Lägenheter och privat boende Hvar - Ivan Dolac

Ivan Dolac är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger på södra sidan av ön Hvar, 10 km från staden Jelsa, 20 km från staden Stari Grad och 38 km från staden Hvar. De branta sluttningarna på södra sidan av ön Hvar är perfekta för odling av druvor, så i detta område produceras ett av de bästa kvalitetsvinerna i Kroatien. Förutom vinstockar växer vilda Medelhavsmedicinska örter och tallskogar på branta bergssluttningar....

Sortera efter:

Lägenheter Villa Biancini

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 200 m
Kapacitet 19 personer

från 20 €

Lägenheter Plaža

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenhet Pansion Toni

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 200 m
Kapacitet 26 personer

på förfrågan

Lägenheter Dobrila

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 100 m
Kapacitet 18 personer

från 35 €

Lägenheter Rado

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

från 30 €

Lägenheter Perica

Hvar - Ivan Dolac

Från havet 200 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenheter Villa Biancini ( Hvar - Ivan Dolac)

VILLA BIANCINI! Villan ligger 200 m från havet. Den har tre nivåer, fem lägenheter, en täckt parkeringsplats och receptionen och terrassen där middagen och grillen är förberedda ligger på loftet. Den utomhus spis är tillgänglig för alla gäster. OM OSS! Vi är en gammal öfamilj som arbetar med vinodling och olivodling under de senaste århundradena. Under de senaste tjugo åren är vi framgångsrikt engagerade i turismen. När det gäller allting, kan du ta reda på det om du besöker oss! MED USA HOSPITALITET KOMMER FÖRSTA! Vårt erbjudande! Vi erbjuder, utan kostnad: ett rent hav, sol, lugn, den bästa semestern någonsin, de vackraste stränderna, provsmakning av Medelhavsfrukt (druvor, fikon, carobs), viner, halmviner, flera typer av brandy (rakija) och deltagande i beredningen av fisk och andra dalmatiska delikatesser. Vi erbjuder och tar betalt: bekväma och rymliga lägenheter. Båtturer till närliggande öar, vikar ... Är du ute efter en safari över ön?

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Biancini

Från havet 200 m
Kapacitet 19 personer

Pris från 20 €

Lägenheter Plaža ( Hvar - Ivan Dolac)

Beach Apartments ligger nära 5 och fler stränder, som ligger i och runt platsen Ivan Dolac, och erbjuder nyrenoverade lägenheter bekvämt

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Plaža

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Pansion Toni ( Hvar - Ivan Dolac)

Lägenheterna ligger i en vacker plats att hyra. Lägenheterna har fantastisk havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pansion Toni

Från havet 200 m
Kapacitet 26 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Dobrila ( Hvar - Ivan Dolac)

Vacker lägenhet med utsikt över Vis, Korcula och Scedro. Beläget i en lugn del av Jelsa, värdarna alltid vänliga, perfekt för familjesemester. Täckt parkering för gäster, moped och biluthyrning. Bed & breakfast eller à la carte (dalmatiska köket). Huset har 4 lägenheter och ett rum. Lägenheterna har separata ingångar, varje rum har balkong med havsutsikt, gemensamt kök.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dobrila

Från havet 100 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Rado ( Hvar - Ivan Dolac)

Lägenheter Rado ligger i en liten by på södra sidan av ön Hvar, Ivan Dolac. Ivan Dolac är känd för sina vingårdar på backarna och det är ett av världens bästa röda vin (Plavac mali). Lägenheterna ligger 200 m från havet och 50 m från affären och en resebyrå Huset ligger i den dalmatiska atmosfären, omgiven av olivträd. Den består av 6 lägenheter - 5 sovrum och 1 lägenhet med 2 sovrum. Lägenheterna är ordnade på tre våningar, två på bottenvåningen, tre på första och en på andra våningen, som har vacker utsikt över Adriatiska havet. Ettrumslägenheter är 40 m2 (2 + 2) och tvårumslägenhet (5 + 1) är 65 m2 stor. Kategori av lägenheter är 3 stjärnor. Lägenheterna har grill som du kan använda.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rado

Från havet 10 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Perica ( Hvar - Ivan Dolac)

Lägenheter Perica ligger på öns södra sluttningar. De har en vacker utsikt över havet och är fullt utrustade. Byggnaden har fyra lägenheter. På bottenvåningen finns ett litet bageri med färskt bröd och kakor. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Perica

Från havet 200 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Hvar - Ivan Dolac

Hvar - Ivan Dolac  - Vapen Ivan Dolac är en liten turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger på södra sidan av ön Hvar, 10 km från staden Jelsa, 20 km från staden Stari Grad och 38 km från staden Hvar. De branta sluttningarna på södra sidan av ön Hvar är perfekta för odling av druvor, så i detta område produceras ett av de bästa kvalitetsvinerna i Kroatien. Förutom vinstockar växer vilda Medelhavsmedicinska örter och tallskogar på branta bergssluttningar. Hela kusten i Ivan Dolac är korsad med många små stenstränder och det ger en lugn och trevlig familjär atmosfär utan folkmassorna i de populära städerna Jelsa eller Hvar. Från vackra stränder finns en hisnande utsikt över det öppna havet och öarna Vis och Korcula. Havet är kristallklart och rent, och klimatet är det trevliga Medelhavet, med det högsta antalet solskenstimmar i hela Kroatien. Här finns ett litet snabbköp och flera restauranger med färsk fisk och läckra dalmatiska och Hvar-rätter och viner. Vi rekommenderar att du besöker staden Hvar, dess kulturella och historiska platser, och ett rikt nattliv. Besök ön Hvar och Ivan Dolac, denna lilla, lugna plats med mycket solsken, och njut av den oförstörda Medelhavs naturen och det kristallklara Adriatiska havet. Privat boende i Ivan Dolac. Lägenheter, rum och fritidshus billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Ivan Dolac!

Hvar - Ivan Dolac Väderprognos