Lägenheter och privat boende Samobor

Staden Samobor ligger i nordvästra Kroatien, på gränsen till Slovenien, nära Zagreb (20 km) och vid foten av Žumberak och Samobor. Hans position tillät honom att uppnå ekonomisk och turistutveckling. Den kännetecknas av extremt gynnsamma levnadsförhållanden, som är omgivna av den extremt ren luft, det milda klimatet och den bevarade naturen. Vackert promenadstråk i staden, lummiga skogar och många orter runt om i staden och gastronomiska...

Sortera efter:

Lägenhet Gradna

Samobor

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

från 40 €

Semesterhus Nature

Samobor

Från havet > 50 km
Kapacitet 12 personer

från 100 €

Lägenhet Studio Samobor

Samobor

Från havet > 50 km
Kapacitet 2 personer

från 30 €

Lägenhet Gradna ( Samobor)

Apartmani Gradna är ett bra semestermöjlighet för resenärer som reser till havet, eftersom det ligger nära gränsen över Bregana och nära Zagreb. Förutom de som vill tillbringa sin semester i fredliga Samobor eller i de omgivande destinationerna, inklusive nära staden Zagreb. Dessutom erbjuder vi en lugn och avkopplande atmosfär av ett objekt som står till ditt förfogande. Vi ser fram emot din ankomst.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Gradna

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Nature ( Samobor)

Nature House ligger i Cerje Samoborsko och erbjuder en gemensam lounge, en trädgård och en terrass. Villan har utsikt över staden och ligger 8 km från Samobor. Villan har 4 sovrum, 2 badrum, en platt-TV med satellitkanaler, en matplats, ett fullt utrustat kök och en uteplats med utsikt över trädgården. Zagreb ligger 33 km från villan, medan Čatež ob Savi ligger 24 km bort. Den närmaste flygplatsen är Zagreb Franjo Tuđman, 42 km från Kuća za odmor Nature, och fastigheten erbjuder en betald flygplatstransfer.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Nature

Från havet > 50 km
Kapacitet 12 personer

Pris från 100 €

Lägenhet Studio Samobor ( Samobor)

Vi är glada att kunna erbjuda boende i en nyrenoverad studiolägenhet i centrum av Samobor, nära Tomislav torget, bredvid Hotel Livadi? vid Straznicka street. Lägenheten är fullt möblerad, har ett vardagsrum, kök och badrum (toalett, dusch) i ett totalt område på 20,3 m2. Den är utrustad med moderna och funktionella och har ISKON-TV-anslutning och ADSL-internet (wi-fi). Lägenheten är luftkonditionerad och är monterad elektriska radiatorer. I närheten finns det flera allmänna parkeringsplatser, butik, mat, apotek, etc. Priset på hyran är HRK 230,00 + moms per person / dag.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Studio Samobor

Från havet > 50 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 30 €

Turistguide - Samobor

Samobor  - Vapen Staden Samobor ligger i nordvästra Kroatien, på gränsen till Slovenien, nära Zagreb (20 km) och vid foten av Žumberak och Samobor. Hans position tillät honom att uppnå ekonomisk och turistutveckling. Den kännetecknas av extremt gynnsamma levnadsförhållanden, som är omgivna av den extremt ren luft, det milda klimatet och den bevarade naturen. Vackert promenadstråk i staden, lummiga skogar och många orter runt om i staden och gastronomiska specialiteter såsom Žumberak lamm, öring, vilt och kremsnite finns tillräckligt beten för alla besökare och gäster. Samobor har rika kulturella och historiska arv, en mängd olika traditionella evenemang, berömda Samobor karneval ... varje vecka och varje årstid, speciellt på helgerna, är Samobor destinationen för tusentals besökare. Om du besöker Samobor för första gången eller för kort eller lång besök, rekommenderar vi att du bor i värt privat boende. Hyr ett rum eller lägenhet och träffa den vänliga lokalbefolkningen som erbjuds till dig alla sevärdheter och aktiviteter i Samobor. Välkommen!

Samobor Väderprognos