Lägenheter och privat boende Promajna

Promajna är en liten stad i Split-Dalmatia län som ligger mellan Baška Voda och Makarska. Promajna byggdes på 1600-talet som en by av fiskare och bönder som bosattes av invånare i närliggande Bast och Podgora. Sedan mitten av förra seklet växte det till en turistort med moderna hus, villor och lägenheter. Promajna kännetecknas av långa stenstränder och kristallklara Adriatiska havet vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn...

Utvalda lägenheter och privata boende i Promajna

Sortera efter:

Lägenheter Villa Gabi

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 28 personer

från 25 €

Lägenheter Turić

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 36 personer

från 27 €

Lägenheter Ruža

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter Stella Maris

Promajna

Från havet 60 m
Kapacitet 48 personer

från 65 €

Lägenheter Villa Tri palme

Promajna

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

från 30 €

Lägenheter Mira

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 35 €

Lägenheter Haus Veronika

Promajna

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

från 40 €

Lägenheter MASLINA

Promajna

Från havet 30 m
Kapacitet 20 personer

från 30 €

Lägenheter Lobora

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenhet Villa Granić

Promajna

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 115 €

Lägenhet Dani Penthouse

Promajna

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

från 111 €

Lägenheter Snježana Bilić

Promajna

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 35 €

Lägenheter Villa Gabi ( Promajna)

Upplev Promajna med Apartments Villa Gabi. Promajna är en liten fiskeby som för närvarande upplever en turistboom. Det ligger mellan Baška Voda och Makarska och är ett nytt populärt resmål för familjer med barn. Anläggningen ligger inte långt från stranden, cirka 4 minuters promenad (~ 200 meter). Alla lägenheter är fullt utrustade med kök, luftkonditionering, TV och balkong med havsutsikt. Om det behövs kan en babysäng läggas till i lägenheten utan kostnad. På gården kan du använda grillen och sittplatser och matplats. Gästparkering ligger framför huset. Supermarknaden Konzum och restaurangen San ligger i närheten. Andra lokala anläggningar finns längs stranden. I priset ingår alla boendekostnader, så det finns inga extra avgifter. Undantaget är användningen av en tvättmaskin för lägenheter som inte har en tvättmaskin i lägenheten. Användning av en gemensam tvättmaskin kostar 50 kuna per tvätt. Kontakta oss om du behöver ytterligare information. Anläggningen renoverades 2020.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Gabi

Från havet 200 m
Kapacitet 28 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Turić ( Promajna)

Sommar är enkelt med lägenheter Turić. Den här fastigheten ligger nära huvudstranden i Promajna, men bort från vägen. Av den anledningen är det ett perfekt val för dem som vill ha en lugn plats med närhet till stranden. Alla lägenheter har gratis WiFi, parkering, TV, kök, badrum och balkong. Lägenheter på andra våningen har havsutsikt. Utanför kan du använda grillområdet med bord och stolar. Din bil kommer säkert att parkeras framför fastigheten. Dina värdar kommer att vara herr och fru Turić, som kommer att stanna på bottenvåningen och stå till din tjänst. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Turić

Från havet 200 m
Kapacitet 36 personer

Pris från 27 €

Lägenheter Ruža ( Promajna)

Denna anläggning ligger i det lugnaste läget i hela Promajna, omgivet av grönska. Avståndet från stranden är 300 meter, eller 4 minuters promenad. Det finns 2 lägenheter att hyra, som alla har en balkong på södra sidan. På norra sidan av huset finns ett bord och stolar för att sitta i skuggan. På östra sidan finns en stor privat parkering för 2 bilar per lägenhet. Din värd är fru Ruža, som kommer att stanna på bottenvåningen i byggnaden. Under året bor hon i Zagreb och under sommaren kommer hon till Promajna. Årtionden av gästfrihetsupplevelse och mänsklig inställning är anledningen till att hennes gäster gärna återvänder. Kontakta mig om du vill ha mer information om enskilda lägenheter eller platser. Om detta objekt inte är tillgängligt inom den begärda tiden hittar vi ett lämpligt alternativ.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ruža

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Stella Maris ( Promajna)

Huset ligger bara 50 meter från stranden i Promajna. Det består av 12 lyxigt inredda lägenheter för fyra personer. Huset har en bottenvåning och tre våningar. På varje våning finns tre lägenheter och alla har havsutsikt. Framför huset finns en stor pool och jacuzzi. Gästerna kan också använda massagetjänster på plats. Lägenheterna är helt och modernt inredda. Sovrum med dubbelsäng. Vardagsrum med bäddsoffa för två personer. Två luftkonditioneringsapparater - en i sovrummet och den andra i vardagsrummet. Köket är fullt möblerat och har diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare ... etc. Badrummet har dusch och tvättmaskin för din behagliga längre vistelse. Huset har en hiss och passar därför äldre och funktionshindrade. Parkering ligger precis bakom huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Stella Maris

Från havet 60 m
Kapacitet 48 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Villa Tri palme ( Promajna)

Lägenheter Tri Palme ligger på Makarska Riviera, vid foten av Biokovo-berget, i en liten turistby Bratuš. Gratis Wi-Fi finns i hela fastigheten. Sviter och lägenheter på Tri Palme erbjuder pentry med matplats och eget badrum med dusch. De har också en balkong med utsikt över havet. Kabel-TV, vattenkokare, kylskåp och spis finns bland andra faciliteter. En stenstrand med många vattensporter finns bara 300 meter bort. Båtutflykter till Brač och Hvar anordnas varje dag. Under sommaren arrangeras ofta fiskarnätter och gästerna kan njuta av lokal mat och vin tillsammans med traditionell musik. En 3,5 km lång strandpromenad leder till Baška Voda. Butiker, kaféer och restauranger hittar du bara 300 m från Tri Palme Apartments. En lokal busshållplats ligger bara 500 meter bort, medan Split flygplats ligger 70 km från fastigheten. Transferservice är tillgänglig mot en avgift. Staden Makarska ligger 5 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Tri palme

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Mira ( Promajna)

Lägenheter MIRA består av 2 studiolägenheter för 4 personer. De ligger på bottenvåningen i ett familjehus, cirka 250 m från huvudstranden. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats framför lägenheten. Förutom standardutrustningen i båda lägenheterna finns det en tvättmaskin. Lägenhet A4 är också utrustad med diskmaskin. Varje studiolägenhet har 1 sovrum med dubbelsäng separerad med gardin. Det finns ytterligare 2 bäddar i vardagsrummet. Lägenheterna ligger bredvid varandra, och det är perfekt för två familjer som vill bo tillsammans.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mira

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Haus Veronika ( Promajna)

Promajna på Makarska Rivieran, 60 km söder om Split, en liten och lugn plats med nästan 230 invånare, i ett av de vackraste områdena i Dalmatien. Det är bara 6 km från staden Makarska och busstationen. Split flygplats ligger cirka 80 km bort. Lägenheten ligger cirka 10 meter från havet, bara några steg från den 6 km långa stenstranden, som också är en av de längsta stränderna i Kroatien. Den orörda naturen i de omgivande Biokovo-bergen erbjuder många möjligheter till sport- och fritidsaktiviteter. Promajna är en perfekt plats för lugn avkoppling. Det är särskilt lämpligt för familjer med små barn på grund av dess vackra sluttande strand. Lägenhet med balkong, bekvämt badrum och en fantastisk havsutsikt. Lägenheten är bara åtskild från stranden med en strandpromenad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Haus Veronika

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 40 €

Lägenheter MASLINA ( Promajna)

BRATUŠ är en liten plats på Makarska Rivieran med vackra stränder. Historiskt sett var detta en fiskeby och är nu ett turistmål. Det ligger mellan Baska Voda (3 km) och Makarska (6 km). Vår plats är perfekt för familjer med barn och alla människor som vill ha en lugn semester. Bara 100 meter från vårt hus ligger en liten butik, restaurang, kaffebar, strandbar .... Varje lägenhet har en terrass där våra gäster kopplar av. parkering för våra gäster ligger framför vårt hus. I trädgården finns oliver, citroner, apelsiner ... På norra sidan finns berget Biokovo. Det är möjligt att åka på olika utflykter: båtturer till öarna, forsränning vid floden Cetina, zip-line ... På vår plats är organiserade fiskekvällar med traditionell dalmatisk musik och grillad fisk. Värdarna är tillgängliga för gästerna hela tiden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter MASLINA

Från havet 30 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Lobora ( Promajna)

Rymliga lägenheter ligger i ett familjehus som ligger i en lugn miljö. Alla lägenheter har havsutsikt och några av dem utsikt över bergen. Huset har lägenheter för två till sex personer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lobora

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Villa Granić ( Promajna)

Villa Granić erbjuder en stor och bekväm lägenhet med 4 sovrum och 4 badrum. Det ligger på andra våningen i fastigheten. Tre av sovrummen har egen balkong med havsutsikt. Den fjärde har utgång till terrassen med delvis havsutsikt. Varje sovrum har sin egen luftkonditionering. Framför huset kan du parkera upp till 2 bilar. Området är väldigt tyst, omgivet av natur. Du når stranden på bara 4 minuter genom att gå. Köket kan användas för att laga enkla måltider. Om du vill kan du äta frukost / lunch / middag i hotellstil på närliggande restaurang. Dina värdar kommer att vara ett härligt äldre par, Ante och Cica. De kommer att se till att din semester är helt njutbar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Granić

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 115 €

Lägenhet Dani Penthouse ( Promajna)

Denna nybyggda lyxlägenhet består av 2 sovrum, badrum, toalett, vardagsrum och balkong med havsutsikt. Lägenheten är utrustad med högkvalitativa möbler och vitvaror. Balkongen har elektroniskt fullt solskydd. Det ligger på tredje våningen i en byggnad med hiss och en täckt parkeringsplats ligger på bottenvåningen. Använd gärna kontaktformuläret för ytterligare information.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Dani Penthouse

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 111 €

Lägenheter Snježana Bilić ( Promajna)

Våra 2 studiolägenheter erbjuder boende för 4 personer. Lägenheterna har stora balkonger med utsikt över havet med minikök och matbord. Rummen är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, WI-FI. Det finns en parkeringsplats framför lägenheten. Promajna ligger 3 km från Baska Voda och 5 km från Makarska, tillräckligt långt från liv och rörelse och ändå nära till underhållning och nöje. Stranden ligger 150 m bort. Utflykter: Island Brac, Hvar: split Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice ..

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Snježana Bilić

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Promajna

Promajna  - Vapen Promajna är en liten stad i Split-Dalmatia län som ligger mellan Baška Voda och Makarska. Promajna byggdes på 1600-talet som en by av fiskare och bönder som bosattes av invånare i närliggande Bast och Podgora. Sedan mitten av förra seklet växte det till en turistort med moderna hus, villor och lägenheter. Promajna kännetecknas av långa stenstränder och kristallklara Adriatiska havet vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn och trevlig semester, särskilt för småfamiljer. Promajna har flera restauranger, pizzeriaer och kaféer, som ofta bara fungerar under sommarturistsäsongen när det är organiserade tillfälliga underhållningsevenemang som fiskarnätter. Närheten till Makarska och Baška Voda ger gäster och turister ytterligare bekvämligheter som olika sportaktiviteter och nattliv. Sök efter prisvärt privat boende i Promajna. Välkommen till Promajna!

Promajna Väderprognos