Lägenheter och privat boende Brač - Selca och Sumartin

Selce är en by i den sydöstra delen av ön Brač och centrum av Selce kommun. Selce kommun består av byarna Novo Selo, Sumartin, Povlja och Selački. Selce ligger i det inre av ön, cirka 1 km från havet, och är känt för sin hemlagade mat (lamm, ost, vin, honung) och ett rikt utbud av charmiga restauranger och högkvalitativa lägenheter och fritidshus. Sumartin är en pittoresk liten stad som ligger i en av vikens sydöstra sida och ligger...

Utvalda lägenheter och privata boende i Brač - Selca och Sumartin

Sortera efter:

Lägenheter Slavka i Luka

Brač - Selca och Sumartin

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Semesterhus Štambuk

Brač - Selca och Sumartin

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

från 130 €

Semesterhus Kety

Brač - Selca och Sumartin

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 80 €

Lägenheter Punta

Brač - Selca och Sumartin

Från havet 100 m
Kapacitet 9 personer

från 40 €

Semesterhus Margita

Brač - Selca och Sumartin

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 110 €

Lägenhet Sumartin

Brač - Selca och Sumartin

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 140 €

Lägenhet Jurebrac

Brač - Selca och Sumartin

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Lägenhet Dvi palme

Brač - Selca och Sumartin

Från havet 3.5 km
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Slavka i Luka ( Brač - Selca och Sumartin)

Lägenheterna Slavko och Luka ligger i Sumartin på ön Brac. Lägenheterna är cirka 62 m2. Varje lägenhet har en terrass med vacker utsikt. Stor gård med täckt garage.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Slavka i Luka

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Semesterhus Štambuk ( Brač - Selca och Sumartin)

Huset ligger i centrum av en lugn fiskare och turistby. Det ligger bara 5 meter från havet och 30 meter från närmaste restaurang, marknad eller kaffebar. Huset har en stor innergård där du kan sitta och njuta av stora solnedgångar medan du tittar på hela byn och den vackra vik där byn ligger. Lägenheten är för 4 personer, den har två sovrum, kök, badrum, vardagsrum med matbord och balkong. Hela huset är gjord av sten och kombinerar att med modern teknik ger en utmärkt miljö för en bra semester. Framför huset finns en stor grillplats och ett stort bord som du kan använda hela tiden. Strax bredvid dem finns en stor trädgård fylld med citron-, mandarin- och apelsinträd och vinrankor som ger tillräckligt med nyanser under dagen och frukter som är rika med smak som du kan välja fritt. Byn är ansluten till Makarska via bilfärja, samt en närliggande stad Supetar i anslutning till Split. Lägenheten ligger bara 100 meter från hamnen. Det finns också en väg som förbinder hela ön som du kan använda för att åka runt ön genom att ta en bil i lokal hyra en bil. Nära till stranden och lugnt hav, lugn och ro i mitten av byn, massor av restauranger och barer i närheten, unik lokal mat, lättillgänglighet med bil från Makarska eller Split gör denna plats till en unik plats att tillbringa din semester!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Štambuk

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 130 €

Semesterhus Kety ( Brač - Selca och Sumartin)

I en tyst del av den lilla fiskebyn Sumartin är ett vackert hus Kety. Omgiven av grönska, oliver och örter (lavendel, ruzmain). Huset ligger 300 m från havet. Husets kapacitet är två sovrum med två badrum, ett kök och ett stort vardagsrum. Framför huset finns en terrass för avkoppling och en vacker trädgård. Huset är en fristående enhet - belägen på bottenvåningen. Om du vill ha en lugn semester med ljud av sångfåglar besöka oss! Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Kety

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Punta ( Brač - Selca och Sumartin)

Lägenheter Tonsic ligger i Sumartin området omgivet av tallar och strand, som ligger bara 100 meter från villan. Det är bara en halv kilometer från färjan och busstationen. Ungefär en halv kilometer från närmaste restauranger och butiker. Eftersom det inte finns någon plats utanför stadsbruset kan våra gäster verkligen koppla av och varva ner från din vardagliga rutin. Villa var mycket trevligt och byggdes av vit sten från Brac, framför huset, innergården med parkeringsplatser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Punta

Från havet 100 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Margita ( Brač - Selca och Sumartin)

House Margita idealiskt val för alla som vill ha fullständig avkoppling i en vacker, naturlig medelhavsstämning och njut av det kristallklara vattnet. Omgiven av orörd tallskog och inhemska blommor ger dig lugn, avskildhet och avkoppling från rörelsen. Centrum med restauranger och ett snabbköp ligger bara 100 m och havet och stranden är 200 m. Huset är inrett och kombinerar moderna och antika möbler och består av ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med en enkel och en dubbelsäng, badrum och toalett. Köket, matsalen och vardagsrummet har tillgång till en stor terrass (3x9 m) där man kan äta, men också njuta av solen och den naturliga skuggan. Soffan i vardagsrummet kan, om nödvändigt, lösas upp i en dubbelsäng. Sumartin är en liten, pittoresk fiskeby på den sydöstra spetsen av ön Brac, som kopplas direkt, daglig färja från Makarska. Busslinjer ansluter honom till andra ställen på ön och är således Bol och Zlatni råttan bara 20 km. Endast Sumartin har fyra stränder med duschar, och en hyrd båt kan gå till en av de närliggande vikarna

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Margita

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 110 €

Lägenhet Sumartin ( Brač - Selca och Sumartin)

Lägenhet till uthyrning Sumartin är ett självhushåll boende i Sumartin. Gratis WiFi-åtkomst är tillgänglig. Boendet kommer att ge dig en TV, en terrass och satellitkanaler. Det finns ett komplett kök med diskmaskin och mikrovågsugn. De egna badrummen har också badkar eller dusch. Du kan njuta av havsutsikt, naturen och platsen för ett trevligt intryck

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sumartin

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 140 €

Lägenhet Jurebrac ( Brač - Selca och Sumartin)

Boende för 6 personer, parkering, båt förtöjning, luftkonditionering, trådlöst.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jurebrac

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Lägenhet Dvi palme ( Brač - Selca och Sumartin)

Lägenhet Dvi Palme ligger i ett stort familjebostad. Den har en separat ingång och gemensam trädgård. Lägenheten består av 2 sovrum, varav en innehåller en dubbelsäng och den andra tvåbäddsrummet, toalett, kök, balkong och hall. Bredvid huset finns en rymlig parkeringsplats. Huset ligger i slutet av en liten lugn by. En idealisk plats för en paus från vardagens stress. Havet är bara 4 km. Värdarna är mycket vänliga. Hon står till ditt förfogande för ytterligare information och tjänster. Med erbjudandet om boende är det också möjligt att arrangera mat. Besök vår lilla by och gå till naturen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Dvi palme

Från havet 3.5 km
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Brač - Selca och Sumartin

Brač - Selca och Sumartin  - Vapen Selce är en by i den sydöstra delen av ön Brač och centrum av Selce kommun. Selce kommun består av byarna Novo Selo, Sumartin, Povlja och Selački. Selce ligger i det inre av ön, cirka 1 km från havet, och är känt för sin hemlagade mat (lamm, ost, vin, honung) och ett rikt utbud av charmiga restauranger och högkvalitativa lägenheter och fritidshus. Sumartin är en pittoresk liten stad som ligger i en av vikens sydöstra sida och ligger bara 3 kilometer från Selce. Det grundades 1646 när flyktingar från Makarska kusten landade i viken som flydde från turkarna. Invånarna har sedan dess ägnats åt fiske, handel och skeppsbyggnad. Även i dag driver ett litet varv. I Sumar bor i dag 620 invånare och ekonomiska yrken är jordbruk, vinodling, olivodling, fiske och turism. Sumartin är mycket väl ansluten till fastlandet med färjelinjen Sumartin - Makarska som går 5 gånger om dagen under turistsäsongen. I närheten av Sumartin finns det flera lugna och avskilda vikar (Rasotica, Zukovik, Radovnja, Studena, Zvirje och Spilice) med sand- och stenstränder. Gott om sol, vackra stränder och kristallklart vatten är ett oemotståndligt drag för alla besökare av Sumartin. Den bevarade naturen, det rika köket och gästfriheten garanterar kvaliteten på semestern som tillbringas här. Lägenheter, rum, billigt privat boende i Selce och Sumartin. Välkommen till Selce och Sumartin på ön Brač!

Brač - Selca och Sumartin Väderprognos