Lägenheter och privat boende Brač - Milna

Milna är en by och kommun på den västra sidan av ön Brač, i Split-Dalmatia län, i Kroatien. Milna grundades på 1600-talet och utvecklades runt slottet i den ädla familjen Cerinić. På den tiden växte det runt kyrkan St Mary som också byggdes av den ädla familjen Cerinić. Tack vare sitt läge i en djup och skyddad vik är Milna känd som den bästa naturliga hamnen på ön Brač. I mitten av 1800-talet här blomstrade varvsindustrin och...

Sortera efter:

Lägenheter Zaga

Brač - Milna

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

First minute erbjudande

Lägenheter Sara

Brač - Milna

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Lägenheter Villa Klara

Brač - Milna

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Lägenheter Villa Pia

Brač - Milna

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

från 75 €

Semesterhus Villa Calma

Brač - Milna

Från havet 100 m
Kapacitet 7 personer

från 95 €

Semesterhus Lavanda

Brač - Milna

Från havet 70 m
Kapacitet 3 personer

från 60 €

Lägenheter Babić

Brač - Milna

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 50 €

Lägenheter Villa Maslina

Brač - Milna

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Semesterhus Villa Miravala

Brač - Milna

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Vesna

Brač - Milna

Från havet 70 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Leni

Brač - Milna

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

från 35 €

Lägenhet Marija

Brač - Milna

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Rogosic

Brač - Milna

Från havet 20 m
Kapacitet 18 personer

från 55 €

Lägenheter Bili Osibova

Brač - Milna

Från havet 20 m
Kapacitet 13 personer

från 70 €

Lägenheter Zaga ( Brač - Milna)

Lägenheten ligger vid stranden i ett litet familjhus. Den består av tre rum med dubbelsäng, kök med matplats och alla redskap och apparater som behövs i hushållet, det finns också en toalett med dusch. Ut ur köket finns ett vardagsrum-matsal med bord, stolar, TV och grill. Utsikten stiger nedför trappan till blommorna, trädgården, utomhusduschen, barnens sväng till det kristallina havet där det finns en parasoll under stranden, med ett bord och en stol under, och solstolar i solen. En mindre båt kan förtöjas längs stranden. Om gästerna önskar kan vi ta dem med båt för att turnera i bukten. Fisköverraskningar är också möjliga, men inte allt kan upptäckas, något kan ligga under hemlighetsslöjan, om du kommer kommer det att avslöja dem. Vi har också en studiolägenhet DIDICA 2 + 0, som ligger inom anläggningen som är fullt utrustad för en bekväm vistelse för två personer. Den har en separat utgång till sin lilla del av stranden och från varje del av lägenheten har utsikt över havet. Om du kommer kommer du att gilla det och om du inte ens vet vad du missade. Parkering finns inom fastigheten eftersom det finns en möjlighet att förtöja en båt om du vill ta med den. Vi ser fram emot att se dig. Vänliga hälsningar Dina möjliga värdar. OBS: FÖR VARJE MINDRE än 7 dagar inkluderar priset 30%

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zaga

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Sara ( Brač - Milna)

Vi ligger i Osibovabukten, 2 km långt från Milna, på sydvästra sidan av ön Brac. Det finns en bank, postkontor, småbåtshamn, caféer, restauranger, marknad i Milna och det tar dig 5 minuter om du går med bil eller 20 minuter om du är till fots. Det är tillräckligt nära allt du behöver eller vill ha under din semester, men det är borta från sommarmassorna och stadens sylt. Om du letar efter lugn och ro är denna vackra vik en perfekt plats för dig och vår lägenhet ger dig idealisk komfort under din vistelse. Värden talar engelska. House har 2 lägenheter. Första lägenheten (60 m2) ligger på bottenvåningen och har 2 rum, kök, stor matsal, täckt terrass med havsutsikt, parkering, grill, luftkonditionering, WIFI ... Andra lägenhet (60 m2) ligger på första våningen , har 2 rum, stor matsal och kök, badrum och separat toalett och vacker terrass med havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sara

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Villa Klara ( Brač - Milna)

Villa Klara ligger bara 50 meter från stranden, beläget i den vackra bukten Osibova som garanterar havets renhet. Det är en idealisk plats för älskare av simning, dykning och en flykt från stadens folkmassor och njut av din semester. Närmaste butiker med mat ligger i Milna, två kilometer bort. Villa Klara har 4 lägenheter. Varje lägenhet har separat ingång, vardagsrum med extra bäddsoffa (190 × 115), ett sovrum med dubbelsäng (200 x 160), badrum med dusch, kök utrustat med diskmedel och köksredskap, terrass med havsutsikt. Lägenheterna är utrustade med satellit-TV, radio med CD-spelare, trådlöst internet, luftkonditionering. Villa gästerna kan njuta och koppla av i den vackert anlagda trädgården där det finns en hydro-massage uppvärmd pool jacuzzi för sex personer, solstolar och grill. Strand för barn och icke-simmare ligger 50 meter bort och stranden för simmare några meter bort. Hyresvärden kommer gärna att ge en kaj till vilken bara hundra meter från villan. Trevlig vistelse på ön på grund av det milda klimatet, det stora antalet soliga dagar och varmt hav är möjligt från början av maj till slutet av oktober.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Klara

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Villa Pia ( Brač - Milna)

Hus med tre fullt utrustade lägenheter i en lugn vik Osibova i Milna på ön Brac ligger bredvid havet. Det kan hyras som helhet för 11 gäster. Lägenheterna ligger i ett privat hus på tre våningar som är anslutna med intern trappa. Alla lägenheter har terrasser med utsikt över havet. Stranden ligger framför huset. Stensten, stenig, omgiven av tallar och kristallklart vatten. Gästerna kan använda gratis Wi-Fi och parkering på plats. Lägenheterna har AC / värme (inte i sovrummen). Mitten av Milne-promenad är cirka 25 minuter med bil och 10 minuter. Supermarknader finns i Milna, restauranger, barer, konditorier, läkare, apotek, hyra en bil, båt, skoter, cykel, dykskola, två marina, kyrka, busshållplats för Supetar, katamaran för Split, taxibesökare ... finns tillgängliga för alla frågor och hjälp. Vi vill att du ska känna dig som hemma.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Pia

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 75 €

Semesterhus Villa Calma ( Brač - Milna)

Villa Calma är ett semesterhus beläget på ön Brac, 2 km från Milna, i orörd vik Makarac. Omgivet av pinjeträd och bara 100 meter från havet, är det en perfekt plats för avkoppling av moderna tiders robinsons samtidigt som den erbjuder full komfort. Huset är idealiskt för 5 eller 6 personer, även om ytterligare en person kan hyras på bäddsoffa i vardagsrummet. Inredningsrummet erbjuder övre våning med tre sovrum och wc, bottenvåningen består av kök med matplats, vardagsrum och badrum med dusch. Storleken på varje våning är 40 m2. Utsidan ger ett vackert område med grill och skuggat sittområde framför den. Parkeringen för din bil är nästa hus.   Du kan nå centrum av Milna på 30 min promenad. Där kan du hyra båt, scooter eller cykel. Området kring Makarac Bay erbjuder många vackra dolda vikar och orörda stränder.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Calma

Från havet 100 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 95 €

Semesterhus Lavanda ( Brač - Milna)

Gästerna kommer att använda hela huset som enda boende. Han hus byggdes och kategoriserades som en 4 * studio lägenhet. Huset ligger i Osibova bukten och är ca 70 m från havet. Tillgång till huset själv är asfaltväg från Milna till Osibova-bukten. Vägen är ca 1500 m lång och 3-4 meter bred med flera breddningar som gör det lättare att transportera fordonet. Resten av vägen (ca 500 m) är välgjord macadamväg som är cementerad på få steg. Huset sitter i slutet av en dödläge. Gästerna har massiv terrass med stort träbord, stolar och solstolar till deras förfogande. På terrassen finns också stor handgjord spis som kan användas för barbequing. Huset har också parkeringsplatser och 100 m2 infield. Relativt litet avstånd från centrala Milna ger gästerna ganska lätt tillgång till kulturella och nöjesevenemang, och samtidigt ger Osibova-bukten dig lugn och fredlig semester fylld med luktar i Medelhavet. I närheten av huset finns numeriska vägar genom olivlundar och tallskog som är lämpliga för fredliga promenader eller cykelturer. Närmaste strand ligger 100 m från huset (stenar och cementerade platåer) och närmaste grusstrand ligger 250-500 m bort.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lavanda

Från havet 70 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Babić ( Brač - Milna)

Vi erbjuder boende på den vackra ön Brac, nära platsen Milna, i bukten Osibova. Kom till våra lägenheter och slappna av på terrassen med vacker utsikt över klart och rent hav, med ljud av vågor som slår på klipporna, lukt av naturen ... Om du vill fly från vardagen, det snabba livet, bilens ljud , du är på rätt ställe! Vi har: AP 4 + 2, AP 2 + 1, AP 2 + 1

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Babić

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Villa Maslina ( Brač - Milna)

I fastigheten hyrs 3 lägenheter - Lia (2 + 2) på bottenvåningen, Mikael (2 + 2) och Lynn (4) på ​​första våningen. Incheckning: 16:00 Utcheckning: 10:00. Inget internet i fastigheten. FACILITETER OCH UTRUSTNING: Fri parkering inom fastigheten. YTTERLIGARE TJÄNSTER: barnsäng på begäran - gratis. Stränder nära fastigheten: stenstrand, stenig strand, betongstrand. Avstånd: Närmaste strand ligger 200 m bort. Fastigheten ligger 150 m från kusten. Centrum ligger 1000 m bort. Livsmedelsaffär - 150 m. Närmaste restaurang - 150 m. Närmaste sjukhus / sjukhus - 22000 m. Närmaste kollektivtrafik (buss etc) - 1500 m. Flygplats - 61 km. Tågstation - 41 km. Fartyg / hamn - 22 km. Vi accepterar husdjur, det är avgift på 30 euro betalas vid ankomst.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Maslina

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Villa Miravala ( Brač - Milna)

Denna vackra 3-rums-3-badrums villa i den pittoreska kuststaden Milna erbjuder underbar utsikt över hamnen och den omgivande landsbygden. Nära olivlundar och vid strandpromenaden till byn ligger den vackra Villa Miravala inom bekvämt gångavstånd till restauranger, affärer, lokala stränder och andra bekvämligheter. När du kommer in på bottenvåningen i Villa Miravala kommer du att hälsas av ett rymligt och ljust vardagsrum som består av vardagsrum, matsal och kök. Trappor leder till första våningen (USA 2: a våningen) med en andra bostadsyta med vardagsrum och kök med matplats. Den högra vingen av villan är där de tre sovrummen är belägna, var och en på ett separat våning för att ge maximal integritet. Av andra våningen sovrum (USA 3: e våningen) är en mysig studie som kan omvandlas till ett extra enkelrum. Miravala är inrett med alla moderna bekvämligheter för att göra din semester lyxig och bekväm. Alla utrymmen är fyllda med moderna skräddarsydda möbler och konst från hela världen. Villan kommer med luftkonditionering, satellit-HDTV med premium filmkanaler, internet, DVD-spelare och tvättmaskiner. Dessutom är moderna kök fullt utrustade med mikrovågor, kaffebryggare och andra verktyg som är perfekta för matlagning och underhållning. Villa Miravala har två vardagsrum - en på bottenvåningen och en annan på första våningen (andra våningen i USA). Bottenvåningen Living Space består av ett vardagsrum med stor, bekväm L-formad soffa och platt-TV, ett vackert matbord med plats för 8 och ett rymligt fullt utrustat kök med extra sittplatser för 4. Den andra Golvvärme består av ett vardagsrum med en annan plysch L-formad soffa och platt-TV, ett mysigt matplats med bord och 4 stolar och ett fullt utrustat kök. Villa Miravala har tre underbara sovrum, en på varje våning för att ge maximal utrymme och integritet. Alla rum är vackert inredda med skräddarsydda möbler. Dessutom är sängar utrustade med mjuka filtar, mysiga täcken, bekväma madrasser och högkvalitativa bomullslakor för att garantera din goda vila. Bottenvåningen och andra våningen sovrummen har king size-sängar medan sovrummet på första våningen har två enkelsängar. Dessutom kan sofforna i marken och första våningen sovrummen och loveseat i studien (från sovrummet på andra våningen) också konverteras till ytterligare enkelsängar. Sammantaget kan Villa Miravala bekvämt rymma upp till 9 gäster. I Villa Miravala har varje sovrum ett eget badrum som är lyxigt och rymligt. Mjuka handdukar och högkvalitativa toalettartiklar finns också för ditt badande. Dessutom finns det halv badrum utanför de två vardagsrummen. Miravala har massor av vackra utomhusområden, inklusive en split level trädgård och äter uteplats och balkong så att gästerna kan dra full nytta av de vackra väder och pittoreska omgivningarna. Första våningen och andra våningen sovrummen har underbara däck där du kan koppla av med en bra bok och en kall drink.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Miravala

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vesna ( Brač - Milna)

Vill du spendera en trevlig och stressfri semester? Hitta en lugn, fridfull och vacker vik omgiven av tallskogar och ett blått kristallklart hav? Du är på rätt plats! Du kommer att uppleva ett paradis som du aldrig kommer att glömma. Kom och se själv! I familjen hus på första våningen finns en fin lägenhet på 40 m2. Från balkongen finns en magnifik utsikt över havet genom tallskogen. Modernt utrustat kök och stort vardagsrum där det finns en dubbelsäng gör utrymmet mycket bekvämt. Sovrum, hall och badrum är delar av lägenheten som rymmer en familj med ett eller två barn. Området runt huset är omgivet av olivträd och medelhavsplanter och fungerar som en parkeringsplats. Det finns en grill som gästerna kan använda vid behov.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vesna

Från havet 70 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Leni ( Brač - Milna)

Huset består av två lägenheter. Större lägenhet 5 + 1 består av två våningar. På första våningen kök, badrum, vardagsrum med stor terrass. Övre våning tre sovrum + toalett och liten terrass. En mindre lägenhet för tre personer har en separat ingång och består av tvåbäddsrum och enkelrum, vardagsrum, badrum och trädgård. Lägenheterna har luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, parkeringsplats. Huset ligger på en kulle 200 meter från stranden och 300 m från centrum

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Leni

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Marija ( Brač - Milna)

En trevlig och charmig lägenhet ligger i ett privat hus, består av ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med toalett, ett vardagsrum med kök och en rymlig terrass med den vackraste utsikten i stan . Parkeringsplatsen är säkrad. Lägenheten ligger i ett lugnt område, men ligger mycket nära restauranger, affärer, busstationen och många stränder. Lägenheten är luftkonditionerad och har en TV. Kapacitet: 4 Totalt antal bäddar: 3 Avstånd från stranden: 300 m Avstånd från centrum: 300 m Avstånd från affären: 30 m Ytterligare information: terrass, parkering Vi talar främmande språk: engelska och italienska Enheter: TV, luft -Konditionering Badrum: Dusch Köksutrustning: bestick och bestick, spis, kylskåp Pris: 60-80 €, beroende på säsong. Kontakt: +385996980247

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Marija

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Rogosic ( Brač - Milna)

Vårt hus ligger i sydväst om ön Brac, bara 20 meter från vattnet i Osibovas bukt. Den lilla medelhavsstaden Milna ligger bara 2,5 km bort och inbjuder dig att koppla av på promenadavstånd genom de smala gatorna, kaféer, restauranger och små butiker ser fram emot ditt besök. Lounge vid småbåtshamnen och laddas bort från båtens internationella känsla. På vår hemsida www.ferienwohnung-brac.de se fler bilder och information eller besök oss på Facebook / Apartmani Rogosic Osibova Se dig på SOLONEN Brac

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rogosic

Från havet 20 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Bili Osibova ( Brač - Milna)

Tillbringa din semester i en havsutsiktlägenhet intill havet i Osibova-bukten på ön Brac! Lägenheter BILI ligger på sydvästra sidan av ön Brac, precis i Osibova-bukten, som ligger 2 km från staden Milna. Vårt hus med trädgård upptar 400 m², och ligger ca 25 m från havet. Huset består av en bottenvåning, första våningen, hög vind och finns i 6 lägenheter, varav 4 lägenheter är uthyrda. Gästerna i lägenheterna kan använda grill och en stor terrass med havsutsikt. Bredvid huset finns en parkeringsplats. En pool ligger på östra sidan av huset (23 m²). Det är möjligt att använda en utomhusdusch. Höger framför huset finns privat "sten" strand med steg. Det finns all nödvändig utrustning för förtöjning av båtar och uppblåsbara båtar. Pebble stränder ligger i bukten, ca 5 och 10 minuters gångavstånd från lägenheterna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bili Osibova

Från havet 20 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Brač - Milna

Brač - Milna  - Vapen Milna är en by och kommun på den västra sidan av ön Brač, i Split-Dalmatia län, i Kroatien. Milna grundades på 1600-talet och utvecklades runt slottet i den ädla familjen Cerinić. På den tiden växte det runt kyrkan St Mary som också byggdes av den ädla familjen Cerinić. Tack vare sitt läge i en djup och skyddad vik är Milna känd som den bästa naturliga hamnen på ön Brač. I mitten av 1800-talet här blomstrade varvsindustrin och i sina varv byggdes så många som 16 segelfartyg, som seglade genom hela Medelhavet och världens hav. Idag finns istället för varvet i detta område tre välutrustade marinor för sjömän från hela världen. Eleganta gamla stenhus vid Milna-kusten var en gång hus för skeppsägare och kaptener, och i dag finns eleganta lägenheter och rum i privat boende. Förutom historiska platser, naturskönhet, trevligt klimat och oemotståndlig charm i den typiska dalmatiska lilla staden, lockar Milna gäster med inhemsk mat och specialiteter från medelhavsmat. Köket här är rikt på färsk fisk, extra jungfrulig olivolja och lokala viner. Privat boende Milna, ö Brač - lägenheter, rum, hus att hyra - Bra val med billigare priser utan byråavgifter! Välkommen till Milna!

Brač - Milna Väderprognos