Lägenheter och privat boende Čiovo - Okrug Donji

Okrug Donji är en pittoresk turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger på västkusten på ön Čiovo, 8 kilometer sydväst om den historiska staden Trogir. Čiovo är ansluten med bro till fastlandet genom den historiska kärnan i Trogir, så alla platser på ön Čiovo är lättillgängliga för turister eftersom det inte finns någon broavgift. Okrug Donji har cirka 300 invånare och administrativt tillhör det kommunen Okrug eller...

Sortera efter:

Lägenhet Anamaria

Čiovo - Okrug Donji

Från havet 250 m
Kapacitet 6 personer

från 87 €

Lägenheter Aranzina

Čiovo - Okrug Donji

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenhet Okrug Donji 7

Čiovo - Okrug Donji

Från havet 10 m
Kapacitet 1 personer

från 50 €

Lägenhet Tea

Čiovo - Okrug Donji

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 55 €

Lägenhet Rina

Čiovo - Okrug Donji

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Lägenheter Kristina

Čiovo - Okrug Donji

Från havet 70 m
Kapacitet 20 personer

från 55 €

Lägenhet Anamaria ( Čiovo - Okrug Donji)

Anläggningen ligger 200 meter från stranden. Beach betonar skönheten och renligheten. Stranden är också en café gammal hamn där vi alltid kan återskapa bra. Butiken ligger ca 80 meter bort. Det är också staden Trogir, som är känd för sina antikviteter och händelser som äger rum under sommarperioden. I byn Okrug Donji och Gornji kända dalmatiska fiske nätter. Lägenheten ligger i en del av staden som är skild från buller och är idealisk för semester. Så kom till lägenheten Anamaria du kommer inte ångra

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Anamaria

Från havet 250 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 87 €

Lägenheter Aranzina ( Čiovo - Okrug Donji)

Vacker villa 30 m från stranden, 5 km från UNESCO stad Trogir och 10 från Split airp. Omgivet av skog med tallar kan du lyssna sångfåglar, bort från trafik och ljud, lugnt och tyst.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Aranzina

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Okrug Donji 7 ( Čiovo - Okrug Donji)

Lägenhet Okrug Donji nära Trogir 2 + 2, första raden till havet, stor terrass med havsutsikt, luftkonditionering, wifi, parkering, utomhusdusch på gården, oljan är ca 40 m bort, lugnt ställe nära staden Trogir

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Okrug Donji 7

Från havet 10 m
Kapacitet 1 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Tea ( Čiovo - Okrug Donji)

Lägenhetste på 64m2 har 2 sovrum med vacker havsutsikt från varje rum. Stor terrass med utsikt över trädgården är lämplig för avkoppling och umgänge. Luftkonditionering och gratis parkering ingår i priset. Nära huset finns en strand, restaurang, butik och bankomat.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Tea

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Rina ( Čiovo - Okrug Donji)

Duplexlägenhet uthyres i ett familjehus med rymlig terrass, kök och vardagsrum. Lägenheten har tre sovrum och extrasängar vid behov. Varje rum har sin balkong och det finns två badrum. Lägenheten ligger i en lugn naturmiljö med utsikt över havet och öarna och ligger 100 meter från stranden. Boendet ligger 7 kilometer från Trogir och 35 till 45 minuters bilresa från Splits flygplats. Husdjur är välkomna, det tillkommer ingen extra kostnad, obegränsat internet för gästerna tillhandahålls och lägenheten är utrustad med luftkonditionering, tvättmaskin, diskmaskin etc. Värden står till ditt förfogande för ytterligare information eller förfrågningar (båtuthyrning, bil) , utflykter, underhållning).

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Rina

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Kristina ( Čiovo - Okrug Donji)

Apartments Kristina ligger i familjens familjehus Opačak, som ligger vid infarten till Okrug Donji, på Ciovo inte långt från staden Trogir, som också kallas Adriatiska havets pärla. Tre lägenheter har vacker havsutsikt och från de andra två lägenheterna har du en vacker utsikt över naturen (tallskog, salvia, rosmarin och andra medelhavsväxter). I omedelbar närhet av lägenheten finns havskusten (ca 100 m) där gästerna kan simma och stanna hela dagen och njuta av det rena och klara havet. Gästerna kan också gå till andra anlagda stränder med många extra faciliteter, som inte heller ligger långt från lägenheten. Vi har hyrt lägenheter länge och varje gäst som kom till oss var nöjd med boendet och servicen han får i våra lägenheter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kristina

Från havet 70 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 55 €

Turistguide - Čiovo - Okrug Donji

Čiovo - Okrug Donji  - Vapen Okrug Donji är en pittoresk turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger på västkusten på ön Čiovo, 8 kilometer sydväst om den historiska staden Trogir. Čiovo är ansluten med bro till fastlandet genom den historiska kärnan i Trogir, så alla platser på ön Čiovo är lättillgängliga för turister eftersom det inte finns någon broavgift. Okrug Donji har cirka 300 invånare och administrativt tillhör det kommunen Okrug eller Okrug Gornji. Okrug Donji är en idealisk plats för en familjesemester på grund av dess många vackra stränder och kristallklara vatten. Älskare av aktiva semestrar kan njuta av många aktiviteter som dykning, vattenskidor, fallskärmsflyg, fitnesscenter och tennis. Förutom många aktiviteter finns det också ett intressant erbjudande av mysiga strandbarer med bra musik. Platsen har några restauranger och tavernor, där serveras läckra fiskar och dalmatiska specialiteter, som rökt skinka, ost och vin med ljudet av populära dalmatiska låtar. Som alla små dalmatiska platser är det under sommaren organiserade kända fiskefestivaler och folksång. De som söker ett rikt nattlivskul kan ha en god tid i närliggande Trogir och Split. Vi inbjuder dig att besöka ön Čiovo och Okrug Donji, denna lilla och lugna plats med många vackra små stränder och vikar omgiven av grön doftande medelhavsvegetation. Sök efter billiga lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Okrug Donji. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Okrug Donji!

Čiovo - Okrug Donji Väderprognos