Lägenheter och privat boende Brač - Pučišća

Pučisća är en liten stad, hamn och kommun i Kroatien, på ön Brač i Split-Dalmatia län. Kommunen består av tre bosättningar: Gornji Humac, Pražnica och Pučisća och har totalt drygt 2000 invånare. Staden är allmänt känd för sin stenhuggningstradition. Ren vit kalksten från närliggande stenbrott användes för att bygga Vita huset i Washington. Pučisća är en idealisk plats för en familjesemester bort från stadens buller och folkmassor....

Sortera efter:

Rum Lučica

Brač - Pučišća

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 100 €

Semesterhus Feniks

Brač - Pučišća

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

från 130 €

Lägenheter BAUK

Brač - Pučišća

Från havet 50 m
Kapacitet 15 personer

från 50 €

Lägenhet Pučišća

Brač - Pučišća

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

från 72 €

Robinson turism Dubrova

Brač - Pučišća

Från havet 2 km
Kapacitet 5 personer

från 80 €

Rum Lučica ( Brač - Pučišća)

Restaurangen och Pansion Lucica ligger en kort promenad från centrala Pucisca. Platsen är tyst med en utmärkt utsikt över fastlandet och Bay. Huset ligger bara några meter från havet och har 10 rum. Varje rum har badrum, luftkonditionering, TV och gratis WiFi. Det finns också en gratis parkering för våra gäster, och för gäster som kommer till sjöss har vi säkrat en båt för din båt. Eftersom vi ligger strax ovanför havet, finns ett par små stenstränder framför huset. Restaurangen köket erbjuder en utmärkt blandning av traditionell dalmatisk mat och färsk havsmat av hög kvalitet. Här kan du koppla av och njuta av din frukost, lunch eller middag på vår restaurangterrass med oförglömlig havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Rum  Lučica

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 100 €

Semesterhus Feniks ( Brač - Pučišća)

Eco Holiday House Phoenix ligger i Gornji Humac på ön Brac. Huset är byggt på en tomt på 15.000 m2, vilket gör att du kan njuta av en trevlig vistelse utan ljud. Huset använder vind och sol. Njut av frisk luft och sol i en pool och utsikt över den orörda naturen.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Feniks

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 130 €

Lägenheter BAUK ( Brač - Pučišća)

Jag hyr 4 lägenheter. I Pucisca på ön Brač. Lägenheterna är nyinredda och utrustade. Första lägenheten har 4 bäddar (en dubbelsäng och en på övervåningen), medan 2: a och 3: e har tre sängar (en dubbelsäng och en extrasäng). Varje lägenhet har eget badrum och minikök. Den är utrustad med en karaoke-spelare och en TV-apparat. Varje lägenhet har en balkong med havsutsikt och en strand som ligger 50 m från huset. Parkering och grill finns! Vi har en pool, en sommarterrass med ett sommarkök, en parkeringsplats, wifi. I den djupa norra bukten på ön Brač ligger den vackra platsen för Pucisca. Det harmoniskt byggda stenhuset med kaklade vita tak ger platsen en speciell charm och en särskild medelhavsstämning. Välkommen till ön Brač och Pucisca!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter BAUK

Från havet 50 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Pučišća ( Brač - Pučišća)

Lägenheter Pucisca ligger i Pucisca själv, på kullen ovanför bukten, cirka 340 meter från havet och en fem minuters promenad från byns centrum. Huset består av tre lägenheter i olika storlekar, alla med egen ingång, och även om varje lägenhet hyrs som en separat enhet kan du hyra hela huset för en större grupp familj eller vänner, eftersom det kan rymma upp till 14 personer sammanlagt. Stenen i detta område skiljer sig från alla andra stenar. Byggare genom historien har erkänt dess kvalitet, liksom många andra som har exporterat den till långtgående hörn av världen och införlivat den i deras byggnader. Och alla som besöker Pucisca, huvudstaden i Brac-sten, kommer också att märka det. Den största lägenheten (A6 + 2) ligger på första våningen och består av 3 sovrum (1 dubbelrum och 2 tvillingar), 2 badrum (1 badkar, 1 dusch) och ett kök / matsal / sittgrupp. Två extra bäddsoffor (storlek 80 x 200 cm) finns i vardagsrummet. Dessutom finns en hel terrass med en magnifik havsutsikt, bord och stolar och solstolar till gästens förfogande, förutom en utomhuspeis med grill. Lägenheten är utrustad med två luftkonditioneringsenheter, som ligger i vardagsrummet och i hallen framför sovrummen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pučišća

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 72 €

Robinson turism Dubrova ( Brač - Pučišća)

Robinson House Dubrova ligger i ett lugnt och lugnt område på ön Brač. Huset ligger långt bort från folkmassan och bullret i en stor olivlund. Det här läget är perfekt för gäster som älskar att njuta av solen och havet, som ligger nära turistcentrumet, men tillräckligt långt för att undvika folkmassorna och behålla lugnet och integriteten. Pucisca är den närmaste staden med vackra stränder, marknader, restauranger och barer. Närmaste strand ligger 4 km från fastigheten - på samma avstånd kan gästerna hitta en marknad, apotek, restaurang och cafébar. Robinson House Dubrova är ett isolerat boende med självhushåll på ön Brač. Privat parkering finns. Husdjur är tillåtna med förvarning. Babysäng finns tillgänglig på begäran. Det finns en möblerad terrass med grillmöjligheter.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Dubrova

Från havet 2 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Brač - Pučišća

Brač - Pučišća  - Vapen Pučisća är en liten stad, hamn och kommun i Kroatien, på ön Brač i Split-Dalmatia län. Kommunen består av tre bosättningar: Gornji Humac, Pražnica och Pučisća och har totalt drygt 2000 invånare. Staden är allmänt känd för sin stenhuggningstradition. Ren vit kalksten från närliggande stenbrott användes för att bygga Vita huset i Washington. Pučisća är en idealisk plats för en familjesemester bort från stadens buller och folkmassor. Här kan du njuta av den vackra naturen. Du kan simma i det kristallklara vattnet i de många vackra stränderna i området. Luke är den vackraste viken på norra sidan av ön Brač, djupt in i landet, belägen mellan Pučisća och Povlja, med fem stränder, skyddade från alla vindar. Om du besöker Pučisća kommer du att upptäcka en liten Medelhavs juvel och du kommer säkert att uppskatta köket som innehåller dalmatiska specialiteter, lamm, vin och olivolja. Om du gillar en aktiv semester är här de perfekta förhållandena för cykling, surfing, paragliding, vattensporter och dykning. Privat boende i Pučisća på ön Brač - lägenheter, rum, fritidshus att hyra. Stort utbud av privat boende till låga priser utan provision. Välkommen till Pučisća på ön Brač!

Brač - Pučišća Väderprognos