Lägenheter och privat boende Brač - Postira

Postira är en liten dalmatisk stad och kommun på ön Brač, i Split-Dalmatiens län, i Kroatien. Det ligger på norra kusten på ön Brač, åtta kilometer från hamnen Supetar. Många arkeologiska platser vittnar om Postiras långa historia, och till exempel under församlingskyrkan Saint John har baptisten upptäckt resterna av en tidig kristen basilika från 600-talet. Befolkningen i Postira är traditionellt engagerad i fiske, jordbruk och mer...

Sortera efter:

Lägenheter Neppa

Brač - Postira

Från havet 350 m
Kapacitet 10 personer

från 50 €

Lägenheter Mare & Amore

Brač - Postira

Från havet 40 m
Kapacitet 22 personer

från 60 €

Lägenhet LUNA

Brač - Postira

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

från 110 €

Lägenheter Ruzmarin

Brač - Postira

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

från 73 €

Lägenheter Banić

Brač - Postira

Från havet 30 m
Kapacitet 10 personer

från 30 €

4 recensioner - 5/5

Lägenheter Juras

Brač - Postira

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

från 65 €

Lägenhet Sunset

Brač - Postira

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenhet Šantić

Brač - Postira

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenhet Duje

Brač - Postira

Från havet 200 m
Kapacitet 2 personer

från 45 €

Lägenhet Matulic

Brač - Postira

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Meter

Brač - Postira

Från havet 70 m
Kapacitet 25 personer

från 32 €

Lägenhet Diana

Brač - Postira

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Semesterhus Veli brig

Brač - Postira

Från havet 1.5 km
Kapacitet 6 personer

från 120 €

Lägenhet Matulić

Brač - Postira

Från havet 30 m
Kapacitet 2 personer

från 35 €

Lägenheter Janez

Brač - Postira

Från havet 300 m
Kapacitet 18 personer

från 45 €

Semesterhus Dolka

Brač - Postira

Från havet 2 km
Kapacitet 8 personer

från 80 €

First minute erbjudande

Lägenhet Postira

Brač - Postira

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Semesterhus Heritage

Brač - Postira

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 150 €

Lägenheter Neppa ( Brač - Postira)

Lägenheter Neppa erbjuder 2 lyxiga sviter. AP - 6 har 3 sovrum, kök, vardagsrum, badrum, terrass, balkong, sat - tv, wi - fi, luftkonditionering ..... Ap - 4 har 2 sovrum, kök, badrum, terrass, satellit - wi-fi, luftkonditionering ..... Till ditt förfogande har du en grillplats med ett stort bord för 10 personer, en massagepool, en skuggig parkeringsplats. Med oss ​​kan du prova hemlagat vin, utmärkt olivolja och högkvalitativa hemlagade kakor.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Neppa

Från havet 350 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Mare & Amore ( Brač - Postira)

Vårt nyöppnade hus ligger på ön BRAC i Postira. Huset består av 6 lägenheter, som ligger på en liten stigning, 100 m från havet, och har en magnifik utsikt över havet, hamnen och Postira. Lägenheterna är alla utrustade med nya möbler. Du har en 8m 2 terrass med utsikt över havet och hamnen och en balkong som ligger på sovrumssidan med utsikt över det gröna. Allt ligger nära gångavstånd: busshållplats, turistinformation, cykeluthyrning, snabbköp, bageri, barer, restaurang, post och stränder.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mare & Amore

Från havet 40 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 60 €

Lägenhet LUNA ( Brač - Postira)

Lägenhet LUNA, som ligger i ett traditionellt dalmatiskt hus i Postira centrum, ger dig all den komfort du behöver för en perfekt semester ⛵ Alla rum i huset är luftkonditionerade! Vi hoppas att få eran att vara dina värdar och att uppfylla alla dina förväntningar. VÄLKOMMEN!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet LUNA

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 110 €

Lägenheter Ruzmarin ( Brač - Postira)

Vi kan erbjuda 3 lägenheter, belägna i två olika byggnader, med en stor domstol för parkering. Omgiven av grön, 20 meter långt från havet, i en vacker vik ligger lägenheterna ca 10 minuters promenad från byns centrum. Vi hyr ut våra lägenheter direkt till våra gäster utan mellanliggande organ eller liknande. Vecka byte av sängkläder ingår i priset. Alla lägenheter har tvättmaskin, trådlös anslutning och TV SAT.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ruzmarin

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 73 €

Lägenheter Banić ( Brač - Postira)

Lägenheter Banić Postira ligger på ön Brac, den största dalmatiska ön på 395 kvadratkilometer. Det finns 7 sjö miles bort från Split och ansluten med täta färjereder. Det finns 22 platser på ön. Befolkning handlar om turism, fiske och jordbruk. Den har 13.000 invånare. Lägenheter Banić hyra 4 lägenheter och 1 studio lägenhet. Apatman 1 rymmer 2 +1 personer. Det ligger på bottenvåningen. Lägenhet 2 rymmer 2 + 2 personer. Studiolägenhet 3 rymmer 2 personer. Lägenhet 4 rymmer 2 + 2 personer. Lägenhet 4 rymmer 2 + 1 personer. Domina Dučac House ligger i olivlunden nära sandstranden Lovrečica, 1500 meter bort. 2 + 1 personer

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Banić

Från havet 30 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 30 €

4 recensioner - 5/5
Lägenheter Juras ( Brač - Postira)

Var och en lägenhet har två separata sovrum, badrum, kök-matsalar och terrass 12m. Lägenheten har diskmaskin, tvättmaskin, TV + SAT, kyl, ugn och andra matlagningsutrustningar. WI-FI internet, parkering i garage och luftkonditionering ingår i priset. Husdjur är inte tillåtna. Huset ligger 30 meter från havet, i närheten finns snabbköp, centrum, strand, restaurang ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Juras

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 65 €

Lägenhet Sunset ( Brač - Postira)

Lägenheten på 33m2 ligger intill havet med den närmaste stranden bara 25 meter bort. Det har sin egen parkeringsplats på plats. Den gamla stadskärnan i Postira ligger bara 5 minuter bort till fots. Lägenheten är lämplig för 2 + 2 personer: det finns ett separat sovrum med en säng för 2 och en utdragbar soffa i vardagsrummet för ytterligare 2 personer. En stor terrass på 30m2 med vacker utsikt över havet och solnedgången står till ditt förfogande. Den har två solstolar, en trädgårdssving och ett stort bord med stolar. Du kan också använda delar av utomhusområdet, inklusive öppen spis.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sunset

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Šantić ( Brač - Postira)

Lägenheten är 100 m2. Den har 3 sovrum, 1 enkelrum, 2 badrum, fullt utrustat kök, matsal, vardagsrum och terrass på 30 m2. Lägenheten är luftkonditionerad, har Wi-Fi, TV, grill och parkering. I närheten finns fotbolls- och basketplaner, och i närheten av befintliga spår som är lämpliga för löpning och cykling.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Šantić

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Duje ( Brač - Postira)

Lägenhet Duje ligger i förorten Mala Lozna, lugnt ställe, omgivet av tallar, idealiskt för vila och avkoppling. Huvudvägen, vi är kopplade till platsen (till centrum 1 km) och sandig vik idealisk för barn och ett brett utbud (2 km). På undersidan av huset 200 m från stranden är Mala Lozna som också är attraktiv för bad och avkoppling. Lägenheten är ny som kan ses i våra bilder. Lägenheten består av ett sovrum (boende för 2 personer), vardagsrum (ytterligare boende för 2 personer), toaletter, kök och balkonger med utsikt över havet. Inträde är separat och oberoende.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Duje

Från havet 200 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Matulic ( Brač - Postira)

Lägenheten ligger i ett lugnt turistort Postira på ön Brac i Kroatien. Ön Brac är väl förbunden med dagliga färjereder från Split. I Split kan du komma med bil, flyg, buss, tåg, båt .... I hamnen i Split måste du söka Jadolinija och där kan du köpa biljett för färjan från Split till Supetar. För en 50 minuters trevlig åktur kommer du på ön Brac, till hamnen i Supetar. Utgång från färjan på rondellen sväng vänster och kör i 15 minuter (9 km) kommer du fram till Postira i lägenhet Matulic, där jag förväntar dig. Lägenheten är lyxigt inrett. Det har luftkonditionering, satellit-TV, diskmaskin, tvättmaskin, kaffebryggare, etc. Det erbjuder möjlighet att använda grillen, gratis parkering för gäster ligger på gården. Huset ligger 5 minuters promenad till närmaste populära sten och stenstrand, kallad MOLO LOZNA, 15 minuters promenad till staden, 150 meter till närmaste stormarknad. Nära till lägenheten finns flera stränder. De är omgivna av tall, olivträd, lämpliga för vandring. 3 kilometer bort finns en sandstrand Lovrecina och attraktiv strand Zlatni råtta i Bol, en av de vackraste vid Adriatiska havet. Kristallklart vatten perfekt för simning och snorkling. Du kan hyra en båt eller åka på en resa med en organiserad resa till den närliggande ön Hvar, Omis och Cetina river rafting, till staden Trogir, Split, Solin, Dubrovnik och andra mycket intressanta historiska och kulturella platser. Den bekväma, luftkonditionerade lägenheten erbjuder möjlighet till 4 vuxna och 2 barn. Lägenheten är nyinredad och består av två dubbelrum (ett med havsutsikt), och den tredje sängen är i vardagsrummet och extra avgifter. Mycket rymligt vardagsrum med välutrustat kök och vardagsrumsdörr som leder till en stor terrass med utsikt över havet. Husdjur är inte tillåtna. Ankomsttid är från 14:00, avgång 10:00 När du bokade en bokningsbekräftelse krävs att betala 150-200 euro deposition till vårt konto. Detta är en idealisk plats för vila och rekreation. Välkommen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Matulic

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Meter ( Brač - Postira)

Apartments Meter ligger vid tallskogen, i den mest attraktiva turistdelen i Postira. Omgiven av Medelhavet växter ger en idealisk plats att vila. Direkt till stranden leder en kort spår, och till centrum 4 minuter till fots. Från terrassen har du en fin utsikt över havet, Split, Omiš och dess omgivningar. Lägenheter Meter har egen parkeringsplats, nya, moderna och fullt utrustade rum och sviter anpassade till familjer och unga. Alla lägenheter har tillgång till en terrass med bord, solstolar, paraplyer, och det finns en utomhusdusch, bordtennisbord, peka, grill och andra kompletterande faciliteter. Apartments Meter är av olika storlekar, från studiolägenheter för 2 personer, till lägenheter för totalt 5 personer. Alla lägenheter har ett separat kök och badrum, och utgång till en gemensam terrass och vissa har egen terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Meter

Från havet 70 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 32 €

Lägenhet Diana ( Brač - Postira)

Lägenheten ligger i Postira på norra delen av ön Brac. Det ligger i centrum av staden nära allt du behöver. Närmaste pebbled strand är ca 30 m avstånd. Det är en utmärkt plats för familjer med barn eftersom det ligger i ganska gata utan trafik. Denna charmiga lägenhet rymmer 4 personer. Det har också stor terrass och en privat parkeringsplats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Diana

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Semesterhus Veli brig ( Brač - Postira)

Eco Holiday House "Veli Brig" ligger ovanför en vacker Sandy Bay of Lovrečina Beach på ön BRAC, som inkluderar en bar och en restaurang. Huset är byggt på en tomt på 20 000 m 2, vilket möjliggör fullständig integritet. Huset drivs av elektrisk energi via solpaneler. På fastigheten finns en pool (6 m x 4 m) med 2 solstolar och en stor modulär möbler för avkoppling. Terrass med kvalitetsmöbler för att äta med utsikt över olivlunden (på avstånd kan du se havet). Nedre terrass med bord och bänkar i naturlig nyans, grill ... På bottenvåningen i huset finns ett kök med vardagsrum och badrum, medan på övervåningen finns två sovrum, alla med dubbelsäng + 1 extrasäng. Fastigheten är mestadels inhägnad med sten staket. Huset ligger 3000 meter från Postira där det finns butiker, restauranger, gallerier, postkontor, apotek, 9000 m av Pučišća, 15000 m på grund av Bol. Huset är idealiskt för en familjesemester, och för personer som söker fred och integritet, medan allt innehåll är lättillgängligt på 15 min. bort med bil.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Veli brig

Från havet 1.5 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 120 €

Lägenhet Matulić ( Brač - Postira)

Nyrenoverad lägenhet i ett gammalt stenhus 30 meter från havet, i en lugn gata. Lägenheten är fullt möblerad och utrustad (luftkonditionering, satellit-TV). Består av ett sovrum, ett badrum, ett kök med ett vardagsrum och en balkong

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Matulić

Från havet 30 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Janez ( Brač - Postira)

Kära gäster, framför allt tack för att du besöker vår hemsida. Våra vackra nya lägenheter ligger i den attraktiva delen av staden Postira på ön Brac. Posstir är en charmig stad som ligger 10 km från Supetar och färjan och det perfekta valet för din semester. Det finns gott om restauranger, barer, pizzerior, bagare, banker etc. Vårt hus ligger i en del av staden som kallas "Molo lozna lll" och bygger på en liten kulle. Denna position ger vår by en fantastisk panoramautsikt över Adriatiska havet, den vackraste ön Brac, mycket nära Split och dess sevärdheter. Postira - en romantisk fiskeby (bokstavligen en ny vin dal) erbjuder enastående utsikt: kristallklart hav, gröna omgivningar med vackra skogar och medelhavsklimat, alla inbjuder dig att koppla av och njuta av en trevlig vistelse- Vi erbjuder dig charterbåtar, bönder, kajaker, qwadas, skotrar ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Janez

Från havet 300 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 45 €

Semesterhus Dolka ( Brač - Postira)

Semesterhus Dolka i Dol, en liten och lugn by på ön Brač, bara 2 km från Postira. På norra kusten av ön Brac finns en liten fiskeby Postira. Många stenhus och smala gator ger en autentisk dalmatisk atmosfär. På Glavica-kullen byggdes de första gravstenarna, där kyrkan Johannes Döparen byggdes. En gång ett fiske och bergigt ställe, idag är det en idyllisk plats att vila många turister från hela världen. Det rika utbudet av boende på hotell, lägenheter och rum, tillsammans med de oundvikliga närliggande Lovrečin och Konopjikovo vikarna, Postira är ett turistmål där du kommer att koppla av både kropp och själ. Postkontor restauranger och tavernor kommer att se till att ditt Medelhavskök och kvalitetsbrackade viner gör din upplevelse komplett.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Dolka

Från havet 2 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 80 €

Lägenhet Postira ( Brač - Postira)

Lägenheten ligger i centrum, 40 m från stranden. Stranden, restauranger och butiker ligger i närheten. Den luftkonditionerade lägenheten består av ett vardagsrum, ett utrustat kök, 2 stora sovrum med dubbelsängar, ett badrum och en terrass. Rekommenderas för 4 vuxna och två barn. Det finns en bäddsoffa (för att sova) i vardagsrummet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Postira

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Semesterhus Heritage ( Brač - Postira)

Semesterhus HERITAGE ligger i Postira. Det ligger i ett avskilt område mellan två vackra vikar Trstena och Lovrečina. Den erbjuder en fantastisk utsikt från terrassen, har egen pool, öppen spis utomhus och inomhus, privat parkering, gratis wifi. El finns på solcellspaneler, vakuumrör för varmvatten. Tystnaden där anläggningen ligger är en vinnande kombination för resten av varje gäst. Trstena Bay ligger 1 km bort Lovrečina Bay 1,7 km Vela Lozna Bay 1,2 km Konzum store 2,7 km

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Heritage

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 150 €

Turistguide - Brač - Postira

Brač - Postira  - Vapen Postira är en liten dalmatisk stad och kommun på ön Brač, i Split-Dalmatiens län, i Kroatien. Det ligger på norra kusten på ön Brač, åtta kilometer från hamnen Supetar. Många arkeologiska platser vittnar om Postiras långa historia, och till exempel under församlingskyrkan Saint John har baptisten upptäckt resterna av en tidig kristen basilika från 600-talet. Befolkningen i Postira är traditionellt engagerad i fiske, jordbruk och mer nyligen inom turism. Lokala produkter är kända för sin höga kvalitet, särskilt olivolja och vin. Turisterbjudandet i Postira är baserat på boende i 3 hotell, pensionat och många lägenheter i privata hus som är idealiska för en lugn familjesemester. I området runt staden finns det flera mindre vikar med sand-, steniga och stenstränder omgiven av tallar. Lovrečina är en av de vackraste sandoaserna på hela ön Brač. Förutom solen erbjuder vackra stränder och klart hav Postira sina gäster, sport- och fritidsaktiviteter, organiserade resor till byn Dol och andra attraktioner på ön och underhållningsevenemang under den kulturella Postirasommaren. Besök Postira på ön Brač och hitta billiga lägenheter och rum i det privata boendet och känna atmosfären i en liten dalmatisk östad och dess vänlighet. Välkommen till Postira på ön Brač!

Brač - Postira Väderprognos