Lägenheter och privat boende Zaton - Dubrovnik

Zaton är en pittoresk 3 km lång vik, som ligger bara 10 km nordväst om Dubrovnik. Det är uppdelat i Veliki och Mali Zaton. Denna magiska och pittoreska lilla stad har inget hotellboende, men den erbjuder ett rikt urval av lägenheter och annat privat boende. Förutom i turismen är invånarna i Zaton engagerade i fiske, jordbruk och produktion av vin och olivolja. Zaton har vackra stränder omgiven av tallskog där du kan koppla av med maximalt...

Sortera efter:

Lägenhet Francesca

Zaton - Dubrovnik

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Semesterhus Tanya

Zaton - Dubrovnik

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

från 180 €

Lägenheter Villa Tramonto

Zaton - Dubrovnik

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

från 45 €

Lägenhet Haussonne Trsteno

Zaton - Dubrovnik

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Francesca ( Zaton - Dubrovnik)

Lägenheter med havsutsikt, består av två sovrum, badrum kök och vardagsrum ligger bara 50 meter från den vackra stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Francesca

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Tanya ( Zaton - Dubrovnik)

Det pittoreska stenhuset vid Zaton-buktens kust. Huset ligger på solsidan, bara 30 meter från kusten, och 50 meter från stranden. Huset ligger på ett mycket lugnt läge, bara 12 km från Gamla stan i Dubrovnik. (8 km från ingången till Dubrovnik). Detta är ett gammalt stenhus som totalrenoverades inifrån och ut. Modern är en bekväm och fullt utrustad. Huset har en stor solterrass för sol och sittplatser. Utsikt över bukten är trevligt och lugnande.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Tanya

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 180 €

Lägenheter Villa Tramonto ( Zaton - Dubrovnik)

Villa Tramonto ligger på en av de vackraste platserna i Zaton Veliki, med panoramautsikt över hela Zaton-bukten, omgiven av frodig medelhavet vegetation, 50 meter från havet. Om du vill fly från vardagslivet och ha en semester i tystnad och skönhet i naturen, välj Villa Tramonto, som erbjuder dig alla slags komfort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Tramonto

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Haussonne Trsteno ( Zaton - Dubrovnik)

Lägenhetshuset Sun ligger i den lilla, tysta, ursprungliga orten Trsteno ca 15 km nordväst om Dubrovnik. Idyllisk på berget med havsutsikt direkt över Elafiti Islands. Huset, omgivet av en vacker trädgård, erbjuder 3-stjärnigt komfort. De 4 moderna studiorna för 2-4 personer med havsutsikt från terrassen eller balkongen är utrustade med pentry, satellit-TV och luftkonditionering (tillval). En grillplats är tillgänglig för användning. Avslutade parkeringsplatser ligger direkt vid huset. I byn finns en restaurang och affärer ligger ca 3 km bort. Husägare är tyskar och bor i huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Haussonne Trsteno

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Zaton - Dubrovnik

Zaton - Dubrovnik  - Vapen Zaton är en pittoresk 3 km lång vik, som ligger bara 10 km nordväst om Dubrovnik. Det är uppdelat i Veliki och Mali Zaton. Denna magiska och pittoreska lilla stad har inget hotellboende, men den erbjuder ett rikt urval av lägenheter och annat privat boende. Förutom i turismen är invånarna i Zaton engagerade i fiske, jordbruk och produktion av vin och olivolja. Zaton har vackra stränder omgiven av tallskog där du kan koppla av med maximalt lugn, lugn och kristallklart vatten. Zaton pryder historiska landmärken som renässansvillorna i den före detta Dubrovnik-aristokratin som karakteriserar Zaton som Dubrovnik landsbygdsresidensområde. Kulturlivet i staden är mycket mångsidigt och erbjuder många olika evenemang som utställningar, föreställningar och musikaliska kvällar. Boende i Zaton nära Dubrovnik. Lägenheter, rum och privat boende Zaton och dess omgivningar. Välkommen till Zaton - Dubrovnik!

Zaton - Dubrovnik Väderprognos