Lägenheter och privat boende Pisak

Pisak är en liten fiske- och turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger i den östliga delen av Omiš riviera, cirka 16 kilometer sydost om Omiš. Det är också en av de äldsta platserna i Omiš rivieran, som är från början av 1500-talet. Under sin långa historia var Pisak främst en plats för fiskare och jordbrukare som odlade oliver och druvor. Utvecklingen av turism i slutet av sextiotalet, lokalbefolkningen vände sig långsamt...

Utvalda lägenheter och privata boende i Pisak

Sortera efter:

Lägenheter Stone Forests

Pisak

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

från 30 €

Lägenheter Ivana Pisak

Pisak

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

från 55 €

Lägenheter Villa Luxor

Pisak

Från havet 400 m
Kapacitet 21 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Zora

Pisak

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Lägenhet Beach House

Pisak

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 100 €

Lägenheter Marko Pisak

Pisak

Från havet 70 m
Kapacitet 28 personer

från 35 €

Lägenheter Stone Forests ( Pisak)

Villa Stone Forests är 'nomen est omen'. Följaktligen talar namnet allt om henne. Byggd av originalsten från ön Brač, som ligger tio meter från havet i en tät tallskog. Huset består av två lägenheter som är lika funktionella som helhet men är också tillräckligt isolerade för att ge fullständig integritet om så önskar gästerna. Specifik utomhus och närhet till havet gör det möjligt att ha en unik upplevelse av syntes och fullständig illusion av en något orealistisk flykt från de dagliga rusar som gästerna kommer från. Pisak som namnet antyder är en idyllisk plats för sandstränder och det renaste havet på Adriatiska havet, där gästerna kan övertyga honom när han kommer direkt från huset ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Stone Forests

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Ivana Pisak ( Pisak)

Beach House Ivana Pisak, Omis Riviera - Pisak är en liten stad i Dalmatien i Omis Riviera, belägen mellan Split och Makarska, med fantastisk utsikt över havet och de dalmatiska öarna med sandiga och steniga stränder, nära floden Cetina (rafting), Biokovo Nature Park, Trogir, Split, Dubrovnik och öarna Brac och Hvar. Det är möjligt att besöka någon av dessa destinationer på en dag. Staden har en stormarknad, två restauranger, ett café, ett litet snabbköp och ett bageri. Pisak är ett populärt turistmål. Strandhuset Ivana ligger på klipporna 5 meter från havet. Med oss ​​kan du hyra en båt, taxibåt, taxibil.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ivana Pisak

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Villa Luxor ( Pisak)

Villa Luxor ligger i Pisak, lugn plats på Dalmatiens kust. Platsen är bara fantastisk. Här är du bara 17 km från vackra Omis kända för stora forsränningsturer, 20 km från Makarska och 5 km från vackra Baska Voda och Brela. Stränder är 5 till 7 gångavstånd, liksom snabbköp, restauranger och strandbar. Lyxiga lägenheter Villa Luxor ligger på en plats där det finns en vacker utsikt över havet, öarna och hela Makarska riviera. Lägenheter i Villa Luxor är helt luftkonditionerade och utrustade med allt du behöver för din semester. Villa Luxor äger 4 lyxiga inredda lägenheter: Luxor Apartment *** för 8 + 3 personer. Orange Lägenhet *** för 2 + 2 personer. Blue Apartment *** för 2 + 1 person och Green Apartment *** för 2 + 1 person. Var och en av denna lägenhet har fullt utrustat kök med spis, kylskåp, brödrost, cofe-maskiner. Det finns också LCD-TV i alla rum och gratis internetuppkoppling, varje badrum har en hydromassagedusch. Barnutrustning (på begäran). Villa Luxor ligger söderut och alla lägenheter har privata balkonger med fantastisk havsutsikt på hela byn Pisak. Varje lägenhet har egen ingång och säker parkeringsplats och det finns ett garage tillgängligt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Luxor

Från havet 400 m
Kapacitet 21 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Zora ( Pisak)

Information om boende enhet AP 2 (typ A4 + 1) Lägenhetens storlek 60 m2, två (2) sovrum, badrum med byte, kök och terrass 15 m2 med havsutsikt. Internet-anslutning-WiFi, parkering, luftkonditionering, Tvättmaskin: service ska ordnas direkt med värden. Information om boende enhet AP 1 (typ A2 + 2) Lägenhet storlek 50 m2, två (2) sovrum, badrum med byte, kök och terrass 10 m2 med havsutsikt. Internetanslutning - WiFi, parkering, luftkonditionering, Tvättmaskin: service ska ordnas direkt med värden. Ytterligare information (i båda lägenheterna): spisspanna, vattenkokare, disk och bestick, kylskåp med frysfack, sängkläder. Vattenförsörjning: lokala vattenverk. Tillgänglighet med bil: bra.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zora

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Beach House ( Pisak)

Helt ny renoverad lägenhet, den har ett stort dubbelrum med dubbelsäng och en bäddsoffa. Det finns en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet och kan sova upp till fyra personer + 2. Privat parkering vid framsidan av huset. Privat tillgång till stranden. Kök och vardagsrum. Dubbelrum med havsutsikt. Badrum. Vardagsrum med bäddsoffa. Internet. Handdukar och sänglinne levereras. Luftkonditionering. Utegrill. Träterrass med solstolar, bord och stolar på terrassen med utsikt över stranden och hamnen, direkt tillgång till havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Beach House

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 100 €

Lägenheter Marko Pisak ( Pisak)

Lägenheter Marko Pisak ligger 2 minuters promenad från stranden. Det finns 5 boende enheter tillgängliga: Ap. Nr 1 (2 + 1); Bottenvåning med trädgård och havsutsikt Ap. Nr 2 (3 + 2); Bottenvåning med trädgård och havsutsikt Ap. Nr 3 (4 + 2); 1. Cat Ap. Nr 4 (6 + 2); 1. Cat Ap. Nr.5 (4 + 2). takvåning Alla lägenheter är luftkonditionerade, med fullt utrustade kök, sovrum, balkonger, terrasser, badrum och TV + satellit. Hela fastigheten har WiFi, parkering bredvid huset och grill som står till gästernas förfogande.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marko Pisak

Från havet 70 m
Kapacitet 28 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Pisak

Pisak  - Vapen Pisak är en liten fiske- och turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger i den östliga delen av Omiš riviera, cirka 16 kilometer sydost om Omiš. Det är också en av de äldsta platserna i Omiš rivieran, som är från början av 1500-talet. Under sin långa historia var Pisak främst en plats för fiskare och jordbrukare som odlade oliver och druvor. Utvecklingen av turism i slutet av sextiotalet, lokalbefolkningen vände sig långsamt till turism och erbjudande av boende i sina privata hus. Den gamla delen av Pisak och församlingskyrkan ligger nära havet i en väl skyddad hamn som byggdes på 1800-talet. I centrum finns det två små vackra stenstränder och i omgivningarna finns det många mindre vikar med också vackra stenstränder. Pisak är perfekt för familjer med små barn, men också för alla som älskar lugn och ro, eftersom det är borta från de viktigaste och mest populära turistmålen och Adriatiska motorvägen passerar över platsen, därför har den nästan ingen trafik. Här kan du koppla av och njuta av det trevliga Medelhavsklimatet och det kristallklara vattnet. Förutom vattensporter kan du i Pisak delta i dykning, segling, surfing och vindsurfing. Den relativa närheten till Omiš och Makarska tillåter gästerna ett antal andra aktiviteter och att besöka attraktiva utflyktsdestinationer som Cetina Canyon eller Biokovo-berget. En av fördelarna med denna lilla stad är att när du anländer behöver du inte längre använda en bil eftersom allt ligger inom gångavstånd (några restauranger och kaféer, butik och stormarknad med en daglig färsk mängd frukt, grönsaker och fisk ). Besök Pisak, pärlan i Omiš-rivieran och tillbringa en sorglös semester i lugn och ro i denna pittoreska dalmatiska stad. Sök efter prisvärt boende i Pisak. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra utan höga byråavgifter. Välkommen till Pisak!

Pisak Väderprognos