Lägenheter och privat boende Promajna

Promajna är en liten stad i Split-Dalmatia län som ligger mellan Baška Voda och Makarska. Promajna byggdes på 1600-talet som en by av fiskare och bönder som bosattes av invånare i närliggande Bast och Podgora. Sedan mitten av förra seklet växte det till en turistort med moderna hus, villor och lägenheter. Promajna kännetecknas av långa stenstränder och kristallklara Adriatiska havet vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn...

Sortera efter:

Lägenheter Stella Maris

Promajna

Från havet 250 m
Kapacitet 20 personer

från 60 €

Lägenheter Haus Veronika

Promajna

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

från 40 €

Lägenheter Lobora

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

från 60 €

Lägenheter Radojkovic

Promajna

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 75 €

Lägenheter Snježana Bilić

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Tri palme

Promajna

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

från 30 €

Lägenheter Mira

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 35 €

Lägenheter MASLINA

Promajna

Från havet 30 m
Kapacitet 20 personer

från 30 €

Lägenheter Stella Maris ( Promajna)

Huset ligger bara 50 meter från stranden i Promajna. Det består av 12 lyxigt inredda lägenheter för fyra personer. Huset har en bottenvåning och tre våningar. På varje våning finns tre lägenheter och alla har havsutsikt. Framför huset finns en stor pool och jacuzzi. Gästerna kan också använda massagetjänster på plats. Lägenheterna är helt och modernt inredda. Sovrum med dubbelsäng. Vardagsrum med bäddsoffa för två personer. Två luftkonditioneringsapparater - en i sovrummet och den andra i vardagsrummet. Köket är fullt möblerat och har diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare ... etc. Badrummet har dusch och tvättmaskin för din behagliga längre vistelse. Huset har en hiss och passar därför äldre och funktionshindrade. Parkering ligger precis bakom huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Stella Maris

Från havet 250 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Haus Veronika ( Promajna)

Promajna på Makarska Rivieran, 60 km söder om Split, en liten och lugn plats med nästan 230 invånare, i ett av de vackraste områdena i Dalmatien. Det är bara 6 km från staden Makarska och busstationen. Split flygplats ligger cirka 80 km bort. Lägenheten ligger cirka 10 meter från havet, bara några steg från den 6 km långa stenstranden, som också är en av de längsta stränderna i Kroatien. Den orörda naturen i de omgivande Biokovo-bergen erbjuder många möjligheter till sport- och fritidsaktiviteter. Promajna är en perfekt plats för lugn avkoppling. Det är särskilt lämpligt för familjer med små barn på grund av dess vackra sluttande strand. Lägenhet med balkong, bekvämt badrum och en fantastisk havsutsikt. Lägenheten är bara åtskild från stranden med en strandpromenad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Haus Veronika

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Lobora ( Promajna)

Rymliga lägenheter ligger i ett familjehus som ligger i en lugn miljö. Alla lägenheter har havsutsikt och några av dem utsikt över bergen. Huset har lägenheter för två till sex personer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lobora

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Radojkovic ( Promajna)

Välkommen att träffa solen och havet, livskällan, avkopplingsplatsen. Ren luft, genom en mild bränsle extra syreanrikning, går ner från berget Biokovo, över de gröna tallarna, olivträd och vingårdar, till de vita sandstränderna och vikarna promajske blandas med doften av kristallklart havet. Radojkovic Apartments ligger på stranden, lämplig för familjer med små barn ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Radojkovic

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 75 €

Lägenheter Snježana Bilić ( Promajna)

Våra 2 studiolägenheter erbjuder boende för 4 personer. Lägenheterna har stora balkonger med utsikt över havet med minikök och matbord. Rummen är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, Wi-Fi. Det finns en parkeringsplats framför lägenheten. Promajna ligger 3 km från Baska Voda och 5 km från Makarska, tillräckligt långt från liv och rörelse och ändå nära underhållning och roligt. Stranden ligger 150 m bort. Utflykter: Island Brac, Hvar: Split Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice ..

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Snježana Bilić

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Villa Tri palme ( Promajna)

Lägenheter Tri Palme ligger på Makarska Riviera, vid foten av Biokovo-berget, i en liten turistby Bratuš. Gratis Wi-Fi finns i hela fastigheten. Sviter och lägenheter på Tri Palme erbjuder pentry med matplats och eget badrum med dusch. De har också en balkong med utsikt över havet. Kabel-TV, vattenkokare, kylskåp och spis finns bland andra faciliteter. En stenstrand med många vattensporter finns bara 300 meter bort. Båtutflykter till Brač och Hvar anordnas varje dag. Under sommaren arrangeras ofta fiskarnätter och gästerna kan njuta av lokal mat och vin tillsammans med traditionell musik. En 3,5 km lång strandpromenad leder till Baška Voda. Butiker, kaféer och restauranger hittar du bara 300 m från Tri Palme Apartments. En lokal busshållplats ligger bara 500 meter bort, medan Split flygplats ligger 70 km från fastigheten. Transferservice är tillgänglig mot en avgift. Staden Makarska ligger 5 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Tri palme

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Mira ( Promajna)

Lägenheter MIRA består av 2 studiolägenheter för 4 personer. De ligger på bottenvåningen i ett familjehus, cirka 250 m från huvudstranden. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats framför lägenheten. Förutom standardutrustningen i båda lägenheterna finns det en tvättmaskin. Lägenhet A4 är också utrustad med diskmaskin. Varje studiolägenhet har 1 sovrum med dubbelsäng separerad med gardin. Det finns ytterligare 2 bäddar i vardagsrummet. Lägenheterna ligger bredvid varandra, och det är perfekt för två familjer som vill bo tillsammans.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mira

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 35 €

Lägenheter MASLINA ( Promajna)

BRATUŠ är en liten plats på Makarska Rivieran med vackra stränder. Historiskt sett var detta en fiskeby och är nu ett turistmål. Det ligger mellan Baska Voda (3 km) och Makarska (6 km). Vår plats är perfekt för familjer med barn och alla människor som vill ha en lugn semester. Bara 100 meter från vårt hus ligger en liten butik, restaurang, kaffebar, strandbar .... Varje lägenhet har en terrass där våra gäster kopplar av. parkering för våra gäster ligger framför vårt hus. I trädgården finns oliver, citroner, apelsiner ... På norra sidan finns berget Biokovo. Det är möjligt att åka på olika utflykter: båtturer till öarna, forsränning vid floden Cetina, zip-line ... På vår plats är organiserade fiskekvällar med traditionell dalmatisk musik och grillad fisk. Värdarna är tillgängliga för gästerna hela tiden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter MASLINA

Från havet 30 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 30 €

Turistguide - Promajna

Promajna  - Vapen Promajna är en liten stad i Split-Dalmatia län som ligger mellan Baška Voda och Makarska. Promajna byggdes på 1600-talet som en by av fiskare och bönder som bosattes av invånare i närliggande Bast och Podgora. Sedan mitten av förra seklet växte det till en turistort med moderna hus, villor och lägenheter. Promajna kännetecknas av långa stenstränder och kristallklara Adriatiska havet vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn och trevlig semester, särskilt för småfamiljer. Promajna har flera restauranger, pizzeriaer och kaféer, som ofta bara fungerar under sommarturistsäsongen när det är organiserade tillfälliga underhållningsevenemang som fiskarnätter. Närheten till Makarska och Baška Voda ger gäster och turister ytterligare bekvämligheter som olika sportaktiviteter och nattliv. Sök efter prisvärt privat boende i Promajna. Välkommen till Promajna!

Promajna Väderprognos