Lägenheter och privat boende Promajna

Promajna är en liten stad i Split-Dalmatia län som ligger mellan Baška Voda och Makarska. Promajna byggdes på 1600-talet som en by av fiskare och bönder som bosattes av invånare i närliggande Bast och Podgora. Sedan mitten av förra seklet växte det till en turistort med moderna hus, villor och lägenheter. Promajna kännetecknas av långa stenstränder och kristallklara Adriatiska havet vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn...

Utvalda lägenheter och privata boende i Promajna

Sortera efter:

Lägenheter Vesna

Promajna

Från havet 10 m
Kapacitet 21 personer

från 45 €

Lägenheter Marin

Promajna

Från havet 30 m
Kapacitet 15 personer

från 40 €

Lägenheter Villa Tri palme

Promajna

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

från 30 €

Lägenheter Mira

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenheter Turić

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 36 personer

från 40 €

Lägenheter Villa Granić

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 45 €

Lägenheter Dani Penthouse

Promajna

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Lägenheter Villa Jakov

Promajna

Från havet 80 m
Kapacitet 44 personer

från 80 €

Lägenheter Aparthotel Remaneo

Promajna

Från havet 150 m
Kapacitet 72 personer

från 110 €

Lägenheter Snježana Bilić

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Lägenheter Danica

Promajna

Från havet 250 m
Kapacitet 64 personer

från 72 €

Lägenheter Haus Veronika

Promajna

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 60 €

Lägenheter Villa Rita

Promajna

Från havet 150 m
Kapacitet 70 personer

från 50 €

Lägenheter Jure

Promajna

Från havet 50 m
Kapacitet 11 personer

från 60 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Promajna

Promajna

Från havet 350 m
Kapacitet 10 personer

från 70 €

Lägenheter Danica-Sara

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter A&D Dani

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 18 personer

från 85 €

Lägenheter Villa Dijana

Promajna

Från havet 90 m
Kapacitet 10 personer

från 50 €

Lägenhet Nejra

Promajna

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

från 120 €

Lägenhet Potter Penthouse

Promajna

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

från 165 €

Lägenheter Dada Luxury

Promajna

Från havet 500 m
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Lägenheter LOBORA

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

från 70 €

Lägenheter Vesna ( Promajna)

Bekväma och vackra lägenheter ligger på Makarska rivieran, i Promajna, i första raden från havet och stranden. Promajna-stranden är ganska bred, i skuggan av pinjeträd, omgiven av berg. Vi har 4 lägenheter med entré från västra sidan av huset och 3 lägenheter från östra sidan. Summan är: - 1 lägenhet för 4-5 personer med ett separat sovrum och terrasser från vardagsrummet och sovrum med havsutsikt. - 1 lägenhet för 4 personer på bottenvåningen med en inhägnad terrass i skuggan med en elektrisk grill. - 1 lägenhet för 4 personer med 2 sovrum och terrasser med havsutsikt - 2 studiolägenheter för 2 personer med utsikt över innergården. - 2 studiolägenheter för 2 personer med terrass med utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vesna

Från havet 10 m
Kapacitet 21 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Marin ( Promajna)

Apartments Marin i Promajna ligger i centrum av staden, precis intill stranden. Stranden är stenig, med mycket naturlig skugga, och är idealisk för familjer med små barn. Lägenheterna är modernt utrustade, med alla bekvämligheter för en trevlig vistelse. Parkering är gratis och ligger på gården till huset. Närheten till stranden gör att du enkelt och enkelt kan ta dig till stranden, särskilt med små barn. Det finns också en täckt vedeldad grill på gården, som du kan använda fritt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marin

Från havet 30 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa Tri palme ( Promajna)

Lägenheter Tri Palme ligger på Makarska Riviera, vid foten av Biokovo-berget, i en liten turistby Bratuš. Gratis Wi-Fi finns i hela fastigheten. Sviter och lägenheter på Tri Palme erbjuder pentry med matplats och eget badrum med dusch. De har också en balkong med utsikt över havet. Kabel-TV, vattenkokare, kylskåp och spis finns bland andra faciliteter. En stenstrand med många vattensporter finns bara 300 meter bort. Båtutflykter till Brač och Hvar anordnas varje dag. Under sommaren arrangeras ofta fiskarnätter och gästerna kan njuta av lokal mat och vin tillsammans med traditionell musik. En 3,5 km lång strandpromenad leder till Baška Voda. Butiker, kaféer och restauranger hittar du bara 300 m från Tri Palme Apartments. En lokal busshållplats ligger bara 500 meter bort, medan Split flygplats ligger 70 km från fastigheten. Transferservice är tillgänglig mot en avgift. Staden Makarska ligger 5 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Tri palme

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Mira ( Promajna)

Apartments MIRA består av 2 studiolägenheter för 4 personer. De ligger på bottenvåningen i ett familjehus, cirka 250 m från huvudstranden. Varje lägenhet har en egen parkeringsplats framför lägenheten. Utöver standardutrustningen i båda lägenheterna finns det en tvättmaskin. Lägenhet A4 är även utrustad med diskmaskin. Varje studiolägenhet har 1 sovrum med en dubbelsäng separerad med gardin. Det finns 2 extrasängar i vardagsrummet. Lägenheterna ligger bredvid varandra, och det är perfekt för två familjer som vill bo tillsammans.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mira

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Turić ( Promajna)

Sommar är enkelt med lägenheter Turić. Den här fastigheten ligger nära huvudstranden i Promajna, men bort från vägen. Av den anledningen är det ett perfekt val för dem som vill ha en lugn plats med närhet till stranden. Alla lägenheter har gratis WiFi, parkering, TV, kök, badrum och balkong. Lägenheter på andra våningen har havsutsikt. Utanför kan du använda grillområdet med bord och stolar. Din bil kommer säkert att parkeras framför fastigheten. Dina värdar kommer att vara herr och fru Turić, som kommer att stanna på bottenvåningen och stå till din tjänst. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Turić

Från havet 200 m
Kapacitet 36 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa Granić ( Promajna)

Villa Granić erbjuder en stor och bekväm lägenhet med 4 sovrum och 4 badrum. Det ligger på andra våningen i fastigheten. Tre av sovrummen har egen balkong med havsutsikt. Den fjärde har utgång till terrassen med delvis havsutsikt. Varje sovrum har sin egen luftkonditionering. Framför huset kan du parkera upp till 2 bilar. Området är väldigt tyst, omgivet av natur. Du når stranden på bara 4 minuter genom att gå. Köket kan användas för att laga enkla måltider. Om du vill kan du äta frukost / lunch / middag i hotellstil på närliggande restaurang. Dina värdar kommer att vara ett härligt äldre par, Ante och Cica. De kommer att se till att din semester är helt njutbar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Granić

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Dani Penthouse ( Promajna)

Denna nybyggda lyxlägenhet består av 2 sovrum, badrum, toalett, vardagsrum och balkong med havsutsikt. Lägenheten är utrustad med högkvalitativa möbler och vitvaror. Balkongen har elektroniskt fullt solskydd. Det ligger på tredje våningen i en byggnad med hiss och en täckt parkeringsplats ligger på bottenvåningen. Använd gärna kontaktformuläret för ytterligare information.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dani Penthouse

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Lägenheter Villa Jakov ( Promajna)

Villa Jakov ligger i Promajna, ett lugnt familjeställe på Makarska Rivieran. Mellan Baška Voda och Makarska. Med ett idealiskt läge, bara 80 meter från stranden och många restauranger, erbjuder det rymliga och kvalitetslägenheter med stora balkonger. Boendet är helt luftkonditionerat, med utrustat kök och badrum. Anläggningen har en reception och vår personal finns tillgänglig för råd och hjälp under din vistelse.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Jakov

Från havet 80 m
Kapacitet 44 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Aparthotel Remaneo ( Promajna)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Aparthotel Remaneo

Från havet 150 m
Kapacitet 72 personer

Pris från 110 €

Lägenheter Snježana Bilić ( Promajna)

Våra 2 studiolägenheter erbjuder boende för 4 personer. Lägenheterna har stora balkonger med utsikt över havet med minikök och matbord. Rummen är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, WI-FI. Det finns en parkeringsplats framför lägenheten. Promajna ligger 3 km från Baska Voda och 5 km från Makarska, tillräckligt långt från liv och rörelse och ändå nära till underhållning och nöjen. Stranden ligger 150 m bort. Utflykter: ön Brac, Hvar: split Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice..

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Snježana Bilić

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Danica ( Promajna)

Apartments Danica i Promajna är ett nybyggt objekt, 250 m från stranden. Apartments Danica Promajna erbjuder 13 högkvalitativa, lyxiga lägenheter med kapacitet för 4 till 6 personer. Alla lägenheter har stora, rymliga terrasser. Bottenvåningslägenheter har också en del av gården runt fastigheten, därför passar de utmärkt för familjer med små barn. Det finns en gratis parkering framför fastigheten. Lägenheterna är fullt möblerade, med all nödvändig utrustning och köksredskap. Alla lägenheter är luftkonditionerade, har Wi-Fi, satellit-TV, hårtork, vattenkokare. Lägenheter för 4 personer har badrum och toalett, och lägenheter för 6 personer har 2 badrum. Apartments Danica Promajna är höjdpunkten av boende i Promajna, och därför rekommenderar vi dem som ett idealiskt val för semester och njutning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Danica

Från havet 250 m
Kapacitet 64 personer

Pris från 72 €

Lägenheter Haus Veronika ( Promajna)

Promajna på Makarska Rivieran, 60 km söder om Split, en liten och lugn plats med nästan 230 invånare, i ett av de vackraste områdena i Dalmatien. Det är bara 6 km från staden Makarska och busstationen. Split flygplats ligger cirka 80 km bort. Lägenheten ligger cirka 10 meter från havet, bara några steg från den 6 km långa stenstranden, som också är en av de längsta stränderna i Kroatien. Den orörda naturen i de omgivande Biokovo-bergen erbjuder många möjligheter till sport- och fritidsaktiviteter. Promajna är en perfekt plats för lugn avkoppling. Det är särskilt lämpligt för familjer med små barn på grund av dess vackra sluttande strand. Lägenhet med balkong, bekvämt badrum och en fantastisk havsutsikt. Lägenheten är bara åtskild från stranden med en strandpromenad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Haus Veronika

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Villa Rita ( Promajna)

Villa Rita ligger i en lugn och vacker plats Promajna. Villan ligger 150 m från stranden och från centrum. Det erbjuder en bubbelpool (jacuzzi), bastu och gym. Det finns studiolägenheter och lägenheter för 4 personer. Alla lägenheter har kök. Inom byggnaden på bottenvåningen finns en reception där gästerna kan få all information om deras vistelse och till och med tjänster. Du kan koppla av i receptionen med en kopp kaffe för att börja dagen. Upplev en vacker och oförglömlig familjesemester med Apartments Villa Rita!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Rita

Från havet 150 m
Kapacitet 70 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Jure ( Promajna)

Apartmani Jure ligger i en liten turiststad Promajna på Makarska Rivieran som ligger 50 meter från stranden. Boendet har luftkonditionering, gratis Wi-Fi, gratis parkeringsplats och grill som ligger på bakgården. Alla lägenheter är utrustade med kök, balkong, TV och luftkonditionering. Rymlig gård med terrass och grillutrustning perfekt för kvällssammankomster av barnfamiljer. Lägenheterna ligger 50 meter från stranden, många restauranger och kaféer längs stranden bara en minuts promenad

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jure

Från havet 50 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 60 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Promajna ( Promajna)

Bekväm lägenhet med 3 sovrum - mitt på Makarska rivieran, 3 badrum. Varje rum har luftkonditionering, tv och eget badrum. På söder finns en stor privat terrass. På norra terrassen är inbyggd grill. Förråd finns på norra terrassen också (tvättmaskin). Parkeringsplats för 1 bil (eller 2 mindre bilar). Jag hoppas att du kommer att älska din vistelse.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Promajna

Från havet 350 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Danica-Sara ( Promajna)

Erbjudandet inkluderar två vackra tvårumslägenheter, fullt utrustade, och 2 luftkonditionerade studior. Lägenheter med 2 sovrum har vardera två rum med dubbelsängar och 2 badrum. En av lägenheterna har möjlighet att ta emot ytterligare två personer i soffan. Två studior har vardera 1 dubbelsäng och en utfällbar soffa och de passar bäst för familjer med 4 medlemmar varav 2 är barn. Alla badrum i lägenheter med 2 sovrum har dusch, tvättmaskiner och hårtork. Köken är fullt utrustade. De innehåller en ugn, en mikrovågsugn, ett kylskåp och en vattenkokare. Självklart tog vi även hand om alla köksredskap du behöver. Studiorna har badrum med dusch och ett välutrustat kök med mikrovågsugn, spis och kylskåp. De ligger 300 meter från havet i Promajna och har gratis WiFi och luftkonditionering. Gratis privat parkering finns i byggnaden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Danica-Sara

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter A&D Dani ( Promajna)

Välkommen till A&D Deluxe Apartments, där lyx möter bekvämlighet. Vår fastighet erbjuder tre stilfulla och noggrant designade lägenheter för din vistelse. Med alternativ som två sovrum och två badrum eller ett sovrum och ett badrum, är varje lägenhet omtänksamt inredd med kvalitet i åtanke. Njut av avskildheten på din egen balkong eller terrass och njut av den omgivande skönheten. Våra lägenheter har fullt utrustade kök med kaffebryggare och diskmaskin, vilket gör det enkelt att laga mat när du vill. Moderna badrum med tvättmaskiner ger en extra bekvämlighet. Ta ett uppfriskande dopp i poolen, komplett med solstolar och parasoller, tillgängliga för våra gäster att njuta av. Var säker med din egen privata parkeringsplats, gratis. Och med stranden bara 300 meter bort har du enkel tillgång till den fantastiska kustlinjen. Upptäck den perfekta blandningen av lyx, komfort och bekvämlighet på A&D Deluxe Apartments.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter A&D Dani

Från havet 300 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 85 €

Lägenheter Villa Dijana ( Promajna)

Apartments Villa Dijana ligger intill stranden i Promajna. De är modernt inredda och fullt utrustade, med allt du behöver för en trevlig vistelse. Alla lägenheter har gratis Wi-Fi, luftkonditionering och smart-TV. Parkering finns på gården till huset. Känna sig hemma. Vi vill lyfta fram lägenheten på bottenvåningen, med en privat inhägnad trädgård och egen elgrill. Lägenheten har även en stor täckt terrass, samt solstolar i trädgården. Det finns en marknad, en grönsaksmarknad och ett bageri i omedelbar närhet av lägenheten. Vill du bada på stränder med färre människor, eller FKK, bara 10 minuters promenad längs den välskötta strandpromenaden i riktning mot Baška Voda, hittar du små intima stränder med naturlig skugga och små stenar. Kommunens centrum, staden Baška Voda, ligger 25 minuters promenad längs strandpromenaden vid havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Dijana

Från havet 90 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Nejra ( Promajna)

Denna nybyggda lyxlägenhet består av 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och balkong med delvis skymd havsutsikt. Lägenheten är utrustad med möbler och vitvaror av högsta kvalitet. Den ligger på första våningen i en byggnad med hiss, och parkeringen ligger på bottenvåningen. Kontakta oss för ytterligare information.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nejra

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 120 €

Lägenhet Potter Penthouse ( Promajna)

Potter Penthouse är en nymöblerad lägenhet med havsutsikt. Den har ett fullt utrustat kök, ett modernt vardagsrum och 3 sovrum och 3 badrum. Två parkeringsplatser finns i anslutning till byggnaden. Välj Promajna!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Potter Penthouse

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 165 €

Lägenheter Dada Luxury ( Promajna)

Dada Luxury Apartments är elegant boende, bara 500 meter från havet. Alla rum i båda lägenheterna är luftkonditionerade, inklusive 2 rymliga sovrum, ett fullt utrustat kök och ett bekvämt vardagsrum. Lägenhet A2 erbjuder dessutom en takvåningsupplevelse och full utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dada Luxury

Från havet 500 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Lägenheter LOBORA ( Promajna)

Apartments LOBORA ligger i en lugn del av Promajna, och bara några minuters promenad till de vackraste stränderna. Vi erbjuder från tvåbädds till sexbäddslägenheter. Vi ser fram emot din ankomst och kommer att göra allt för att du ska känna dig bekväm

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter LOBORA

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Promajna

Promajna  - Vapen Promajna är en liten stad i Split-Dalmatia län som ligger mellan Baška Voda och Makarska. Promajna byggdes på 1600-talet som en by av fiskare och bönder som bosattes av invånare i närliggande Bast och Podgora. Sedan mitten av förra seklet växte det till en turistort med moderna hus, villor och lägenheter. Promajna kännetecknas av långa stenstränder och kristallklara Adriatiska havet vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn och trevlig semester, särskilt för småfamiljer. Promajna har flera restauranger, pizzeriaer och kaféer, som ofta bara fungerar under sommarturistsäsongen när det är organiserade tillfälliga underhållningsevenemang som fiskarnätter. Närheten till Makarska och Baška Voda ger gäster och turister ytterligare bekvämligheter som olika sportaktiviteter och nattliv. Sök efter prisvärt privat boende i Promajna. Välkommen till Promajna!

Promajna Väderprognos