Lägenheter och privat boende Molunat

Molunat är en liten fiske- och turiststad i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det är beläget i den pittoreska lilla viken längst söder om den kroatiska kommunen Konavle nära gränsen till Montenegro. Det ligger 40 kilometer sydost om staden Dubrovnik och 20 kilometer söder om flygplatsen och Cavtat. Dess befolkning är bara cirka 200 fastboende, som huvudsakligen bedriver turism, gästfrihet och fiske. Boende i Molunat erbjuds uteslutande...

Sortera efter:

Lägenhet Miovic

Molunat

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

från 75 €

Lägenheter Antunović

Molunat

Från havet 50 m
Kapacitet 17 personer

från 60 €

Lägenheter Rasica

Molunat

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter More

Molunat

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Miovic ( Molunat)

Miovic lägenheter ligger i Molunat Dubrovnik-regionen. Beläget vid havet i ett attraktivt läge.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Miovic

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 75 €

Lägenheter Antunović ( Molunat)

Lägenheter Antunović ligger i en härlig badby Molunat. Molunat är ett litet fiske- och turistby, beläget i en av de vackraste vikarna i södra Adriatiska havet, på ett avstånd av 40 km SE från den kända kulturella och historiska Gamla staden Dubrovnik och 20 km från Dubrovnik flygplats och Cavtat. Våra bekväma lägenheter är omgivna av medelhavs vegetation som ger lugn och ro. Vi erbjuder dig en plats du vill återvända till och vara varmt välkommen tillbaka. Alla våra lägenheter har sovrum, kök, badrum, balkong med vacker havsutsikt, terrass, gratis Wi-Fi, luftkonditionering. Du kan också använda trädgård, grill och parkeringsplats. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på vår email: djuro.antunovic@du.t-com.hr Familj Antunović :-)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Antunović

Från havet 50 m
Kapacitet 17 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Rasica ( Molunat)

Privat hus, med två rums lägenhet med kök och uteservering på 25 kvadratmeter. Två privata rum med badrum och terrass på 40 kvm där köket. Privat strand och parkering, gratis Wi-Fi, en båt, solstolar, parasoll, grill. Luftkonditionering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rasica

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter More ( Molunat)

Molunat är en liten fiskeby 15 km från Cavtat och 35 km från Dubrovnik. Huset ligger vid havet, bara 5 meter bort. Den består av en lägenhet på två våningar på 80 m2 fullt möblerad med alla apparater och en terrass på 25 m2 med havsutsikt. Det finns 2 sovrum, 2 badrum, en privat strand med stranddusch. Fördelen med boende är fred, rent hav, stor gård med skugga. Kapaciteten är 5 + 2 i en stor lägenhet. Molunat är idealisk plats för en semester. I Molunat finns två butiker, 3 barer och 2 restauranger. Cilipi flygplats ligger 15 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter More

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Molunat

Molunat  - Vapen Molunat är en liten fiske- och turiststad i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det är beläget i den pittoreska lilla viken längst söder om den kroatiska kommunen Konavle nära gränsen till Montenegro. Det ligger 40 kilometer sydost om staden Dubrovnik och 20 kilometer söder om flygplatsen och Cavtat. Dess befolkning är bara cirka 200 fastboende, som huvudsakligen bedriver turism, gästfrihet och fiske. Boende i Molunat erbjuds uteslutande i lägenheter, rum och hus i ett privat familj boende. Dina värdar kommer att göra allt så att du kan tillbringa en oförglömlig semester i denna oförstörda naturliga oas på södra Kroatiens kust. Staden är uppkallad efter halvön, som är uppkallad efter det antika grekiska ordet "molos", som betyder hamn eller vik. Detta leder oss till den tidigare antika hamnen Mali och Veliki Molunat inne i viken, skyddad mot dåligt väder och höga vågor, vilket framgår av många arkeologiska spår i havet och resterna av murar och befästningar. På 1400-talet etablerade Dubrovnik-republiken här igen en liten stad som ursprungligen fungerade som ett skydd för personer med feber och karantän för fartyg som kommer från andra hamnar i Medelhavet. Under de följande århundradena var Molunat en del av den berömda och välutvecklade republiken Dubrovnik, på grund av dess position var det målet för ofta piratattacker. Idag är Molunat utvecklat ett litet turistmål som erbjuder sina besökare en bevarad natur med många arter av medicinalväxter, en intryckt kustlinje med flera sandstränder och grunt kust, två små öar och klara och mycket tydliga fiskerika vatten. Eftersom det ligger i det extrema söder är klimatet mycket gynnsamt med långa och varma somrar och mycket milda och trevliga vintrar, vilket möjliggör utveckling av turism året runt. Besök denna lilla dolda pärla i Adriatiska havet och tillbringa en oförglömlig familjesemester i lugn utan folkmassorna med oförstörd natur och kristallklart vatten. Sök efter privat boende i Molunat och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Lägenheter, rum och fritidshus i Molunat! Välkommen till Molunat!

Molunat Väderprognos