Lägenheter och privat boende Brač - Sutivan

Sutivan är en liten stad och en kommun som ligger på nordvästkusten på ön Brač, 7 km från Supetar, i Split-Dalmatia län, i Kroatien. Enligt folkräkningen har Sutivan 822 invånare och är en av de minsta kommunerna i Kroatien. Sutivan är uppkallad efter en Johannes Döparen. Befolkningen är traditionellt engagerad i fiske och jordbruk, främst produktion av kvalitetsviner och olivolja. De upprätthåller fortfarande denna tradition, men...

Sortera efter:

Lägenheter Elvis

Brač - Sutivan

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenheter Vila Anni

Brač - Sutivan

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

från 50 €

Lägenheter Dinka

Brač - Sutivan

Från havet 200 m
Kapacitet 25 personer

på förfrågan

Semesterhus Lučica

Brač - Sutivan

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Pavlovic

Brač - Sutivan

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 55 €

Semesterhus Villa Allure

Brač - Sutivan

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

från 450 €

Lägenheter Jelka

Brač - Sutivan

Från havet 100 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenheter Vladislavić

Brač - Sutivan

Från havet 50 m
Kapacitet 10 personer

från 50 €

Lägenheter Vila Palma

Brač - Sutivan

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Park

Brač - Sutivan

Från havet 80 m
Kapacitet 7 personer

från 40 €

Lägenheter Elvis ( Brač - Sutivan)

Vi erbjuder tre lägenheter, nummer 2 och 3 på första våningen i familjens hus och nummer 1 i det separata huset. De är överraskade av blommor och grönska, kusligt och skuggigt på sommaren. Parkering finns i gården och gratis. Det finns också en öppen grill och en stor husgård som alla gäster kan använda. Lägenhet 1 (A2 + 2) *** i det separata huset består av sovrum med en dubbelplats och två separata kaj, kök, vardagsrum och ett badrum med dusch. Lägenhet 2 (A2 + 2) *** har ett sovrum med en dubbelbädd, kök med matsal, vardagsrum med ytterligare två bäddar, badrum med dusch och terrass på havssidan. Lägenhet 3 (A2 + 2) *** har ett sovrum med en dubbelbädd och ytterligare två bäddar, kök tillsammans med ett vardagsrum, badrum med dusch och terrass på havssidan. Alla lägenheter är luftkonditionerade och har en SATV-enhet och en gratis Wi-Fi-internetanslutning. Huset ligger inte långt från centrum, och mycket nära havet och den största peeble stranden (100 m).

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Elvis

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Vila Anni ( Brač - Sutivan)

Villa Anna ligger i en lugn sida av staden, bara 300 meter från centrum. Avståndet från den största stranden är bara 70 meter. I närheten finns en sport domstol för fotboll, basket och mer. Villa Anni med bekvämt inredda rum (lägenheter) har egen parkeringsplats, utomhuspool, vackert inredd restaurang endast för gäster. Det har en tvättservice mot en avgift. Lägenheterna i Villa Anni är mycket rymliga och erbjuder alla bekvämligheter hos våra gäster. Alla är luftkonditionerade och utrustade med satellit-TV, nya möbler, förutom en, som har utsikt över poolen, alla andra har utsikt över havet. Köken i våra lägenheter har köksredskap för matlagning och servering av mat, kaffebryggare, kylskåp, frys, spis, mikrovågsugn och vattenkokare. Alla badrum har ett hårtork hotell. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Anni

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Dinka ( Brač - Sutivan)

Apartments Dinka ligger i den lugna delen av staden, bara 150 meter från centrum och 250 meter från stranden. Huset har sju lägenheter, varav 4 lägenheter (2 + 2), två sviter för två och en deluxe svit för 4 + 1 person. Kom och fyll i din drömsemester. Familj Anibalovic

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dinka

Från havet 200 m
Kapacitet 25 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Lučica ( Brač - Sutivan)

Huset ligger i en liten dalmatisk stad Sutivan på Brac Island på fantastiskt läge. Mittemot små, fina stenstrand, perfekt för tidigt bad. Nära till Sutivans centrum. Traditionell fiskeby. Få barer, restauranger och butiker är några minuters promenad. Semesterhus Lu? Ica erbjuder en vacker utsikt över havet och hamnen. Gästerna kan också använda trädgården med grill där de kan njuta av sin integritet. ALLMÄN INFORMATION: Hyr ett hus för semester. Incheckning: 15:00 Utcheckning: 10:00 FACILITETER OCH UTRUSTNING: Trädgård STRANDER NÄR EJENDOMET: Pebble Beach AFSTÄLLNINGAR: Närmaste strand är ca 10 m. Objektet är borta från kusten ca 10 m. Fastigheten ligger i centrum av staden.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lučica

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Pavlovic ( Brač - Sutivan)

Lägenheten ligger i Sutivan, ön Brac, i ett hus med en stor gård bara för dig! Den har två sovrum med king size-sängar och matsal med fullt utrustat kök. Det är en perfekt plats för familjer med barn, par och människor som letar efter en plats i tystnad. Värdar är mycket vänliga och de är alltid där för att erbjuda dig så mycket komfort som möjligt. De kommer att ge dig allt du behöver och informera dig också om Sutivan och resten av ön. De kan också ta dig till fiske med egen båt (om vädret är lämpligt). Lägenheten ligger i en perfekt plats. 200 m från närmaste strand, 7 km från Supetar, 1 timmes bilresa från Bol och 45 minuter med färja från Split. Du kan använda gratis parkering framför lägenheten och lämna den säkert där under din vistelse.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pavlovic

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 55 €

Semesterhus Villa Allure ( Brač - Sutivan)

Tillbringa din semester i den lilla pittoreska staden Sutivan på ön Brač. Det är också hem för Villa Allure, som inbjuder dig att komma och själv se skönheten i denna del av Adriatiska kusten. Villa Allure är ett nybyggt fritidshus med en boendekapacitet på 6+2. Villan innehåller tre sovrum med tillhörande badrum, flera terrasser, som var och en har havsutsikt, ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum och ett garage för din bil. Utomhusfaciliteterna inkluderar en pool, gasgrill, två cyklar för fri användning och en bordtennis.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Allure

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 450 €

Lägenheter Jelka ( Brač - Sutivan)

På bottenvåningen i villaen finns två lägenheter för 5 personer, med ett område på 50 kvadratmeter, separata ingångar med två sovrum, matsal, kök och badrum samt en stor innergård täckt med kiwiblad som gör Den perfekta nyansen för heta sommardagar. Den andra våningen i villan har också två lägenheter, med lite blygsam kvadratmeter, men med underbar utsikt, ett sovrum (3 + 2), kök, matsal och badrum. Alla lägenheter är utrustade med LCD-TV, luftkonditionering, gratis internet och gästerna får också använda eldstaden som ligger på villaens innergård. http://apartmanijelka.com/

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jelka

Från havet 100 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vladislavić ( Brač - Sutivan)

Bekväma lägenheter belägna nära havet och stranden. Lägenhet 1 - 2 + 2 ***, första våningen, 65 m2 stor. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng. Badrummet har dusch. Det rymliga köket med matplats har diskmaskin, stort kylskåp med separat frys, kaffebryggare och elektrisk vattenkokare. Vardagsrummet har en stor soffa. Lägenheten är luftkonditionerad och utrustad med satellit-TV. Lägenheten har en stor terrass på 15 m2 med havsutsikt. Lägenhet 2 - 4 + 1 ***, bottenvåning, 70 m2 stort. Lägenheten består av två rum med dubbelsäng, ett med stor två-personersäng och den andra med separata sängar. Lägenheten har två terrasser på södra och norra sidan av huset. Badrummet är utrustat med duschkabin. Brett kök med matsalen har diskmaskin, stort kylskåp med separat frys och kaffebryggare. Lägenheten är luftkonditionerad och utrustad med satellit-TV. Lägenhet 3 - 2 + 1 ***, bottenvåning, 30 m2 stor. Lägenheten består av separat sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng. Badrummet är utrustat med duschkabin. Köket är fullt utrustat. Lägenheten är luftkonditionerad och utrustad med satellit-TV. Stor parkeringsplats i husgården är gratis. I närheten finns restauranger, butiker, kaféer och ett postkontor med utbyteskontor. Hela stranden nära huset är mycket bekvämt för bad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vladislavić

Från havet 50 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Vila Palma ( Brač - Sutivan)

Villa Palma ligger nära stranden Bistrica, en av de vackraste på ön. Det är omgivet av en vackert anlagd stor trädgård (10000 m2). Det finns bara 2 lägenheter, utrustade med alla nödvändiga redskap och är även luftkonditionerade. Parkering finns tillgänglig. Från Sutivans centrum är det ca 500 m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Palma

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Park ( Brač - Sutivan)

Lägenhet nummer 1 har 2 sovrum, ett kök med matplats och ett badrum. (3+2 bäddar), luftkonditionering, internet Lägenhet nummer 1 ligger på bottenvåningen, har kök, badrum och 2 sovrum (3+2 personer), luftkonditionering, internet, trädgårdsterrass. Lägenhet nummer 2 (2+0) ligger på bottenvåningen, den har 1 sovrum, kök, badrum, egen trädgårdsterrass, luftkonditionering, internet och grill. Den är utrustad med nödvändiga apparater, kompletta tallrikar, sängkläder och handdukar. Välkommen!!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Park

Från havet 80 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Brač - Sutivan

Brač - Sutivan  - Vapen Sutivan är en liten stad och en kommun som ligger på nordvästkusten på ön Brač, 7 km från Supetar, i Split-Dalmatia län, i Kroatien. Enligt folkräkningen har Sutivan 822 invånare och är en av de minsta kommunerna i Kroatien. Sutivan är uppkallad efter en Johannes Döparen. Befolkningen är traditionellt engagerad i fiske och jordbruk, främst produktion av kvalitetsviner och olivolja. De upprätthåller fortfarande denna tradition, men Sutivan vänder sig långsamt till turism och är idag en turistdestination som är tillräcklig för familj, sport och fritidsturism. Mer än 2000 utmärkta sängar i privata hus och villor garanterar alla gäster en sorglös semester i denna vackra Medelhavsstad. På grund av det milda medelhavsklimatet och många olika erbjudanden kan gästerna vila i Sutivan under hela året. En speciell attraktion för gäster i alla åldrar är Nature Park Sutivan, semesterort och semesterort som erbjuder en rundtur i djurparken, lekplatser för rekreation och restauranger med ett utmärkt urval av drycker och rätter från grillen. Besök Sutivan och njut av lugnet, den lugna och speciella atmosfären på ön Brač. Privat boende på ön Brač. Lägenheter, rum och andra privata boenden i Sutivan och dess omgivningar. Välkommen till Sutivan!

Brač - Sutivan Väderprognos