Lägenheter och privat boende Mimice

Mimice är en typisk liten by med ett milt medelhavsklimat, som ligger vid foten av sluttningarna Dinara mellan Omiš och Makarska. Mimice är stolt över sin turisttradition, som går tillbaka till det avlägsna 1927. Hög kvalitet och billigt boende i Mimice hittar du i de gamla stenhusen eller de nya villorna som erbjuder välutrustade lägenheter och rum i det privata boendet. Mest kapacitet är under Adriatiska motorvägen som delar platsen i...

Utvalda lägenheter och privata boende i Mimice

Sortera efter:

Lägenheter Larus-M

Mimice

Från havet 60 m
Kapacitet 32 personer

på förfrågan

Lägenheter Ra - Medići

Mimice

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

från 80 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Bosiljka

Mimice

Från havet 50 m
Kapacitet 22 personer

från 25 €

Lägenheter Radicevic

Mimice

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenheter Čikeš - Medići

Mimice

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenheter Bonaca

Mimice

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

från 55 €

Semesterhus Villa Ana

Mimice

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

från 220 €

Lägenheter Irena

Mimice

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

från 35 €

Lägenheter Alen

Mimice

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 50 €

Lägenhet Maya

Mimice

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Mile

Mimice

Från havet 70 m
Kapacitet 14 personer

från 20 €

Lägenheter Alen

Mimice

Från havet 40 m
Kapacitet 13 personer

från 25 €

Lägenheter Ban

Mimice

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Lägenheter Larus-M ( Mimice)

Larus-ft lägenheter är nya, fullt utrustade och moderna lägenheter ligger i ett litet, pittoreskt centralt läge Mimica. De ligger under huvudvägen och ligger 60 meter från stranden och centrum, vilket är idealiskt för familjesemester. Lägenheterna har också parkeringsplats för alla fordon och ligger 40 meter från ett snabbköp, postkontor, bankomater, restauranger och pizzerior. Placeringen av lägenheten var utmärkt och eftersom den ligger 15 minuters bilresa från Omis och 30 minuters bilresa från Makarska, som är kända för en aktiv semester och nattliv, och Split ligger bara 45 minuters bilresa bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Larus-M

Från havet 60 m
Kapacitet 32 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ra - Medići ( Mimice)

Lägenheter Ra - Medići ligger i en liten fiskeby som ligger 10 km från Omis och 25 km från Makarska och 50 min från Split. Lägenheter Ra är modernt utrustade med 4 * och 20 m långt från stranden och havet. Moderna lägenheter ger fullständig komfort för gästerna. Det passar alla som vill ha en trevlig semester utanför stadsmiljön. Stranden är grus. Inom gångavstånd finns det en självbetjäning som ligger 5-10 minuters promenad bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ra - Medići

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 80 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Bosiljka ( Mimice)

Lägenheter Bosiljka erbjuder fullt möblerade lägenheter med vänliga värdar som har en lång tradition för att hyra lägenheter. Vi kan erbjuda gratis Wi-Fi, fri grill, stor parkering och ett garage för två bilar. Lägenheterna ligger bara 50 meter från havet och stränderna. Första stranden kan du nå via vår privata väg. Det finns många fler stränder i närheten. Medici ligger vid kusten, nära många historiska städer och naturattraktioner. Platsen är känd för sina många stenstränder och kristallklart hav. Här kan du smaka på äkta dalmatisk mat, vin och andra alkoholhaltiga drycker. Nära Medici är en plats som heter Mimica, var finns butik, flera restauranger och caffe barer, autentisk dalmatiska tavern och monter med frukt och grönsaker. Några av attraktionerna nära Medi? Jag är städerna Omis, Split, Trogir och Makarska. Det finns några naturattraktioner som naturpark Biokovo, floden Cetina med sin canyon, Vruja Bay och många evenemang och festivaler.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bosiljka

Från havet 50 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Radicevic ( Mimice)

Lägenheter Radičević ligger i den vackra semesterorten Medići. Huset ligger bara 100 meter från stranden. Bredvid huset finns en parkeringsplats. Alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering, WiFi internet, TV. Alla lägenheter har balkong med utsikt över havet, kök och badrum.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Radicevic

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Čikeš - Medići ( Mimice)

MEDIĆI, en lugn plats i centrala Dalmatien, populär bland turister. Village MEDIĆI erbjuder vackra stränder och klart hav. Det brukade vara en fiskeby mellan Omiš och Makarska. Runt MEDIĆI erbjuder ett brett utbud av sport och rekreation. I närheten av floden Cetina, som erbjuder forsränning, gratis klättring, paragliding eller kanjon. APARTMENTS ČIKEŠ erbjuder två bekväma lägenheter, vardera för 4 personer. Varje lägenhet består av två sovrum med dubbelsäng, kök, toalett och badrum, balkong, terrass och separat ingång. I priset ingår turistskatt, sänglinne, handdukar, disk och köksredskap, internet, luftkonditionering och slutstädning - inga extra kostnader. Kära gäster, ni är också välkomna under dessa ovanliga omständigheter. Vi har anpassat vår avbokningspolicy till situationen, så du kan avboka 7 dagar före det bokade ankomstdatum med 100% förskottsbetalning. Denna avbokningsregler är giltiga tills pandemins slut har deklarerats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Čikeš - Medići

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Bonaca ( Mimice)

Huset ligger i Mimice, en liten by halvvägs mellan Split och Makarska. Vi byggde vårt hus som ett familjhem med två rymliga lägenheter, en på varje våning, stora terrasser och mycket utrymme runt huset med en utomhusgrill och ett stort bord under tall. Det finns en underbar utsikt över havet och de närliggande öarna från varje terrass som sträcker sig hela vägen ner till Makarska och Peljesac-halvön. Stödväggar i alla trädgårdar med medelhavs- örter (lavendel, rozmarin, etc.), är gjorda av sten med den gamla traditionella tekniken och blandas så i de lokala omgivningarna och ger hela platsen en stämpel av äkthet. Det finns ett dussin olivträd runt huset som producerar tillräckligt med oliver för att vi ska kunna skapa vår egen olivolja varje år, och vi använder lavendelblommorna för att göra små souveniers som vi ger till våra gäster som ett minne för att bo i vårt hus. Lägenhetsväggar är fodrade med många naturfotografier och målningar skapade av framstående kroatiska målare. Bakom huset finns en 125 m2 parkeringsplats för våra gäster som är upplyst på natten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bonaca

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 55 €

Semesterhus Villa Ana ( Mimice)

Medici är en liten turist bosättning, belägen vid kusten 10 km från Omis, 30 km från Split och 26 km från Makarska. Medici var känd för sina vackra stränder och kvalitetsboende. Alla som vill komma ifrån bullret här kommer att hitta fred i naturen och skönheten i havet bara av en typisk liten fiskeby i Dalmatien. Medici var bara en liten medelhavsstad med ett mildt klimat, beläget i mitten av Adriatiska havet.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Ana

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 220 €

Lägenheter Irena ( Mimice)

Irene Apartments ligger i den lilla byn Medici-Mimica vid Adriatiska kusten. Beläget bara 10 kilometer från Omis, 23 kilometer från Makarska och 35 km från Split. Ett sovrum med 25 m2 har en dubbelsäng, kök, badrum, luftkonditionering, TV och en stor trädgård. Medici har vackra sandstränder, kristallklart hav.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Irena

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Alen ( Mimice)

Alen Apartments ligger i den lilla byn Medici, 11 km från Omis. Lägenheterna ligger bara 50 meter från havet och vackra stränder. I vårt erbjudande 3 lägenheter för 4 personer. Varje lägenhet har WiFi internet, luftkonditionering, satellit-TV, havsutsikt, parkering och tillgång till en grill i bakgården. A1 (2 + 2): 01.06. - 30.06. 55 €. 01.07. - 31.08. 70 €. 01.09. - 01.10. 55 €. Resten av året 30 €. A2 (2 + 2): 01.06. - 30.06. 50 €. 01.07. - 31.08. 60 €. 01.09. - 01.10. 50 €. Resten av året 30 €. A3 (2 + 2): 01.06. - 30.06. 50 €. 01.07. - 31.08. 60 €. 01.09. - 01.10. 50 €. Resten av året 30 €

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Alen

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Maya ( Mimice)

Lägenhet Maya ligger i ett privat hus vid kusten i centrum av Mimice, 1 minut från stranden. Möjligt boende för fyra personer. Den består av ett sovrum med två sängar, vardagsrum med soffa och möjlighet till två sängar, kök, badrum och terrass. Bredvid huset finns en restaurang, och en 5-minuters promenad till en annan restaurang. Stranden är sten, idealisk för familjer med små barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Maya

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Mile ( Mimice)

Omis, Mimica hyra nya luftkonditionerade lägenheter *** kök, luftkonditionering, dusch, LCD, balkong, terrass internet etc. nära affärer 100 m, restaurang 70 m från den vackra sandstranden med duschar och ett café, gratis lägenheter från 01.05-01.10 .2014. se bilder

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mile

Från havet 70 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 20 €

Lägenheter Alen ( Mimice)

Fullt möblerade och utrustade lägenheter i den lilla byn Medici, nära staden Omis 11 km. Lägenheterna erbjuder bekväm familj på fyra som vill tillbringa en lugn och trevlig semester på grund av närheten till havet och stranden bara 40 meter. Lägenheterna har luftkonditionering, gratis internet, tv, parkering. Det finns också en grill. Så kom och besök oss. Vi förväntar dig dig uppriktigt :)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Alen

Från havet 40 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Ban ( Mimice)

Huset har 5 lägenheter att hyra. Vi har 4 studiolägenheter för två personer och en lägenhet för 4 personer. Stor parkering ligger precis intill huset. Den vackra stranden ligger strax under huset och ligger bara 50 meter bort. Det finns två caféer på stranden. Alla lägenheter har kök, badrum, stor balkong med utsikt över havet, WiFi, luftkonditionering, plattskärms-TV. Bakom huset finns en stor sittgrupp med grill.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ban

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Turistguide - Mimice

Mimice  - Vapen Mimice är en typisk liten by med ett milt medelhavsklimat, som ligger vid foten av sluttningarna Dinara mellan Omiš och Makarska. Mimice är stolt över sin turisttradition, som går tillbaka till det avlägsna 1927. Hög kvalitet och billigt boende i Mimice hittar du i de gamla stenhusen eller de nya villorna som erbjuder välutrustade lägenheter och rum i det privata boendet. Mest kapacitet är under Adriatiska motorvägen som delar platsen i den historiska gamla och nya delen. Mimice är stolt över sina två offentliga stränder, kända för sin vita sand och kristallklara vatten i smaragdfärg, där garanteras en perfekt familjesemester. Om du vill tillbringa med din familj en lugn, bekväm och lugn semester är Mimice rätt val för dig. I närheten finns det många stränder och små vikar där alla kan hitta en avskild plats för sig själva. För dem som söker underhållning och aktiv semester, nära Mimice, är städerna Omiš och Makarska där det garanteras mycket kul, antingen på ett av de många kaféerna eller nattklubbarna i Makarska. Du kan också utforska en mängd olika aktiviteter på floden Cetina i Omiš. I Mimice finns det ett par lugna restauranger och barer som ligger på stranden, och en tavern i den gamla delen med dalmatisk atmosfär, där du varje kväll kan njuta av färsk fisk kryddad med inhemsk olivolja och utsökt hemlagat vin. Besök Mimice, välj din perfekta lägenhet och tillbringa din semester i en äkta dalmatisk by. Lägenheter och privat boende i Mimice billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Mimice!

Mimice Väderprognos