Lägenheter och privat boende Vis - Komiža

Komiža är en typisk liten fiskeby belägen på öns Vis-västkust vid foten av nästan 600 meter höga berg Hum. Det ligger i en vik som skyddar den från de nordliga vindarna och kustlinjen har många vackra stenstränder (Kamenica, Gusarica, Nova Pošta, Velo Žalo). Komiža erbjuder utmärkta möjligheter för gäster och besökare: högkvalitativt boende på ett hotell eller privat boende i lägenheter och ett antal kulturella och historiska...

Utvalda lägenheter och privata boende i Vis - Komiža

Sortera efter:

Lägenheter Antica

Vis - Komiža

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

från 35 €

Lägenhet Lula

Vis - Komiža

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 65 €

Lägenhet Šime

Vis - Komiža

Från havet 30 m
Kapacitet 2 personer

från 45 €

Lägenheter Bainca i Eneo

Vis - Komiža

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 45 €

Lägenhet Andy

Vis - Komiža

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Picasso

Vis - Komiža

Från havet 150 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Manjarema

Vis - Komiža

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

från 30 €

Lägenhet Fylomena

Vis - Komiža

Från havet 30 m
Kapacitet 7 personer

på förfrågan

Lägenheter Antica ( Vis - Komiža)

Lägenheter Antica ligger på ön Vis i staden Komiza i den gamla fiskebyn med en historisk tradition av fiske och tidigare produktion och bearbetning av fisk. Lägenheterna ligger 10 minuter från stadens centrum i stadens centrum erbjuder restauranger pizzerior butiker Bankomater bank och busstation och kaffebarer Ön Vis är ansluten med busslinjen Vis-Komiza / Komiža-Vis Färjelinje Split-Vis / Vis-Split Lägenheterna ligger mittemot brandstationen

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Antica

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Lula ( Vis - Komiža)

En lugn och avkopplande atmosfär runt lägenheten, som ligger mellan den naturliga nyansen av gröna medelhavsfrukter. Å ena sidan i centrum och nära stranden men med det lugna och privata området

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lula

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 65 €

Lägenhet Šime ( Vis - Komiža)

Lägenhet Sime - denna lägenhet på 35 m2, ligger på första våningen består av ett sovrum med dubbelsäng, kök - där det finns en bäddsoffa för en person och ett badrum. Köket är fullt utrustat. Lägenheten ligger i ett lugnt område Komiza med honom är inte på vägen, och omges av en privat stenhus. Det är bara två minuters promenad från stadens centrum och 4-5 minuters promenad från stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Šime

Från havet 30 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Bainca i Eneo ( Vis - Komiža)

Lägenhet Bianca är bosatt i bakgården av huset (yta på 50 m?). Här hittar du ett sovrum med dubbelsängar, matsal med våningssäng och köksförsörjning. På toppen finns en terrass med grill och trädgård på baksidan. Lägenheten har luftkonditionering och TV. Lägenhet Eneois bosatte sig på andra våningen i gammalt stenat familjehus (yta på 30 m?). Du klättrar till det genom en gemensam trappa inuti huset. Det finns ett sovrum med dubbelsängar. Från två fönster har du en vacker utsikt över hamnen som ligger i hjärtat av staden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bainca i Eneo

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Andy ( Vis - Komiža)

Lägenheten ligger i en liten byggnad med egen ingång. Lägenheten är in från gatan genom terrassen. Lägenheten har ett kök, vardagsrum, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Andy

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Picasso ( Vis - Komiža)

I hjärtat av Adriatiska havet, i intimiteten av årtusenden carob, tradition och komfort, oförglömlig semester. Dalmatiska stenkomplexet ukpne område 650 m2, bara tre minuter från centrum, samma avstånd till stranden, garanterar integritet och verkligen uppleva ön. Enkel åtkomst med bil och parkeringsplatser i skuggan av träd. På grund av den unika platsen, erbjuder huset en fantastisk utsikt över Vis skärgården (Bisevo, Holy, Palagruza), med all sin terrass gömd från observatörernas syn. Hus, med konstnärens personliga signatur, handgjord träinredning, konst, konstnärens målningar och stenfasader, har en bekväm trädgård som går samman med en orörd miljö. Massiva träbord med trettio sittplatser, men också ett intimt hörn med inomhus- och utomhuspanna, låter personer, par och stora grupper stanna, umgås och njuta av dalmatiska specialiteter med tonvikt på skaldjur-menyn, efter order och arrangemang. Beskrivning: Separata ingångar, luftkonditionering, TV, Wi Fi internet. - Lägenhet Atelier. Golv, vardagsrum med pentry, dubbelsäng, plus en truckle säng med en möjlighet två extra sängar, med en total yta på 56 m2 plus en terrass på södra sidan av ytan på 24 m2. - Lägenhet Miniatyr. Golv, kök, dubbelsäng plus extrasäng (om nödvändigt) av det totala ytan på 28 m2 plus en terrass sydost om 14 m2. - Lägenhet vattenfärg. Bottenvåning, kök, dubbelsäng plus extrasäng (om det behövs) av det totala ytan på 26 m2 plus en terrass sydost området på 15 m2. VÄLKOMMEN, din värd

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Picasso

Från havet 150 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Manjarema ( Vis - Komiža)

Ett separat hus omgivet av grapefrukt med tre sidor. På norra sidan av innergården och gratis parkering för gäster. På södra sidan av eldstaden mitt i ett citron finns en öppen spis och ett stort bord i skuggan av huset. Hela objektet är täckt med trådlöst internet. Varje lägenhet har en separat ingång och en balkong eller terrass i en naturlig nyans. Huset ligger i en lugn del av Komiža men fortfarande i stadens centrum. Alla nödvändiga faciliteter finns tillgängliga i radie på 150 meter från centrum och havet 100 meter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Manjarema

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Fylomena ( Vis - Komiža)

Våra lägenheter ligger i Fylomena stenhus, lugnt läge, i centrala Komiža, en minuts promenad till stranden, några steg till närmaste restaurang, caféer, butiker. På första våningen finns en studio, 28 m2 med balkong 3 m2, på andra våningen är lägenhet 45 m2 med balkong 10 m2 med utsikt över en vacker grön trädgård. Båda lägenheterna är nya möblerade, luftkonditionering, tvättmaskin, tv, separata entrences, duschar, handdukar, mikrovågsugn, gratis parkering nära lägenheten (ingen reservation).

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Fylomena

Från havet 30 m
Kapacitet 7 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Vis - Komiža

Vis - Komiža  - Vapen Komiža är en typisk liten fiskeby belägen på öns Vis-västkust vid foten av nästan 600 meter höga berg Hum. Det ligger i en vik som skyddar den från de nordliga vindarna och kustlinjen har många vackra stenstränder (Kamenica, Gusarica, Nova Pošta, Velo Žalo). Komiža erbjuder utmärkta möjligheter för gäster och besökare: högkvalitativt boende på ett hotell eller privat boende i lägenheter och ett antal kulturella och historiska attraktioner som kyrkor, kloster och fästningar. Från staden Vis ligger bara 10 km bort, vilket bara är färjelänk till fastlandet och staden Split. Invånare i Komiža är traditionellt engagerade i jordbruk, vinproduktion, fiske och fiskbearbetning, sjöfart och mer nyligen naturligtvis inom turism. Komiža är känd för sina utmärkta fiskare och deras traditionella träsegelfartyg - falkuša. Förutom att sola på en av de få sandstränderna erbjuder Komiža många möjligheter till sport och rekreation, och gästerna har tillgång till tre lekplatser i boccia, basket, handboll och fotboll. Särskilt populärt är dykning på grund av det mycket rika marina livet, det rena och varma havet och många fiskarter. Du kan också vandra till den närliggande Hum, som är den högsta toppen på hela ön Vis och där du har den bästa utsikten över hela centrala Adriatiska skärgården. Du kan också cykla till en av de avskilda vikarna på södra sidan av ön. Inte långt från Komiža ligger ön Biševo, som döljer en unik attraktion - en undervattensgrotta - Blue Cave. Om du besöker ön Vis och Komiža kommer du att bli förälskad vid första anblicken i denna vackra lilla stad som kommer att vinna dig över med sin charm och vackra ömiljö. Privat boende i Komiža på ön Vis. Kontakta direkt ägare av lägenheter och rum och spara upp till 40%. Välkommen till Komiža och ön Vis!

Vis - Komiža Väderprognos