Lägenheter och privat boende Pazin

Pazin är en liten stad i Kroatien och är det administrativa centrumet för Istria län. Det är beläget i centrum av den istriska halvön på toppen av branta klippor nedanför, som är en avgrund av floden Pazinčica, känd som Pazin-grottan. Det nämndes först på 10-talet som fästningen Castrum Pisinum eller Pazin som tillhörde det tidigare stiftet Poreč. På 1300-talet etablerades Pazin län, som styrdes av många olika feodala herrar under...

Utvalda lägenheter och privata boende i Pazin

Sortera efter:

Semesterhus Adelma

Pazin

Från havet 25 km
Kapacitet 5 personer

från 159 €

Lägenhet Diana

Pazin

Från havet 25 km
Kapacitet 6 personer

från 54 €

Lägenheter Tea

Pazin

Från havet 10 km
Kapacitet 8 personer

från 33 €

Lägenhet Sanja

Pazin

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

från 35 €

Semesterhus Troštova kuća

Pazin

Från havet 30 km
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Semesterhus Stara Hiža

Pazin

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Semesterhus Šterna

Pazin

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

från 90 €

Lägenhet Wine and Vine

Pazin

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

från 35 €

Lägenhet Klarić -Gračišće

Pazin

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

från 34 €

Lägenhet Kaštel

Pazin

Från havet 30 km
Kapacitet 5 personer

från 75 €

Semesterhus Adelma ( Pazin)

Huset "Adelma" ligger i den centrala delen av Istra, 6 km från Istra huvudstad Pazin, i byn Zovići. Det är ett rustikt parhus som byggdes 1919. Det är totalrenoverat och moderniserat 2013. Huset är cirka 88m2 på två våningar. I bottenvåningen finns ett kök med en eldstad och ett matbord, ett vardagsrum och ett badrum. På första våningen finns det två sovrum och ett badrum. Första sovrummet har en separat del med en en-person säng. I den övre delen av trädgården finns en pool cirka 24m2 motströmsbadström, och i den nedre delen av trädgården finns en grill med matbord. Huset är omgivet av en gammal istrisk vägg av sten och trä som ger gästerna avskildhet. I trädgården finns det automatisk belysning och automatisk sprinklingssystem som slås på på natten.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Adelma

Från havet 25 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 159 €

Lägenhet Diana ( Pazin)

I hjärtat av Istrien, på en liten kulle nära staden Pazin, är detta ett semesterhus DIANA, som ligger på första våningen i huset. Möblerade med praktiska möbler och har två balkonger med fantastisk utsikt över landskapet och staden Pazin. Huset ligger i Istrien, så det finns fler möjligheter att besöka kulturella och historiska platser i regionen. Det är också lättare att träffa de ursprungliga istriska produkterna, mat och dryck.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Diana

Från havet 25 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 54 €

Lägenheter Tea ( Pazin)

I hjärtat av Istrien, omgiven av natur och frisk luft, finns en liten pittoresk by på en kulle ovanför LINDAR Pazin. Funktionerna på platsen gör det till en idealisk plats att bo och tur hela Istrien i alla riktningar från stränderna i Porec, Rovinj och Pula till berget sätter kultur och naturarv samt en mängd olika evenemang i hela regionen. Lägenhet (A-1) 2 + 2 har egen ingång, sovrum, kök, vardagsrum, badrum och terrass (24 m2) med bord och stolar. Lägenhet (A-2) 2 + 2 har en separat ingång, sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Lägenheterna kan hyras både i paketet. Lägenheterna ligger på bottenvåningen och är fullt anpassade för personer med speciella behov. Vi har ett sommarkök (gasgrill) och en öppen spis, en lekplats med sandlåda och gungor. Full anlagd miljö som en swimmingpool, med extra innehåll (paraplyer och stolar) är tillgänglig för gästerna. På samma sätt 2 parkeringsplatser. Vi ligger strax utanför huvudvägen Pazin - Rabac 1 km. Tillgång till mark är asfalterad. Hyresvärden bor på övervåningen och om nödvändigt finns det. Huset är nytt och fullt utrustat.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tea

Från havet 10 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 33 €

Lägenhet Sanja ( Pazin)

Lägenhet Sanja ligger i staden Pazin. Ligger på bottenvåningen med separat ingång. Den består av ett kök, vardagsrum, toaletter och rum. Den passar för två personer, men i vardagsrummet sträcker soffan så att den rymmer två personer mer. Det har parkeringsplats. Restauranger, affärer, barer ligger bara 50 meter bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sanja

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 35 €

Semesterhus Troštova kuća ( Pazin)

TROST HOUSE, ligger i en lugn gammal by och erbjuder dig en trevlig semester. Huset är nyrenoverat och fullt utrustat, på bottenvåningen finns ett kök, vardagsrum och badrum. På golvet finns 2 dubbelrum - ett med dubbelsäng, barnsäng och en säng för en person. Luftkonditionering, gratis trådlöst internet, satellit-TV, tvättmaskin, hårtork, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, grill. I skuggan av vinranken framför huset finns en trädgårdssits. Gästerna har egen parkering. Ägaren bor i närheten och, om det behövs, är tillgänglig för gästerna.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Troštova kuća

Från havet 30 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Semesterhus Stara Hiža ( Pazin)

Stara Hiža är en vacker istrisk villa belägen i Maršeti, en by i centrala Istrien nära staden Pazin. Villan har 3 separata sovrum, rymmer upp till 7 personer. Utomhuspoolen är 24m2. Huset ligger i en ensamhet, på en kulle, och ger en unik utsikt mot naturens skönhet. Villa är byggd i lantlig istrisisk stil som upptäcker den verkliga istriska levande traditionen. Förutom den avkopplande semestern kan varje naturälskare i denna omgivning njuta av en aktiv semester. Gästerna kan njuta av promenader, samling av olika skogsfrukter och jakten. I närheten av huset finns det få attraktiva vattenfall men den verkliga utmaningen för varje gäst är cykelspåren som här kan du hitta gott om. Alla som längtar efter det istriska köket och specialiteterna kommer att ha sitt nöje i de autentiska restaurangerna i närheten, men de har också möjlighet att laga egen grill. Parkeringsplats är försäkrad för alla gäster.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Stara Hiža

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Semesterhus Šterna ( Pazin)

Sommarstuga "Šterna" Frankovići 10 km från Motovun: Enfamiljehus "Šterna", med 2 våningar. I byn Frankovići 8 km från centrum av Pazin, 30 km från havet, på landet. Privat: Fastighet 300 m2 (inhägnad), poolvinklig (7 x 3 m, 24 m2, djup 140 cm, 29.04.-30.09.) Med intern trappa. Dusch / toalett i poolområdet, terrass, grill. I huset: tillgång till internet, tvättmaskin. Parkering vid huset i lokalerna. Affär 3 km, restaurang 3 km, grusstrand 30 km. Observera: djur i grannskapet. By med gårdar och husdjur. Inne i huset 4-rums-hus 100 m2 med 2 våningar. Vardags- / matrum med 1 bäddsoffa och satellit-TV. Utgång till terrassen. Öppet kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn). Övre våning: entré med luftkonditionering. 2 rum, varje rum med 1 fransk säng (160 cm, längd 200 cm). 1 rum med 1 säng (90 cm, längd 190 cm). Dusch / WC, hydromassage dusch. Terrass 15 m2, takterrass, terrass 10 m2. Terrassmöbler, solstolar. Utsikt över poolen och skogen. Faciliteter: Internet (WiFi, gratis). Max 2 husdjur / hundar tillåtna.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Šterna

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 90 €

Lägenhet Wine and Vine ( Pazin)

Lägenheten ligger i vingården med separat ingång. Den har 1 sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med en stor soffa för 2 personer och en annan soffa för en person. Det har också ett badrum och ett kök med alla redskap och hushållsapparater behövs. Vi tillhandahåller sängkläder och handdukar. Utanför lägenheten finns däck på bänken, ett stort bord och en parasoll. Lägenheten ligger på baksidan av familjen och till ditt förfogande finns en gratis parkeringsplats. Vi har en vingård och ingen bor omkring oss i en cirkel på 1 km. Det är möjligt att smaka på våra viner och andra hemlagade produkter - olivolja, grappa, ost, prosciutto och marmelador och naturligtvis kan du plocka upp och äta alla färska säsongsbetonade ekologiska frukter och grönsaker odlade i vår trädgård. Lägenheten ligger i Gračišće, precis nära huvudvägen, 6 km från staden Pazin (riktning till Labin). Tecknet på vingården "Vina Bazon" är på vägen som visar riktning mot fastigheten. Närmaste restaurang, bar, postkontor och butik är 1 km från lägenheten, och närmaste pizzeria ligger 3 km långt. Pazin är närmaste stad 6 km härifrån, mindre än 10 minuters bilresa (postkontor, bank, affärer, stormarknad etc.). Avståndet mellan vår lägenhet och havsorter i Istrien är ca 40 minuter - Poreč, Pula, Rovinj, Rabac, Briuni Islads etc.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Wine and Vine

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Klarić -Gračišće ( Pazin)

Lägenheten ligger i centrala delen av Istria-Gračišću, vilket är ett perfekt val för gäster som vill ha en lugn semester, promenader och cykling. Närheten av städerna Istrien, som kan nås på 10-40 minuter. Lägenheten ligger på bottenvåningen i huset och har en separat ingång. Den består av en hall, kök, vardagsrum, sovrum och badrum, och är utrustad med alla nödvändiga apparater och tillbehör. Framför huset finns en täckt terrass. I närheten finns vingårdar, vinkällare och provsmakningsrum, samt restauranger och tavernor med äkta specialiteter. För en vistelse längre än 3 dagar ger vi rabatt. På din förfrågan ger jag ytterligare bilder om boendeenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Klarić -Gračišće

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 34 €

Lägenhet Kaštel ( Pazin)

Lägenheten ligger i den historiska delen av gamla stan Pazin med en fantastisk utsikt över det 10-tals gamla slottet. Lägenheten ligger i bottenvåningen och en parkeringsplats också. Bara några minuters promenad är du i centrum med allt du behöver (butiker, marknad, postkontor och turistbyrå, galleri, pizzeria, barer etc.). I slottet kan du besöka två museer (etnografiskt museum i regionen Istra och ett stadsmuseum). Lägenheten kan vara värd max. 6 personer. Passionerade resenärer välkomna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kaštel

Från havet 30 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 75 €

Turistguide - Pazin

Pazin  - Vapen Pazin är en liten stad i Kroatien och är det administrativa centrumet för Istria län. Det är beläget i centrum av den istriska halvön på toppen av branta klippor nedanför, som är en avgrund av floden Pazinčica, känd som Pazin-grottan. Det nämndes först på 10-talet som fästningen Castrum Pisinum eller Pazin som tillhörde det tidigare stiftet Poreč. På 1300-talet etablerades Pazin län, som styrdes av många olika feodala herrar under de kommande århundradena. Efter andra världskriget har Pazin, som hela Istra-regionen, äntligen annekterats till Kroatien. Idag är Pazin en modern stad som lockar många besökare och turister tack vare dess rika kulturella och historiska arv samt romantiska gröna kullar som omger den. Boende erbjuds i mycket välskötta och högkvalitativa lägenheter, rum och fritidshus i privata familjehus. Från historiska platser rekommenderar vi att du besöker slottet Pazin, som är den största och bäst bevarade medeltida fästningen i Istrien och där finns utställningar av Istria etnografiska museum och Pazin stadsmuseum. Under slottväggarna finns ett unikt hydrogeologiskt fenomen av Dinaric Karst, Pazin-grottan till vilken floden Pazinčica kastar sig. Pazin-grottan var en av inspirationerna från den berömda författaren Jules Verne. I stadskärnan ligger församlingskyrkan St. Nicholas, som byggdes på 1100-talet. På 1400- och 1700-talet rekonstruerades och byggdes kyrkan igen, och freskomålarna inuti är bäst bevarade sen gotisk konst i Istrien. I närheten av Pazin finns det många cykelvägar som passerar genom frodiga gröna skogar i Istrien, där alla natur- och aktiva semesterälskare kommer att njuta av. Förutom cykling inkluderar turist erbjudandet av Pazin och det omgivande området ridning, jakt, fiske, jeepsafari och zip line ovanför Pazin grotta. Gastronomin i denna region är extremt rik och varierad, och i närheten av Pazin finns det många hushåll på landsbygden, där du kan smaka på många istriska specialiteter inklusive den berömda tryffeln. Besök Pazin, detta gröna hjärta i Istrien och upptäck den vackra interiören i Istrien. Sök efter billigt privat boende i Pazin. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Pazin och omgivningar, billigare upp till 40%. Välkommen till Pazin!

Pazin Väderprognos