Lägenheter och privat boende Lokva Rogoznica

Lokva Rogoznica är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger 8 kilometer sydost om staden Omiš och det är en del av den berömda rivieran Omiš. Platsen ligger i sluttningarna av ett brant Omis Dinara-berg, därifrån är en vacker panoramautsikt över det blå Adriatiska havet och ön Brač. Ursprungligen låg platsen några hundra meter från havet, där invånarna främst bedrev jordbruk, vinodling och boskap. Med byggandet...

Sortera efter:

Lägenheter Peric

Lokva Rogoznica

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter Kod Cara

Lokva Rogoznica

Från havet 40 m
Kapacitet 14 personer

från 42 €

Lägenheter Villa Lovic

Lokva Rogoznica

Från havet 2.5 km
Kapacitet 10 personer

från 56 €

Lägenheter Vukovarac

Lokva Rogoznica

Från havet 50 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Lägenheter Ankica

Lokva Rogoznica

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

från 60 €

Lägenheter Nikola

Lokva Rogoznica

Från havet 250 m
Kapacitet 14 personer

från 40 €

Lägenheter Smiljana Mimica

Lokva Rogoznica

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

från 50 €

Lägenhet Blaženka

Lokva Rogoznica

Från havet 30 m
Kapacitet 12 personer

från 48 €

Lägenheter Pava

Lokva Rogoznica

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

från 40 €

Lägenheter Šodan

Lokva Rogoznica

Från havet 150 m
Kapacitet 20 personer

från 25 €

Lägenheter Anisija

Lokva Rogoznica

Från havet 400 m
Kapacitet 11 personer

från 70 €

Lägenheter Peric ( Lokva Rogoznica)

Attraktiva lägenheter med pool och havsutsikt i centrum av Lokva Rogoznica. Lägenheterna ligger bara 180 m från havet och stränderna och de är omgivna av tallar från Medelhavet. Lägenhetstyp: 4 personer eller 2 personer. Varje lägenhet har TV, luftkonditionering, mikrovågsugn, Wi-Fi, balkong med havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Peric

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Kod Cara ( Lokva Rogoznica)

Lägenheterna Kod cara ligger i Lokva Rogoznica nära Omis.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kod Cara

Från havet 40 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 42 €

Lägenheter Villa Lovic ( Lokva Rogoznica)

Traditionellt dalmatiskt stenhus, 120m2 med två terrasser. Byggt 1892 och flera gånger renoverat och anpassat för dagens liv. i Det är fullt möblerad bostad med en spektakulär utsikt över Adriatiska havet och öarna Brac och Hvar. Tryggt och coolt hus där du kan koppla av efter en spännande dag med sightseeing eller efter att ha badat på stranden. Det ligger på en kulle, 2,5 km från stranden, 357 m över havet, och det ger besökaren ett behagligt lugn och oberoende lantlig bostad, bort från trafikerade vägar. Det extra hälsosamma klimatet (blandningen av havs- och bergsluft) har gynnsamma effekter på hjärt- och cirkulationssjukdomar och hjälper mot luftvägssjukdomar. På bottenvåningen finns ett rymligt kök, vardagsrum, matsal och badrum. På första våningen finns fyra sovrum med fin utsikt över ett landskap. Köket är praktiskt och fullt utrustat. I matsalen och vardagsrummet finns 2 LCD-TV med satellitkanaler. I källaren finns ett andra badrum samt plats för strykning, hårtork, tvättmaskin och förvaringsutrymme för strandtillbehör. Interiör är ansluten med trappa. En separat lägenhet med ett sovrum, kök, badrum och en liten terrass, lämplig för 2 personer, är fristående från huset. Det finns parkeringsplats 30m tillgänglig från huset. Det finns ingen kollektivtrafik till byn så du behöver en egen bil.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Lovic

Från havet 2.5 km
Kapacitet 10 personer

Pris från 56 €

Lägenheter Vukovarac ( Lokva Rogoznica)

Lägenheter Vukovarac ligger i Lokva Rogoznica, halvvägs mellan Split och Makarska, 7 km från Omis, en gammal piratstad. Huset ligger nära avfarten från Zagreb - Split motorvägen och Split flygplatsen. På ett avstånd av 60-100 m finns en butik, postkontor, bagerier, kaféer och restauranger med lokal matlagning. Vackra stränder och kristallklart hav ligger bara 50 meter bort (strandpromenaden). Två fullt utrustade lägenheter (37 / 50m2), vardera med 4-6 personer, har balkonger med vacker utsikt, WiFi internet, TV, satellit och radio, mikrovågsugn, luftkonditionering, trädgård med grill. Lägenheterna och trädgården är vända mot södra sidan, så att du kan njuta av utsikten, solen och solstolarna hela dagen. Lägenheten har 2 sovrum, ett stort badrum, ett vardagsrum, ett stort kök och en tvättmaskin. Gratis parkering finns tillgänglig för alla sviter. Boende i våra lägenheter gör att du kan slappna av och vila som du förtjänar. Kära gäster, välkommen till oss.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vukovarac

Från havet 50 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ankica ( Lokva Rogoznica)

Familjehuset, nybyggt, med 4 lägenheter. Varje lägenhet har ett fullt utrustat pentry, ett vardagsrum med matplats och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng och extrasäng, badrum med toalett. Alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering, TV, gratis Wi-Fi.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ankica

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Nikola ( Lokva Rogoznica)

Våra lägenheter ligger i Lokva Rogoznica / Ruskamen kort avstånd (ca 6 km) från Omis. Ruskamen är en av de mest populära turistmålen, eftersom den är känd för sina långa stränder gränsade av tallar. Eftersom eftermiddagen av vinden kallas Mistral här är så bra som möjligt och lockar många surfare. Nudister har också en lång tradition och här hittar du massor av nudiststränder, liksom den normala stranden, inga problem. Flera campingplatser, restauranger, souvenirbutiker och butiker finns på plats. Tennis, volleyboll och jetski eller surfing, eller bara gå en promenad på stranden och njut av friska luften och allt du kan njuta av.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nikola

Från havet 250 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Smiljana Mimica ( Lokva Rogoznica)

Välkommen till webbplatsen för lägenheter Smiljana Mimica. Lägenheterna ligger på Omis Riviera (Riviera Split). Södra delen av Lokva Rogoznica, Ivašnjak, är känd för sina vackra stränder, och alla faciliteter som gör din vistelse bekväma ligger i närheten, såsom postkontor, restauranger och liten mataffär. Vi erbjuder två 3-bädds lägenheter, två 4-bädds lägenheter och en 2-sviter. Lokva Rogoznica ligger i centrala Dalmatien, halvvägs mellan Split och Makarska. Platsen är idealisk för dagsturer till alla populära destinationer Brac och Hvar, Omis, Split, Makarska, Baska Voda, Solin, Trogir, Krka National Park ...). Vi hoppas att lägenheterna Smiljana Mimica kommer att vara valet för din semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Smiljana Mimica

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Blaženka ( Lokva Rogoznica)

Vackra lägenheter första raden till havet med utsikt över ön Brac.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Blaženka

Från havet 30 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 48 €

Lägenheter Pava ( Lokva Rogoznica)

Lägenheterna Pava ligger i en liten by Lokva Rogoznica känd för sitt kristallklara hav och vackra stränder. Lokva Rogoznica ligger 6 km söder om staden Omiš. Vi erbjuder 4 lägenheter med en total kapacitet på 16 personer. Lägenheterna ligger i ett helt lugnt område där du kan njuta av den vackra utsikten över havet och lugnt. Alla lägenheter är utrustade med kök, luftkonditionering, platt-TV, Wifi, grill, balkong med havsutsikt och parkeringsplats. Perfekt för familjer med små barn, par och grupper. Staden Omis ligger bara 5 minuter bort med bil med många attraktioner, restauranger, barer och butiker. Även i Omiš finns det många utflykter, en dagsutflykt till närliggande öar med båt, forsränning, zip line, canyoning, dykning, bergsklättring, vandring och många andra attraktioner. Vi är mycket vänliga värdar som står till din tjänst för alla dina önskemål och vi är glada att ge dig all information du behöver veta. Husdjur är tillåtna mot en extra kostnad. Barn är välkomna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pava

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Šodan ( Lokva Rogoznica)

Lägenheter Šodan ligger på den vackra Omiš-rivieran i Ivašnjak (Lokva Rogoznica). Lägenheterna ligger bara 100 m från havet och vackra stränder. De flesta lägenheter har en balkong med utsikt över havet där du kan njuta av din semester. Välkommen till lägenheter Šodan!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Šodan

Från havet 150 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Anisija ( Lokva Rogoznica)

Moderna lägenheter med pool i den lilla turiststaden Čelina, 5 kilometer från huvudstaden Omiš. Vi erbjuder två lyxiga tvårumslägenheter. Lägenhetsbeskrivning: Lägenhet A 5+1 ligger på första våningen och består av två sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum, badrum och toalett. Den har en stor terrass i söderläge med en fantastisk havsutsikt och två mindre balkonger mot öster och väster. En 4 +1 ligger på andra våningen och består av två sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum, badrum. Den har en stor terrass i söderläge med vacker utsikt över havet och en liten balkong i västerläge. Det finns en dubbelsäng i båda sovrummen. Gästerna har till sitt förfogande gratis WiFi, gratis parkering (garage), utomhuspool med utsikt över havet och ön Brač, fri användning av luftkonditionering (6 timmar om dagen, i alla lägenheter, varje extra timme betalas 2 euro (bra isolering i huset) .

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Anisija

Från havet 400 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Lokva Rogoznica

Lokva Rogoznica  - Vapen Lokva Rogoznica är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger 8 kilometer sydost om staden Omiš och det är en del av den berömda rivieran Omiš. Platsen ligger i sluttningarna av ett brant Omis Dinara-berg, därifrån är en vacker panoramautsikt över det blå Adriatiska havet och ön Brač. Ursprungligen låg platsen några hundra meter från havet, där invånarna främst bedrev jordbruk, vinodling och boskap. Med byggandet av Adriatiska motorvägen 1966 började en god del av befolkningen tack vare utvecklingen av turismen att bygga hus och lägenheter längs kusten. Lokva Rogoznica är full av stenar och delvis sandstränder som delvis är täckta av tallar där du kan njuta av skuggan på varma sommardagar. Augusti är reserverat för den lokala folkfestivalen Fisherman kväll som är full av god mat och underhållning. I Ruskamen finns ett hotell, som också är det enda i detta område. Förutom ett hotell erbjuder Lokva Rogoznica många moderna och välutrustade lägenheter och rum inom privat familjebolig. Älskare av aktiva semestrar kommer att hitta många intressanta attraktioner och aktiviteter i Omiš och kanjonen i floden Cetina och alla älskare av nattliv kommer att njuta av det rika nattlivet i den närliggande staden Makarska. Privat boende i Lokva Rogoznica och Omiš rivieran. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och privat boende och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Lokva Rogoznica!

Lokva Rogoznica Väderprognos