Lägenheter och privat boende Raša

Raša är en liten stad och en kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger på den östra sidan av den Istriiska halvön i den bördiga dalen i floden Raša, några kilometer från havet. Raša är säte för kommunen, som har 23 mindre städer och byar. Hela kommunen har cirka 3 000 invånare, som huvudsakligen bedriver jordbruk, fiske och mer nyligen inom turism. En gång var gruvan huvudindustrin, men i dag vänder sig Raša till turism och ekologiskt...

Sortera efter:

Lägenheter Villa Mytilus - Trget

Raša

Från havet 800 m
Kapacitet 11 personer

från 56 €

Lägenheter Guido

Raša

Från havet 20 m
Kapacitet 7 personer

på förfrågan

Lägenhet Monte Siculi

Raša

Från havet 4.5 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenhet Gobo

Raša

Från havet 800 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenheter Villa Tanja

Raša

Från havet 1.5 km
Kapacitet 5 personer

från 70 €

Semesterhus Bruno

Raša

Från havet 1.5 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Mytilus - Trget ( Raša)

Huset ligger på en kulle i förlikning Trget, med vacker utsikt över Raša Bay. Du kommer att vara entusiastisk av lugna omgivningar lämpliga för familjer med barn. För alla gäster har vi garanterat parkering. Gästerna kan använda båtplatser för båtar upp till 10 m långa. Omgivningarna är vackra och idealiska för rekreationsgäster som kommer att njuta av natur och frisk luft. I närheten finns 2 bra restauranger, butik, stenstrand är 800 meter långt. 12 km från Trget är den lilla staden Labin med många kulturella och turistiska innehåll. 20 km från Trget kan du njuta av sightseeinggrottor. Gäster får välkomstdrink. Värdar organiserar en dagsutflykt med en båt till sightseeing Raša bay under sommarsäsongen. Gästerna har möjlighet att hyra båt, hyra en scooter och quad, quad tur sightseeing i omgivningen. För att stanna mindre än 4 dagar är priset 30% högre. Ankomst till lägenheter är efter 15.00 och avgång till 10.00. Bokning bekräftas med förskottsbetalning 30%, resten av beloppet betalas vid ankomst till lägenheter. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Mytilus - Trget

Från havet 800 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 56 €

Lägenheter Guido ( Raša)

Lägenhet för två personer, och en lägenhet för fem personer. Beläget 20 meter från havet, och så mycket från restauranger, stränder, postkontor och marknad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Guido

Från havet 20 m
Kapacitet 7 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Monte Siculi ( Raša)

Huset ligger i den vackra landsbygden i en liten istrisk by Breg. Det är en idealisk plats för vila och avkoppling, omgiven av olivlundar, vingårdar. På varma sommardagar kan du svalna i poolen men också njuta av skuggan av gamla ekar. Stugan är omgiven av 22 hektar på en stor fastighet. För privat bruk finns: terrass, parasoll, solstolar, trädgårdsmöbler, grill. Fullt utrustad. Om du vill kan du också ordna massage med extra jomfruolja och en båttur med ägaren. Parkering är privat! Huset är husdjursvänligt. Bara femton minuters bilresa är en vacker oas Prtlog med små vikar och stränder, vilket beror på att dess naturliga skönhet förklarades som ett skyddat område, lämpar sig för vattensporter som dykning eller segling. Vi rekommenderar att du besöker den historiska staden Labin, Rabacs turistmål, kallad Adriatiska pärlan

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Monte Siculi

Från havet 4.5 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Gobo ( Raša)

Lägenhet Gobo, som ägs av familjen Gobo, ligger i Trget på andra våningen i familjehuset (Istriens län). Boendet ligger 800 m från närmaste strand och 900 m från centrum. En boende enhet passar för minimalt 4 och maximalt 6 personer. Gästerna har tillgång till: balkong / terrass, trädgårdstomt, bestick och köksredskap, satellit-TV, tillgång till internet, luftkonditionering, sängkläder, handdukar, tvättmaskin, grill. Särskilda arrangemang inkluderar: producera från egen trädgård, säsongsplockning, fiske, bergsklättring och vandring.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Gobo

Från havet 800 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Villa Tanja ( Raša)

Drenje, en liten by 10 km från Labin och Rabac, Istriens östkust. Mediterraiska klimat och gröna kullar som erbjuder det bästa av turism, inklusive naturattraktioner som charmiga öar, gömda vattendrag och vackra stränder till premium-istriska cosinus och världsberömda viner. Privat hus med panoramautsikt över Adriatiska havet. Lägenhet är avstånd från havet är app. 1,5 km, restaurang app. 500 meter, Supermarkt 2 km. Ägaren bor på första våningen i samma hus. Tre sovrum med luftkonditionering, skyddad, öppen terace med trädgårdsmöbler som erbjuder en vacker utsikt över Kvarner och ön Cres, simbassäng, trädgård lusthus med grill, parkeringsplats. Vardagsrum, två sovrum (dubbelsäng och våningssängar), badkar, dusch, toalett, öppet kök med matsal, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, kött, kryddor, LCD-SAT_ASTRA-TV, tvättmaskin, barnsäng.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Tanja

Från havet 1.5 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 70 €

Semesterhus Bruno ( Raša)

Vacker huskapacitet på 4 + 1 personer ligger i den lilla istriska byn Zupaneti - Trgetari nära Trget och Labin. Avstånd från Labin 10 km, från Rabac 15 km, från Pula 40 km. Huset har en rymlig trädgård med stort område för barn att leka och stor terrass för en grupp middag.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Bruno

Från havet 1.5 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Raša

Raša  - Vapen Raša är en liten stad och en kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger på den östra sidan av den Istriiska halvön i den bördiga dalen i floden Raša, några kilometer från havet. Raša är säte för kommunen, som har 23 mindre städer och byar. Hela kommunen har cirka 3 000 invånare, som huvudsakligen bedriver jordbruk, fiske och mer nyligen inom turism. En gång var gruvan huvudindustrin, men i dag vänder sig Raša till turism och ekologiskt jordbruk. Raša är den yngsta staden i Istrien, som byggdes 1937 av italienska myndigheter för behov av arbetare och gruvarbetare i närliggande kolgruvor. Gruvverksamheten i detta område går tillbaka till 1600-talet och den venetianska administrationen. Produktionen av kol nådde sin topp 1942 när den producerade mer än en miljon ton kol. Turistsektorn består av två campingplatser för flera hundra turister, och över två hundra privata hyresgäster av rum och lägenheter, samt ett betydande antal andra mindre restauranger. Längs kusten finns Trget, Trgetari, Koromačno och Sveta Marina, som utvecklade turismerbjudanden och ökat antal högkvalitativt boende. Mycket robust kustlinje inkluderar flodmynningen av floden Raša och klippiga odlingar och sandstränder, som är lättillgängliga för turister som kommer med bil och båt. Besök Raša och dess omgivningar, detta intressanta område i Istrien som har många kontraster, bördiga dalar och klart vatten och många dolda och vilda vikar. Privat boende i Raša, Trget Trgetari och omgivningar. Välkommen till Raša!

Raša Väderprognos