Lägenheter och privat boende Tuheljske Toplice

Tuhelj är en liten stad och en kommun i Krapina-Zagorje län i Kroatien. Det ligger vid foten av Cesargrad-kullen, mellan trädbevuxna kullar cirka 50 kilometer nordväst om Zagreb. Tuhelj nämndes först i slutet av 1300-talet, och på 1600-talet byggdes här den magnifika barockkyrkan för antagandet av den välsignade jungfruliga Mary, monumentet för den första kategorin. Tuhelj är förmodligen bäst känd av Terme Tuhelj, termiskt vatten och...

Sortera efter:

Lägenheter MiaMea

Tuheljske Toplice

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenheter Vila Stipica

Tuheljske Toplice

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Semesterhus Zeleni raj

Tuheljske Toplice

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Semesterhus Lucia

Tuheljske Toplice

Från havet 500 m
Kapacitet 5 personer

från 80 €

Lägenheter Huško

Tuheljske Toplice

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter MiaMea ( Tuheljske Toplice)

Rymliga lägenheter sträcker sig till 115 kvadratmeter. Den har 2 sovrum, vardagsrum, kök, stort badrum och en terrass på 30 kvadratmeter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter MiaMea

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Vila Stipica ( Tuheljske Toplice)

Villa Stipica ligger i Tuheljske spa, bara 500 meter från en vattenplan Tuheljske spa, och inkluderar en terrass med panoramautsikt över omgivningen och solstolarna. Det finns gratis Wi-Fi och parkering. Detta hus har 3 sovrum och 1 badrum. Inkluderar ett fullt utrustat kök och matsal och vardagsrum. Terrassen är utrustad med bord och stolar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Stipica

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Semesterhus Zeleni raj ( Tuheljske Toplice)

För hyra hus i hjärtat av Zagorje. Det ligger i byn som heter Gorkovec nära staden Klanjac, som ligger i den västra delen av Krapina-Zagorje län, bara fyrtio kilometer från Zagreb. Vi erbjuder lugn och ro eller olika innehåll efter eget val, med en välkomnande atmosfär Zagorje källare. Vi är omgivna av många kapell, omgivande byar och skogar som du kan besöka när som helst på året, och intygar rhapsody av färger, dofter och ljud som naturen ger. Huset är perfekt om du vill fly från stress, komma bort från den livliga stadstrafiken och vardagliga utmanande förpliktelser. Ligger i ett lugnt läge och lämpar sig för alla som behöver en paus, slappna av och ladda batterierna under den kommande veckan.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Zeleni raj

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Lucia ( Tuheljske Toplice)

På den lugna kullarna i Zagorje, ovanför det välkända Tuhelj Spa, ligger bara 3 minuters promenad från slottet Mihanovic, i en mängd tallar, cypress och björk som ligger till semester Lucia med den vyn från den ena sidan går tillbaka till Zagreb och på å andra sidan till Cesargrad! Lucia har 3 sovrum - på våningen i sovrummet som har en dubbelsäng, andra sovrummet har en enkelsäng och den tredje som ligger på bottenvåningen har ett lager på de två våningarna. Bottenvåningen är fortfarande ett kök och matsal, vardagsrum med traditionell eldstad, ett litet badrum och en bastu.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lucia

Från havet 500 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Huško ( Tuheljske Toplice)

ACCOMMODATION idyll KROATISKA ZAGORJA Användningen av termisk spa TUHELJ APARTMENTS husk **** är rätt plats för avkoppling av sinne och kropp, avståndet från Zagreb bara 50 km. Nära till vattenplanet Tuheljske spa, charm och sevärdheter i Zagorje slott (Veliki Tabor, Oršić slott, ett monument till Vår vackra, Galleri Anthony Augustinčić, Gamla byn Kumrovec, Museum of the Peasants Revolt, slottet Trakošćan, Krapina Neanderthal Museum. ..), spa Krapinske spa erbjuder dig möjlighet att välja utflykter och avkoppling. Smaka på det gastronomiska utbudet i närheten av restauranger (Mihanović slott, Dag och natt, Disturbed, Villa Zelenjak, Ribic, Oro-Mount, Old School ...). Om du är mer lockad till en aktiv semester prova bicilkiranju Zagorje spåren, måla bollen i ett närliggande område och gå Zagorjes kullar. Koppla av i den nya lyxinredda lägenheten för 2-4 personer och njut av utsikten från terrassen på våra vackra berg i Zagorje. Funktioner: hall, kök med matplats (med all utrustning för matlagning) och terrass, vardagsrum med bäddsoffa, LCD-TV, Heres TV, Wi-Fi, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch, terrasser: 1 mer, 2 mindre Babycoat, Mobila kylaggregat, parkering. Avstånd till stora attraktioner: Handla 1100 m, Restaurang 1300 m, Water Planet spa Tuhelj och trädgård (restaurang, pizzeria, kaffebar, bankomat ...) 1200 m (3 min med bil, 10-15 min promenad). De gamla poolerna med helande lera 1100 m. Önskat datum att boka minst 7 dagar i förväg. Tillgängligheten av önskat datum, kontrollera per telefon på 092 / 220-1223. Om du inte avbryter ditt möte, kommer vi minst 4 dagar i förväg att överväga att utnyttja det. Fyra dagar innan användningen av terminen ska vara obligatorisk att betala 50% på grund av PBZ och ZABA enligt överenskommelse. Betalning av hela beloppet vid ankomst vid ankomst. Skatt ingår. Checka in 12:00, kolla 10:00. PRISLISTA TJÄNSTER: - säng för två personer 200 kn - säng för 3 personer 250 kn - säng för 4 personer? 300 - en daglig vila under 5 h 150 kn - barn upp till 5 g gratis - skatter ingår - 30% rabatt på biljetter för simning i vattenparken Terme tuhelj speciell fördel: perioden för lägenheterna alla registrerade gäster är tillhanda ... deras egendom från stöld och personer från olyckor. RELAX, du förtjänar

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Huško

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Tuheljske Toplice

Tuheljske Toplice  - Vapen Tuhelj är en liten stad och en kommun i Krapina-Zagorje län i Kroatien. Det ligger vid foten av Cesargrad-kullen, mellan trädbevuxna kullar cirka 50 kilometer nordväst om Zagreb. Tuhelj nämndes först i slutet av 1300-talet, och på 1600-talet byggdes här den magnifika barockkyrkan för antagandet av den välsignade jungfruliga Mary, monumentet för den första kategorin. Tuhelj är förmodligen bäst känd av Terme Tuhelj, termiskt vatten och läkande lera som har varit känt sedan tidens gamla Rom. Idag är Tuhelj Terme ett av de mest kompletta turist- och rekreationscentra för kontinental turism i Kroatien. Centret erbjuder de fyra utomhuspoolerna och 4 inomhuspoolerna och den lata floden med många vattenattraktioner, vattenmassage och vattenrutschbanor för avkoppling och kul för hela familjen. Vattnet vid källan har en temperatur på 33 grader och har visat sig vara terapeutiskt för reumatism, ischias, artrit, gikt, gynekologiska sjukdomar och luftvägssjukdomar. Med det helande vattnet är spa kända för den berömda korniga, mineralläkande leran. Boende i Tuhelj kan du hitta på hotellen Terme, men också i gynnsamma lägenheter, rum och hus i ett privat familj boende. Nära Terme Tuhelj ligger en barock slott Mihanović som är unik för sin barocka arkitektur och fascinerande historia. Slottet är uppkallad efter poeten Antun Mihanović, författare till Kroatiens nationalsång, och idag är det en unik plats för affärsmöten, konferenser, bröllop och speciella tillfällen. Besök Tuhelj och Tuhelj Terme och koppla av och ha kul i en bra familjär atmosfär. Sök efter privat boende i Tuhelj. Lägenheter, rum och fritidshus i Tuhelj och dess omgivningar. Välkommen till Tuhelj!

Tuheljske Toplice Väderprognos