Lägenheter och privat boende Hvar - Sveta Nedjelja

Sveta Nedjelja är en liten pittoresk plats på öns Hvar sydkust, 12 km öster om staden Hvar. Det ligger under den högsta toppen på ön Hvar - Sveti Nikola (626 meter över havet). Cirka 150 fastboende bor i området, främst med jordbruk (olivodling och vinodling), fiske och turism. Här produceras ett av de bästa kroatiska svarta vinerna - "Plavac mali". Kusten runt Sveta Nedjelja är mycket intryckt och har flera dolda vikar med vackra stenstränder...

Sortera efter:

Lägenheter Vila Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

från 65 €

Lägenheter Villa la Lavanda

Hvar - Sveta Nedjelja

Från havet 80 m
Kapacitet 13 personer

från 40 €

Lägenheter Vila Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Direkt mot havet (ca 25 m bort), är huset uppdelat i tre våningar, den del av bottenvåningen som används av ägarna, en del av bottenvåningen, första våningen och en del av vinden reserverad för gäster. Du kommer bara att träffa ägarna i förbifarten, eller när du vill prata med dem, eller 100 meter från den romantiska kärleksklippan! Tomten är ca 800 m2, på en svag 25° lutning. En asfalterad väg leder till villan, som är fristående och belägen i en talllund. Längst ner på tomten finns ett garage för 6 bilar. Det finns ett kommunalt vattenförsörjningssystem, trefasström, telefon och GSM-signal. Nedanför villan finns ett spår för att trycka in båtar och dra upp dem ur havet. Hamnen och stranden ligger 100 meter från villan. Det finns ett kaskadområde i talllunden som lämpar sig för volleyboll, bordtennis, badminton etc. Varje rum i villan har utsikt över havet, och det finns ett gemensamt vardagsrum på 40 m2 med utgång till en halvcirkelformad terrass och trädgård mot havet. Trädgården har en grillplats gasen tillgänglig för användning, och Det finns fri användning av solstolar eller gunga och hängmattor rekreationspool med havsvatten ca 24 m2, samt schack och kort etc. Alla rum har privata faciliteter, med en loggia eller terrass eller balkong med utsikt över havet. Varje rum har ett kylskåp ingår, och värdefulla varor, pengar, dokument etc. fri användning av värdeskåpet för förvaring av extra avgiftsbelagda tjänster. Användning av tvättmaskin.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Irming

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Villa la Lavanda ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Välkommen till lägenhetshuset Villa la Lavanda! Den trevliga typiska kroatiska Villa la Lavanda är omgiven av terrasserade trädgårdar med lavendel, rosmarin, olivträd, fikonträd och citronträd. Beläget i de vackra omgivningarna i en lugn romantisk utväg Sveta Nedjelja på södra sidan av den soliga ön Hvar i närheten av en tallskog med utsikt över öarna och det öppna havet! Det ligger nära havet vid foten av det högsta berget på ön Sveti Nikola (626 m), fodrad med pittoreska vingårdar med kända och verkligen utmärkt rött vin. I huset finns tre fina lägenheter, vi gav dem namn: Lavanda, Ruzmarin och Limun! Alla lägenheter har stora terrasser, separata ingångar, vardagsrum med kök, sovrum och badrum med toalett. Varje lägenhet har en separat täckt parkeringsplats. Lavanda -lägenheten har ett vardagsrum och två sovrum. Ružmarin har ett vardagsrum och ett sovrum. Limun har två sovrum och kök, allt är tillgängligt från en stor terrass. Det finns en stor grill för alla. Naturligtvis kan du använda det. Men om du känner för det, kommer vi också gärna att bjuda in dig till en gemensam grillfest och erbjuda läckert lokalt rött vin! Det är ett trevligt ställe för familjer som uppskattar freden, skönheten i den lokala naturen, det kristallklara havet och gastronomiska specialiteter. Och vackra stränder. De är direkt på plats (Skala) och i grannskapet (Luciste, Dubovica, Jagodna). I Sveta Nedjelja kan du beundra naturens skönheter utöver en trevlig semester vid havet: tallskogar, skulpturerade stenar som faller direkt i havet, vingårdar och olivlundar, en historisk vinbyn eller en berggrotta med ett tidigare kloster. För turister i bergen direkt ovanför oss är Via Ferrata, märkta vandringsleder och ett antal cykelleder. Också intressant är klättringsbasen på stranden direkt ovanför vattnet. På en romantisk resa längs "Hvar Riviera" har du kontakt med skönheten och turismen i de historiska städerna på ön: Hvar, Stari Grad, Jelsa eller Vrboska.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa la Lavanda

Från havet 80 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Hvar - Sveta Nedjelja

Hvar - Sveta Nedjelja  - Vapen Sveta Nedjelja är en liten pittoresk plats på öns Hvar sydkust, 12 km öster om staden Hvar. Det ligger under den högsta toppen på ön Hvar - Sveti Nikola (626 meter över havet). Cirka 150 fastboende bor i området, främst med jordbruk (olivodling och vinodling), fiske och turism. Här produceras ett av de bästa kroatiska svarta vinerna - "Plavac mali". Kusten runt Sveta Nedjelja är mycket intryckt och har flera dolda vikar med vackra stenstränder där du kan njuta av orörd natur och kristallklart hav. Taxibåtar kör dagligen till den närliggande ön Šćedro, en oas av lugn, med en nudiststrand (FKK). Du kan också prova fiske, vindsurfing och vandra upp till grottan ovanför platsen och öns högsta topp, vilket ger dig en oförglömlig utsikt över öarna Vis, Brač, Korčula och halvön Pelješac. I omedelbar närhet finns många höga och branta klippor, idealiska för alla adrenalinälskare och gratis klättringsentusiaster. För den som söker ett bra nattliv är den oundgängliga destinationen som är känd över hela världen den närliggande staden Hvar. Sveta Nedjelja är en idealisk plats för en lugn familjesemester och du kan hitta prisvärt privat boende i kvalitetslägenheter och rum. Kontakta ägarna till privat boende direkt och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Trots att platsen är mycket liten, finns det en liten mataffär och flera topprestauranger där du kan smaka på alla dalmatiska specialiteter och utsökt färsk fisk. Välkommen till ön Hvar och Sveta Nedjelja!

Hvar - Sveta Nedjelja Väderprognos