Lägenheter och privat boende Šolta

Ön Šolta ligger i den centrala dalmatiska skärgården i Adriatiska havet, mellan öarna Brac och Drvenik Veli, och bara 9 sjömil söder om staden Split. Området är 58 km2 och har drygt 1 700 invånare. Šolta är en typisk Adriatisk ö, täckt av frodig Medelhavsvegetation, odlade åkrar, olivlundar och vingårdar. Den har vackra små vikar och stränder och är omgiven av kristallklart vatten i det blå Adriatiska havet. Klimatet är mycket...

Sortera efter:

Semesterhus Jasna

Šolta

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Lägenhet Nica

Šolta

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 85 €

Lägenheter Palmina

Šolta

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 44 €

Semesterhus Villa Maslinica

Šolta

Från havet 250 m
Kapacitet 7 personer

från 150 €

Lägenhet Petra

Šolta

Från havet 200 m
Kapacitet 2 personer

från 35 €

Lägenhet Ivka

Šolta

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenhet Villa Peggy

Šolta

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 130 €

Lägenheter Villa Mileana

Šolta

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenheter Tvrdic Honey

Šolta

Från havet 2 km
Kapacitet 12 personer

från 42 €

Lägenheter Blagaic

Šolta

Från havet 70 m
Kapacitet 11 personer

från 60 €

Lägenhet Beleca Šolta

Šolta

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenhet Mare Blu

Šolta

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Oliva

Šolta

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

från 25 €

Lägenhet Jakov

Šolta

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Dvornik

Šolta

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Barunesa

Šolta

Från havet 90 m
Kapacitet 14 personer

från 79 €

Lägenhet Mima

Šolta

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenheter Matea

Šolta

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

från 50 €

Lägenhet Duska

Šolta

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenhet Excellent

Šolta

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

från 75 €

Lägenhet Mendula

Šolta

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

från 70 €

Semesterhus Jasna ( Šolta)

Vackert stenhus ligger i centrum av Maslinica på ön Solta. Husområdet är 70 m2 indelat i två våningar. Den består av ett fullt utrustat kök, vardagsrum, badrum, wc och två sovrum med dubbelsängar.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Jasna

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Lägenhet Nica ( Šolta)

Lägenhet NICA - Maslinica, ön Solta ligger på ett exklusivt läge i första raden till havet. Lägenheten är utformad för att rymma 4 personer. Alla rum har havsutsikt. Lägenhetens storlek är 100 m2 + 25 m2 terrass. Två sovrum, badrum, vardagsrum och kök. Lägenheten är fullt utrustad med alla apparater, filtar, handdukar, tvätt etc. * Säkert privat parkeringsplats, * Beach resort 20 m från lägenheten, * Möjligheten att använda trädgården runt huset, * Utomhus dusch i trädgården, * Strandstolar och parasoller (tillgänglig på begäran - extra avgift), * TV, SATTV, * Trådlöst internet, * Luftkonditionering i vardagsrum / kök (extra avgift), * Små husdjur tillåtna (extra avgift), i samförstånd med värden, * Rökning är tillåten i vardagsrummet / köket.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nica

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 85 €

Lägenheter Palmina ( Šolta)

Lägenheter Palmina, Maslinica, ön Šolta, ligger på ett utsökt läge i den första raden bredvid havet. Stranden ligger bara 20 meter från lägenheten. Varje lägenhet har plats för 4 till 6 personer. Lägenhetens storlek är 65m2 och består av två sovrum, vardagsrum med ytterligare två sängkläder, badrum och kök. Det finns också en reserverad parkeringsplats, och också en plats att binda en båt. Lägenheten är fullt utrustad med alla hushållsapparater, liksom alla lakan, filtar, handdukar, rengöringsprodukter etc. Den har 2 AC, SAT-TV och trådlöst internet. Husdjur är tillåtna efter överenskommelse med värden. Rökning är tillåten i vardagsrum / kök.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Palmina

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 44 €

Semesterhus Villa Maslinica ( Šolta)

Ett härligt familjesemesterhus med en privat pool, Villa Maslinica, ligger på en högre del av bebyggelsen, långt borta från bullret från trånga turistmål, vilket gör det idealiskt för fritid och vila. Villan är fullt utrustad och har renoverats nyligen (2014). Det är lämpligt för familjer med barn och grupper på upp till 7 personer. Alla rum är dubbla och ligger på första våningen, som är luftkonditionerade. Gemensamma badrum med duschkabin ligger på bottenvåningen och på första våningen. Vardagsrummet med kabel-TV och Wi-Fi ligger på bottenvåningen. Barn och vuxna kommer att bli stolta över utrymmet nära poolen, där de kan spela bordtennis och elektriska dart, allt medan de lyssnar på musiken från Hi-Fi-systemet. Gästerna kan också njuta av trädgården, den stora terrassen och den öppna poolen (vanligt vatten, inte uppvärmd). För att njuta av mat i skuggan av terrassen kan du använda den inhägnade grillplatsen och det externa miniköket med kylskåp.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Maslinica

Från havet 250 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 150 €

Lägenhet Petra ( Šolta)

Studio lägenhet Petra ligger i den fredliga bukten Krušica på ön Solta, intakt natur och vackert rent hav, och lugn och ro är de största fördelarna med detta boende för två. Alla andra faciliteter restauranger, affärer och allt annat är bara 3 km från bukten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Petra

Från havet 200 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Ivka ( Šolta)

Lägenhet Ivka (Šolta) har: två sovrum: ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med en enkelsäng, ett vardagsrum med en bäddsoffa, ett kök, ett badrum med dusch, en enorm terrass och ett grillhus. Lägenhet - vardagsrum http://ferienwohnung-dalmatien.ptscro.com/ Ingår i priset: lokal skatt, parkeringsplats, sänglinne, handdukar, porslin och bestick, slutstädning. Minsta vistelse över nätter: 1 natt

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ivka

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Villa Peggy ( Šolta)

Villa Peggy s hus på två våningar, varje våning en lägenhet. Lägenheterna hyrs tillsammans för en gemensam ingång, för att nå översta våningen lägenheten för att gå igenom vardagsrummet på vinden. LÄGENHET A (60 m2): Mark. Den består av två dubbelrum, badrum, kök (med diskmaskin), vardagsrum (satellit-TV, stereo) och viktigast för sommaren, en rymlig terrass (ca 30 m2) med utsikt över havet och huset med grill. LÄGENHET B (30 m2) loft. Den består av två dubbelrum, badrum, litet kök och två balkonger. Huset ligger i en liten vik Tepli bok och 15 meter från havet, 500 m från den lilla gamla fiskebyen Maslinica där det finns butiker och flera restauranger. Tepli flankar bukten perfekt för vindsurfing på grund av vindmystralet som alltid blåsar försiktigt, och det är därför det aldrig blir för varmt. Villa Peggy är idealisk för två familjer (8 personer) som vill tillbringa en semester tillsammans ännu separat.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Peggy

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 130 €

Lägenheter Villa Mileana ( Šolta)

Vi ligger bara 10 meter från stranden i en liten stad Stomorska på ön Šolta. Våra lägenheter, som är utformade och utrustade just för att fylla alla gästbehov och komfort, är bara en liten del av en vacker historia som ligger bakom denna historiska ö full av orörd natur, god mat och romantiska sevärdheter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Mileana

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Tvrdic Honey ( Šolta)

Lägenheter Tvrdic ligger på en familjeägd fastighet i ett mycket hjärtat av ön, mellan stenar och medelhavsflora. Lägenheterna är inredda i medelhavsstil, de har privat parkering, terrass, luftkonditionering, utrustad med w-lan internetanslutning

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tvrdic Honey

Från havet 2 km
Kapacitet 12 personer

Pris från 42 €

Lägenheter Blagaic ( Šolta)

Välkommen till plats där havet fortfarande är helt rent. Våra bekväma lägenheter med fantastisk utsikt över havet ligger bara 2 minuter från fantastiska stränder. Boka din semester på ön Solta och njut av sommaren med oss. Huset ligger i ett lugnt område, på första våningen finns 3 lägenheter: A 2 + 2, 2 + B 2 och C 2 + 1. Varje lägenhet har ett sovrum med dubbelsäng, badrum, vardagsrum med bäddsoffa, balkong och terrass. Parkering, Wi-Fi, satellit-TV, grill och luftkonditionering erbjuds. Utmärkt plats för större grupper som vill semestra tillsammans. Du kan smaka och köpa lokala produkter, vin, likörer och olivolja.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Blagaic

Från havet 70 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Beleca Šolta ( Šolta)

Lägenhet Belec 2 ligger på ön Solta i en liten by nära färjan. Nära lägenheten finns vackra stränder, café, restaurang och Euroclub-läger för barn med rikt innehåll. Gratis parkering. Fredliga omgivningar och vackra vyer gör din semester perfekt!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Beleca Šolta

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Mare Blu ( Šolta)

Hus / lägenhet som ligger på Solta Islands, och mycket enkelt och snabbt tillträde från staden SPLIT. BESKRIVNING: DENNA lägenhet med 3 sovrum. Lägenhet och helt ny och har 6-7 bäddar. NÄR DET ÄR RESTORERAT I SENASTE VINTER. Så bilderna gjordes om förra sommaren varför huset är slutligt klart. ALLT HELT NYT! E består av två nivåer: Bottenvåning: Kök med bord och stolar och en TV till SAT (köket är välutrustat med ugn, GLASSKERAMISK KOKPLATS, KOSTNADSFJÄRARE FRYSSER STORA) På bottenvåningen finns också tvättmaskinen. 2 sovrum (1 dubbelsäng, 1 sovrum med våningssäng) i mer hur man tjänar, vi 1 extra säng i sovrummet mindre. Badrummet med fönstret har dusch (ingen duschdraperi) och bidet , Det finns också en liten terrass med bord och stolar och annat stort utomhusutrymme där du kan sätta ett annat bord, stolar, grillkol. Det är också en utvändig kran, där om du vill kan du också göra utomhusdusch. Övre våningen (vind): 1 dubbelrum, andra badrum med dusch / dusch, finesta i badrummet (och bidé), med luftkonditionering, TV SAT. Så totalt från 6-7 bäddar. 2 badrum med dusch (ett badrum på övervåningen och ett badrum nere), liten terrass, kök, utomhusområde med bord och stolar, för att kunna stanna ute i det öppna för att äta eller vila. Det finns två tv med satellitanslutning (en nere och en på övervåningen). PLATS Du har 80 m från havet stranden foto. Ej tilldelad parkering i närheten av huset, ca 20 meter från huset Detta lilla snabbköp 70 m, restaurang, bar, tvättavgift (om du önskar) med barbord och stolar med gratis WIFI internet ca 90 m från huset , alldeles intill stranden. Strand med småstenar (små stenar ovala), badhusfri 80 m. Fastigheten ligger i ett turistkomplex Apartmani Necujam med andra bostäder i samma vik. E omgiven av tallar, men fast vid havet. Så mycket grönt runt huset, det går bra med brisen. Jag bifogar några bilder för att ge en uppfattning om lägenheten och platsen! Inte ens cirka 80 meter från huset (vid stranden) har du kaffebar med gratis WiFi. Det är verkligen lätt lösning! På ön kan du nå med färja / katamaran från Split / Split, flera gånger om dagen. Färjor eller katamaraner är mycket frekventa på sommaren. Det är en ö som är mycket bra med fastlandet. Och bra lösning om du är intresserad av att se flera öar under semestern från oss .... för att på dagen kan du gå från en ö till en annan på kvällen och komma tillbaka hit igen. Tack för att du har kontaktat mig och om du bestämmer dig för att hyra huset har du vår gästfrihet och välkomnar dig till vårt hem.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mare Blu

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Oliva ( Šolta)

På en lugn del av Šešula-bukten bland oliv- och pinjeträd att hyra 3 mindre lägenheter för 2 och 3 personer. Lägenheterna har en balkong, terrass, privat parkering, luftkonditionering, grill, WLAN-internet. A1 - 3 personer, 2 sovrum, första våningen (35-50 € / dag). A2 - 2 personer, 1 sovrum, första våningen (25-40 € / dag). A3 - 2 + 1 person, 1 sovrum, bottenvåning, trädgårdsterrass, separat ingång, husdjur gratis på begäran (35-50 €)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Oliva

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 25 €

Lägenhet Jakov ( Šolta)

Lägenheterna ligger i Rogac på ön Solta, bort från split 45-50 minuters färjetur. Lägenheten har 2 sovrum, kök, badrum och en stor terrass med vacker utsikt över havet. Stränderna är steniga, konkreta och sandiga bort 5-10 minuters promenad. Lägenheten har en utomhusdusch, grill och privat parkering i skuggan. Kom och njut av sommarens skönhet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jakov

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Dvornik ( Šolta)

Lägenheten har en balkong där gästerna kan äta lunch i skuggan utomhus. Lägenheten är modern, nyrenoverad och elegant inrett. Stranden ligger 100 meter bort och kan nås genom att gå genom en tallskog. Ingen större väg i närheten. Nära till lägenheten är en affär och närliggande restaurang ligger 400 m från lägenheten. På stranden finns ett disco, två barer och ett internetkafé med gratis WiFi-service. Förutom Necujam rekommenderar vi att du besöker Stomorska, olivlundar och många dolda vikar på ön Solta.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Dvornik

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Villa Barunesa ( Šolta)

VILLA BARUNESA, har tre nya bekväma lägenheter, A1 (2 + 2 personer), 50m2 yta, ett sovrum, stort vardagsrum med fullt utrustat kök, två badrum, två luftkonditioneringsapparater, två Led-TV, diskmaskin, tvättmaskin, kylskåp med frys, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, en smootie maker. Terrass 2X5m2 med havsutsikt. A2 (2 + 2 personer), 50m2 yta, ett sovrum, stort vardagsrum med fullt utrustat kök, två badrum, två luftkonditioneringsapparater, två Led-TV, diskmaskin, tvättmaskin, kylskåp med frys, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, en smootie maker. Terrass 2X5m2 med havsutsikt A3 (4 + 2 personer), 100m2 yta, ett sovrum, stort vardagsrum med fullt utrustat kök, två badrum, tre luftkonditioneringar, tre LED-TV, diskmaskin, tvättmaskin, kylskåp med frys, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, en smootie maker. Terrass 2X10m2 med havsutsikt. Alla rum är täckta med gratis WiFi-signal. På gården finns en privat, gratis parkering, en stor grill och en stor privatpool.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Barunesa

Från havet 90 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 79 €

Lägenhet Mima ( Šolta)

Lägenheten ligger på kullen på byn på bottenvåningen i vår familjebostad. Det är den enda för uthyrning. Det har två sovrum, fullt utrustat kök och två terrasser-sydliga och norra.Gäster kan använda utomhusgrill och en parkeringsplats . Läge är lugnt och bort från marina och många restauranger och caféer. Byn grundades runt slottet från 18th century vilket ger en by en speciell atmosfär. Du kan njuta av i ett kristallblått hav såväl som i många kulturella evenemang och nöjen. Välkommen !!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mima

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Matea ( Šolta)

Dessa är nyrenoverade lägenheter i ett vackert och lugnt läge. Varje lägenhet har ett kök med spis / gas + el, ugn, handfat, kyl, brödrost, kaffebryggare, panna, TV-SAT, luftkonditionering, WIFI och 200x 160 stol / soffa och 4 stolar. Från detta kök kan du gå ut på terrassen med en havsutsikt i längden på 50 km. Sovrummet har en dubbelsäng, nattduksbord med nattlampor, en tredelad garderob med stor spegel. Det är också möjligt att komma ut från sovrummet på terrassen. Varje lägenhet har sin egen terrass så att en terrass är osynlig för den andra. Terrassen har ett 4-sits bord. Badrummet är också snyggt inrett: duschkabin med toalett, spegel, handfat och varmvattenberedare. Lägenheterna har en korridor och alla har sin egen ingångsdörr. Lägenheterna har en utomhusgrill för fri användning. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats. Varje lägenhet har sin egen anlagda strandplats med parasoll! Allt ingår i priset samt vistelseskatt. Gästerna har möjlighet att köpa hemlagad olivolja, svart vin, vita, hemlagade konjakbönor, som vi naturligtvis gillar att smaka på vin.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Matea

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Duska ( Šolta)

Lägenheten består av ett kök, ett badrum, 3 sovrum och ett vardagsrum. Det ligger nära stranden, och på grund av dess läge är perfekt för familjer med små barn. Tack vare den vackra naturen, stränderna, det centrala läget och utmärkta trafikförbindelser är Rogac idealisk för en semester om du vill utforska hela ön under din semester men har fortfarande vackra stränder med kristallklart hav, natur och tystnad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Duska

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Lägenhet Excellent ( Šolta)

Lägenhet Excellent ligger i Necujam. Med utsikt över havet och staden, kommer denna lägenhet också med gratis WiFi. Lägenheten har 3 sovrum, en TV, utrustat kök, tvättmaskin och badrum med dusch. Lägenheten erbjuder en grill. Lägenhet har en terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Excellent

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 75 €

Lägenhet Mendula ( Šolta)

Denna luftkonditionerade lägenhet ligger i Rogač och har en solterrass. Som gäst har du tillgång till terrass. WiFi är gratis i alla utrymmen. En ugn och en mikrovågsugn finns i köket. Handdukar och sängkläder ingår på Mendula Apartment. Gratis privat parkering finns också vid denna lägenhet. Split ligger 18 km från Mendula Apartment. Närmaste flygplats är Splits flygplats, som ligger 16 km från Mendula Apartment. Vi talar ditt språk!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mendula

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Šolta

Šolta  - Vapen Ön Šolta ligger i den centrala dalmatiska skärgården i Adriatiska havet, mellan öarna Brac och Drvenik Veli, och bara 9 sjömil söder om staden Split. Området är 58 km2 och har drygt 1 700 invånare. Šolta är en typisk Adriatisk ö, täckt av frodig Medelhavsvegetation, odlade åkrar, olivlundar och vingårdar. Den har vackra små vikar och stränder och är omgiven av kristallklart vatten i det blå Adriatiska havet. Klimatet är mycket trevligt med varma och soliga somrar och milda vintrar som tillåter besök av turister under hela året. På ön Šolta ligger åtta platser: Stomorska, Nečujam, Rogač som också är färjehamnen för hela ön, Stomorska, Gornje Selo, Grohote, Srednje Selo och Donje Selo. Ön är mycket tillgänglig och väl ansluten med färja med Split. Under sommarsäsongen har den åtta dagliga förbindelser, och resan tar mindre än en timme. Öns ekonomi är baserad på vingårdar, oliv- och fruktodling, fiske och turism. De flesta av lokalbefolkningen har sina egna grönsaksträdgårdar, vingårdar och olivlundar, och de flesta av dem erbjuder också tjänster för boende i sina privata hem. De välkomnar dig med glädje och med ett glas lokalt vin och färsk ekologisk frukt och grönsaker. Öns södra sida gömmer en mängd vikar som inte kan nås med båt och flera utmärkta restauranger som lockar ett växande antal äventyrare och seglare. På ön Šolta kan du maximalt koppla av och tillbringa din semester med vänliga värdar, god mat, ren och orörd natur, massor av solsken och frid och lugn på denna jungfru ö. Sök efter boende på ön Šolta. Lägenheter, rum och privat boende till överkomliga priser på ön Šolta. Välkommen till ön Šolta!

Šolta Väderprognos