, som ligger 25 km från lägenheten, kör regelbundna rutter till Split, som är centrala Dalmatien med en passagerar- och handelshamn, järnväg och internationell flygplats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Martinić

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Rum Lučica ( Brač - Pučišća)

Restaurangen och Pansion Lucica ligger en kort promenad från centrala Pucisca. Platsen är tyst med en utmärkt utsikt över fastlandet och Bay. Huset ligger bara några meter från havet och har 10 rum. Varje rum har badrum, luftkonditionering, TV och gratis WiFi. Det finns också en gratis parkering för våra gäster, och för gäster som kommer till sjöss har vi säkrat en båt för din båt. Eftersom vi ligger strax ovanför havet, finns ett par små stenstränder framför huset. Restaurangen köket erbjuder en utmärkt blandning av traditionell dalmatisk mat och färsk havsmat av hög kvalitet. Här kan du koppla av och njuta av din frukost, lunch eller middag på vår restaurangterrass med oförglömlig havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Rum  Lučica

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Lino ( Brač - Pučišća)

Beläget 500 meter från centrum av ön Pucišce Bracu. Lägenheten ligger bara 100 meter från havet. Det erbjuder gratis parkering. Lägenheten har ett badrum och ett fullt utrustat kök med matplats. Faciliteterna inkluderar satellit-TV, luftkonditionering och tvättmaskin. Restauranger, barer och affärer ligger i närheten. Busstationen ligger 10 minuters promenad från lägenheten. Bol flygplats ligger 25 minuter bort med bil. Vandringsmöjligheter finns på Vidova Gora. Du kan också besöka klostret Desert Blace, som ligger på grottan. Det berömda Zlatni-råttet, Bol ligger 30 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lino

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Penzo ( Brač - Pučišća)

Tillbringa din semester i ett vackert, gammalt stenhus fullt av detaljer om stenhuggeri. Huset renoverades i dalmatisk stil. Det ligger 300 m från havet och erbjuder en hisnande utsikt över den vackra Pucisca. Huset har tre lägenheter och har en egen parkering. Vårt hus ligger i den vackra gamla delen av staden i ett helrenoverat gammalt dalmatiskt stenhus. Huset är fullt av vackra detaljer från en mycket berömd sten som är en tradition i Pučišća. Huset har en vacker utsikt över havet och centrum. Det är tillgängligt med bil; Det finns parkeringsplats under huset. I huset finns 3 lägenheter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Penzo

Från havet 250 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 30 €

Semesterhus Feniks ( Brač - Pučišća)

Eco Holiday House Phoenix ligger i Gornji Humac på ön Brac. Huset är byggt på en tomt på 15.000 m2, vilket gör att du kan njuta av en trevlig vistelse utan ljud. Huset använder vind och sol. Njut av frisk luft och sol i en pool och utsikt över den orörda naturen.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Feniks

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 130 €

Lägenheter BAUK ( Brač - Pučišća)

Jag hyr 4 lägenheter. I Pucisca på ön Brač. Lägenheterna är nyinredda och utrustade. Första lägenheten har 4 bäddar (en dubbelsäng och en på övervåningen), medan 2: a och 3: e har tre sängar (en dubbelsäng och en extrasäng). Varje lägenhet har eget badrum och minikök. Den är utrustad med en karaoke-spelare och en TV-apparat. Varje lägenhet har en balkong med havsutsikt och en strand som ligger 50 m från huset. Parkering och grill finns! Vi har en pool, en sommarterrass med ett sommarkök, en parkeringsplats, wifi. I den djupa norra bukten på ön Brač ligger den vackra platsen för Pucisca. Det harmoniskt byggda stenhuset med kaklade vita tak ger platsen en speciell charm och en särskild medelhavsstämning. Välkommen till ön Brač och Pucisca!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter BAUK

Från havet 50 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Pučišća ( Brač - Pučišća)

Lägenheter Pucisca ligger i Pucisca själv, på kullen ovanför bukten, cirka 340 meter från havet och en fem minuters promenad från byns centrum. Huset består av tre lägenheter i olika storlekar, alla med egen ingång, och även om varje lägenhet hyrs som en separat enhet kan du hyra hela huset för en större grupp familj eller vänner, eftersom det kan rymma upp till 14 personer sammanlagt. Stenen i detta område skiljer sig från alla andra stenar. Byggare genom historien har erkänt dess kvalitet, liksom många andra som har exporterat den till långtgående hörn av världen och införlivat den i deras byggnader. Och alla som besöker Pucisca, huvudstaden i Brac-sten, kommer också att märka det. Den största lägenheten (A6 + 2) ligger på första våningen och består av 3 sovrum (1 dubbelrum och 2 tvillingar), 2 badrum (1 badkar, 1 dusch) och ett kök / matsal / sittgrupp. Två extra bäddsoffor (storlek 80 x 200 cm) finns i vardagsrummet. Dessutom finns en hel terrass med en magnifik havsutsikt, bord och stolar och solstolar till gästens förfogande, förutom en utomhuspeis med grill. Lägenheten är utrustad med två luftkonditioneringsenheter, som ligger i vardagsrummet och i hallen framför sovrummen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pučišća

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 72 €

Turistguide - Brač - Pučišća

Brač - Pučišća  - Vapen Pučisća är en liten stad, hamn och kommun i Kroatien, på ön Brač i Split-Dalmatia län. Kommunen består av tre bosättningar: Gornji Humac, Pražnica och Pučisća och har totalt drygt 2000 invånare. Staden är allmänt känd för sin stenhuggningstradition. Ren vit kalksten från närliggande stenbrott användes för att bygga Vita huset i Washington. Pučisća är en idealisk plats för en familjesemester bort från stadens buller och folkmassor. Här kan du njuta av den vackra naturen. Du kan simma i det kristallklara vattnet i de många vackra stränderna i området. Luke är den vackraste viken på norra sidan av ön Brač, djupt in i landet, belägen mellan Pučisća och Povlja, med fem stränder, skyddade från alla vindar. Om du besöker Pučisća kommer du att upptäcka en liten Medelhavs juvel och du kommer säkert att uppskatta köket som innehåller dalmatiska specialiteter, lamm, vin och olivolja. Om du gillar en aktiv semester är här de perfekta förhållandena för cykling, surfing, paragliding, vattensporter och dykning. Privat boende i Pučisća på ön Brač - lägenheter, rum, fritidshus att hyra. Stort utbud av privat boende till låga priser utan provision. Välkommen till Pučisća på ön Brač!

Brač - Pučišća Väderprognos