Lägenheter och privat boende Barban

Barban är en liten pittoresk medeltida by i Istriens län i Kroatien. Det ligger på östkusten över Raša-floddalen, 27 km från Pula och 9 km från Labin. Barban är kommunens centrum, som har tillgång till Raša-bukten och täcker ett område på 100 kvm. Hela kommunen har 2 715 invånare. Hela kommunen består av 73 byar och byar. Det nämndes först på 800-talet när påven Gregorius III hänvisar till klostret St. Mary från Barban. Under...

Sortera efter:

Semesterhus Istra holiday

Barban

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

från 69 €

Semesterhus Celija

Barban

Från havet 2 km
Kapacitet 4 personer

från 55 €

Lägenheter Leticija

Barban

Från havet 1.5 km
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Leticija

Barban

Från havet 1.5 km
Kapacitet 5 personer

från 45 €

Semesterhus Istra holiday ( Barban)

I en liten by i kommunen Barban är ett stenhus från 1800-talet, renoverat år 2007. Extremt bekvämt hus är utrustat med moderna möbler och inredning för 7 personer. Bottenvåningen har en hall, kök, matsal, vardagsrum, badrum och ett sovrum med dubbelsäng. Interna trappor leder från bottenvåningen till första våningen. På övervåningen finns tre sovrum, hall och badrum. Huset har två luftar och på bottenvåningen, kylning och uppvärmning, TV, parabol, CD, HI - FI, dart, dammsugare, strykbräda, mixer, strykjärn, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, kylskåp med frys, diskmaskin och tvättmaskin. Det är lämpligt för barn eftersom det har en sluten terrass framför och bakom huset men också för äldre och gäster i rullstolar som möjliggör tillgång till terrassen. Terrassen har trädgårdsmöbler, grill och 5 solstolar, gäster har tillgång till två cyklar för vuxna och två för barncyklar.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Istra holiday

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 69 €

Semesterhus Celija ( Barban)

Semesterhus Celija ligger i den trevliga byn Beloci. Den här byn ligger 25 km nordost om den vackra staden Pula. Det är härligt semesterort med en amfiteater och många fina gränder och gator. I de närliggande omgivningarna kan gästerna besöka den trevliga staden Labin eller turistbyen Rabac. Simning och njutning av havet är möjligt bara 2 km bort, i Blaz Bay, som har en liten stenstrand. Det är trevligt lugnt ställe, och huset har en stor trädgård (1000 m2). Detta fristående hus är atmosfäriskt och snyggt inrett. Semesterhus Celija står på en vacker lugn plats i byn.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Celija

Från havet 2 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Leticija ( Barban)

Lägenhet Letizia ligger i den lilla staden Puntera med endast hundra invånare i närheten av Barban. Lägenheten är omgiven av grönska med en vacker utsikt över havet. Gästerna använder övre våningen i huset med egen ingång. Du kan använda hela trädgården och dess innehåll. I vårt grannskap finns ett litet hotell som erbjuder spa-tjänster, vin, bar och restaurang. Nära punter av det extra innehållet har adrenalinparken Glavani, bara 10 minuter bort med bil. Ridning på ranchen är också bara 10 minuter med bil. Medulin 31 minuter med bil, 33 km. Fažana 33 minuter med bil, 27 km. Pula 25 minuter med bil, 28 km. Labin 20 minuter med bil, 17 km. Rabac 28 minuter med bil, 22 km. Porec 50 minuter med bil.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Leticija

Från havet 1.5 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Leticija ( Barban)

Punter a är en liten stad nära Barban, med endast hundra invånare. Vårt hus ligger i utkanten av byn omgiven av natur och grönska med vacker utsikt över Rasharkin Bay och omgivande öar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Leticija

Från havet 1.5 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 45 €

Turistguide - Barban

Barban  - Vapen Barban är en liten pittoresk medeltida by i Istriens län i Kroatien. Det ligger på östkusten över Raša-floddalen, 27 km från Pula och 9 km från Labin. Barban är kommunens centrum, som har tillgång till Raša-bukten och täcker ett område på 100 kvm. Hela kommunen har 2 715 invånare. Hela kommunen består av 73 byar och byar. Det nämndes först på 800-talet när påven Gregorius III hänvisar till klostret St. Mary från Barban. Under medeltiden var Barban en feodal egendom för Aquileia Patriarchate som drivs av Gorizia-Pazin-räkningarna. Efter den sista Gorizia-Pazin-räkningen Albert IV död, föll Barban under regeringen av Habsburg-monarkin. På 1500-talet tillhörde det den venetianska republiken och den berömda venetianska familjen Loredan. I början av 1800-talet tillhörde Barban återigen det österrikiska riket och slutligen efter andra världskriget, tillsammans med hela Istrien har blivit en del av Kroatien. I Barban finns många intressanta historiska monument, kyrkor och glagolitiska inskriptioner. Utmärkt är 4 kyrkor, rester av stadsmurar, stadstorn med breda murar, stadsloggan och Loredan-palatset från 1600-talet. De välbevarade byggnaderna från barock och gotisk tid, fresker, glagolitiska inskriptioner, kyrkor, palats, stadsmurar och ridderliga spel Race of the Ring, gör Barban till en gynnsam destination för dem som är intresserade av kulturellt och historiskt arv. Sport- och adrenalinentusiaster i Barban och dess omgivningar kan njuta av de många cykelleder, ridning, jeep & quad-äventyr och adrenalinparken i Glavan. De lokala delikatesserna kan avnjutas i flera restauranger och tavernor, liksom på lokala gårdar i området. Besök Barban, denna pittoreska lilla medeltida stad som utstrålar charm, som kommer att glädja dig med sin skönhet, lugn och oförstörd natur. Lägenheter, rum och fritidshus i Barban och omgivande områden billigare upp till 40% utan höga byråavgifter. Sök efter billigt privat boende i Barban. Välkommen till Barban!

Barban Väderprognos