Lägenheter och privat boende Sisak

Sisak är huvudstaden i Sisak-Moslavina län i Kroatien. Det ligger vid mynningen av floden Kupa i floden Sava, det bördiga och träskiga området i Pannonian slätt. Sisak är bland de äldsta bosättningarna i centrala Kroatien och arkeologiska spår av dess bebod går tillbaka till 400-talet f.Kr. På 1: a århundradet f.Kr. på platsen för dagens Sisak inrättades ett romerskt militärläger - Siscija, som snart förvärvade statusen som staden,...

Sortera efter:

Rum Sisak

Sisak

Från havet 10 km
Kapacitet 22 personer

från 25 €

Agrotourism Stara Iža

Sisak

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Rum Sisak ( Sisak)

Vi ligger i hjärtat av affärsområdet i Sisak och vi har ett utmärkt val för affärsgäster samt olika idrottsföreningar samt de som besöker Sisak. Rymliga rum med fyra stjärnor erbjuder lyxigt boende som gör din vistelse i Sisak avslappnad och trevlig. Förutom boende erbjuder Rooms Sisak våra gäster gratis parkering, gratis internet och TV-service. Vi erbjuder tolv sovrum, varav tre är dubbla med separata sängar, åtta dubbelrum med dubbelsäng och ett rum med en dubbelsäng med bäddsoffa för två personer. Alla som vill lära känna staden, nära många attraktioner kommer att hitta, museer och andra kulturella attraktioner. Kom och besök vår vackra stad Sisak och stanna i våra rum Sisak :)

Kategorisering Kategorisering - Rum Sisak

Från havet 10 km
Kapacitet 22 personer

Pris från 25 €

Agrotourism Stara Iža ( Sisak)

Landsbygdsturism "Stara Iža" ligger i centrum av Lonjsko polje naturpark i Kratečko byn ca 30 km. från Sisak. Lägenheten är utrustad med en LCD-TV, luftkonditionering och Wi-Fi. Som en del av "Stara Iža" landsbygdsturism kan gästerna även använda tjänsterna av restauranger där vi serverar traditionell mat, och speciellt specialiteten av "Carp on rails", Moslavina viner och plommon specialiteter. Som en integrerad del av landsbygdsturismen finns också en gåva av galleriet "Roda -art". Stara Iža erbjuder boende i ett gammalt (200 g) traditionellt familjehus inrett med ursprungliga inredning. Lägenheten är anpassad till modernt boende och består av ett rum utrustat med pentry och toalett med dusch. Gästerna kan använda trädgårdsterrassen, familjen gården och trädgården. Gästerna kan använda gårds terrassen, familjen gården, parkeringen och grillen. Boende skatt 5,50 kn per gäst och dag (förutom barn) debiteras på fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Stara Iža

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Sisak

Sisak  - Vapen Sisak är huvudstaden i Sisak-Moslavina län i Kroatien. Det ligger vid mynningen av floden Kupa i floden Sava, det bördiga och träskiga området i Pannonian slätt. Sisak är bland de äldsta bosättningarna i centrala Kroatien och arkeologiska spår av dess bebod går tillbaka till 400-talet f.Kr. På 1: a århundradet f.Kr. på platsen för dagens Sisak inrättades ett romerskt militärläger - Siscija, som snart förvärvade statusen som staden, och senare status som huvudstadsprovinsen Pannonia Savia. Efter att turkarna togs tillbaka på 1700- och 1800-talet, upplevde Sisak en ekonomisk och urbana boom, och på 1900-talet blev en av de största industristäderna i Kroatien tack vare oljeraffinaderiet, stålanläggningen, flodhamnen och fräsningen och bageriproduktion. Nyligen Sisak blir mer och mer engagerad i turism, särskilt tack vare ett skyddat våtområde Lonjsko polje och dess lantliga träarkitektur, Sisak gamla stad, Gamla bron - den första träbron vid floden Kupa, och attraktivt centrum längs Kupa och den arkeologiska parken Siscia med resterna av romersk arkitektur. Det finns attraktiva jaktplatser för jägare i de omgivande skogarna i Petrova och Zrinska Gora. Boendefaciliteterna är blygsamma, men i privat boende hittar du alltid en kvalitetslägenhet eller rum. Sisaks gastronomi lämnar dig inte likgiltig, och alla specialiteter i regionen, i synnerhet traditionella lokala rätter, kan du prova på en av de många restaurangerna eller i hushållen på landsbygden i området. Besök den gamla staden Sisak vid stranden av två floder och njut av både de historiska monumenten och dess naturliga skönhet. Sök efter privat boende i Sisak och omgivningen. Lägenheter, rum semesterhus i Sisak, billigare upp till 40%. Välkommen till Sisak!

Sisak Väderprognos