Lägenheter och privat boende Hvar - Ivan Dolac

Ivan Dolac är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger på södra sidan av ön Hvar, 10 km från staden Jelsa, 20 km från staden Stari Grad och 38 km från staden Hvar. De branta sluttningarna på södra sidan av ön Hvar är perfekta för odling av druvor, så i detta område produceras ett av de bästa kvalitetsvinerna i Kroatien. Förutom vinstockar växer vilda Medelhavsmedicinska örter och tallskogar på branta bergssluttningar....

Utvalda lägenheter och privata boende i Hvar - Ivan Dolac

Sortera efter:

Lägenheter Villa Biancini

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 250 m
Kapacitet 19 personer

från 35 €

Lägenheter Plaža

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

från 30 €

Lägenheter Dobrila

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 100 m
Kapacitet 18 personer

från 35 €

Lägenheter Perica

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 200 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenheter Villa Biancini ( Hvar - Ivan Dolac)

VILLA BIANCINI! Villan ligger 200 m från havet. Den har tre våningar, fem lägenheter, en täckt parkeringsplats, och receptionen och terrassen där middag och grillar tillagas finns på loftet. Den öppna spisen utomhus är tillgänglig för alla gäster. OM OSS! Vi är en gammal ö-familj som sysslar med vinodling och olivodling under de senaste århundradena. Under de senaste tjugo åren har vi framgångsrikt engagerat oss i turism. När det gäller allt annat kan du få reda på det om du besöker oss! HOS OSS KOMMER GÄSTFRIHETEN FÖRST! VÅRT ERBJUDANDE! Vi erbjuder, utan kostnad: ett rent hav, sol, lugn, den bästa semestern någonsin, de vackraste stränderna, provsmakning av medelhavsfrukt (druvor, fikon, johannesbröd), viner, halmviner, flera typer av konjak (rakija) och deltagande vid beredning av fisk och andra dalmatiska delikatesser. Vi erbjuder och tar betalt: bekväma och rymliga lägenheter. Båtturer till närliggande öar, vikar... Är du sugen på en safari över ön?

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Biancini

Från havet 250 m
Kapacitet 19 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Plaža ( Hvar - Ivan Dolac)

Beach Apartments ligger nära 5 och fler stränder, som ligger i och runt platsen Ivan Dolac, och erbjuder nyrenoverade lägenheter bekvämt

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Plaža

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Dobrila ( Hvar - Ivan Dolac)

Lägenheterna Dobrila ligger 100 m från havet i Ivan Dolac, på södra sidan av ön Hvar. Lägenheter Dobrila består av sex lägenheter och tre rum. De är designade för en familjesemester från stadens liv och rörelse. För att bli övertygad om charmen av en lugn semester och vår gästfrihet rekommenderar vi att du kommer och blir våra gäster. Med vänlig hälsning, Maskalan Vranković familj.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dobrila

Från havet 100 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Perica ( Hvar - Ivan Dolac)

Lägenheter Perica ligger på de södra sluttningarna av ön Hvar i en liten lugn turistplats Ivan Dolac. Lägenheter Perica har fyra lägenheter i olika storlekar. Vi har lägenheter: 4 + 2, 2 + 3, 2 + 2 och 2 + 1 i vårt erbjudande. Alla våra lägenheter har en vacker utsikt över det öppna havet. Lägenheter Perica i Ivan Dolac på ön Hvar är rätt plats för din semester. Njut av havet, solen och välutrustade lägenheter och spendera en oförglömlig semester på Hvar, en av de vackraste öarna i världen. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Perica

Från havet 200 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Hvar - Ivan Dolac

Hvar - Ivan Dolac  - Vapen Ivan Dolac är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger på södra sidan av ön Hvar, 10 km från staden Jelsa, 20 km från staden Stari Grad och 38 km från staden Hvar. De branta sluttningarna på södra sidan av ön Hvar är perfekta för odling av druvor, så i detta område produceras ett av de bästa kvalitetsvinerna i Kroatien. Förutom vinstockar växer vilda Medelhavsmedicinska örter och tallskogar på branta bergssluttningar. Hela kusten i Ivan Dolac är korsad med många små stenstränder och det ger en lugn och trevlig familjär atmosfär utan folkmassorna i de populära städerna Jelsa eller Hvar. Från vackra stränder finns en hisnande utsikt över det öppna havet och öarna Vis och Korcula. Havet är kristallklart och rent, och klimatet är det trevliga Medelhavet, med det högsta antalet solskenstimmar i hela Kroatien. Här finns ett litet snabbköp och flera restauranger med färsk fisk och läckra dalmatiska och Hvar-rätter och viner. Vi rekommenderar att du besöker staden Hvar, dess kulturella och historiska platser, och ett rikt nattliv. Besök ön Hvar och Ivan Dolac, denna lilla, lugna plats med mycket solsken, och njut av den oförstörda Medelhavs naturen och det kristallklara Adriatiska havet. Privat boende i Ivan Dolac. Lägenheter, rum och fritidshus billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Ivan Dolac!

Hvar - Ivan Dolac Väderprognos