Lägenheter och privat boende Cavtat

Cavtat ligger på halvön Rat 15 km söder om Dubrovnik och det är den enda stadskärnan i Konavle, den sydligaste kommunen i Kroatien. Den ursprungliga staden grundades av grekerna på 600-talet f.Kr. under namnet Epidaurus, som var en viktig romersk koloni i denna region, men efter att slaverna kom till detta område förlorade den sin betydelse. Under Dubrovnik-republiken var Cavtat den näst viktigaste hamnen, kommersiella och administrativa...

Sortera efter:

Lägenheter Vista

Cavtat

Från havet 850 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenhet Glavinic

Cavtat

Från havet 150 m
Kapacitet 2 personer

från 34 €

Semesterhus Matković

Cavtat

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

från 140 €

Lägenheter Villa Senjo

Cavtat

Från havet 500 m
Kapacitet 22 personer

på förfrågan

Semesterhus Đina

Cavtat

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet A&M Milicic

Cavtat

Från havet 250 m
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Semesterhus Charming Stone House

Cavtat

Från havet 250 m
Kapacitet 5 personer

från 150 €

Lägenheter Villa Brautovic

Cavtat

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenheter Hajdić

Cavtat

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 30 €

Lägenheter Vista ( Cavtat)

Hyrs som en hel separat första våningen i huset, två lägenheter av 4 stjärnor, lämplig för 4 till 8 personer. Varje lägenhet har en terrass utrustad med bord och stolar. Öppen utsikt över havet är vacker. Lägenheterna är nya, mycket bekväma, luftkonditionerade, med plattskärms-TV och satellitkanaler. Parkering och WiFi är gratis för våra gäster. Den historiska stadskärnan i Cavtat, stränderna och strandpromenaden 2 kilometer lång är cirka 800 meter från huset. Dubrovnik Gamla stan 20 kilometer bort kan nås med buss, som går varje 30 minuter stannar 300 meter från huset. Under sommaren finns båtlinjer från Cavtat vattenfronten till Dubrovnik och Lokrum.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vista

Från havet 850 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Glavinic ( Cavtat)

Vi hyr en lägenhet i en lägenhet på 1: a våningen i byggnaden. Det är idealiskt för 2 men en extra säng finns om du behöver boende för en tredje person. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng och ett andra rum uppdelat mellan kök och sitthörn. Platsen är mycket trevlig och tyst, inom 10 minuters promenad från havet / stränderna och stadens centrum. Parkeringsmöjlighet framför byggnaden. Andra faciliteter, transfer etc. på begäran. Gratis vid ankomst: en flaska mineralvatten och färska fikon / i säsong /. Gratis internet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Glavinic

Från havet 150 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 34 €

Semesterhus Matković ( Cavtat)

Huset ligger i en vacker naturmiljö, bland bergen i byn Duba. Du kan njuta av vacker natur, vandra genom markerade bergspår, cykla, gå, etc. Huset har terrass och trädgård med vacker utsikt. Huset är isolerat, så vi erbjuder fullständig fred och integritet. Du kan också njuta av gastronomin i Konavle och Dubrovnik-regionen. Den består av ett kök, badrum, två dubbelrum (ett med dubbelsäng), vardagsrum (var finns en soffa och möjlighet till två extra sängar) och en stor terrass och trädgård. Det är en halvtimme bort från stranden, affärer, flygplatser och staden Cavtat och 45 minuter från Dubrovnik.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus  Matković

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 140 €

Lägenheter Villa Senjo ( Cavtat)

Välkommen till Lägenheter Villa Senjo Cavtat. Stenhuset ligger i Cavtat i området Mecajac, som ligger ca 700 meter från stranden. Vacker utsikt, orörd natur och kristallklart vatten är en garanti för kvalitet semester. Sommarlov i lägenheter Villa Senjo är det rätta valet för gäster som vill ha en trevlig semester i lugn och ro utanför det hektiska vardagen, men ändå nära alla kulturella och underhållande evenemang i Cavtat och närliggande Dubrovnik. Gamla stan i Dubrovnik, som du kan nå till land och till sjöss, är borta från Cavtat endast 18 kilometer till land och vid havet 8 nm. Tillbringa din semester i Cavtat, en stad känd för sina vackra solnedgångar, orörd natur, rik dofter och färger i Medelhavet och det kristallklara blå havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Senjo

Från havet 500 m
Kapacitet 22 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Đina ( Cavtat)

Om du vill fly från vardagen, njut av lugn och avslappnad miljö rekommenderar vi definitivt ett charmigt hus Gina. Beläget i den lilla staden Cavtat, ligger det nära Dubrovnik ca 18 km. Modernt och fullt möblerat här huset innehåller allt du behöver för en vårdfri semester. Harmoni av färger i varje rum lägger till det perfekta utseendet på huset. Den består av två våningar och till de övre våningarna kan nås med en spiraltrappa. Härlig trädgård med grill och softub / jacuzzi, perfekt ställe att njuta av friska luften. Eftersom huset inte är långt borta från de steniga och sandstränderna njuter i semester kommer att vara komplett. Sängtyp: Singlar 2, Stor dubbel, Kapacitet: 4. Nr. av sovrummen: 2

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Đina

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet A&M Milicic ( Cavtat)

Lägenhet Milicic av Antonia & Mario är luftkonditionerad med 2 AC, med wifi består av 3 dubbelrum, vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök, 2 balkonger, badrum och toalett. Ett sovrum har tv och dvd-apparater. Samma med lägenhet Milicic har våra gäster speciell möjlighet att hyra en motorbåt tillsammans med lägenheten Milicic till specialpris för att njuta av dolda stränder i Cavtat-bukten och undvika trånga Cavtat-stränder under högsäsong. ca 200-300m från lägenheten, och Gamla stan Cavtat ca 20 'promenad vid havet. Stränder är 250m från lägenheten, se till att när du kommer tillbaka till lägenheten är det något en brant väg. Busstationen ligger 2 minuters promenad från lägenheten.Apartment A & M Milicic ligger i turistområdet, där de viktigaste hotellen ligger, stränder, restauranger, lekplatser och vattenpark för barnen att njuta. Busstationen ligger 2: a promenad från lägenheten så Dubrovnik Old Town är lätt nås och inte behöva hyra bil om du inte vill njuta av hela regionen med bil. Avdelningen Antonia & Mario Milicic har också en parkeringsplats, liksom en liten källare där våra gäster kan lämna sitt bagage om de har sena kvällsflygningar. Vi kan också organisera dagsturer för våra gäster på deras begäran. Vänligen skriv oss alltid för ett erbjudande för din vistelse.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet  A&M Milicic

Från havet 250 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Semesterhus Charming Stone House ( Cavtat)

Vårt nyrenoverade hus i Gamla stan i Cavtat rymmer 5 personer i två sovrum och på extra soffa i vardagsrummet. Den har ett kök med vardagsrum / matsal och två badrum. Framför huset finns en privat trädgård och terrass. Alla rum har luftkonditionering och erbjuder gratis Wi-Fi. Busstationen Cavtat ligger 7 minuters promenad. Bussarna nummer 10 går regelbundet till Dubrovnik, var 30-45 minuter. Den bästa tillgången till Gamla stan i Dubrovnik är med privata linebåtar som lämnar Cavtat-hamnen.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Charming Stone House

Från havet 250 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 150 €

Lägenheter Villa Brautovic ( Cavtat)

Villa Brautovic ligger strax ovanför Gamla stan och centrum av Cavtat som ger henne en vacker utsikt över havet och centrum. Vi erbjuder en lägenhet och 2 rum som ligger på första våningen. Rum 1 har en dubbelsäng med en bäddsoffa lämplig för barn, badrum och balkong med fantastisk havsutsikt. Utrustad med luftkonditionering och wi-fi internet. Rum 2 har en dubbelsäng, ett badrum och en balkong med fantastisk havsutsikt. Det finns möjlighet att lägga en extra säng i den. Utrustad med luftkonditionering och wi-fi internet. Det finns ett fullt utrustat gemensamt kök på bottenvåningen som står till förfogande för de 2 rummen. Lägenheten rymmer 2 + 1 personer och består av ett badrum med dubbelsäng, litet vardagsrum med bäddsoffa lämplig för 1 person, kök och badrum. Utrustad med luftkonditionering, tv och wi-fi internet. Det har inte havsutsikt, men du kan använda vår terrass på bottenvåningen för att njuta av den vackra solnedgången medan du äter, dricker, läser boken eller bara njuter av friska luften. Fördelar: Havsutsikt, Wi-Fi, Parkering, Grill, Luftkonditionering. Barnsäng - tillgänglig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Brautovic

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Hajdić ( Cavtat)

Lägenheter på golvet av huset som ligger i en lugn del av Cavtat, men fortfarande nära staden och havet. Vi har en studio: tre sovrum, ett kök, tre badrum, en stor balkong med utsikt över havet och gamla stan Dubrovnik i fjärran. SAT-TV, luftkonditionering, dubbelsäng + soffa / soffa / för 2 personer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Hajdić

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 30 €

Turistguide - Cavtat

Cavtat  - Vapen Cavtat ligger på halvön Rat 15 km söder om Dubrovnik och det är den enda stadskärnan i Konavle, den sydligaste kommunen i Kroatien. Den ursprungliga staden grundades av grekerna på 600-talet f.Kr. under namnet Epidaurus, som var en viktig romersk koloni i denna region, men efter att slaverna kom till detta område förlorade den sin betydelse. Under Dubrovnik-republiken var Cavtat den näst viktigaste hamnen, kommersiella och administrativa centrum efter Dubrovnik. Idag är Cavtat ett populärt turistmål med många hotell och privata fritidshus som hyr rum och lägenheter. Förutom semester vid havet och på stranden erbjuder Cavtat en handfull andra intressanta saker. Värt att se är födelseshuset till Vlaho Bukovac, en av de mest berömda kroatiska målarna och föregången till den kroatiska moderna målningen, mausoleet från Racic-familjen, kända redare från 1800-talet och fästningen Sokol City, den största fästningen i hela Konavle som användes för att förhindra det turkiska hotet genom århundradena. Konavle är perfekt för älskare av aktiva semestrar där du kan rida på hästar, åka på en ATV-safari, vandra och cykla, vilket är det bästa sättet att bli bekant med traditionen och kulturen i denna unika region. Erbjudandet av lägenheter och privat boende i Cavtat är olika, så om du är osäker bokar du en lägenhet eller rum direkt med bostadsägaren och du kommer inte ångra. Välkommen till Cavtat!

Cavtat Väderprognos