Lägenheter och privat boende Promajna

Promajna är en liten stad i Split-Dalmatia län som ligger mellan Baška Voda och Makarska. Promajna byggdes på 1600-talet som en by av fiskare och bönder som bosattes av invånare i närliggande Bast och Podgora. Sedan mitten av förra seklet växte det till en turistort med moderna hus, villor och lägenheter. Promajna kännetecknas av långa stenstränder och kristallklara Adriatiska havet vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn...

Sortera efter:

Lägenheter Radojkovic

Promajna

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 75 €

Lägenheter Snježana Bilić

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Zoran

Promajna

Från havet 250 m
Kapacitet 20 personer

från 40 €

Lägenheter Villa Tri palme

Promajna

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

från 30 €

Lägenheter MIRA

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 35 €

Lägenheter Radojkovic ( Promajna)

Välkommen att träffa solen och havet, livskällan, avkopplingsplatsen. Ren luft, genom en mild bränsle extra syreanrikning, går ner från berget Biokovo, över de gröna tallarna, olivträd och vingårdar, till de vita sandstränderna och vikarna promajske blandas med doften av kristallklart havet. Radojkovic Apartments ligger på stranden, lämplig för familjer med små barn ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Radojkovic

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 75 €

Lägenheter Snježana Bilić ( Promajna)

Våra 2 studiolägenheter erbjuder boende för 4 personer. Lägenheterna har stora balkonger med utsikt över havet med minikök och matbord. Rummen är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, Wi-Fi. Det finns en parkeringsplats framför lägenheten. Promajna ligger 3 km från Baska Voda och 5 km från Makarska, tillräckligt långt från liv och rörelse och ändå nära underhållning och roligt. Stranden ligger 150 m bort. Utflykter: Island Brac, Hvar: Split Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice ..

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Snježana Bilić

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Zoran ( Promajna)

Lägenheter Zoran ligger ca 250m från stranden i Promajna. Hus lägenheter Zoran består av flera lägenheter för 2, 4 och 6 personer. På första och andra våningen finns två studiolägenheter för 2 personer och en lägenhet för 4 personer. På tredje våningen är lägenheten 4 + 2 med en vacker havsutsikt. Alla lägenheter har luftkonditionering, satellit-tv och trådlöst internet. Huset är lämpligt för grupper av vänner eller större familjer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zoran

Från havet 250 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa Tri palme ( Promajna)

Lägenheter Tri Palme ligger på Makarska Riviera, vid foten av Biokovo-berget, i en liten turistby Bratuš. Gratis Wi-Fi finns i hela fastigheten. Sviter och lägenheter på Tri Palme erbjuder pentry med matplats och eget badrum med dusch. De har också en balkong med utsikt över havet. Kabel-TV, vattenkokare, kylskåp och spis finns bland andra faciliteter. En stenstrand med många vattensporter finns bara 300 meter bort. Båtutflykter till Brač och Hvar anordnas varje dag. Under sommaren arrangeras ofta fiskarnätter och gästerna kan njuta av lokal mat och vin tillsammans med traditionell musik. En 3,5 km lång strandpromenad leder till Baška Voda. Butiker, kaféer och restauranger hittar du bara 300 m från Tri Palme Apartments. En lokal busshållplats ligger bara 500 meter bort, medan Split flygplats ligger 70 km från fastigheten. Transferservice är tillgänglig mot en avgift. Staden Makarska ligger 5 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Tri palme

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 30 €

Lägenheter MIRA ( Promajna)

Lägenheter MIRA består av 2 studiolägenheter för 4 personer. De ligger på bottenvåningen i ett familjehus, cirka 250 m från huvudstranden. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats framför lägenheten. Förutom standardutrustningen i båda lägenheterna finns det en tvättmaskin. Lägenhet A4 är också utrustad med diskmaskin. Varje studiolägenhet har 1 sovrum med dubbelsäng separerad med gardin. Det finns ytterligare två sängar i vardagsrummet. Lägenheterna ligger bredvid varandra, och det är perfekt för två familjer som vill bo tillsammans.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter MIRA

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Promajna

Promajna  - Vapen Promajna är en liten stad i Split-Dalmatia län som ligger mellan Baška Voda och Makarska. Promajna byggdes på 1600-talet som en by av fiskare och bönder som bosattes av invånare i närliggande Bast och Podgora. Sedan mitten av förra seklet växte det till en turistort med moderna hus, villor och lägenheter. Promajna kännetecknas av långa stenstränder och kristallklara Adriatiska havet vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn och trevlig semester, särskilt för småfamiljer. Promajna har flera restauranger, pizzeriaer och kaféer, som ofta bara fungerar under sommarturistsäsongen när det är organiserade tillfälliga underhållningsevenemang som fiskarnätter. Närheten till Makarska och Baška Voda ger gäster och turister ytterligare bekvämligheter som olika sportaktiviteter och nattliv. Sök efter prisvärt privat boende i Promajna. Välkommen till Promajna!

Promajna Väderprognos