Lägenheter och privat boende Drvenik Mali

Drvenik Mali är en liten pittoresk ö i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger ungefär 10 sjömil sydväst om staden Trogir, och 1 nautiska mil väster om Drvenik Veli, från vilken det är åtskilt av Drveniksundet. Drvenik Mali har en yta på bara 3,40 km2, och den högsta toppen i Glavica ligger väster om ön och är bara 79 meter hög. Ön är huvudsakligen bosatt i den centrala och östra delen där det bara bor cirka 50 fastboende. Byborna...

Sortera efter:

Semesterhus Vila SanAdrija

Drvenik Mali

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

från 150 €

Semesterhus Veronika

Drvenik Mali

Från havet 200 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Semesterhus Vila SanAdrija ( Drvenik Mali)

Huset består av 3 sovrum, vardagsrum med kök och matsal och två badrum. Den vackraste delen av huset är täckt terrass med öppen spis. Den är lämplig för 6 + 2 personer. Huset är lämpligt för två familjer. Drvenik Mali omgiven av klart vatten är en ö nära Trogir är förbunden med staden Trogir med färja, som går tre gånger om dagen. Drvenik Mali är en ö av fred, lugn, unik naturskönhet och exceptionellt klart vatten. Detta är det perfekta semestermålet bort från civilisationen och är en riktig utmaning för alla moderna Robinson. Om du letar efter en rik, frodig medelhavs vegetation, är den ursprungliga atmosfären och den autentiska atmosfären Drvenik Mali det rätta valet för dig.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vila SanAdrija

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 150 €

Semesterhus Veronika ( Drvenik Mali)

På Drvenik Mali finns det här vackra hus som inbjuder dig till en välförtjänt semester med familj eller vänner. Den är idealisk för dem som flyr iväg från stadsmassorna och vill ha fred. Omgiven av naturen, är en trevlig exteriör och bekväm inredning. Husstorlek är 50 m2, och i den har du allt du behöver (kök, matsal, badrum, 2 sovrum). Huset är utformat för 5 personer. På bakgården grill och täckt terrass för en trevlig kväll med socializing.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Veronika

Från havet 200 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Drvenik Mali

Drvenik Mali  - Vapen Drvenik Mali är en liten pittoresk ö i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger ungefär 10 sjömil sydväst om staden Trogir, och 1 nautiska mil väster om Drvenik Veli, från vilken det är åtskilt av Drveniksundet. Drvenik Mali har en yta på bara 3,40 km2, och den högsta toppen i Glavica ligger väster om ön och är bara 79 meter hög. Ön är huvudsakligen bosatt i den centrala och östra delen där det bara bor cirka 50 fastboende. Byborna bedriver turism, fiske och jordbruk, särskilt odling av olivträd och johannesbröd. Hela ön är omgiven av vackra sandiga och små stenar vikar och stränder och kristallklart blått hav. Förutom olivlundar och johannesbröd är Drvenik Mali rik på låg Medelhavsvegetation och medicinska Medelhavs örter. Ön har inga asfalterade vägar, och det är förbjudet att använda bilar. Allt detta gör Drvenik Mali till en verklig oas av orörd natur som har förblivit väl bevarad och som inte är förstörd av moderna byggnader. Med fastlandet är ansluten med färja till Trogir och Seget Donji. Förutom butik, restaurang och kaffebar finns det också många lägenheter, rum och fritidshus att hyra som en del av privat familjebostad. Besök Drvenik Mali, en oas av fred, lugn och äkta medelhavskönhet, och tillbringa din semester i orörd natur full av sol, värme och rent hav. Sök efter billigt privat boende på ön Drvenik Mali. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till ön Drvenik Mali!

Drvenik Mali Väderprognos