Lägenheter och privat boende Svetvinčenat

Svetvinčenat (Savičenta eller San Vincenti) är en pittoresk liten stad och kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger mitt i den södra delen av Istrien, ungefär halvvägs mellan Pula och Rovinj. Svetvinčenat är uppkallad efter den heliga Vincent och den benämnda benediktinska klostret, kring vilken staden gradvis utvecklades. Det nämndes först på 10-talet när det ingick i Poreč-biskopernas egenskaper. Fram till slutet av 1700-talet...

Sortera efter:

Semesterhus Sandi & Vili

Svetvinčenat

Från havet 10 km
Kapacitet 3 personer

från 40 €

Semesterhus Villa Campagna

Svetvinčenat

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Semesterhus Vila Oliva

Svetvinčenat

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Semesterhus Loretta

Svetvinčenat

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 200 €

Semesterhus Sandi & Vili ( Svetvinčenat)

Huset Sandi & Vili byggdes 1937. I en liten by i centrala Istrien Dokici. Det har totalrenoverats 2013. Omgivningens villkor och respekt för den traditionella arkitekturen och byggandet. Utrustad med renoverade gamla möbler och nya, handgjorda av trä och sten. Det är omgivet av en muromgärdad trädgård där växter olivträd och lavendel, och ger skugga vinrankor. Byn bor för närvarande bara två personer som garanterar en lugn semester omgiven av tystnad, bort från buller och folkmassor. Du kan njuta av företaget av ren, orörd natur, många örter (salvia, timjan, plantain), gamla träd (ek, lind, mulberry, aska) och djur (fasan, kanin, vaktel). Du kan laga mat i en gammal brödugn eller utomhusgrill på gården. Stugan Sandi & Vili kan njutas under hela året, sommaren i en naturlig nyans och på vintern av den knäckande elden i eldstaden.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Sandi & Vili

Från havet 10 km
Kapacitet 3 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Villa Campagna ( Svetvinčenat)

Charmig villa i ett lugnt ställe med fem sovrum, fyra badrum och utomhusgrill. Villa är bekväm för 10 personer lämplig för barn och pat. Pool, trädgård med egna grönsaker, bordtennis och dart är vad vi erbjuder inuti byggnaden. I byn finns tennisbanor och många restauranger med lokal mat i omedelbar närhet. En idealisk plats att utforska Istriens magi.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Campagna

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Vila Oliva ( Svetvinčenat)

Vi hyr hus med pooler. Nära till Brijuni, Pula, Medulin och Rovinj. Husen är fullt utrustade, 4 sovrum, 3 badrum, kök och vardagsrum, jacuzzi, satellit. Det finns en restaurang med gratis internet, gungor för barn och cyklar att hyra. IMA och spelrum med biljard, bordfotboll och bordtennis. Varje hus har egen privat pool, jacuzzi, grill. Husen är för 8 personer. Minsta vistelse är en vecka, priset för 8 personer i en vecka. kontakta: angelina.matrix@gmail.com

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vila Oliva

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Loretta ( Svetvinčenat)

Villan ligger i ett lantligt läge Cabrunici i centrala Istrien. Platsen är ungefär trettio minuters bilresa från Pula, Rovinj, Pazin och många historiska, sport och kulturella sevärdheter. Villan har tre sovrum, tre badrum, vardagsrum, matsal, två terrasser med grill. På bakgården bredvid huset finns lekrum med dart och biljard. I en skyddad del av gården finns en pool med bubbelpool och barnhörna bakom huset. Här finns lekhus, glid, gungor, sjösågar och annan utrustning för underhållning. Om du vill koppla av, njut av freden och smaka på lokal mat, kom och du kommer bli glad.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Loretta

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 200 €

Turistguide - Svetvinčenat

Svetvinčenat  - Vapen Svetvinčenat (Savičenta eller San Vincenti) är en pittoresk liten stad och kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger mitt i den södra delen av Istrien, ungefär halvvägs mellan Pula och Rovinj. Svetvinčenat är uppkallad efter den heliga Vincent och den benämnda benediktinska klostret, kring vilken staden gradvis utvecklades. Det nämndes först på 10-talet när det ingick i Poreč-biskopernas egenskaper. Fram till slutet av 1700-talet var det under ledning av Venedig och venetianska adelsfamiljer. Den mest betydelsefulla var familjen Crimani di San Luca, som bodde här i slutet av 1500-talet. De tog upp ett stort slott i mitten av huvudtorget, populära Placa. Grimani slott är en av de vackraste och bäst bevarade venetianska byggnaderna i den tiden i Istrien. Grimani slott består av 3 torn och stora herrgårdar och höga murar som förbinder dem. Huvudtorget är en annan renässansk pärla, där är församlingskyrkan, också från 1500-talet. Under de senaste åren återupplivar Svetvinčenat turisterbjudanden tack vare de olika evenemangen som hålls i de attraktiva historiska platserna, rika och mångsidiga rätter, trevligt klimat och frodig grönska som omger det. Boende i Svetvinčenat erbjuds uteslutande i lägenheter, rum och fritidshus inom privat familjebostad. Vänliga värdar gör allt för att göra din semester ännu trevligare och bekymmerslös. Det är idealiskt för natur- och aktiva semesterälskare eftersom hela omgivningen sammanflätas av välskötta cykelleder och vandringsleder. Förutom besök på historiska platser rekommenderar vi att du besöker tavernor och restauranger där du kan smaka på traditionella rätter som Istrien prosciutto, getost, hemlagad pasta och olika kött, fjäderfä och fisk, tillsammans med ett glas utmärkt rött eller vitt istriskt vin . Adriatiska havet och de vackra stränderna i väst- och östkusten i Istrien ligger bara tjugo kilometer bort, och de flesta av dem kan nås inom 20 minuters bilresa med bil. Besök denna lilla historiska stad i hjärtat av Istrien och tillbringa en semester omgiven av ren luft, orörd natur och hälsosam och utsökt mat. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Svetvinčenat och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Svetvinčenat!

Svetvinčenat Väderprognos