Lägenheter och privat boende Hvar - Sveta Nedjelja

Sveta Nedjelja är en liten pittoresk plats på öns Hvar sydkust, 12 km öster om staden Hvar. Det ligger under den högsta toppen på ön Hvar - Sveti Nikola (626 meter över havet). Cirka 150 fastboende bor i området, främst med jordbruk (olivodling och vinodling), fiske och turism. Här produceras ett av de bästa kroatiska svarta vinerna - "Plavac mali". Kusten runt Sveta Nedjelja är mycket intryckt och har flera dolda vikar med vackra stenstränder...

Sortera efter:

Lägenheter Villa Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

Från havet 30 m
Kapacitet 15 personer

från 39 €

Lägenheter VILA IRMING

Hvar - Sveta Nedjelja

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

från 59 €

Lägenheter Villa Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Sveta Nedjelja (Heliga Söndagen) är inspirationsplatsen! som ligger i södra delen av ön. Riktigt vänd mot havet (ca 25 m bort) är tomten cirka 800 m2, på en liten 25 ° sluttning. En asfalterad väg leder till villan, som är fristående och ligger i en tallskog. I botten av tomten finns ett garage för 6 bilar. Det finns ett kommunalt vattenförsörjningssystem, trefasström, telefon, GSM-signal och trådlöst internet. Nedan är villan ett spår för att skjuta båtar in och dra dem ut ur havet. Nedanför villan är en ny liten stenlagd strand !!! Småbåtshamnen och stranden ligger 100 meter från villan, och det finns en vacker exotisk stenstrand cirka 400 meter bort som du närmar dig med en romantisk väg. Om du gillar gratis klättring, äventyr finns det också en mer exotisk strand belägen i en pittoresk och öde lagun, ca 700 meter, relis paradis Piscena ca 3000 m och Lutshistshe ca 2500 meter från villan (en oas för naturister). Det finns ett kaskad område i tallskogen, rekreations pool ca 24 m² med havsvatten, lämplig för volleyboll, bordtennis, badminton etc. Varje rum i villaen har utsikt över havet och det finns ett gemensamt vardagsrum på 40 m2 med en öppning på en halvcirkelformad terrass och trädgård mot havet. Trädgården har en rörlig grill tillgänglig för användning, och det finns gratis användning av solstolar eller gunga och hängmattor samt schack och kort etc.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Irming

Från havet 30 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 39 €

Lägenheter VILA IRMING ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Direkt mot havet (ca 25 m bort) är huset indelat i tre våningar,  Den del av bottenvåningen som används av ägarna, en del av bottenvåningen, första våningen och en del av vinden som reserveras för gästerna. Du kommer bara att träffa ägarna i passerar,  eller när du vill prata med dem, eller 100 meter från den romantiska kärleksstenen! Tomten är ca 800 m2, på en liten 25 ° sluttning. En asfalterad väg leder till villan, som är fristående och ligger i en tallskog. I botten av tomten finns ett garage för 6 bilar. Det finns ett kommunalt vattenförsörjningssystem, trefasström, telefon och GSM-signal. Nedan är villan ett spår för att skjuta båtar in och dra dem ut ur havet. Hamnen och stranden ligger 100 meter från villan. Det finns ett kaskad område i tallskogen som passar för volleyboll, bordtennis, badminton etc. Varje rum i villan har utsikt över havet och det finns ett gemensamt vardagsrum på 40 m2 med öppning på en halvcirkelformad terrass och trädgård mot havet. Trädgården har en barbecueoon gasen är tillgänglig för användning, och det finns gratis tillgång till solstolar eller gunga och hängmattor rekreations pool med havsvatten ca 24 m2, samt schack och kort etc. Alla rum har privata faciliteter, med en loggia eller terrass eller balkong med utsikt över havet. Varje rum har ett kylskåp medföljer och värdefulla varor, pengar, dokument etc. fri användning av kassaskåp för lagring av extra laddade tjänster. Användning av tvättmaskin.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter VILA IRMING

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 59 €

Turistguide - Hvar - Sveta Nedjelja

Hvar - Sveta Nedjelja  - Vapen Sveta Nedjelja är en liten pittoresk plats på öns Hvar sydkust, 12 km öster om staden Hvar. Det ligger under den högsta toppen på ön Hvar - Sveti Nikola (626 meter över havet). Cirka 150 fastboende bor i området, främst med jordbruk (olivodling och vinodling), fiske och turism. Här produceras ett av de bästa kroatiska svarta vinerna - "Plavac mali". Kusten runt Sveta Nedjelja är mycket intryckt och har flera dolda vikar med vackra stenstränder där du kan njuta av orörd natur och kristallklart hav. Taxibåtar kör dagligen till den närliggande ön Šćedro, en oas av lugn, med en nudiststrand (FKK). Du kan också prova fiske, vindsurfing och vandra upp till grottan ovanför platsen och öns högsta topp, vilket ger dig en oförglömlig utsikt över öarna Vis, Brač, Korčula och halvön Pelješac. I omedelbar närhet finns många höga och branta klippor, idealiska för alla adrenalinälskare och gratis klättringsentusiaster. För den som söker ett bra nattliv är den oundgängliga destinationen som är känd över hela världen den närliggande staden Hvar. Sveta Nedjelja är en idealisk plats för en lugn familjesemester och du kan hitta prisvärt privat boende i kvalitetslägenheter och rum. Kontakta ägarna till privat boende direkt och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Trots att platsen är mycket liten, finns det en liten mataffär och flera topprestauranger där du kan smaka på alla dalmatiska specialiteter och utsökt färsk fisk. Välkommen till ön Hvar och Sveta Nedjelja!

Hvar - Sveta Nedjelja Väderprognos