Lägenheter och privat boende Hvar - Vrboska

Vrboska är den minsta staden på ön Hvar i kommunen Hvar i Dalmatien, Kroatien. Det ligger i en djup smal vik på öns nordkust omgiven av tallar, vingårdar och olivlundar. I Vrboska bor bara 526 invånare. Det grundades på 1400-talet som en fiskehamn, och med utvecklingen av fiske och handel, växte det också växande välbefinnande i hela det omgivande området. I början av 1900-talet hade Vrboska en sardinfabrik, träbåtar, hotell, fiskeförening...

Sortera efter:

Lägenheter Amula

Hvar - Vrboska

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 65 €

Lägenheter Vrboska

Hvar - Vrboska

Från havet 20 m
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Pinus

Hvar - Vrboska

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Amula ( Hvar - Vrboska)

Lägenhet Amula ligger i Vrboska, mest pittoreska byn på ön. Det ligger i ett attraktivt läge som erbjuder utsikt över Vrboska-bukten och unik arkitektur i gamla stan. Lägenheten är de enda boende enheterna i huset som garanterar vila och fred. Fullt utrustat och rymligt (70 kvadratmeter + stor balkong) med luftkonditionering, centralvärme, kabel-TV, Wi-Fi, DVD ... lägenhet uppfyller dagens höga krav. Med tillgänglig parkeringsplats finns det även utrymme för cykel segelbrädor eller större föremål. Till byns centrum, affärer, restauranger, bankomat och andra tjänster tar du några minuters promenad. Närmaste strand ligger 800 meter bort. Enligt dina önskemål organiserar vi resor, lagar traditionellt måltider, båtturer och mycket mer. Under din vistelse i lägenheten är vi tillgängliga 24 timmar om dygnet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Amula

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Vrboska ( Hvar - Vrboska)

Vrboska är den minsta staden på ön Hvar kallas Lilla Venedig. Det är lång vik med många små broar. Det är känt för Fishermens Museum, Fortress Lady of Mercy och andra kulturella mångfald. Vrboska erbjuder massor av aktiviteter: ACI marina, nudistläger, postkontor, många restauranger och pizzerior, affärer och bagerier, souvenirbutiker, cocktails och nattbarer, offentlig strand Soline, hyra bil, scuter, cykel, båtar, utbyte , Bankomat och så vidare. Lägenheten ligger 20 meter från havet och Riva, centrum av platsen. Den del av lägenheten är terrass med plats för att äta och njuta. Lägenheten är louxourious utrustad med wi-fi internet, luftkonditionering, TV, tvättmaskin, diskmaskin, brödrost, caffe maker, kylskåp och så vidare. Våra skönheter kommer från natur, hav, sol, kultur, båtar, vin, olivolja och fisk. Kom och njut av oss!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vrboska

Från havet 20 m
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Villa Pinus ( Hvar - Vrboska)

Villa Pinus ligger i den lilla fiskebyn Vrboska på ön Hvar. Denna magiska lilla byn är omgiven av vackra vingårdar, olivlundar och lavendelmarker. Vi erbjuder moderna, nyrenoverade lägenheter och studiolägenheter att hyra, alla med luftkonditionering, för två, tre eller fyra personer. Alla har ett litet kök, balkong, badrum och gratis WiFi. Vrboska på ön Hvar är rikligt med steniga och sandstränder att välja mellan, där du kan hitta lugn, avskildhet och ultimata lugn. Vrboska är känd för sin renässans dalmatiska arkitektur, fyra historiska kyrkor och deras lokala kor. Olika butiker och restauranger som serverar utsökt dalmatiskt kök ligger bara 150-300 meter från Villa Pinus. I närheten finns också en välutrustad liten park för barn, liksom cykel- och vandringsleder längs kusten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Pinus

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Hvar - Vrboska

Hvar - Vrboska  - Vapen Vrboska är den minsta staden på ön Hvar i kommunen Hvar i Dalmatien, Kroatien. Det ligger i en djup smal vik på öns nordkust omgiven av tallar, vingårdar och olivlundar. I Vrboska bor bara 526 invånare. Det grundades på 1400-talet som en fiskehamn, och med utvecklingen av fiske och handel, växte det också växande välbefinnande i hela det omgivande området. I början av 1900-talet hade Vrboska en sardinfabrik, träbåtar, hotell, fiskeförening och en regelbunden sjöfart till Split och grannön Brac. Idag är Vrboska en berömd turistdestination med en populär marina för seglare och sjömän, som är öppen året runt och erbjuder olika och bra boende i familjen i gamla stan byggd i renässans, gotisk och barock stil. Det mest framträdande föremålet för öns arkitektoniska arv är kyrkan (fästningen) St. Mary, byggd som en fristad för dess invånare under de turkiska invasionerna på 1500-talet. Vrboska kallas ofta Lilla Venedig på grund av dess många små broar. Hälsosam mat från omgivande fält och nyfångad fisk med hemlagad olivolja och medelhavskryddor och ett glas av de berömda Hvar-vinerna är en unik gourmetupplevelse. Med utmärkt gourmetupplevelse i Vrboska kan gästerna njuta av de vackra sand- och stenstränderna, ren luft, kristallblått hav och orörd natur. I närheten finns en liten ö Zečevo, ett paradis för nudister. Nära stranden finns lägenheter, familjehotell, restauranger, campingplatser med butiker och barer. Lägenheter, rum och fritidshus i Vrboska på ön Hvar. Hitta privat boende till lägsta pris och koppla av i detta lilla Medelhavsparadis! Välkommen till Vrboska på ön Hvar!

Hvar - Vrboska Väderprognos