Lägenheter och privat boende Sveti Petar u Šumi

Sveti Petar u Šumi är en liten stad och en kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger i det inre av Istrien, bara tio kilometer från staden Pazin. Det fick sitt namn efter benediktinerklosteret, som byggdes på 1100-talet. Bosättningen utvecklades gradvis i närområdet kring den. Idag har den en befolkning på 1 000 invånare som främst bedriver jordbruk, boskap och hantverk. Turismen utvecklas långsamt, särskilt landsbygdsturismen. Boende...

Sortera efter:

Semesterhus Haus Nikolina

Sveti Petar u Šumi

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Semesterhus Haus Nikolina ( Sveti Petar u Šumi)

Haus Nikolina ligger i en liten lugn by - Sveti Petar u Šumi i centrala Istria, nära Pazin. Omgiven av naturen, blommor, en elegant trädgårdsmöbler och en privat pool. Huset kan rymma upp till 6 personer, husdjur tillåtna, vi har en spjälsäng. Det finns två separata sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Det finns två luftkonditionering, brödrost, mikrovågsugn, kylskåp, vattenkokare, porslin. Byggnaden är ny i slutet av 2008. året och erbjuder sina gäster mer komfort semester. Möt Pazin, som erbjuder massor av kulturattraktioner och besöker många av de traditionella vin- och spritbutikerna i Pazin och runt.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Haus Nikolina

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Sveti Petar u Šumi

Sveti Petar u Šumi  - Vapen Sveti Petar u Šumi är en liten stad och en kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger i det inre av Istrien, bara tio kilometer från staden Pazin. Det fick sitt namn efter benediktinerklosteret, som byggdes på 1100-talet. Bosättningen utvecklades gradvis i närområdet kring den. Idag har den en befolkning på 1 000 invånare som främst bedriver jordbruk, boskap och hantverk. Turismen utvecklas långsamt, särskilt landsbygdsturismen. Boende finns i högkvalitativa och välutrustade lägenheter, rum och fritidshus inom privat familjebostad. Bosättningens största attraktion är ett välbevarat kloster och klosterkyrkan St Peter och Aposteln St. Paul och den mirakulösa bilden av Our Lady of Čenstohova, som lockar många pilgrimer. Det omgivande området är idealiskt för älskare av aktiva semestrar och bortsett från många cykelvägar erbjuds i närheten Pazin många olika aktiviteter som zip line, jeepsafari, ridning och grottäventyr i Pazin grotta. Det gastronomiska erbjudandet i denna region är rikt på traditionella läckra hemlagade istriska rätter och fina viner, som du måste prova. Besök Sveti Petar u Šumi och njut av lugn, frisk luft och oförstörd natur i det gröna hjärtat av Istrien. Sök efter billigt privat boende i Sveti Petar u Šumi. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Sveti Petar u Šumi!

Sveti Petar u Šumi Väderprognos