Lägenheter och privat boende Jesenice

Krilo Jesenice, en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger 15 km söder om Split, Dalmatiens turistcenter. Det ligger vid kusten där det finns många små vikar och isolerade stränder, och framför många privata hus ligger betongstranden. Byborna bedriver mestadels turism och i familjens hem erbjuder de lägenheter och rum av hög kvalitet. I byn finns en restaurang, postkontor, butik och en park med lekplats. Krilo Jesenice...

Sortera efter:

Semesterhus Villa Hacienda Grof

Jesenice

Från havet 2 km
Kapacitet 20 personer

från 300 €

Lägenheter Tempera by the beach

Jesenice

Från havet 30 m
Kapacitet 18 personer

från 50 €

Semesterhus Villa Hacienda Grof ( Jesenice)

Jag hyr två hus med vacker havsutsikt i Krilo Jesenice gamla by avstånd från den första stranden 1 kilometer. Avstånd från Split 15 km, från Omiš 10 km. Avstånd mellan hus 50m. Båda rymmer 20 personer. Möjlighet att hyra varje hus individuellt. Det första huset består av: -våning med trädgård och grillplats (kök, vardagsrum, sovrum och toalett) - första våningen (stor terrass, vardagsrum, kök och toalett) och på första våningen ansluten till den interna trappan Det finns 2 sovrum och en toalett. Varje rum med balkong. Huset har en stor inomhuspool med trädgård, garage och bastu. Huset är avsett för 10 personer (6 + 4). Det andra huset består av: - stor krog för att umgås med kök och 2 toaletter och terrass - första våningen består av ett vardagsrum med kök och stor terrass, 2 sovrum och 2 toaletter, rum ett har en balkong - på andra våningen där är ett stort vardagsrum med kök, sovrum, toalett, stor terrass med jacuzzi ... Huset har en utomhuspool och en vacker trädgård. Syftet är för 10 personer (6 + 4).

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Hacienda Grof

Från havet 2 km
Kapacitet 20 personer

Pris från 300 €

Lägenheter Tempera by the beach ( Jesenice)

* BALKONISK HAVSIGN OCH TERRASS I SKugga * Två sovrum och två badrum * IDEAL FÖR FAMILJ MED BARN * NÄR VACKER MELLANSTRAND, LÄMPLIG FÖR BARN * PRIVAT INGÅNG * STRANDBAR * UTSTÄLLT FRÅN UTFÄRDIG UTBYGGEN FÖR UTBYGGEN FÖR UTBYGGEN TILL ALLT NU UTBYGGEN FÖR UTBYGGEN TILL ALLT NU * DAGLIGA TURER TILL ÖAR * UTHYRNING * RAFTING OCH VATTENSPORT * NÄR HISTORISKA STADER OCH NATIONALPARK * Handdukar, sängkläder och slutstädning ingår i pris * VÄLKOMMEN DRINK * STORT SMIL * Lägenheten ligger på ett litet ställe Krilo Jesenice, bredvid stenstranden vid Adriatiska kustvägen från Dubrovnik och Makarska till Split. Från den historiska staden Split och palatset för den romerska kejsaren Diocletianus är det 16 km, från den gamla piratstaden Omis är det 9 km, från Makarska är det 45 km och från Dubrovnik är det 200 km. Lägenheten ligger 27 km från flygplatsen och 16 km från hamnen (för en dagstur på Adriatiska öarna och i synnerhet Hvar). Lägenheterna ligger i det inhemska turismhuset, mot havet med vidsträckt utsikt över öarna från balkongen. Stranden ligger 30 meter från lägenheten, så vårt boende erbjuder en hel dag för att njuta av simning, fiske, dykning och andra vattensporter. Vi erbjuder också gratis användning av kajaker till alla gäster under deras vistelse i huset. det är mycket lämpligt för familjer med barn. Parkering erbjuds utan extra kostnad. Mycket nära lägenheten finns en marknad, restaurang, cafébar, strandbar och busstation. Köket är utrustat med alla nödvändiga apparater, rymligt vardagsrum där det finns en soffa. Split och Omis erbjuder många möjligheter till underhållning av hög kvalitet och många kvalitetsrestauranger där du kan smaka och njuta av lokal mat. Även därifrån kan du boka många olika endagsturer till öar. Om du är mer intresserad av sportaktiviteter kan du njuta av dig i floden Cetinas kanjon med många möjligheter som forsränning, zipline och canyoning. En forsränning tar cirka 4-5 timmar. Deltagande är öppet för vuxna i alla åldrar och barn över 8 år. Cirka 65 kilometer från lägenheten ligger nationalparken Krka, som är bland de finaste och mest attraktiva i Europa. Skatt ingår i priset. Varje gäst får en gratis välkomstdrink och ett leende för att göra din semester perfekt. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tempera by the beach

Från havet 30 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Jesenice

Jesenice  - Vapen Krilo Jesenice, en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger 15 km söder om Split, Dalmatiens turistcenter. Det ligger vid kusten där det finns många små vikar och isolerade stränder, och framför många privata hus ligger betongstranden. Byborna bedriver mestadels turism och i familjens hem erbjuder de lägenheter och rum av hög kvalitet. I byn finns en restaurang, postkontor, butik och en park med lekplats. Krilo Jesenice tack vare sina vackra stränder är det perfekta resmålet för en familjesemester. Omiš och Split är i närheten och erbjuder attraktiva platser att gå ut på, samt intressanta kulturella och historiska sevärdheter. Om du letar efter äventyr rekommenderar vi forsränning eller kanjon vid floden Cetina. Vi inbjuder dig att besöka denna lugna lilla by där du tillbringar en trevlig och lugn familjesemester. Sök efter billiga lägenheter, rum och fritidshus i Jesenice. Direktkontakt med ägarna av privat boende och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Krilo Jesenice!

Jesenice Väderprognos