Lägenheter och privat boende Pisak

Pisak är en liten fiske- och turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger i den östliga delen av Omiš riviera, cirka 16 kilometer sydost om Omiš. Det är också en av de äldsta platserna i Omiš rivieran, som är från början av 1500-talet. Under sin långa historia var Pisak främst en plats för fiskare och jordbrukare som odlade oliver och druvor. Utvecklingen av turism i slutet av sextiotalet, lokalbefolkningen vände sig långsamt...

Sortera efter:

Lägenheter Ivana Pisak

Pisak

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

från 55 €

Semesterhus Stone Forests

Pisak

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

från 80 €

Lägenheter Marko Pisak

Pisak

Från havet 70 m
Kapacitet 28 personer

från 35 €

Lägenheter Villa Luxor

Pisak

Från havet 400 m
Kapacitet 21 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Zora

Pisak

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Semesterhus Villa Smilje

Pisak

Från havet 20 m
Kapacitet 6 personer

från 280 €

Lägenheter Ivana Pisak ( Pisak)

Beach House Ivana Pisak, Omis Riviera - Pisak är en liten stad i Dalmatien i Omis Riviera, belägen mellan Split och Makarska, med fantastisk utsikt över havet och de dalmatiska öarna med sandiga och steniga stränder, nära floden Cetina (rafting), Biokovo Nature Park, Trogir, Split, Dubrovnik och öarna Brac och Hvar. Det är möjligt att besöka någon av dessa destinationer på en dag. Staden har en stormarknad, två restauranger, ett café, ett litet snabbköp och ett bageri. Pisak är ett populärt turistmål. Strandhuset Ivana ligger på klipporna 5 meter från havet. Med oss ​​kan du hyra en båt, taxibåt, taxibil.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ivana Pisak

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 55 €

Semesterhus Stone Forests ( Pisak)

Villa Stone Forests är 'nomen est omen'. Följaktligen talar namnet allt om henne. Byggd av den ursprungliga stenen från ön Brač, belägen tio meter från havet i en tät tallskog. Huset består av två lägenheter som är lika funktionella som en helhet men också tillräckligt isolerade för att ge fullständig integritet om så önskas. Hus kan hyras som en enhet - fritidshus, där du kommer att ha fullständig integritet i första raden till havet med spektakulär havsutsikt och utsikt över öarna Brač och Hvar. Utomhusområdet och närheten till havet gör det möjligt att få en unik upplevelse av syntes och fullständig illusion av en något orealistisk flykt från de vardagliga problemen som gästerna kommer från. Pisak, som namnet antyder, är en idyllisk plats med sandstränder och det renaste havet vid Adriatiska havet, där gästerna kan njuta och tillbringa en fantastisk semester ... Välkommen till Pisak och vårt fritidshus i Pisak!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Stone Forests

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Marko Pisak ( Pisak)

Lägenheter Marko Pisak ligger 2 minuters promenad från stranden. Det finns 5 boende enheter tillgängliga: Ap. Nr 1 (2 + 1); Bottenvåning med trädgård och havsutsikt Ap. Nr 2 (3 + 2); Bottenvåning med trädgård och havsutsikt Ap. Nr 3 (4 + 2); 1. Cat Ap. Nr 4 (6 + 2); 1. Cat Ap. Nr.5 (4 + 2). takvåning Alla lägenheter är luftkonditionerade, med fullt utrustade kök, sovrum, balkonger, terrasser, badrum och TV + satellit. Hela fastigheten har WiFi, parkering bredvid huset och grill som står till gästernas förfogande.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marko Pisak

Från havet 70 m
Kapacitet 28 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Villa Luxor ( Pisak)

Villa Luxor ligger i Pisak, lugn plats på Dalmatiens kust. Platsen är bara fantastisk. Här är du bara 17 km från vackra Omis kända för stora forsränningsturer, 20 km från Makarska och 5 km från vackra Baska Voda och Brela. Stränder är 5 till 7 gångavstånd, liksom snabbköp, restauranger och strandbar. Lyxiga lägenheter Villa Luxor ligger på en plats där det finns en vacker utsikt över havet, öarna och hela Makarska riviera. Lägenheter i Villa Luxor är helt luftkonditionerade och utrustade med allt du behöver för din semester. Villa Luxor äger 4 lyxiga inredda lägenheter: Luxor Apartment *** för 8 + 3 personer. Orange Lägenhet *** för 2 + 2 personer. Blue Apartment *** för 2 + 1 person och Green Apartment *** för 2 + 1 person. Var och en av denna lägenhet har fullt utrustat kök med spis, kylskåp, brödrost, cofe-maskiner. Det finns också LCD-TV i alla rum och gratis internetuppkoppling, varje badrum har en hydromassagedusch. Barnutrustning (på begäran). Villa Luxor ligger söderut och alla lägenheter har privata balkonger med fantastisk havsutsikt på hela byn Pisak. Varje lägenhet har egen ingång och säker parkeringsplats och det finns ett garage tillgängligt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Luxor

Från havet 400 m
Kapacitet 21 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Zora ( Pisak)

Information om boende enhet AP 2 (typ A4 + 1) Lägenhetens storlek 60 m2, två (2) sovrum, badrum med byte, kök och terrass 15 m2 med havsutsikt. Internet-anslutning-WiFi, parkering, luftkonditionering, Tvättmaskin: service ska ordnas direkt med värden. Information om boende enhet AP 1 (typ A2 + 2) Lägenhet storlek 50 m2, två (2) sovrum, badrum med byte, kök och terrass 10 m2 med havsutsikt. Internetanslutning - WiFi, parkering, luftkonditionering, Tvättmaskin: service ska ordnas direkt med värden. Ytterligare information (i båda lägenheterna): spisspanna, vattenkokare, disk och bestick, kylskåp med frysfack, sängkläder. Vattenförsörjning: lokala vattenverk. Tillgänglighet med bil: bra.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zora

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Villa Smilje ( Pisak)

Villa Smilje ligger i den lilla fiskebyn Pisak på Omis Riviera. Huset ligger precis intill stranden och erbjuder en unik semester i en helt fridfull miljö utan storstadens trängsel och trafikbuller. Villan består av tre sovrum, tre badrum, vardagsrum, kök, två terrasser för solbad och en uppvärmd pool med saltvatten. Villan är utrustad med designmöbler av hög kvalitet och ger fullständig komfort för 6 personer. Stranden med kristallklart hav ligger precis nedanför villan, som nås via trappor direkt från innergården. Vi garanterar fullständig integritet för din vistelse. Restaurangen ligger bara 50 m från huset.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Smilje

Från havet 20 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 280 €

Turistguide - Pisak

Pisak  - Vapen Pisak är en liten fiske- och turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger i den östliga delen av Omiš riviera, cirka 16 kilometer sydost om Omiš. Det är också en av de äldsta platserna i Omiš rivieran, som är från början av 1500-talet. Under sin långa historia var Pisak främst en plats för fiskare och jordbrukare som odlade oliver och druvor. Utvecklingen av turism i slutet av sextiotalet, lokalbefolkningen vände sig långsamt till turism och erbjudande av boende i sina privata hus. Den gamla delen av Pisak och församlingskyrkan ligger nära havet i en väl skyddad hamn som byggdes på 1800-talet. I centrum finns det två små vackra stenstränder och i omgivningarna finns det många mindre vikar med också vackra stenstränder. Pisak är perfekt för familjer med små barn, men också för alla som älskar lugn och ro, eftersom det är borta från de viktigaste och mest populära turistmålen och Adriatiska motorvägen passerar över platsen, därför har den nästan ingen trafik. Här kan du koppla av och njuta av det trevliga Medelhavsklimatet och det kristallklara vattnet. Förutom vattensporter kan du i Pisak delta i dykning, segling, surfing och vindsurfing. Den relativa närheten till Omiš och Makarska tillåter gästerna ett antal andra aktiviteter och att besöka attraktiva utflyktsdestinationer som Cetina Canyon eller Biokovo-berget. En av fördelarna med denna lilla stad är att när du anländer behöver du inte längre använda en bil eftersom allt ligger inom gångavstånd (några restauranger och kaféer, butik och stormarknad med en daglig färsk mängd frukt, grönsaker och fisk ). Besök Pisak, pärlan i Omiš-rivieran och tillbringa en sorglös semester i lugn och ro i denna pittoreska dalmatiska stad. Sök efter prisvärt boende i Pisak. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra utan höga byråavgifter. Välkommen till Pisak!

Pisak Väderprognos