Lägenheter och privat boende Dugi Rat

Dugi Rat är en by belägen mellan Split och Omiš och den centrala platsen för Dugi Rat riviera som består av en serie vackra ursprungliga dalmatiska platser. Från öst till väst riviera består av Duće, Dugi Rat, Orij, Mali Rat, Sumpetar, Suhi Potok, Krilo Jesenice och Bajnice. Längs rivieran stiger bergen täckta med tallskogar till grus och sandstränder, vilket skapar en attraktiv destination för en perfekt familjesemester. Det exceptionella...

Sortera efter:

Lägenheter Villa Kristijan

Dugi Rat

Från havet 10 m
Kapacitet 27 personer

på förfrågan

Lägenheter Zemunik

Dugi Rat

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

på förfrågan

Lägenheter Mušac

Dugi Rat

Från havet 100 m
Kapacitet 7 personer

från 50 €

Lägenheter Renco

Dugi Rat

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

från 45 €

Lägenheter Villa Toni

Dugi Rat

Från havet 20 m
Kapacitet 20 personer

från 40 €

Lägenheter Alja

Dugi Rat

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Lägenheter Leo

Dugi Rat

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Marin

Dugi Rat

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

från 49 €

Lägenheter Petar

Dugi Rat

Från havet 300 m
Kapacitet 13 personer

på förfrågan

Lägenheter Nadija

Dugi Rat

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenheter Vila Mirjana

Dugi Rat

Från havet 10 m
Kapacitet 22 personer

från 35 €

Lägenheter Villa Kristijan ( Dugi Rat)

Villa CHRISTIAN ligger på en av de vackraste delarna av Adriatiska kusten, i Sumpetar som ligger mellan två pärlor i Mellan Dalmatien, Split på västra sidan och Omis i öster. I Sumpetar nära distriktet - av Dugi Rat, bara 6 km från den pittoreska staden Omis, kan du tillbringa en orolig och trevlig semester. Fördelarna med denna plats är alltid (och så är det idag) klart hav och en rad stenstränder och surfing, segling och en mängd möjligheter till en aktiv semester (surfing, segling, forsränning, kajakpaddling, ...). Och vad är mycket viktigt, du kommer att vara så nära men ändå tillräckligt långt borta från vardagliga snabba livsstil och turistmål. Ställ, klart vatten, vackra och rena stränder och närliggande restauranger med autentiska lokala specialiteter, gör Villa CHRISTIAN attraktiv och prisvärd. Litet avstånd från attraktiva turistcentrum (Split 15 km, 6 km Omis, Makarska 35 km ...) är lämpliga för att gå ut och planera på många diskotek, restauranger och olika turistinnehåll som finns i regionen i turistperioden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Kristijan

Från havet 10 m
Kapacitet 27 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Zemunik ( Dugi Rat)

Suhi Potok är en liten plats på den dalmatiska rivieran i kustregionen i den historiska republiken Poljica. Det ligger 20 km från den näst största staden i Kroatien och det stora turistmålet i Split-Dalmatiens stad Split och 6 km från staden Omiš. Den sträcker sig ca 1 km längs kusten vid havet, under berget Mošnica. Huvudegenskaperna för denna plats är isolerade små vikar och sandstränder kantade med tamariskträd. Privata hus och lägenheter har ostörd utsikt mot havsfronten på ena sidan och stort berg med Medelhavet flora på den andra. På grund av den unika platsen kan Suhi Potok vara ett bra val för tysta familjesemestrar, men också en bra inspiration för dem som söker efter ett äventyr, antingen på havet eller i bergen. VÅR ACCOMODATION Vårt hus ligger vid havet. Vi erbjuder dig lugn atmosfär och mycket gästfrihet i våra 6 bekvämt inredda lägenheter. Vi har 4 lägenheter på de två våningarna och två lägenheter på bottenvåningen. Var och en av dem är lämplig för 3 personer. Det finns också möjlighet att expandera den kapaciteten om det behövs. Våra lägenheter är fullt möblerade, de har eget badrum och har kylsystem. 2 lägenheter har loggia. Varje våning har ett kök. Det finns möjlighet att boka hela golvet för större grupper. Parkeringsplatsen är förstådd. SHOPPING OCH DINING Restauranger och barer ligger längs huvudvägen och de är tillgängliga till fots. Där hittar du också små butiker där du kan med alla nödvändiga saker för din trevlig semester. För större behov finns större shopping i Dugi Rat, städer Omiš eller Split. För eventuella ytterligare frågor, och behöver inte tveka att kontakta oss via vår e-post. Vi kommer gärna svara. Vi räknar med att du kommer med glädje och spänning, och vi kommer att göra allt som står i vår makt för att göra din semester trevlig och att komma ihåg. Vi önskar er varmt välkommen till vårt hem.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zemunik

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Mušac ( Dugi Rat)

Vi hyr som en stor lägenhet (72 m2) i Dugi Rat - Duce. Lägenheten ligger 100 meter från havet. Den består av två stora rum (varje är 1 säng och 1 extra säng), kök, vardagsrum (1 extra säng, 2 badrum och en stor terrass. Lägenheten renoverades förra året och är idealisk för två små eller en stor familj. Lägenheten ligger 5 km från staden Omis som är känd för zeeplineu, forsränning på floden Cetina. Den stora staden Split ligger 20 km bort. Mer bilder och information finns på länken: http: // www airbnb.com / rum / 4531325 eller kontakta oss via e-post.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mušac

Från havet 100 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Renco ( Dugi Rat)

Lägenhet RENCO ligger i en av de vackraste delarna av Adriatiska kusten, i liten plats som heter Sumpetar nära Dugi Rat som ligger mellan två pärlor i Medel Dalmatien, Split på västra sidan och Omiš på östra sidan. I Sumpetar och nära den pittoreska staden Dugi Rat kan du tillbringa en orolig och trevlig semester. Fördelarna med denna plats är alltid tydligt hav och en rad grusiga stränder och en rad möjligheter till en aktiv semester (surfing, segling, vattenskidor, forsränning på floden Cetina, kajakpaddling, kanonering ...). Och andra saker som är mycket viktiga, du kommer vara så nära men ändå tillräckligt långt borta från vardagliga livsstilar och turistindustri. Litet avstånd från attraktiva turistcentra (Split 15 km, Omiš 6 km, Makarska 36 km) är convient för en oförglömlig kväll ute i diskotek, restauranger och olika turist innehåll häxa överflöd denna region under turistsäsongen. Lägenhet RENCO erbjuder boende i bekväm och fullt möblerad lägenhet. Lägenheten ligger på stranden, 1000 m långt från centrum av Dugi Rat, 20 m från närmaste restaurang och bara 30 m från närmaste marknad. Boendet är lämpligt för alla gäster som vill tillbringa trevliga helgdagar i en vacker natur. Vänliga värdar kommer att ge dem allt som behövs för att tillbringa semester på bästa sätt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Renco

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Villa Toni ( Dugi Rat)

Guesthouse Toni ligger 15 meter från en stenstrand och 150 meter från Dugi Rat-centrum. Här erbjuds en pizzeria, bageri och konditori. Gratis grillmöjligheter finns tillgängliga i trädgården och gratis Wi-Fi finns tillgängligt. Alla boende enheter har en möblerad balkong och har satellit-TV och luftkonditionering. Alla rum har kylskåp och eget badrum med dusch. Vissa enheter har ett kök. En cafébar ligger 50 meter bort och en mataffär ligger 150 meter från fastigheten. Du? E sandstrand erbjuder olika vattensporter och ligger 2 km bort. Den närliggande turistbyrån organiserar utflykter till nationalparken Krka och turer till UNESCO-skyddade Diocletians Palace. Rafting, kajakpaddling och paddling kan ordnas på Cetina River Canyon, 4 km bort. Ett lokalt busshållplats med linjer till Split och Omiš ligger precis intill fastigheten. Närmaste busstation ligger i Omiš och Split flygplats ligger 30 km bort. Flygplatstransfer finns tillgänglig mot en tilläggsavgift. Guesthouse Toni erbjuder gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Toni

Från havet 20 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Alja ( Dugi Rat)

Hela första våningen i familjen ca 90 m2 som innehåller två sovrum, kök, matsal, vardagsrum, badrum, toalett och stor balkong. Njut av den fulla utrustningen i lägenheten och trädgården med en grill och en gräsmatta som är perfekt för barn att leka eller sola utan snygga ögon.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Alja

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Leo ( Dugi Rat)

Lägenhet Leo ligger 10 meter från stranden och 100 meter från centrum av Dugi Rat. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng, kök, badrum med badkar och ett vardagsrum där soffan blev till två sängar, luftkonditionering, obegränsat internet, parkering, trädgård och utsikt över havet, ön Brac och stranden under huset. Caféet ligger 50 meter bort, en mataffär 150 meter bort. Sandstranden i byn Duce, 2 km från fastigheten, erbjuder faciliteter för många vattensporter. I en närliggande resebyrå kan du arrangera utflykter till nationalparken Krka och turer i palatset, som är under UNESCO-skydd. Rafting, kajakpaddling och paddling kan ordnas i Cetina-kanon, 4 km från fastigheten. Ett lokalt busshållplats ligger bredvid byggnaden där du kan ta linjer till Split och Omis. Den närmaste busstationen ligger i Omis och Split Airport ligger 30 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Leo

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Marin ( Dugi Rat)

Lägenheten ligger på Dugoračkoj mount, bara 30 meter från stranden. Butiker, bank och andra faciliteter ligger 700 m från lägenheten medan på stranden två barer och en restaurang. I omedelbar närhet av staden Omis ligger vid mynningen av floden Cetina. Omis har många historiska platser att besöka (fästningen Fortica och Mirabela) och erbjuder också många roliga aktiviteter som resor till Radman-fabriker, forsränning och zipline.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marin

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 49 €

Lägenheter Petar ( Dugi Rat)

Tillbringa din semester i den vackraste delen av Adriatiska kusten, bara 300 meter från det kristallklara havet. Våra lägenheter ligger i en liten by känd för sina vackra stränder, 15 km söder om Split. Avstånd från butiker, strandbar och restaurang är mindre än 200 m. Avstånd från centrum av Dugi Rat är 3 km (klinik, stormarknader, bank, postkontor, barer, pizzerior och restauranger) - i samband med lägenheter med strandpromenad. Alla lägenheter har fullt utrustat kök. Du kan använda en tvättmaskin och en grill i trädgården. Parkering finns framför huset. Alla lägenheter har en vacker utsikt över havet, stränderna och närliggande öar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Petar

Från havet 300 m
Kapacitet 13 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Nadija ( Dugi Rat)

Lägenheten ligger i Dugi Rat, en by mellan Split och Omis på Adriatiska motorvägen. Stränderna är ett utmärkt val för familjer med små barn. Nära till stora dalmatiska städer (Split och Omis) garanterar en bra underhållning för alla. Lägenheten är fullt utrustad. Rummen i lägenheten är mysiga, hela lägenheten är luftkonditionerad. Fastigheten erbjuder gratis Wi-Fi och alla nödvändiga faciliteter som matlagning, grill, möblerad balkong. Stranden ligger 50 meter bort, det är sten och erbjuder tillhörande cateringmöjligheter: cafébar, pizzeria, restaurang och turistanläggningar: en barnvattenpark, pedalbåtar, jetski ... Till Split Airport 35 km till Split färjehamn och järnväg och busstationen 14 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nadija

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Vila Mirjana ( Dugi Rat)

Strandlägenheter Mirjana är ett charmigt och mysigt lägenhetshus belägen på bara 10 meter avstånd från havet. Härlig strand Mali Rat (sten och betong) ligger bara några meter från ingången till din lägenhet. Alla nödvändiga faciliteter (mataffär, apotek, restaurang, kaffebar, postkontor) ligger inom gångavstånd från huset (bara 300 m bort). Läget för dessa lägenheter gör dem till ett perfekt hem hemifrån. Beläget mellan städerna Omis och Split, när i Beach apartments Mirjana kan du bara ligga tillbaka och njuta av en solig dag vid stranden. Men du kan också upptäcka området och njuta av en daglig resa eller äventyrlig sportaktivitet (ZipLine, forsränning på floden Cetina, canyoning etc.). Huset sprids på tre våningar: bottenvåning med 2 gästlägenheter, första våningen (ägarområde) och andra våningen med 4 gästlägenheter. På bottenvåningen finns också ett fullt utrustat sommarkök med öppen spis, till förfogande för alla gäster som bor i lägenhetshuset, en utmärkt lösning för att förbereda dina måltider utomhus och inte behöva använda köket i din lägenhet. Det finns också en säker parkeringsplats vid lägenhetshuset. Varje lägenhet i Beach apartments Mirjana har egen egen ingång.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Mirjana

Från havet 10 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Dugi Rat

Dugi Rat  - Vapen Dugi Rat är en by belägen mellan Split och Omiš och den centrala platsen för Dugi Rat riviera som består av en serie vackra ursprungliga dalmatiska platser. Från öst till väst riviera består av Duće, Dugi Rat, Orij, Mali Rat, Sumpetar, Suhi Potok, Krilo Jesenice och Bajnice. Längs rivieran stiger bergen täckta med tallskogar till grus och sandstränder, vilket skapar en attraktiv destination för en perfekt familjesemester. Det exceptionella natur- och turistvärdet i kommunen Dugi Rat är en sandstrand som sträcker sig cirka 3 km från Dugi Rat till gränsen till staden Omis. Det skapades av sanddriv som leder till floden Cetina. Hög kvalitet och billigt boende finns i privata lägenheter och rum och välutrustade läger. Sök efter prisvärt boende i Dugi Rat. Välkommen till Dugi Rat!

Dugi Rat Väderprognos