Lägenheter och privat boende Karlovac

Karlovac är huvudstaden i länet Karlovac i Kroatien. Det ligger 55 km sydväst om staden Zagreb på den plats där dalar och kullar i Kroatien möts. Tack vare dess geografiska läge, ligger vid korsningen av stora vägar och järnvägar mellan Zagreb, Rijeka och Split. Karlovacs särdrag är dess fyra floder som rinner genom staden: Kupa, Dobra, Korana och Mrežnica, varefter man kallas staden för fyra floder. Det byggdes på 1500-talet som en...

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Nova

Karlovac

Från havet > 50 km
Kapacitet 10 personer

från 55 €

Lägenhet Sa Ci

Karlovac

Från havet > 50 km
Kapacitet 5 personer

från 65 €

Rum Šu Šu

Karlovac

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

Rum Mona Lisa

Karlovac

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 20 €

Lägenheter Kuc-kuc

Karlovac

Från havet > 50 km
Kapacitet 16 personer

från 20 €

Rum Veral-Ka

Karlovac

Från havet > 50 km
Kapacitet 11 personer

från 40 €

Lägenhet Mima

Karlovac

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenhet Roby

Karlovac

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Studio Karolina

Karlovac

Från havet > 50 km
Kapacitet 2 personer

från 55 €

Semesterhus Spiritus Flumine

Karlovac

Från havet 10 km
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet Luxury Dina

Karlovac

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

från 25 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Nova ( Karlovac)

Lägenheterna ligger i ett lugnt och lugnt läge i ett familjehus. De ligger bara 200 meter från den vackra floden Korana med fin badort och det modernaste sötvattensakvariet Aquatika. Boendet är lämpligt för en familjesemester i Karlovac, liksom för älskare av fritid och rafting. Gästerna boende erbjuder gratis privat parkering på gården. Wi-Fi är gratis, liksom luftkonditioneringsapparater. Vi vill att du ska känna dig som hemma, för att bara nöjd kund inspirerar oss att vidareutveckla alla anpassade till era behov, för att återigen vilja tillbringa din semester med oss.   Vi önskar dig en trevlig vistelse i Apartments Nova!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nova

Från havet > 50 km
Kapacitet 10 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Sa Ci ( Karlovac)

vill presentera min lägenhet med balkong i Karlovac, jag hyra ut. Det är en mysig, familjelägenhet på 200 m2 yta, dekorerad och fylld med mycket passion och kärlek. Vi är motorcykelvänliga med en mycket säker parkeringsplats för motorcykel. Vi älskar alla slags klaffar, så de är tillåtna. Det är en utmärkt plats, som ligger 5 minuter till fots från Gamla stan, liksom från en mycket attraktiv stadstrand (av Korana-floden) som heter "Foginovo". Sist men inte minst är det nyligen öppna största europeiska flod akvariet "Aquatika" bara 5 minuters promenadavstånd. Min lägenhet är väldigt lätt att hitta, eftersom den ligger på huvudvägen till Plitvica Lakes (40 minuters bilresa). Zagreb ligger 40 km bort. Gästerna kommer att ha hela lägenheten: kök med matsal, privat badrum, wc, två badrum och ett vardagsrum med balkong. Till förfogande kan gästerna få cyklar gratis.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sa Ci

Från havet > 50 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 65 €

Rum Šu Šu ( Karlovac)

Centrum av staden, fastigheter med en exceptionell personlighet, de ursprungliga interiören, unik terrass och parkeringsplatser. Fastigheten berikar utbudet av städer och genom kategorisering (****), värmen och skönheten hos interiören glädjer internationella gäster.

Kategorisering Kategorisering - Rum Šu Šu

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Rum Mona Lisa ( Karlovac)

Mona Lisa rum är där för att hjälpa till i Radiceva gatan i centrum av Karlovac ovanför Mona Lisa pizzeria. Tjänsten kompletteras med hela dagen menyn (frukost, lunch, middag).

Kategorisering Kategorisering - Rum Mona Lisa

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 20 €

Lägenheter Kuc-kuc ( Karlovac)

Erbjudande: Vi har fyra moderna lägenheter på 45 kvadratmeter. Lägenheterna ligger i en ny byggnad som uteslutande är avsedd att hyra. På gården finns en parkeringsplats som rymmer fyra bilar. Vi betonar bland annat: kylskåp, kombinerad spis, kompletta tillbehör för matlagning och konsumtion av mat, en dubbelsäng och extra sängar för två personer, balkong, centralvärme, TV och WiFi. Villkor: 4 personer / lägenhet / dag - 45 EUR (335 KN), 3 personer / lägenhet / dag - 40 EUR (300 KN), 2 personer / lägenhet / dag - 30 EUR (225 KN), 1 person / lägenhet / dag - 20 EUR (150 KN). Turistskatt ingår i priset. Barn under 5 år på sängen gratis med föräldrar. Husdjur boende på begäran.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kuc-kuc

Från havet > 50 km
Kapacitet 16 personer

Pris från 20 €

Rum Veral-Ka ( Karlovac)

Trevliga rum i centrum av Karlovac med utsikt över staden, en två säng och ett tre sovrum, med bad inuti rummen, med satellit-TV, internet, WIFI, egen ingång, ren

Kategorisering Kategorisering - Rum Veral-Ka

Från havet > 50 km
Kapacitet 11 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Mima ( Karlovac)

Lägenheten ligger i det nya centrumet av Karlovac, nära det offentliga biblioteket, marknaden, sjukhuset, köpcentret Konzum, postkontor och banker. Framför byggnaden är det gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mima

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Lägenhet Roby ( Karlovac)

Lägenheten ligger på andra våningen på den angivna platsen i Karlovac centrum. I närheten finns ett snabbköp och café. Med lägenheten finns ett läkarkontor och en frisörsalong. Parkering är tillgänglig dygnet runt hela året. Vid sportshallen ca. 10 min. gående. Till stadens strand ca. 10 min. gående. Pool med spa och bastu ca. 20 min promenad. Lägenheten har centralvärme och är också tillgänglig på vintern. Slutstädning: 5 euro per person ingår i priset. Betalningsvillkor: Kontant vid incheckning på lägenhet / bankkonto i förskott. Boendet är tillgängligt från 14:00 på ankomstdagen fram till 12:00 på avresedagen. Ytterligare tjänster: möjlighet att organisera en rundtur i Karlovac län och jakt i jaktsäsongen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Roby

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Studio Karolina ( Karlovac)

Lägenheten ligger i hjärtat av Karlovac. Det ligger i en byggnad under skydd av kulturministeriet. Helt anpassad 2018. Den har utsikt över de viktigaste torget och huvudgatan Radićeva. Fullt utrustade enligt 4 stjärnor.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Studio Karolina

Från havet > 50 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 55 €

Semesterhus Spiritus Flumine ( Karlovac)

Semesterhus Spiritus Flumine är ett trähus som ligger vid floden Kupa. Den ligger utanför byn och är omgiven av ängar och skogar i en ren orörd natur. Den är idealisk för familjer med barn, för personer som vill ha en riktig semester utan folkmassor och stress. Huset rymmer 10 personer i 3 sovrum och ett stort vardagsrum. Det finns en privat strand, stor terrass, grill, kajak, jacuzzi ........ allt du behöver för en trevlig vistelse. Alla som älskar kanotpaddling, cykling, vandring och liknande kommer att hitta något för sig själva. I närheten finns det många naturliga skönheter och historiska sevärdheter som Kupa Canyon Canyon, Ribnik Castle, Novigrad Castle, gamla traditionella byn, Lipnik Forest .......

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Spiritus Flumine

Från havet 10 km
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Luxury Dina ( Karlovac)

Lägenhet Dina ligger i Karlovac. Gäster som bor på denna lägenhet har tillgång till ett fullt utrustat kök. Denna lägenhet kommer att ge gästerna 2 sovrum, en platt-TV och luftkonditionering. Lägenheten erbjuder också ett badrum med dusch och tvättmaskin. När du talar engelska och kroatiska vid 24-timmarsreceptionen är personalen beredd att hjälpa till när som helst på dagen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Luxury Dina

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 25 €

Turistguide - Karlovac

Karlovac  - Vapen Karlovac är huvudstaden i länet Karlovac i Kroatien. Det ligger 55 km sydväst om staden Zagreb på den plats där dalar och kullar i Kroatien möts. Tack vare dess geografiska läge, ligger vid korsningen av stora vägar och järnvägar mellan Zagreb, Rijeka och Split. Karlovacs särdrag är dess fyra floder som rinner genom staden: Kupa, Dobra, Korana och Mrežnica, varefter man kallas staden för fyra floder. Det byggdes på 1500-talet som en fästning för att försvara mot turkiska inkräktare i form av en sexspetsig stjärna. Namnet Karlovac eller Karlstadt gavs för att hedra sin grundare, den österrikiska ärkehertugan Charles. I mitten av staden skiljer sig renässanscentret med den regelbundna geometriska utformningen av gator och stadsblock och det centrala torget. Dess idealiska läge vid korsningen av Karlovac är idealisk för en kort paussträcka, men också en attraktiv destination för semester i de gröna dalarna i fyra Karlovac-floder. Du kan hitta boende på flera hotell eller billigare privat boende i lägenheter, rum och små privata läger. Vi rekommenderar att du besöker Gamla stan Dubovac från 1200-talet med utsikt över hela staden och dess omgivningar och de historiska sevärdheterna i stadsmuseet, den heliga treenighetskyrkan och det franciskanska klostret med ett galleri. Under sommaren kan du uppdatera dig i den klara floden Korana på Foginovo-stranden i stadens centrum, och du kan besöka den världsberömda nationalparken Plitvice Lakes, som ligger bara cirka 80 km bort. Om du reser genom Karlovac, se till att komma in, minst en dag och denna vackra stad kommer säkert att glädja dig med dess naturliga omgivningar och den romantiska gamla stan. Sök efter prisvärt privat boende i Karlovac och omgivningen. Lägenheter, rum och fritidshus i Karlovac, billigare upp till 40% utan höga byråavgifter. Välkommen till Karlovac!

Karlovac Väderprognos