Lägenheter och privat boende Mimice

Mimice är en typisk liten by med ett milt medelhavsklimat, som ligger vid foten av sluttningarna Dinara mellan Omiš och Makarska. Mimice är stolt över sin turisttradition, som går tillbaka till det avlägsna 1927. Hög kvalitet och billigt boende i Mimice hittar du i de gamla stenhusen eller de nya villorna som erbjuder välutrustade lägenheter och rum i det privata boendet. Mest kapacitet är under Adriatiska motorvägen som delar platsen i...

Utvalda lägenheter och privata boende i Mimice

Sortera efter:

Lägenheter Larus-M

Mimice

Från havet 60 m
Kapacitet 32 personer

på förfrågan

Lägenheter Ra - Medići

Mimice

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

från 90 €

Lägenheter Bonaca

Mimice

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

från 55 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Bosiljka

Mimice

Från havet 50 m
Kapacitet 22 personer

från 30 €

Lägenheter Villa Alen

Mimice

Från havet 40 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Rum Mira

Mimice

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

från 10 €

Lägenheter Ban

Mimice

Från havet 50 m
Kapacitet 10 personer

från 40 €

Lägenheter Radicevic

Mimice

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenheter Čikeš - Medići

Mimice

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Semesterhus Datula

Mimice

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

från 280 €

Lägenheter Tokić

Mimice

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

från 100 €

Lägenheter Vlahov

Mimice

Från havet 100 m
Kapacitet 19 personer

från 105 €

Lägenheter Mirko

Mimice

Från havet 200 m
Kapacitet 23 personer

från 40 €

Semesterhus Villa Ana

Mimice

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

från 220 €

Lägenhet Beautiful View For 10

Mimice

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

från 110 €

Lägenheter Bojić

Mimice

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

från 40 €

Lägenheter Mara

Mimice

Från havet 250 m
Kapacitet 13 personer

från 45 €

Lägenheter Villa Noa Mimice

Mimice

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

från 70 €

Lägenheter Larus-M ( Mimice)

Larus-ft lägenheter är nya, fullt utrustade och moderna lägenheter ligger i ett litet, pittoreskt centralt läge Mimica. De ligger under huvudvägen och ligger 60 meter från stranden och centrum, vilket är idealiskt för familjesemester. Lägenheterna har också parkeringsplats för alla fordon och ligger 40 meter från ett snabbköp, postkontor, bankomater, restauranger och pizzerior. Placeringen av lägenheten var utmärkt och eftersom den ligger 15 minuters bilresa från Omis och 30 minuters bilresa från Makarska, som är kända för en aktiv semester och nattliv, och Split ligger bara 45 minuters bilresa bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Larus-M

Från havet 60 m
Kapacitet 32 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ra - Medići ( Mimice)

Apartments Ra - Medići ligger i en liten fiskeby som ligger 10 km från Omis och 25 km från Makarska och 50 min från Split. Lägenheter Ra är modernt utrustade med 4 * och 20 m långt från stranden och havet. Moderna lägenheter erbjuder fullständig komfort för gästerna. Det är lämpligt för alla som letar efter en trevlig semester utanför stadsmiljön. Stranden är sten. Inom gångavstånd finns en självbetjäning som ligger 5-10 minuters promenad bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ra - Medići

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 90 €

Lägenheter Bonaca ( Mimice)

Huset ligger i Mimice, en liten by halvvägs mellan Split och Makarska. Vi byggde vårt hus som ett familjhem med två rymliga lägenheter, en på varje våning, stora terrasser och mycket utrymme runt huset med en utomhusgrill och ett stort bord under tall. Det finns en underbar utsikt över havet och de närliggande öarna från varje terrass som sträcker sig hela vägen ner till Makarska och Peljesac-halvön. Stödväggar i alla trädgårdar med medelhavs- örter (lavendel, rozmarin, etc.), är gjorda av sten med den gamla traditionella tekniken och blandas så i de lokala omgivningarna och ger hela platsen en stämpel av äkthet. Det finns ett dussin olivträd runt huset som producerar tillräckligt med oliver för att vi ska kunna skapa vår egen olivolja varje år, och vi använder lavendelblommorna för att göra små souveniers som vi ger till våra gäster som ett minne för att bo i vårt hus. Lägenhetsväggar är fodrade med många naturfotografier och målningar skapade av framstående kroatiska målare. Bakom huset finns en 125 m2 parkeringsplats för våra gäster som är upplyst på natten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bonaca

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 55 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Bosiljka ( Mimice)

Lägenheter Bosiljka erbjuder fullt möblerade lägenheter med vänliga värdar som har en lång tradition för att hyra lägenheter. Vi kan erbjuda gratis Wi-Fi, fri grill, stor parkering och ett garage för två bilar. Lägenheterna ligger bara 50 meter från havet och stränderna. Första stranden kan du nå via vår privata väg. Det finns många fler stränder i närheten. Medici ligger vid kusten, nära många historiska städer och naturattraktioner. Platsen är känd för sina många stenstränder och kristallklart hav. Här kan du smaka på äkta dalmatisk mat, vin och andra alkoholhaltiga drycker. Nära Medici är en plats som heter Mimica, var finns butik, flera restauranger och caffe barer, autentisk dalmatiska tavern och monter med frukt och grönsaker. Några av attraktionerna nära Medi? Jag är städerna Omis, Split, Trogir och Makarska. Det finns några naturattraktioner som naturpark Biokovo, floden Cetina med sin canyon, Vruja Bay och många evenemang och festivaler.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bosiljka

Från havet 50 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Villa Alen ( Mimice)

Fullt möblerade och utrustade lägenheter i den lilla byn Medici, nära staden Omis 11 km. Lägenheterna erbjuder komfortfamiljer på fyra personer som vill tillbringa en lugn och trevlig semester på grund av närheten till havet och stranden bara 40 meter. Lägenheterna har luftkonditionering, gratis internet, tv, parkering. Det finns också en grill. Så kom och besök oss. Vi förväntar dig uppriktigt :)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Alen

Från havet 40 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Rum Mira ( Mimice)

Vi har tillgång till din semester rum med badrum, samt med användning av kök. Vi ligger ovanför busstationen. I närheten finns en restaurang samt en mataffär. Vi ser fram emot din ankomst!

Kategorisering Kategorisering - Rum   Mira

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 10 €

Lägenheter Ban ( Mimice)

Huset har 5 lägenheter att hyra. Vi har 4 studiolägenheter för två personer och en lägenhet för 4 personer. Stor parkering ligger precis intill huset. Den vackra stranden ligger strax under huset och ligger bara 50 meter bort. Det finns två caféer på stranden. Alla lägenheter har kök, badrum, stor balkong med utsikt över havet, WiFi, luftkonditionering, plattskärms-TV. Bakom huset finns en stor sittgrupp med grill.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ban

Från havet 50 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Radicevic ( Mimice)

Lägenheter Radičević ligger i den vackra semesterorten Medići. Huset ligger bara 100 meter från stranden. Bredvid huset finns en parkeringsplats. Alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering, WiFi internet, TV. Alla lägenheter har balkong med utsikt över havet, kök och badrum.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Radicevic

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Čikeš - Medići ( Mimice)

MEDIĆI, en lugn och populär plats för turister, i centrala Dalmatien, som kommer att vinna över dig med sina vackra stränder och klara hav. Beläget mellan Omiš och Makarska, erbjuder det ett stort utbud av sport- och rekreationsaktiviteter i dess närhet. Den vänliga personalen på de närliggande restaurangerna och hotellet på stranden kommer att erbjuda dig lokala specialiteter som kommer att tillfredsställa även de största gourmeterna. I omedelbar närhet rinner floden Cetina, som erbjuder dig nöjet av forsränning, friklättring, skärmflygning, canyoning, zip-line. Alla älskare av berg och höjder kan söka en utmaning i den närliggande naturparken Biokovo och den attraktiva sky-walken. APARTMANI ČIKEŠ erbjuder två bekvämt utrustade för 4 personer, bestående av två dubbelrum, kök, toalett och badrum, balkong, terrass och har en separat ingång. I lägenhetspriset ingår turistskatt, användning av el och vatten, sängkläder, handdukar, porslin och bestick, internet, parkering, användning av luftkonditionering och slutstädning - ingen extra betalning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Čikeš - Medići

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Semesterhus Datula ( Mimice)

Charmigt traditionellt hus ligger i den lilla staden Medici, 11 km sydost om Omiš och 35 km från Split. Huset har två våningar. Bottenvåningen har två sovrum med stora sängar, badrum, vardagsrum, fullt utrustat kök (mikrovågsugn, brödrost, ugn, diskmaskin ...) med matplats. Genom köken går du ut bredvid huset för att grilla. Det finns också en grill där du kan laga dina specialiteter. Övre våningen har en separat ingång med en terrass framför den, där du kan njuta av sommarbrisen under de vackra sommarkvällarna. Det finns två lägenheter. Den större lägenheten har två sovrum med stora sängar. Ett sovrum har en liten balkong. Det finns också ett fullt utrustat kök med vardagsrum och badrum. Den mindre lägenheten har ett sovrum, ett badrum, ett litet kök och ett vardagsrum. Bredvid huset finns ett extra badrum med tvättmaskin. Framför huset finns en vacker terrass där du kan sitta och njuta av måltider och koppla av med ett glas vin. Under terrassen finns en pool. Gratis parkering finns framför huset. Under din semester i vårt hus kan du få gratis WiFi och luftkonditionering, stor privat parkering, satellit-TV. Handdukar och sängkläder ingår i priset.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Datula

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 280 €

Lägenheter Tokić ( Mimice)

Lägenheterna Tokić ligger i Mimice, med ett fantastiskt läge med vacker havsutsikt. Den vackra stenstranden ligger bara 150 meter bort. Det finns två lägenheter i huset. En lägenhet är för upp till 10 personer, medan den andra är för upp till 6 personer. Båda lägenheterna är välutrustade. På gården finns en grill och våra gäster har säkrat privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tokić

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 100 €

Lägenheter Vlahov ( Mimice)

Lägenheterna Vlahov ligger i Medići på den vackra Omis Riviera. Vi har 2 stora lägenheter. På första våningen finns en lägenhet för upp till 10 personer med balkong och vacker havsutsikt. På vinden finns en lägenhet för upp till 9 personer, även med vacker havsutsikt. Båda lägenheterna har vacker havsutsikt, parkeringsplatser och grill. Vackra stränder är bara 100 meter bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vlahov

Från havet 100 m
Kapacitet 19 personer

Pris från 105 €

Lägenheter Mirko ( Mimice)

A4 superior - ny, modern lägenhet på plan 2 med vacker utsikt över havet, öarna och staden. Kapacitet 2 + 2. Fullt utrustade och luftkonditionerade i varje rum. Den består av ett sovrum, två badrum, hall, balkong med havsutsikt, kök och vardagsrum med en bekväm och rymlig sovsäng. A6 + 2 -stor och rymlig lägenhet på plan 1. Fullt utrustade och luftkonditionerade i varje rum. Den består av två stora sovrum (med badrum), vardagsrum, kök, matsal, tre badrum, terrass och balkong med vacker utsikt över havet och öarna. A4 + 1 -lägenhet på bottenvåningen. Den består av två rymliga sovrum, badrum och kök med matsal. Från den stora terrassen som ligger i naturlig skugga har man utsikt över havet och öarna. A2 + 2 - lägenhet på bottenvåningen, med terrass. Den består av ett sovrum, badrum, hall, kök och matsal med säng. Luftkonditionerad. Utsikt över havet och öarna. *nära caféer, post och restauranger (1min), strand (5-10min promenad), gratis parkering och wi-fi Huset ligger i en lugnare del av stan med en rymlig gård. VÄLKOMMEN!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mirko

Från havet 200 m
Kapacitet 23 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Villa Ana ( Mimice)

Medici är en liten turist bosättning, belägen vid kusten 10 km från Omis, 30 km från Split och 26 km från Makarska. Medici var känd för sina vackra stränder och kvalitetsboende. Alla som vill komma ifrån bullret här kommer att hitta fred i naturen och skönheten i havet bara av en typisk liten fiskeby i Dalmatien. Medici var bara en liten medelhavsstad med ett mildt klimat, beläget i mitten av Adriatiska havet.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Ana

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 220 €

Lägenhet Beautiful View For 10 ( Mimice)

Vacker lägenhet för 10 personer i Mimice med underbar havsutsikt. Lägenheten ligger cirka 200 m långt från de vackra stränderna. Lägenheten har två sovrum med en dubbelsäng och en extrasäng och ett sovrum med en dubbelsäng. I vardagsrummet finns en extra bäddsoffa för 2 personer. Två sovrum har eget badrum och det finns ett extra badrum i lägenheten (totalt tre badrum). Lägenheten har tvättmaskin och diskmaskin. Det har också en luftkonditionering. Det finns en grill i trädgården.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Beautiful View For 10

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 110 €

Lägenheter Bojić ( Mimice)

Lägenheter Bojic ligger i Mimice 12 km från Omis mot Makarska, vid gränsen till Marusici. De ligger 15 meter från huvudvägen och 500 meter från centrum. Huset består av tre lägenheter, alla lägenheter har balkonger med utsikt över havet, de ger en trevlig, säker och lugn semester för hela familjen, bort från centrum, med en strand utan många simmare. Havet är extremt rent (undervattensfjädrar och havsström) för simning och dykning. Vi talar engelska mycket bra, vi använder tjeckiska och tyska i kommunikationen. Luftkonditionering, Wi-Fi, turistskatt och parkering ingår i priset. Vi hjälper gästerna att hitta nödvändig information och ordna ytterligare aktiviteter efter överenskommelse.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bojić

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Mara ( Mimice)

Apartments MARA ligger i Medići, en liten dalmatisk stad med en turisttradition känd för sina vackra klapperstensstränder. Media är ett idealiskt resmål för dem som vill fly stadens brus och vill hitta lugnet i naturen och allt det vackra i havet som är typiskt för endast små fiskeplatser i Dalmatien. Den närmaste större staden är Omiš (10 km), som erbjuder mycket innehåll för en aktiv semester. Split ligger 35 km bort och Marakrska 26 km. Apartments MARA ligger i ett fristående hus (3 våningar). Lägenheterna A1 och A3 (studio) ligger på bottenvåningen medan lägenhet A2 ligger på första våningen i huset. Alla tre lägenheterna har egen parkeringsplats och terrass. Bortsett från detta kan gästerna använda den gemensamma delen av trädgården med grill.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mara

Från havet 250 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Villa Noa Mimice ( Mimice)

Villa Noa ligger på den västra sidan av staden Mimice, med en vacker panoramautsikt över Mimice, Makarska rivieran, berget Biokovo och ön Brač. Huset är omgivet av tallskog och olivträd, med bara två grannar. En idealisk plats för en lugn och avkopplande vistelse, med en perfekt upplevelse av Dalmatien. Verkligen en plats där berget möter havet. Lägenheterna är modernt inredda och fullt utrustade för att ge dig den mest bekväma vistelsen. Alla lägenheter är luftkonditionerade, med utsikt över havet, en rymlig terrass eller trädgård och privat parkering tillgänglig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Noa Mimice

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Mimice

Mimice  - Vapen Mimice är en typisk liten by med ett milt medelhavsklimat, som ligger vid foten av sluttningarna Dinara mellan Omiš och Makarska. Mimice är stolt över sin turisttradition, som går tillbaka till det avlägsna 1927. Hög kvalitet och billigt boende i Mimice hittar du i de gamla stenhusen eller de nya villorna som erbjuder välutrustade lägenheter och rum i det privata boendet. Mest kapacitet är under Adriatiska motorvägen som delar platsen i den historiska gamla och nya delen. Mimice är stolt över sina två offentliga stränder, kända för sin vita sand och kristallklara vatten i smaragdfärg, där garanteras en perfekt familjesemester. Om du vill tillbringa med din familj en lugn, bekväm och lugn semester är Mimice rätt val för dig. I närheten finns det många stränder och små vikar där alla kan hitta en avskild plats för sig själva. För dem som söker underhållning och aktiv semester, nära Mimice, är städerna Omiš och Makarska där det garanteras mycket kul, antingen på ett av de många kaféerna eller nattklubbarna i Makarska. Du kan också utforska en mängd olika aktiviteter på floden Cetina i Omiš. I Mimice finns det ett par lugna restauranger och barer som ligger på stranden, och en tavern i den gamla delen med dalmatisk atmosfär, där du varje kväll kan njuta av färsk fisk kryddad med inhemsk olivolja och utsökt hemlagat vin. Besök Mimice, välj din perfekta lägenhet och tillbringa din semester i en äkta dalmatisk by. Lägenheter och privat boende i Mimice billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Mimice!

Mimice Väderprognos