Lägenheter och privat boende Župa Dubrovačka

Zupa Dubrovacka är en del av Dubrovnik Riviera och ligger 6 km sydost om den historiska staden Dubrovnik, i ett milt medelhavsklimat och kristallklart Adriatiska havet. I hela kommunen bor cirka 6 000 invånare i flera byar. På norra sidan gränsas av branta bergssluttningar täckta av Medelhavs- och subtropiska växter, och i söder är vitt känt azurblå färg och klarhet i Adriatiska havet. På grund av dess exceptionella skönhet, lugn och...

Sortera efter:

Lägenhet Nany

Župa Dubrovačka

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 70 €

Semesterhus Bender

Župa Dubrovačka

Från havet 700 m
Kapacitet 8 personer

från 100 €

Lägenhet Villa Silvana

Župa Dubrovačka

Från havet 150 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Rum Guest house Mare

Župa Dubrovačka

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 25 €

Lägenheter Villa PANORAMA

Župa Dubrovačka

Från havet 400 m
Kapacitet 16 personer

från 30 €

Lägenhet Nany ( Župa Dubrovačka)

Lägenhet Nany är nyrenoverad och fullt möblerad lägenhet för att rymma 4 personer. Beläget i ett lugnt läge på en kulle med en fantastisk utsikt över bukten och havsstaden. Lägenheten har ett stort fullt utrustat kök och ett stort vardagsrum med matplats. Lägenheten har två sovrum, ett med en dubbelsäng och den andra med två enkelsängar som kan förenas en stor. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, hårtork och andra nödvändigheter. Balkongen kör längden på hela huset, två sovrum och ett vardagsrum med balkong. På balkongen av lounge sittplatser och grill. Hela lägenheten är luftkonditionerad. Trådlöst internet finns tillgängligt i hela lägenheten. Privat parkering för flera bilar framför lägenheten. Mill Center och stranden ligger inom 10 minuters promenad. Dubrovnik flygplats ligger 10 km bort, och busshållplatsen ligger 250 m bort. Dubrovnik ligger 10 km från lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nany

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 70 €

Semesterhus Bender ( Župa Dubrovačka)

Huset ligger på en kulle ovanför kvarnen med en vacker utsikt över havet, öarna och centrum. Fritidshus i lugn miljö och bekvämt boende för 6 till 8 personer. Det byggdes i sydlig stil av sten än 500 g, och renoverades 2011 g. Det finns 3 sovrum med dubbelsängar, två med balkonger med utsikt över havet, och den tredje med utsikt över trädgården. I vardagsrummet finns en säng för 2 personer. I vardagsrummet finns en stor LCD-TV, satellit-TV, trådlöst internet, DVD. Två badrum i huset, ett med dusch, ett med badkar och tvättmaskin. Köket är nytt med alla nödvändiga apparater och redskap. Från köket och vardagsrummet finns en stor terrass med trädgårdsmöbler och solstolar. Bakom huset finns en terrass med grill. Huset är helt luftkonditionerat. Parkering är framför huset. Dubrovnik Gamla stan ligger 10 km från huset. Flygplats Dubrovnik ligger 10 km från huset. Busstationen ligger 250 m från huset. Från Mlini centrum (10 min till fots) finns många båtlinjer som kan ta dig till Dubrovnik, Cavtat eller öar.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Bender

Från havet 700 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 100 €

Lägenhet Villa Silvana ( Župa Dubrovačka)

Villa Silvana ligger i Mlini, bara 6 km från Gamla stan Dubrovnik. Anläggningen ligger nära vägen som leder till staden och till Dubrovnik flygplats. Gästerna har gratis parkering och Wifi. De nyrenoverade lägenheterna är bekvämt möblerade och moderna med vacker utsikt. Gästerna kan koppla av och sola på villaens stora terrass. Nära finns det stränder, barer och restauranger och ett snabbköp, bank och postkontor. Busstationen ligger bara 2 minuters promenad från villan, och promenad till centrum tar 15 minuter. Gästerna erbjuds också ytterligare tjänster, som grillning, organisering av utflykter nära Dubrovnik och möjligheten att överföra till Dubrovnik flygplats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Silvana

Från havet 150 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Rum Guest house Mare ( Župa Dubrovačka)

Guest House Mare ligger bara 150 meter från havet. Huset är omgivet av en trädgård med medelhavsplanter som är specifika för denna region. I närheten finns kaféer och restauranger. Lungo Mare sträcker sig över kusten. Huset har studio, ett sovrum och rum med badrum. Med en välkomstdrink välkomnar vi dig varmt!

Kategorisering Kategorisering - Rum Guest house Mare

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Villa PANORAMA ( Župa Dubrovačka)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa PANORAMA

Från havet 400 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 30 €

Turistguide - Župa Dubrovačka

Župa Dubrovačka  - Vapen Zupa Dubrovacka är en del av Dubrovnik Riviera och ligger 6 km sydost om den historiska staden Dubrovnik, i ett milt medelhavsklimat och kristallklart Adriatiska havet. I hela kommunen bor cirka 6 000 invånare i flera byar. På norra sidan gränsas av branta bergssluttningar täckta av Medelhavs- och subtropiska växter, och i söder är vitt känt azurblå färg och klarhet i Adriatiska havet. På grund av dess exceptionella skönhet, lugn och fred i Zupa Dubrovacka, började redan under republiken Dubrovnik adel och rika medborgare bygga sina villor, föregångaren till dagens hotell. Även om de första turiststegen och början var ödmjuka, på sextiotalet och sjuttiotalet av 1900-talet när hotellet som Kupari byggdes, startade det en riktig boom i utvecklingen av turismen i detta område. I det här området kan du njuta av solen och havet, många vikar, sand- och stenstränder, avskilda vikar, moderna familjelägenheter, restauranger, tavernor, idrottsplaner, dykning, resor, folkevenemang och äventyr. Privat boende Zupa Dubrovacka erbjuder dig det bästa och billigaste alternativet om du vill upptäcka Dubrovnik, men också om du vill koppla av i lugn och ro i den bevarade naturen. Välkommen till Zupa Dubrovacka.

Župa Dubrovačka Väderprognos