Lägenheter och privat boende Čiovo - Arbanija

Arbanija är en pittoresk liten stad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger på norra sidan av ön Čiovo, mellan bosättningarna Mastrinka och Slatina, bara 4 kilometer från den historiska staden Trogir. Arbanija har cirka 400 invånare och det tillhör administrativt staden Trogir. Bosättningen grundades på 1500-talet under byggandet av det Dominikanska klostret för det heliga korset. Det dominerar fortfarande panoramat på platsen och...

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Meri

Čiovo - Arbanija

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

från 40 €

Lägenheter Maribela

Čiovo - Arbanija

Från havet 40 m
Kapacitet 18 personer

från 35 €

Lägenhet Alka

Čiovo - Arbanija

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

från 70 €

Lägenheter Arbanija

Čiovo - Arbanija

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 43 €

Lägenhet Villa Nostra

Čiovo - Arbanija

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenhet Kiki

Čiovo - Arbanija

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenhet Vulic

Čiovo - Arbanija

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Lägenhet Colors Apartment

Čiovo - Arbanija

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

från 70 €

Lägenheter Hodak

Čiovo - Arbanija

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenheter Bela

Čiovo - Arbanija

Från havet 30 m
Kapacitet 18 personer

från 50 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Meri ( Čiovo - Arbanija)

Ett semesterhus i Arbanija på ön Ciovo, med 3 lägenheter, först rad till havet

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Meri

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Maribela ( Čiovo - Arbanija)

Lägenheterna Maribela ligger i Arbanija, en liten by på norra sidan av ön Ciovo, 4 km från Trogir, ett stadsmuseum under UNESCO-skydd. Arbanija-området är känt för sina vackra stränder, skogar täckte kusten och många små vikar. Platsen är idealisk för en lugn familjesemester utan buller och massor av turister. Letar du efter nattliv och underhållning i närheten av Trogir, Kastela, Split, Primosten är en bra tid. Lägenhet (6 +2) på husets första våning har tre sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med två extra sängar, två badrum (badkar / dusch) och ett stort kök. Alla rum har egen balkong. Framför huset finns en stor, säker parkering och en terrass med grill. På andra våningen erbjuder vi tre små lägenheter (2 + 1, 3 + 1, 3 + 0). Varje lägenhet har ett sovrum, litet kök med spis, kylskåp, luftkonditionering, toalett med dusch, stor terrass eller balkong med bord, stolar och parasoll.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Maribela

Från havet 40 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Alka ( Čiovo - Arbanija)

Trogir, Ciovo, Okrug Gornji. 3-rums-lägenhet 120 m2 med 7 +1 ležja (2 +2 +3), utrustat kök, vardagsrum, bredvid havet, separat ingång till huset, 32 m2 terrass med havsutsikt, terrass med utsikt över havet, strand 50 m lämplig för barn, stormarknad 100 m, parkering, grill.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Alka

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Arbanija ( Čiovo - Arbanija)

Lägenheterna ligger i Arbanija, en liten by på ön Ciovo som är ansluten till fastlandet. Denna bosättning ligger 3 km från Trogir, ett stadsmuseum under UNESCO-skydd. Arbania-området är känt för sina vackra stränder, skogar täckte kusten och många små vikar. Lägenheterna är idealiska för en lugn familjesemester utan buller och turistmassor. Letar du efter nattliv och underhållning nära Trogir, Kastela, Split, Primosten garanterar en bra tid.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Arbanija

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 43 €

Lägenhet Villa Nostra ( Čiovo - Arbanija)

Villa Nostra är en helt ny byggnad med fyra lägenheter. Var och en har ca 78 kvadratmeter. Två är på bottenvåningen, två på golvet. Alla har utsikt över havet. Våra gäster kan njuta av den stora terrassen med en pool och en grill. Från havet, affärer, restauranger, är vi bara 70 meter bort. Stranden är vår familj strandbar Škrapa som erbjuder dig en oförglömlig tid med de olika partierna, levande musik! Vårt team från hyrescentret erbjuder dig hyr scootrar, båtar, kajaker, cyklar, bilar samt transfereringar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Nostra

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Kiki ( Čiovo - Arbanija)

Lägenheten ligger i ett familjehus i Arbanija nära Trogir. Med havsutsikt och terrass. Den har två sovrum (4 + 2), vardagsrum, kök med all utrustning, badrum ... Inkluderar wifi, luftkonditionering, satellit ..

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kiki

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Vulic ( Čiovo - Arbanija)

Lägenheten ligger i en liten by nära Trogir. Det är idealiskt för en avkopplande familjesemester, eftersom det erbjuder fred och avskildhet. Nära stranden där det finns flera i området, liksom kaféer och restauranger. Moderna möbler, ger besökaren en bekväm semester. Bra transportförbindelser med staden Split erbjuder möjlighet att besöka denna vackra stad. Lägenheten har tre sovrum, varav den ena är ett vardagsrum, två badrum och ett kök och en stor terrass med vacker utsikt över naturen och havet. Lägenheten är avsedd för 6 personer. Köket har diskmaskin och mikrovågsugn. Lägenheten är luftkonditionerad och har internet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vulic

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Lägenhet Colors Apartment ( Čiovo - Arbanija)

Colors Apartment är en strandpromenad lägenhet i Arbanija på ön Čiovo, varmt designad med ett nytt fullt utrustat kök och matsal, två rymliga dubbelrum, vardagsrum med havsutsikt och badrum. Alla nyligen inredda och möblerade, underhållna till högsta städstandarden. Luftkonditionering. Perfekt för par, familjer eller vänner som vill bo i lugna omgivningar, med alla bekvämligheter närliggande. Närmaste stormarknad, strandbjörn och restaurang kan nås på en trevlig 3 minuters promenad. Värden erbjuder också parkeringsplatsen för garaget för din bil.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Colors Apartment

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Hodak ( Čiovo - Arbanija)

Våra lägenheter ligger 4 km från Trogir. Vi erbjuder boende i ett hus som kommer att försäkra ditt hem för fred och integritet. Den gamla delen av Trogir är skyddad av UNESCO. Staden Trogir är den bäst bevarade romansk-gotiska staden. Omgiven av väggar, torn och slott, dess små gator, stengolv och väggar med familjens vapensköldar är egentligen ett stadsmuseum. I Arbania och Trogir hittar du många restauranger och tavernor med dalmatiska specialiteter, särskilt fisk och skaldjur. Ön har en härlig natur och många små stränder och erbjuder ett stort antal halvdagsturer som du kan besöka de omgivande öarna, orörd natur av nationalparkerna Krka och Kornati, besöka helgedomen på ön och omgivningen. På mindre än en timmes bilresa kan du besöka den gamla Salona, ​​Split ... Välkommen! Breddgrad: 43.51205715082944, Längd: 16.303340792655945 Ny modern lägenhet med egen ingång. Lägenheterna har ett sovrum med en dubbelsäng, ett vardagsrum med soffa (säng för 2 personer), kök och badrum med dusch. Köket är utrustat med kylskåp, frys, spis och ugn, mikrovågsugn, brödrost, tallrikar, köksredskap och bestick och andra köksmaskiner. Trevlig vistelse i vardagsrummet har luftkonditionering, satellit-TV och tillgång till en terrass eller balkong. Vi tillhandahåller egna handdukar och sängkläder. Utrustningen är strykjärn med strykbräda, och på begäran kan vi erbjuda en tvättmaskin. Framsidan är en privat parkeringsplats och terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Hodak

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Bela ( Čiovo - Arbanija)

Vi ligger i en vacker liten by Arbanija på ön Čiovo nära Trogir och Split. Bela-lägenheterna är nybyggda i ett hus som ligger bredvid havet. På gården finns ett sommarkök med öppen spis som kan användas av gästerna. Lägenheterna är bekväma och modernt utrustade. De 4 + 2 lägenheterna består av två sovrum och en bäddsoffa i vardagsrummet. Lägenhet 2 + 2, som ligger på vinden i huset har ett sovrum och en bäddsoffa i vardagsrummet. Alla lägenheter bredvid badrummet har en separat liten toalett. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i alla lägenheter. Tillbringa din familjesemester med oss! Välkommen till ön Čiovo!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bela

Från havet 30 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Čiovo - Arbanija

Čiovo - Arbanija  - Vapen Arbanija är en pittoresk liten stad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger på norra sidan av ön Čiovo, mellan bosättningarna Mastrinka och Slatina, bara 4 kilometer från den historiska staden Trogir. Arbanija har cirka 400 invånare och det tillhör administrativt staden Trogir. Bosättningen grundades på 1500-talet under byggandet av det Dominikanska klostret för det heliga korset. Det dominerar fortfarande panoramat på platsen och det är dess främsta attraktion. Platsen utvecklas gradvis runt klostret, och under senare år utvecklas den intensivt turism tack vare vackra långa stenstränder, doftande tallskog som omger hela platsen och de små pittoreska vikarna. Arbanija är en idealisk plats för en lugn familjesemester utan folkmassor och buller. Det finns en restaurang, flera kaféer och affärer och en mängd moderna privata hus och lägenheter för semester. För dig som älskar nattliv och underhållning ligger Trogir och den världsberömda staden Split i närheten. Res till ön Čiovo och Arbanija och njut av alla bekvämligheter i ett trevligt medelhavsklimat, rent hav och de vackra långa stränderna. Sök efter billigt privat boende i Arbanija. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Arbanija!

Čiovo - Arbanija Väderprognos