Lägenheter och privat boende Pićan

Pićan är en liten bosättning och kommun i Istrian County. Det ligger i den centrala delen av Istrien nära staden Labin, omgiven av mjuka och gröna fält, skogar, ängar och vingårdar. Det finns 10 mindre bosättningar i Pican-kommunen: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak och Zajci. I området Pićan bor cirka 2000 invånare främst inom jordbruk och turism. I Pićan-området finns det många...

Sortera efter:

Semesterhus Villa Brbon

Pićan

Från havet 20 km
Kapacitet 8 personer

från 200 €

Semesterhus Villa Brbon ( Pićan)

Villa Brbon ligger i centrala Istrien, borta från trafik och från bosättningen. Huset är omgivet av skogar och är den perfekta platsen för en trevlig vistelse och njut av fågelsång. Stugan är inredd i retrostil med moderna inslag. På gården finns en fotbollsplan, trampolin och grill. Huset har 3 sovrum med privata badrum och luftkonditionering. För att göra vistelsen så trevlig som möjligt finns det nät i fönstren så att insekterna kan stanna utanför och utanför huset. På bara några minuters bilresa kan du njuta av de olika aktiviteterna som Istria erbjuder från cykelleder, vinrutter, vackra grottor till ridningsklubbar, gastronomiska provsmakningar och olika kulturevenemang.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Brbon

Från havet 20 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 200 €

Turistguide - Pićan

Pićan  - Vapen Pićan är en liten bosättning och kommun i Istrian County. Det ligger i den centrala delen av Istrien nära staden Labin, omgiven av mjuka och gröna fält, skogar, ängar och vingårdar. Det finns 10 mindre bosättningar i Pican-kommunen: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak och Zajci. I området Pićan bor cirka 2000 invånare främst inom jordbruk och turism. I Pićan-området finns det många lusthus med en vacker utsikt över det kuperade och idylliska landskapet i centrala Istrien. Varje år är Pićan värd för Legendfest, en festival med berättelser, seder, legender och sagor i Istrien. Festivalen pågår i tre dagar och du kan njuta av olika konserter, teaterföreställningar och målningar. Pićan är känd för sin imponerande klockstapel i centrum av bosättningen, som byggdes 1872 av vit kalksten. Den är 48 meter hög och är bland de högsta och vackraste klockstockarna i Istrien. Hela området är lämpligt för en trevlig och lugn familjesemester bort från havet. Boende finns i många lägenheter i familjehus eller välmöblerade fritidshus med pooler. Kontakta direkt ägare av privat boende, spara upp till 40% på dyra byråavgifter och spendera en idyllisk semester i hjärtat av Istrien. Välkommen till Pićan!

Pićan Väderprognos