Lägenheter och privat boende Petrinja

Petrinja är en liten stad som ligger på höger bredd av floden Kupa, 13 km sydväst om Sisak och cirka 48 km sydost om Zagreb. Det är den största staden i Banovina-området med en total befolkning på 25 000 och det är en integrerad del av Sisak-Moslavina län. Petrinjas strategiska position var orsaken till ständig kamp genom Banovinas långa historia. År 1240 förklarades den gamla medeltida Petrinja som en fri kunglig stad, vilket bekräftades...

Sortera efter:

Semesterhus Villa Nina

Petrinja

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

från 120 €

Semesterhus Villa Nina ( Petrinja)

I en omedelbar närhet av Petrinja, bara 50 km från Zagreb, i ett mycket lugnt och lugnt ställe ligger ett fritidshus med en pool omgiven av skogen och floden Kupa. Det finns inga anläggningar eller hyresgäster i grannskapet, och du hälsas bara av lugn, lugn och utsikt över nyfikna fåglar. Din oas av avkoppling är en skogskugga full av naturdoft som gör dig lugn och nöjd. Du befinner dig på en odlad trädgård på 2500 m2 och en utsikt som inte glömts bort. Huset är förberett för dig, inredda och möblerade, med två sovrum, vardagsrum, kök, två badrum, och du har tre stora terrasser att njuta av. Ett fullt utrustat kök ger dig möjlighet att förbereda din måltid medan du grillar biffar på en pecangrill. Om barnen är med dig medan du vilar, kan de spelas på en lekplats anpassad för alla åldrar. Inom 400 m finns tennisbanor och andra idrottsanläggningar, en restaurang, ett kafé, strandpromenader genom skogen, cykelvägar och promenad till fjällstugan. Närheten till Kupa-floden, med stränder och olika idrottsanläggningar, ger dig valet av nöje, båtliv eller fiske.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Nina

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 120 €

Turistguide - Petrinja

Petrinja  - Vapen Petrinja är en liten stad som ligger på höger bredd av floden Kupa, 13 km sydväst om Sisak och cirka 48 km sydost om Zagreb. Det är den största staden i Banovina-området med en total befolkning på 25 000 och det är en integrerad del av Sisak-Moslavina län. Petrinjas strategiska position var orsaken till ständig kamp genom Banovinas långa historia. År 1240 förklarades den gamla medeltida Petrinja som en fri kunglig stad, vilket bekräftades senare av kungen Bela IV. På 1500-talet ändrade Petrinja sitt ursprungliga läge vid foten av Zrinska gore till sitt nuvarande läge på en bördig slätt längs floden Kupa. Banovina-området täcker mestadels de kuperade sluttningarna av Zrinska-kullarna och Hrastovačka-kullarna och mindre slättar längs floden Kupa och Petrinjčica. Petrinja och omgivningen erbjuder många aktiviteter för avkoppling och rekreation, som promenader på många promenader, vandring och cykelleder. På detta sätt kan du lära dig om det naturliga, kulturella och historiska arvet i staden och de omgivande byarna som ligger i utkanten av den historiska Banovina. Hrastovačka-kullarna erbjuder många markerade vandringsleder och alla stigar leder till den högsta toppen i Cepeliš, där det finns en fjällstuga och en utsiktspunkt på en höjd av 415 m. Den välkända Petrinja-strandpromenaden - en fritidsgängande, cirkulär vandringsled, 6,5 km lång, börjar uppströms från bron på Petrinjčica. Det särskilt attraktiva området på strandpromenaden är vackra gamla träd. Det finns fyra cykelvägar som är mycket trevliga och lämpliga för rekreation i området Petrinja. Jaktturism har utvecklats på grund av dess rika skogar och djurliv. Boende i Petrinja finns i lägenheter, rum och fritidshus som en del av privat familjebolig. På detta sätt kan du lära känna vänliga värdar som gärna hjälper dig att tillbringa en trevlig och sorglös semester i denna del av Kroatien. Välkommen till Petrinja!

Petrinja Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Petrinja