Lägenheter och privat boende Nedešćina

Nedešćina är en liten stad och kommun i Istrien i Kroatien. Det ligger på en liten platå ovanför Raša-floddalen, i inre del av Labin, cirka 300 meter över havet. Havet ligger bara tio kilometer bort, i Rabac så att detta unika område på något sätt är en länk mellan den gröna och blå Istrien. Byn har cirka 600 invånare, men i hela kommunen bor cirka 3 000 invånare. Historia för denna region, såväl som hela området, är lång...

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Fides

Nedešćina

Från havet 9 km
Kapacitet 23 personer

från 30 €

Lägenheter Nonomio

Nedešćina

Från havet 8 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Semesterhus Haus Rudi

Nedešćina

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Semesterhus Happy House

Nedešćina

Från havet 8 km
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Fides ( Nedešćina)

Nytt hus, lugn och lugn miljö, super nära stranden (på mindre än 5 minuters gångavstånd), nära till fritidsanläggningarna, gård i grönska skuggan, öppen spis till gästens förfogande, hus med egen parkeringsplats i skuggan , utomhusdusch på gården. Drage är en lugn och tyst dalmatisk plats och det vinner dig av den naturliga kvaliteten i omgivningarna och av värdens gästfrihet vid första anblicken. Den väl intryckta kusten med många vikar och steniga stränder gör det möjligt för en gäst som vill vara ensam sin egen del av havet, bort från masssturism. Ett bra boende till överkomliga priser finns i privata rum, pensionat, små hotell eller i skuggan av moderna läger med ett rikt utbud av fiskspecialiteter och inhemska köket. Pakoštane närhet och dess attraktiva charm kommer att komplettera innehållet i den välutnyttjade semestern i pittoreska Drage.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Fides

Från havet 9 km
Kapacitet 23 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Nonomio ( Nedešćina)

Lägenheten ligger i restaurangen Tomazic. Vi erbjuder frukost eller halvpension. 7 euro frukost, lunch eller middag 15 euro. Restaurang och lägenhet är luftkonditionerade. Vi har gratis internet och kabel-tv. Poolen ligger strax utanför lägenheten. Bredvid restaurangen finns också en lekplats, och möjligheten att använda en cykel för att åka runt byn. Lägenheten ligger i fullständig ensamhet omgiven av ängar och skogar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nonomio

Från havet 8 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Haus Rudi ( Nedešćina)

Ett vackert stenhus i östra Istrien, idealiskt för familjer, gamla eller unga. Omgiven med skog i lugnt ställe där du kan cykla, jogga, gå ... Huset har 3 sovrum, 1 badrum, kök och vardagsrum, attraktionen är ett sommarkök, pool, trädgård med öppen spis. Dina husdjur är välkomna.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Haus Rudi

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Semesterhus Happy House ( Nedešćina)

Denna vackra Medelhavet villa med pool är en idealisk plats för en avkopplande semester i grön atmosfär. Njut av att sola på den täckta terrassen och uppfriska dig i poolen. Till gästernas förfogande finns olika ytterligare faciliteter som biljard, dart, bastu, fitnessutrustning, bubbelpool och cyklar. I byn finns det tillverkare av hemlagad ost och andra lokala produkter. Besök den gamla staden Labin, där det finns många sommarevenemang. Huset är distanserat bara 40 km från Opatija, 40 km från Pula medan avståndet från Aquapark Istralandia är 60 km. Färja hamnen i Brestova ligger 15 min bort.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Happy House

Från havet 8 km
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Nedešćina

Nedešćina  - Vapen Nedešćina är en liten stad och kommun i Istrien i Kroatien. Det ligger på en liten platå ovanför Raša-floddalen, i inre del av Labin, cirka 300 meter över havet. Havet ligger bara tio kilometer bort, i Rabac så att detta unika område på något sätt är en länk mellan den gröna och blå Istrien. Byn har cirka 600 invånare, men i hela kommunen bor cirka 3 000 invånare. Historia för denna region, såväl som hela området, är lång och turbulent på grund av dess gynnsamma geografiska läge och bördiga mark. Område Nedešćina är bebott sedan bronsåldern när i detta område byggde illyrisk-keltiska stammar förhistoriska ruiner på kullarna. Under medeltiden var detta område gods för olika adelsfamiljer från Tyskland, Aquileias patriark och venetier. Den verkliga utvecklingen av detta område blev från början av gruvdrift på 1800-talet under franska och sedan österrikiska styre. Idag är området Nedešćina utvecklat och mycket attraktivt för turister på grund av de många möjligheterna till aktiv rekreation på cykelleder och vandringsleder och utforska naturen och antika ruiner. I Nedešćina och dess omgivningar erbjuds olika former av privat boende; från agriturism och hus på landsbygden till lyxlägenheter. Hav och vackra stränder i turiststaden Rabac ligger bara 10 kilometer bort, så detta är rätt plats för familjer, vandrare och äventyrare som vill tillbringa sin semester i lugn, lugn och naturlig miljö i det gröna inre i Istrien, men fortfarande nära Adriatiska havet. Glöm inte att smaka på några av de istriska specialiteterna som sparris, tryffel, istrisk skinka och skaldjurspecialiteter, som du kan prova på ett par lokala restauranger och tavernor. Nära Nedešćina ligger en plats som heter Dubrova, där symposium i Medelhavsområdet hålls under augusti och september. I Dubrova finns en skulpturpark, där konstnärer skapar skulpturer av vit Vinkuran (Istrien) sten, som fungerar som ett museum och ett internationellt skulpturcenter utomhus. Vi inbjuder dig att besöka Nedešćina, denna vackra lilla stad i Istrien där du kan tillbringa en lugn och sorglös semester med naturljud och fridande smaker från istriska köket. Sök efter lägenheter, rum och fritidshus i Nedešćina och omgivningen och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Sök efter billigt privat boende i Nedešćina och dess omgivningar. Välkommen till Nedešćina!

Nedešćina Väderprognos