Lägenheter och privat boende Duće

Duće är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger nära staden Omiš längs flera kilometer med vacker kustlinje bredvid vägen Omiš - Split. Dućen har cirka 1500 invånare och tillhör administrativt kommunen Dugi Rat. Platsen nämns först på 1100-talet när den tillhörde den berömda republiken Poljice. Fram till för 50 år sedan var majoriteten av befolkningen engagerad i jordbruk, sjöfartsfrågor och fiske. Under...

Utvalda lägenheter och privata boende i Duće

Sortera efter:

Lägenheter Miroslav

Duće

Från havet 60 m
Kapacitet 16 personer

från 60 €

Lägenheter Villa Nada

Duće

Från havet 20 m
Kapacitet 45 personer

på förfrågan

Lägenheter Babaja

Duće

Från havet 70 m
Kapacitet 30 personer

på förfrågan

Lägenheter Livajić

Duće

Från havet 150 m
Kapacitet 28 personer

på förfrågan

Lägenheter Silvana

Duće

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

från 65 €

Lägenheter Villa Sunce

Duće

Från havet 70 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Rica

Duće

Från havet 40 m
Kapacitet 50 personer

från 30 €

Lägenhet D&D Seaview

Duće

Från havet 50 m
Kapacitet 11 personer

från 120 €

Lägenheter Sandy Beach

Duće

Från havet 20 m
Kapacitet 13 personer

från 45 €

Lägenheter Maria

Duće

Från havet 150 m
Kapacitet 23 personer

från 72 €

Lägenheter M&A Vojnović

Duće

Från havet 20 m
Kapacitet 20 personer

från 55 €

Lägenheter Kristina

Duće

Från havet 100 m
Kapacitet 15 personer

från 45 €

Lägenheter Beti

Duće

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenheter Tomislav

Duće

Från havet 100 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Bliznac

Duće

Från havet 70 m
Kapacitet 15 personer

på förfrågan

Lägenheter Luka

Duće

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

från 35 €

Lägenheter Rubić

Duće

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

på förfrågan

Lägenheter Zvjezdana

Duće

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

från 80 €

Lägenheter Miroslav ( Duće)

Lägenheter Miroslav Vojnovic ligger i turististiska staden Duce, 20 km öster om Split och 3 km väster om staden Omis. Duce är ett ställe som är känt för sina vackra 5 km långa sandstränder och tydliga grunda hav, vilket gör det mycket bekvämt för familjesemester, särskilt för familjer med barn. Alla som älskar aktiva semester kommer att vara glada över skönheten i detta område omgivet av berg, hav och flod. Omis är en liten historisk stad, varifrån finns dagliga utflykter till öarna Brac och Hvar. Allt finns på ett ställe: simning och havsport, dagsturer till öar, bergsklättring, promenader på stranden, mountainbike, forsränning på floden, orörd natur, rikt kulturellt och historiskt arv. Lägenheterna är familjeägda till en hög standard över 40 år. Bekväma och utrustade lägenheter ligger bara 60 meter från sandstranden. Alla lägenheter har trådlöst internet och luftkonditionering. Privat parkering finns på plats, bredvid lägenheterna, lättillgängliga och utanför gatan. Slutpriset inkluderar alla kostnader: skatter, slutstädning, sängkläder, handdukar, byte av sängkläder och handdukar på veckobasis och energikostnader. Parkering, trådlöst internet och luftkonditionering är gratis. Vi skräddarsys efter dina behov. Vi har gjort våra lägenheter tillgängliga för alla dagar i veckan under hela säsongen, även under högsäsong. Anländer dagen som passar dig. Som en extra bonus, erbjuder vi tidigt incheckning (börjar redan från 10:00 på morgonen). Alla våra gäster får en kupong och detaljerade ankomstanvisningar. Våra GPS-koordinater är: N 43.441019, E 16.659334

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Miroslav

Från havet 60 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Villa Nada ( Duće)

Villa har 15 enheter, som är: 5 studiolägenheter för fyra personer (dubbel, våningssäng), 2 A4 (två separata sovrum) 5 dubbelrum och 3 trippelrum. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, luftkonditionering. Lägenheterna har ett kök med köksredskap, tallrikar, köksredskap, kylskåp och spis. Sovrummen har 2 uppsättningar sängkläder. Badrum med dusch eller badkar. Parkering är gratis och är tillgänglig för alla våra gäster. Unik atmosfär bidrar till en utmärkt lokal atmosfär och gästfrihet hos värden. Luftig och harmonisk atmosfär varje ögonblick blir en speciell upplevelse. VILLKOR: I priset ingår hyra, el, vatten, sängkläder i 7 dagar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Nada

Från havet 20 m
Kapacitet 45 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Babaja ( Duće)

Hur föreställer du dig din idealiska semester? Vila och simma på sandstranden? Kanske båtturer? Aktiv kul med extrema sporter? Om du bara är intresserad av något av ovanstående - se inte längre! Lägenheter BABAJA är den perfekta destinationen för dig! Vi har allt! På följande sidor för information om vårt erbjudande och om ytterligare faciliteter som erbjuds av vår unika plats. Duce är en liten stad som ligger bara 1 km från Omis, som är en unik plats i världen. Hav, flod Cetina med sin imponerande canyon kommer att lämna dig andfådd. Som dess naturliga skönhet och unikt innehåll som du bara kan hitta på ett ställe. Lägenheter BABAJA ligger i Duće, 1 km från Omišs centrum och 20 km från Split. Avståndet från havet är 100 m. Många vackra sandstränder ligger i Duce, som sträcker sig 6 km. I närheten av Split och Omis erbjuds många möjligheter till kvalitetsferie och underhållning. En stor stormarknad ligger bara 400 m från huset. Vårt grundläggande erbjudande är olika lägenheter till ditt förfogande. Varje lägenhet har olika golvyta så vi hoppas att du hittar lägenheten som passar dina behov. Huset har en swimmingpool som är tillgänglig för gäster i våra lägenheter. Vi serverar frukost för dig (extra avgift)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Babaja

Från havet 70 m
Kapacitet 30 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Livajić ( Duće)

Inom vår anläggning finns 6 moderna möblerade lägenheter. Varje lägenhet är utrustad med ett fullt utrustat kök, matsal, vardagsrum med utgång till terrassen och med ett eller två rum och ett badrum. Våra lägenheter ligger i centrum Duca där det finns butiker, bagerier, kaféer, restauranger. Våra lägenheter ligger 150 m från stranden 1 km från Omis.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Livajić

Från havet 150 m
Kapacitet 28 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Silvana ( Duće)

Boende i lägenhet Silvana. Apartment Silvana ligger i ett renoverat familjehus vid sandstranden och nära den lilla marinan. Det erbjuder dig ett trevligt boende i en modernt utrustad lägenhet. Lägenheten består av mark och första våning. Bottenvåning - boyta, kök och badrumLägenhet bottenvåningen innehåller kök, matsal och vardagsrum samt ett badrum. Bekvämligheter inkluderar satellit-TV och Wi-Fi. En soffa som kan användas som säng står också till gästernas förfogande. Första våningen - två rum (2, 2+2). På första våningen finns två rum (ett med två sängar och ett med två sängar och extrasäng för 2 personer) med luftkonditionering. Funktioner: 3-stjärnig kategori: 4 bäddar, 1 extrasäng för 2 personer, luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, radio, säkerhetsvalv, mikrovågsugn, parkeringsplats. Kajplats för en båt i en marina

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Silvana

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Villa Sunce ( Duće)

I Duce ligger mellan Omis och Dugi Rat i den vackra Riviera of Omis i Villa Sun. Villa Sun har 6 nya lyxigt inredda och fullt utrustade lägenheter. Alla lägenheter är utrustade med TV / satellit, luftkonditionering, WiFi internet, kök, badrum, balkong, ... Huset ligger nära sandstranden och en idealisk semester för familjer med barn. Parkering är framför huset. Grill och gårdsplatsen är också tillgängligt för gästerna. För alla andra frågor eller frågor du har finns det vänliga värdar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Sunce

Från havet 70 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Rica ( Duće)

Apartments Rica ligger i Duce och erbjuder boende i fullt möblerade lägenheter. Duce ligger i centrala Dalmatien på Omis Riviera längs Adriatiska motorvägen. Det är cirka 20 km från Split på väg till Makarska med en öppen utsikt mot ön Brac. Duce sträcker sig längs kusten mellan städerna Omis och Dugi Rat. Den har en 4 km lång, hisnande sandstrand omgiven av rik medeltida vegetation. En fantastisk canyon av den närbelägna Cetina floden med Gubavica vattenfall och picnic oas Radmanove Mlinice gör Duce ett utmärkt semestermål. I norr ligger Duce gränsad till Mosorbergen som ligger 400 m över havet. Dessa berg leder ner till mynningen av floden Cetina och omges av tjocka tallskogar som kommer direkt ner till havet och finns på de otaliga sandstränderna som odlas av floden Cetina ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rica

Från havet 40 m
Kapacitet 50 personer

Pris från 30 €

Lägenhet D&D Seaview ( Duće)

Spektakulär havsutsikt, 50m från sandstrand. Rymlig med 3 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum, kök, terrass med matbord. För upp till 11 personer. Perfekt för familjer med barn eller en grupp vänner. Ett par restauranger och kaffebar i närheten. Bara 2 km från Omiš, 20 km från Split. 2 parkeringsplatser framför huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet D&D Seaview

Från havet 50 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 120 €

Lägenheter Sandy Beach ( Duće)

Sandy Beach Apartments ligger 3 km från staden Omiš, känd för sin rika pirathistoria, vackra stränder och kristallklara hav. Vi erbjuder 4 lägenheter utrustade med kök, luftkonditionering, WiFi, satellit-TV, balkong, grill och gratis parkering. Lägenheterna ligger bara 20 meter från den vackra sandstranden. I närheten finns också restauranger, barer, marknad, växlingskontor, bageri ... Vi står till service för våra gäster dygnet runt. På begäran av gästerna förbereder vi traditionella rätter på BBQ. Husdjur är tillåtna utan extra kostnad. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sandy Beach

Från havet 20 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Maria ( Duće)

Omiš stad är välkänd för sin piratkopieringshistoria och en av de mest populära destinationerna i Kroatien. I Omiš omgivande finns ett stort antal av alla typer av stränder. Detta är en unik plats där havet, floden och bergen möts. Detta är en perfekt plats om du gillar aktiva semestrar eller bara behöver vila och njuta. Omiš erbjuder många aktiviteter som forsränning vid floden, en dags båttur till öar, vandring, bergsklättring, bergspår, båtliv, dykning och många fler. Du kan också ta mycket roligt med dina barn i trevlig nöjespark. Lägenheten är inte så långt från staden men det är tillräckligt långt från trafikbuller och stadens folkmassa. Lägenheten har också en balkong med havsutsikt där du kan vila under varma sommardagar. Barn är välkomna!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Maria

Från havet 150 m
Kapacitet 23 personer

Pris från 72 €

Lägenheter M&A Vojnović ( Duće)

Våra lägenheter ligger i centrum av Duce vid vägen, bara 10 meter från stranden och havet! Trots att vägen ligger nära är lägenheterna väldigt lugna och mysiga och har 6 parkeringsplatser. Det finns 6 lägenheter, varav fyra av dem rymmer 3 personer och två av dem rymmer 4 personer. Lägenheterna är luftkonditionerade, med TV, kök, med alla tillbehör och sängkläder tillhandahålls. Rökning är tillåten i lägenheter. Alla lägenheter har även en terrass. Inom lägenheterna 300 meters radie finns det många restauranger och strandbarer. Läkare och apotek ligger 500 meter bort. Lägenheterna ligger 1,5 kilometer från den historiska piratstaden Omiš, som ligger vid floden Cetina.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter M&A Vojnović

Från havet 20 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Kristina ( Duće)

Lägenheter Kristina består av totalt tre lägenheter av olika priser och storlekar och alla lägenheter har balkong med havsutsikt. Lägenheterna ligger i en liten dalmatisk by Duce är känd för sin vackra sandstrand 3 km lång som förbinder Duce med staden Omiš. Vi är belägna bara 23 km från staden Split, som ligger i Dalmatien och är känd för sin historia sedan romerska kejsardiokletianen. För den äventyrliga andan är forsränning på floden Cetina-kanonen och vandring i de omgivande bergen. Även om varje lägenhet har en balkong, terrass gemensam för alla lägenheter och är tillgänglig för alla gäster för socializing men också att lagra utrustning för stranden. Vi har ingen grill, men alla gäster har elektriska grillenheter som levereras till lägenheten på begäran gäster.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kristina

Från havet 100 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Beti ( Duće)

Moderna lägenheter på övervåningen med balkong och havsutsikt. Dessa lägenheter ligger i den vackra staden Duce, bara två kilometer från staden Omiš. Duce är känt för sin fyra kilometer långa sandstrand med kristallklart hav. Lägenheterna översvämmade med solljus är på övervåningen i ett familjehus. Alla lägenheter mäter 35 m? och är idealiska för upp till fyra personer. Alla lägenheter har balkong med havsutsikt och har eleganta möbler. Trädgården har en grill, ett bord och trädgårdsmöbler. Lägenheterna ligger mycket tyst, även om stranden ligger bara två minuters promenad bort. Kaféer, restauranger och butiker ligger bara 200 meter från bostaden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Beti

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Tomislav ( Duće)

Lägenheter på lugnt ställe, utan ljud, för familj med barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tomislav

Från havet 100 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Bliznac ( Duće)

Rymliga och snyggt inredda lägenheter med terrass och havsutsikt. Omgiven av grönska, idealisk för en perfekt semester. De är bara 70 meter från havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bliznac

Från havet 70 m
Kapacitet 15 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Luka ( Duće)

Familjehus med 3 lägenheter i Duce-Luka, första raden till havet, naturlig sandstrand

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Luka

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Rubić ( Duće)

Lägenheterna ligger i den lilla staden Duće nära Omiš, på en lugn återvändsgränd. De ligger bara 2-3 minuters promenad från vackra sandstränder. Du kan njuta av solnedgången med ett glas vin eller morgonkaffe med utsikt över havet på en vacker loggia eller balkong. Det finns sex lägenheter i huset. Perfekt för semester med familj och vänner. Stranden är sandig med en stor grund, så den är bra för barn. Lägenheterna har ett fullt utrustat kök med kylskåp, vattenkokare, ett badrum och ett separat sovrum. Lägenheterna har TV, satellit och gratis wi-fi. Vi har en parkeringsplats för gäster som kommer med bil. Det finns en liten butik, bageri och två restauranger i närheten. Om du är äventyrlig kan du i närheten njuta av forsränning på floden Cetina, zipline, cykling, bergsklättring,...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rubić

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Zvjezdana ( Duće)

Lägenheterna ligger i ett lugnt område i Duce, andra raden från motorvägen. Modernt inredda och utrustade med allt du behöver för en perfekt semester. Särskilt lämplig för familjer med barn på grund av rymliga terrasser och närhet till stränder (du behöver inte korsa vägen). Anläggningen ligger 15 min. promenad till centrum och 2 min. promenad till stranden. Möjlighet att hyra båt, vattenskotrar, anordna utflykter och mycket annat underhållning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zvjezdana

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Duće

Duće  - Vapen Duće är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger nära staden Omiš längs flera kilometer med vacker kustlinje bredvid vägen Omiš - Split. Dućen har cirka 1500 invånare och tillhör administrativt kommunen Dugi Rat. Platsen nämns först på 1100-talet när den tillhörde den berömda republiken Poljice. Fram till för 50 år sedan var majoriteten av befolkningen engagerad i jordbruk, sjöfartsfrågor och fiske. Under de senaste 50 åren har platsen utvecklats omfattande tack vare turism, och de flesta invånare är nu involverade i turism och erbjuder boende i sina privata hem. Den vackra sandstranden sträcker sig längs hela Duće, nästan 6 kilometer från Omiš till Dugi Rat. Denna unika strand är en riktig pärla i Adriatiska havet och är perfekt för en sommarlov för familjer med små barn tack vare sina många faciliteter. Längs kusten finns det många barer och restauranger där du kan smaka på läckra dalmatiska specialiteter. Vi rekommenderar resor till närliggande historiska städer Split och Omiš, men också till naturfenomenet i floden Cetina, där du kan njuta av forsränning, paddling och lokala specialiteter som ål och groda på grillen. Besök Duće, denna lilla och lugna dalmatiska stad med vackra långa stränder, bevarad natur och intressanta omgivningar. Lägenheter, rum och hus att hyra i Duće. Kontakta ägarna till privat boende och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Duće!

Duće Väderprognos