Lägenheter och privat boende Rabac

Rabac är en berömd turistort i Istria län i Kroatien. Det ligger på Istria östkust vid foten av branta kullar och staden Labin, som den administrativt tillhör. Tack vare en välskyddad naturlig vik, grundades Rabac som en liten fiske- och sjöfartsby med bara 10 hus. I mitten av 1800-talet har situationen förändrats, när Rabac började locka sina första besökare förtrollade av vackra stränder, mycket klart hav och frodig Medelhavsvegetation...

Utvalda lägenheter och privata boende i Rabac

Sortera efter:

Lägenheter Walter

Rabac

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenheter Laura

Rabac

Från havet 950 m
Kapacitet 12 personer

från 58 €

Lägenheter Graciela

Rabac

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

från 25 €

Lägenheter Leonardo

Rabac

Från havet 400 m
Kapacitet 17 personer

från 30 €

Lägenhet Antea

Rabac

Från havet 600 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Rajan

Rabac

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 56 €

Lägenhet Sanja

Rabac

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 75 €

Semesterhus Elin

Rabac

Från havet 2 km
Kapacitet 10 personer

från 225 €

Lägenhet Katicic

Rabac

Från havet 900 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Braje Rabac

Rabac

Från havet 900 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenhet Lungo mare

Rabac

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 102 €

Lägenheter Walter ( Rabac)

Boendet ligger endast 150 m från centrum/hamnen. Du når mycket lätt via trappor till centrum och till strandpromenaden som är spridd genom all bebyggelse. Huset har ny isolering, vilket hjälper under sommarmånaderna även om det har luftkonditionering. Hundar är välkomna i detta boende (husdjursvänliga). Du kan lämna din bil på den allmänna parkeringen gratis i närheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Walter

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Laura ( Rabac)

En mycket trevlig byggnad i den lilla staden Drenje på östkusten av halvön Istrien består av tre lägenheter. Två lägenheter ligger på övervåningen och har två sovrum, kök, badrum och balkong med en fantastisk utsikt över havet och ön Cres i fjärran. Den nedre lägenheten har ett sovrum, kök, badrum och terrass med utsikt över havet. Huset är nybyggt och har en vacker miljö med park och vilobänk. Det finns också en utomhusgrill med ett stort bord och en sittbänk som kan användas. Avstånd till stranden är ca 1 km där det finns en restaurang som erbjuder utmärkt mat och dryck.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Laura

Från havet 950 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 58 €

Lägenheter Graciela ( Rabac)

Om du vill tillbringa en trevlig semester i Kroatien, missa inte för att komma till Rabac, en pärla på östkusten. Våra bekvämt inredda lägenheter erbjuder dig en unik semester, de finaste platserna i Adriatiska havet. Rabac det är en liten turiststad som har allt du behöver för en sorglös semester. Gräsmattor, olivträd, skuggsträd och vackra steniga och sandstränder gör det till en idyllisk atmosfär där alla våra gäster gillar att komma tillbaka. Det nyligen restaurerade huset ligger på ett idealiskt läge, bara 200 meter från stadens centrum och Rabac-vattnet. Upplev den vackra utsikten över Rabac Bay och en oförglömlig solnedgång i bakgrunden av Labins gamla stad. Uppvärmda lägenheter gör att du kan stanna året runt till överkomliga priser. I varje lägenhet finns drickbart vatten. I närheten finns en lång strandpromenad och vandringsleder Rabac-Labin genom orörd natur med många vattenkällor. Bara 500 meter bort finns tennisbanor och Paintball, belägen i en vacker tallskog. Närmaste affär är 200 meter bort, och inom 5 minuter med bil kan du nå supermarket Lidl. Det kristallklara havet och Blå flaggor. Vår tjugoåriga erfarenhet hjälper oss att identifiera dina önskemål och behov, för att göra din semester ännu roligare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Graciela

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Leonardo ( Rabac)

Detta vackra privata boende för uthyrning har en fin panoramautsikt över stranden och grön tallskog ovanför stranden. Lägenheterna har följande funktioner: kök, ett / två sovrum, balkong / terrass och badrum med dusch. Köket är fullt fungerande med de medföljande köksredskapen och kaffebryggaren. Lägenheterna har SAT / TV, WLAN och utsikt eller balkong med trädgårdsmöbler. Priset inkluderar turistskatt, parkering, sängkläder, handdukar, kökshanddukar, el och vatten och städning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Leonardo

Från havet 400 m
Kapacitet 17 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Antea ( Rabac)

Lägenheten ligger på cc. 800 meter från havet. Vägen till havet är genom en tallskog och avkopplande och avkopplande med en miljon dofter av tall och lavendel som vill gå till fots. Lägenheten har två sovrum med dubbelsängar, hall, badrum, vardagsrum med kök och en terrass med utsikt över havet och tallskogen. Orientering av lägenheten är nord-syd och är bekväm på sommaren. På vintern är varm och isolerad med andra lägenheter. Utrustad med luftkonditionering, matlagning gas och el. Det finns en eller två parkeringsplatser. Lämplig för fyra personer och, om det behövs, kan sex personer medan den sträckta biten svit i vardagsrummet. Terrassen har en underbar utsikt över havet och ön Cres och Losinj. Priset beror på om du behöver tid före säsongen, säsongen eller under högsäsong. Stränderna är vackra med kristallklart hav och utrustade stränder med småsten och strandstolar, konditorivaror, pooler vid havet och intressant för barn och umgås med en rad kulturella evenemang för barn och vuxna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Antea

Från havet 600 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Rajan ( Rabac)

Denna bekväma 2-rumslägenhet ligger i centrum av Rabac precis vid havet, och dess unika läge gör att du kan ta några steg till en närliggande konditorivaror, köpa mat på närliggande självhushåll eller ta sig till de vackra stränderna. Bortsett från lägenheten finns också utflyktsbåtar till de närliggande öarna Cres och Lošinj.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Rajan

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 56 €

Lägenhet Sanja ( Rabac)

Lägenheten Sanja ligger i Rabac och ligger mycket nära stranden och endast 200 m från centrum/hamnen. Den rymmer upp till 6-8 personer och är idealisk för familj eller vänner. Parkering är gratis på allmän mark bredvid fastigheten. Avståndet till stranden är bara 100 meter, så du kan lämna din bil parkerad under hela din semester. Den första restaurangen är ca. 150 m bort, längs strandpromenaden vid havet hittar du fler restauranger, barer, glassbarer och stånd. Lägenhet Sanja med en total yta på 85 m2 har tre sovrum, två med dubbelsängar och ett med två enkelsängar. I vardagsrummet är en bäddsoffa lämplig för ett till två barn. Sängkläder finns på sängarna. Köket är fullt utrustat med spis med ugn, kyl med frys, kaffebryggare, porslin och bestick mm. Badrummet har dusch, toalett och handfat med spegel. Det finns också en extra toalett. På terrassen finns ett trädgårdsbord med stolar och parasoll och utomhusgrill som lämpar sig för användning. Från balkongen har du direkt utsikt över stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sanja

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 75 €

Semesterhus Elin ( Rabac)

Huset ligger på en 950 kvadratmeter stor inhägnad trädgård med blommor, gräsmattor och träd. Hyresvärden bor inte i huset eller på fastigheten. Består av 2 separata lägenheter. En för 4 personer och den andra för 6 personer. Tillfarten sker via en anlagd väg. Egen parkeringsplats (för 2 bilar) på fastigheten. Följande är tillgängliga för eget bruk: grillplats, terrass, trädgårdsmöbler, solstolar och parasoll, pool och egen innergård. Drenje ligger ca. 10 km från gamla stan Labin, direkt vid kusten och är den idealiska platsen för semesterfirare som letar efter lugn och ro. Drenje består av endast ett fåtal privata hus med lägenheter att hyra. Här kan du fortfarande hitta vackra platser och vikar där du är nästan ensam. Stränderna på denna kuststräcka ser ut som att ingen var här. Parkeringsplatser är fortfarande gratis på dessa stränder direkt framför vikarna.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Elin

Från havet 2 km
Kapacitet 10 personer

Pris från 225 €

Lägenhet Katicic ( Rabac)

Rymlig lägenhet i ett lugnt läge med 3 sovrum, 2 badrum, kök, terrass. Nybyggnad, välmöblerad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Katicic

Från havet 900 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Braje Rabac ( Rabac)

I Rabac, en äkta pärla på Adriatiska kusten, erbjuder vi att hyra flera vackra nybyggda lägenheter med panoramautsikt över Liburnija och öarna. Perfekt för längre vistelser, våra lägenheter är fullt utrustade och större än standard hotellrum och innehåller all nödvändig utrustning för din bekväma vistelse. Du kan njuta av att simma och sola i orörd natur och kristallklart vatten som du har råd med de vackra stränderna som ligger nära vår lägenhet. I vårt nuvarande erbjudande finns två lägenheter för 4-6 personer, medan vi förbereder ytterligare 4 lägenheter (3-6 personer) för sommaren 2013. Lägenheterna ligger i samma byggnad i Rabac, i en lugn gata. Parkering finns framför huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Braje Rabac

Från havet 900 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Lungo mare ( Rabac)

Supernära havet, den vackra lägenheten "Lungo mare" har två sovrum, badrum/dusch, komplett kök och en vacker havsutsikt från balkongen eller direkt genom fönstret. Den är avsedd för en familj och innehåller plats för 4 personer plus ytterligare två barn som kan övernatta i en bäddsoffa i vardagsrummet. Säker parkering finns precis bredvid boendet som ingår i priset för boende. Annars tillkommer en parkeringsavgift på det området. Den första restaurangen ligger i närheten och centrum kan nås till fots på 5 minuter. I centrum finns restauranger, barer, souvenirbutiker, glassbutiker, förfriskningsbarer etc. Där kan du hyra båtar i en timme eller hela dagen. Dagliga båtturer till den närliggande ön Cres är möjliga med en meny med fisk eller kött, drycker och dragspel!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lungo mare

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 102 €

Turistguide - Rabac

Rabac  - Vapen Rabac är en berömd turistort i Istria län i Kroatien. Det ligger på Istria östkust vid foten av branta kullar och staden Labin, som den administrativt tillhör. Tack vare en välskyddad naturlig vik, grundades Rabac som en liten fiske- och sjöfartsby med bara 10 hus. I mitten av 1800-talet har situationen förändrats, när Rabac började locka sina första besökare förtrollade av vackra stränder, mycket klart hav och frodig Medelhavsvegetation som omger det. Idag har den en befolkning på 1400 invånare som främst erbjuder boende i högkvalitativa och välutrustade lägenheter, rum och fritidshus i sina privata familjshus. Rymliga stenstränder med fina, små och vita stenar är Rabacs varumärken. Vi betonar de två största: stranden Maslinica och Lanterna som har en blå flagga som bevis på rent hav och strand. På stränderna kan du hyra olika strandrekvisita, men också njuta av många andra bekvämligheter och vattensporter eller koppla av i många barer och restauranger. Älskare av aktiva helgdagar kan här hitta lekplatser för olika sporter - volleyboll, minigolf, basket, handboll och flera gym och gym. Du kan också njuta av promenader längs stranden eller den 3 kilometer långa strandpromenaden till staden Labin, som erbjuder vacker utsikt över bukten, ön Cres och hela Labin-omgivningen. Vi rekommenderar också att du besöker många restauranger och tavernor längs kusten där du kan smaka på en mängd istriska specialiteter som skinka, hemlagad pasta, gnocchi med köttsås, tryffel, Istriens minestrone, sparris, Labin munkar och många andra. Besök Rabac, turistpärlan i Kvarnerbukten, som erbjuder vackra och rena stenstränder och ett rikt turisterbjudande. Sök efter prisvärt boende i Rabac. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Rabac och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Rabac!

Rabac Väderprognos