Lägenheter och privat boende Drvenik Mali

Drvenik Mali är en liten pittoresk ö i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger ungefär 10 sjömil sydväst om staden Trogir, och 1 nautiska mil väster om Drvenik Veli, från vilken det är åtskilt av Drveniksundet. Drvenik Mali har en yta på bara 3,40 km2, och den högsta toppen i Glavica ligger väster om ön och är bara 79 meter hög. Ön är huvudsakligen bosatt i den centrala och östra delen där det bara bor cirka 50 fastboende. Byborna...

Utvalda lägenheter och privata boende i Drvenik Mali

Sortera efter:

Semesterhus Vila SanAdrija

Drvenik Mali

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

från 150 €

Robinson turism Diana

Drvenik Mali

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Vela Rina

Drvenik Mali

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 65 €

Semesterhus Fortuna

Drvenik Mali

Från havet 400 m
Kapacitet 6 personer

från 75 €

Semesterhus Vila SanAdrija ( Drvenik Mali)

Huset består av 3 sovrum, vardagsrum med kök och matsal och två badrum. Den vackraste delen av huset är täckt terrass med öppen spis. Den är lämplig för 6 + 2 personer. Huset är lämpligt för två familjer. Drvenik Mali omgiven av klart vatten är en ö nära Trogir är förbunden med staden Trogir med färja, som går tre gånger om dagen. Drvenik Mali är en ö av fred, lugn, unik naturskönhet och exceptionellt klart vatten. Detta är det perfekta semestermålet bort från civilisationen och är en riktig utmaning för alla moderna Robinson. Om du letar efter en rik, frodig medelhavs vegetation, är den ursprungliga atmosfären och den autentiska atmosfären Drvenik Mali det rätta valet för dig.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vila SanAdrija

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 150 €

Robinson turism Diana ( Drvenik Mali)

I hjärtat av orörd natur, omgiven av olivträd, johannesbrödträd och doftande Medelhavsväxter, kommer vårt hus säkert att ge dig en komplett semester bort från stadens folkmassor med en vacker utsikt över det öppna havet och öarna. Närmaste strand ligger 200 m från huset. Men på själva ön finns det många stränder av alla slag: sand, sten, platt ... valet är ditt. Huset består av ett vardagsrum med kök, två sovrum, badrum och en stor terrass med havsutsikt. Anläggningen rymmer 4 + 1 personer. Det är omgivet av en gård där du kan parkera ditt fordon. Vi ser fram emot din ankomst!

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Diana

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Vela Rina ( Drvenik Mali)

- Drvenik Mali är en liten ö i Trogirs skärgård 8NM bort från gamla stan. Det är extremt attraktivt på grund av sandstränder, kristallklart blå Medelhavet och överflöd av vegetation. Trogir är ansluten med vanlig färja och upp till fyra gånger om dagen under säsongen. - Vela Rina är den största bukten på ön i sydvästlig riktning, med de vackraste sandstränderna som de berömda havslagunerna. Är attraktivt för båtfarare och besökare på grund av dess närhet och bevarande av flora och fauna. Så nära UNESCO: s stadsmonument och så långt från stadens buller är det en idealisk plats att koppla av och njuta av havet, solen och lugnet. - Lägenheten ligger: 30 m från havet, mitt på sandstranden, huset med bottenvåningen (80 kuboid) och första våningen (90 kvadratmeter) med en trädgård mot havet (300 kvadratmeter) SERVICE : I: en lägenhet (45 kvadratmeter) eller en hel våning (90 kvadratmeter) med balkonger uppdelade i två separata lägenheter - YTTERLIGARE ERBJUDANDE: - Möjlighet att hyra en båt (4m) eller motorbåt - Möjligheten att boka en kajplats en skyddad hamn och förankring i viken framför huset - Möjlighet att ordna utflykter med bil eller båt - Faciliteter på ön: - 3 restauranger / krogar (första i Vela Rinas vik, andra i Borakbukten) - 1 butik (inga slaktare och fiskhandlare)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vela Rina

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 65 €

Semesterhus Fortuna ( Drvenik Mali)

Jag hyr ett vackert stenhus byggt i början av 1900-talet. Stenhuset totalrenoverades 2017, innehåller en terrass med stengrill och trädgårdsmöbler (matbord av trä med lämplig bänk och trästolar), vardagsrum (extra säng för 2 personer, TV, luftkonditionering), rum (med två enkelsängar) sängar) och ett öppet galleri (med dubbelsäng), ett fullt utrustat kök (kyl, elspis, disk och bestick) och badrum (toalett, dusch). Den mest kända stranden på ön är Vela Rina, som kan nås med bil eller till fots i 15 minuter. Närmaste strand är Matušin bok, 400 m bort, 5 min promenad. Ön är liten och allt är nära och snabbt tillgängligt. Huset är perfekt för familjer med barn, unga par, äldre personer eller ett företag som är angelägen om att spendera tid tillsammans. Husets storlek är 50m2 (bottenvåningen 38m2 och galleri 12m2) kapacitet för 6 personer. Priser: juni: 75 euro, juli - 15 augusti. - 100 euro, 15 augusti - 31 augusti - 85 euro september - 75 euro Kontaktnummer: 385915714335 - Markos e-post: marko.vrke@gmail.com

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Fortuna

Från havet 400 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 75 €

Turistguide - Drvenik Mali

Drvenik Mali  - Vapen Drvenik Mali är en liten pittoresk ö i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger ungefär 10 sjömil sydväst om staden Trogir, och 1 nautiska mil väster om Drvenik Veli, från vilken det är åtskilt av Drveniksundet. Drvenik Mali har en yta på bara 3,40 km2, och den högsta toppen i Glavica ligger väster om ön och är bara 79 meter hög. Ön är huvudsakligen bosatt i den centrala och östra delen där det bara bor cirka 50 fastboende. Byborna bedriver turism, fiske och jordbruk, särskilt odling av olivträd och johannesbröd. Hela ön är omgiven av vackra sandiga och små stenar vikar och stränder och kristallklart blått hav. Förutom olivlundar och johannesbröd är Drvenik Mali rik på låg Medelhavsvegetation och medicinska Medelhavs örter. Ön har inga asfalterade vägar, och det är förbjudet att använda bilar. Allt detta gör Drvenik Mali till en verklig oas av orörd natur som har förblivit väl bevarad och som inte är förstörd av moderna byggnader. Med fastlandet är ansluten med färja till Trogir och Seget Donji. Förutom butik, restaurang och kaffebar finns det också många lägenheter, rum och fritidshus att hyra som en del av privat familjebostad. Besök Drvenik Mali, en oas av fred, lugn och äkta medelhavskönhet, och tillbringa din semester i orörd natur full av sol, värme och rent hav. Sök efter billigt privat boende på ön Drvenik Mali. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till ön Drvenik Mali!

Drvenik Mali Väderprognos