Lägenheter och privat boende Velika Gorica

Velika Gorica - hjärta Turopolje. Det är den största staden och även den ekonomiska, kulturella och transport centrum av Zagrebs län. Det ligger bara 16 km söder om Zagreb nära Zagrebs flygplats. Det finns många anledningar till varför du bör besöka Velika Gorica och Turopolje. Till exempel under Turopolje Carnival, Legendfest eller VG fest för att koppla av, ha roligt och njuta av den fantastiska mat i restauranger och de många uteserveringar....

Sortera efter:

Rum Aerodrom

Velika Gorica

Från havet 10 km
Kapacitet 3 personer

från 16 €

Lägenhet Madison Airport Apartment

Velika Gorica

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

från 40 €

Rum Aerodrom ( Velika Gorica)

Bekväma rum i närheten av flygplatsen Pleso (genom parken lätt promenad 2 minuter). Gratis transport från och till flygplatsen. Perfekt för gäster som reser på tidigt flyg! Vi ligger i ett hus omgivet av en trädgård. Våra gäster har en terrass. Rummet har en dubbel- och extrasäng och ett stort badrum med dusch. Kostnadsfri för våra gäster: parkering, trådlöst internet: DVD-spelare, radio CD-spelare, kabel-TV, vattenkokare med ett urval kaffe och te: och även sängkläder, handdukar, hårtork, schampo, duschgel, tofflor under varmare månader, solstolar: på begäran strykjärn och strykbräda. Du kan koppla av i vår trädgård och i lusthuset! Vi har möjlighet att gratis leverera pizza och andra rätter. Vi önskar dig en trevlig vistelse hos oss, och fortfarande en trevlig resa och år!

Kategorisering Kategorisering - Rum Aerodrom

Från havet 10 km
Kapacitet 3 personer

Pris från 16 €

Lägenhet Madison Airport Apartment ( Velika Gorica)

Madison Airport Apartment ligger i Velika Gorica. Det erbjuder gratis WiFi. Denna lägenhet har en matplats, ett fullt utrustat kök och ett badrum. En platt-TV och en Blu-ray-spelare finns tillgängliga. Lägenheten har en terrass. Madison Airport Apartment ligger 13 km från Zagreb och 45 km från Tuheljske Toplice. Franjo Tudjman flygplats i Zagreb ligger 4 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Madison Airport Apartment

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Velika Gorica

Velika Gorica  - Vapen Velika Gorica - hjärta Turopolje. Det är den största staden och även den ekonomiska, kulturella och transport centrum av Zagrebs län. Det ligger bara 16 km söder om Zagreb nära Zagrebs flygplats. Det finns många anledningar till varför du bör besöka Velika Gorica och Turopolje. Till exempel under Turopolje Carnival, Legendfest eller VG fest för att koppla av, ha roligt och njuta av den fantastiska mat i restauranger och de många uteserveringar. Velika Gorica kännetecknas av en välskötta parker, torg och lekplatser samt staden en vän till barn, ungdomar och idrott. Det är värt att besöka Naturvetenskapliga museet i centrala Velika Gorica, arkeologiska park Andautonija, gamla stan Lukavec och många orter i området. Turopolje är känd region för sina naturresurser, överflöd av flora och fauna och skogar och gammal ek trähus vars arkitektur är värt att se. Hitta din ideala lägenhet eller privat boende om du vill bo nära flygplatsen eller vill veta mer om denna intressanta region. Lägenheter, rum och privat boende i Velika Gorica. Välkommen!

Velika Gorica Väderprognos