Lägenheter och privat boende Seget

Kommun Seget består av sex byar, nämligen: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Seget Donji, Seget Gornji och Seget Vranjica. Seget Donji är den största bosättningen i Seget kommun och ligger bara två kilometer väster om UNESCO-staden Trogir och har en lång tradition inom turism. Tack vare det milda medelhavsklimatet och den gynnsamma geografiska positionen är invånarna i Seget främst engagerade i jordbruk, fiske och turism. Seget Gornji...

Utvalda lägenheter och privata boende i Seget

Sortera efter:

3 recensioner - 5/5

Lägenhet Katarina

Seget

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

från 65 €

Lägenheter Igralište Mirakul

Seget

Från havet 700 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Semesterhus Villa Marela

Seget

Från havet 600 m
Kapacitet 6 personer

från 200 €

Lägenheter Antonija

Seget

Från havet 500 m
Kapacitet 7 personer

från 40 €

Lägenhet Damir

Seget

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

från 100 €

Lägenheter Barišić

Seget

Från havet 150 m
Kapacitet 10 personer

från 83 €

Lägenheter Kurtović

Seget

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 52 €

Lägenheter Lana

Seget

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Zulim

Seget

Från havet 100 m
Kapacitet 24 personer

på förfrågan

Lägenhet Croeso

Seget

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 110 €

Lägenhet ULA

Seget

Från havet 450 m
Kapacitet 4 personer

från 70 €

3 recensioner - 5/5
Lägenhet Katarina ( Seget)

Lägenhet Katarina ligger i en liten och fridfull plats Seget Vranjica. Det ligger på bottenvåningen i privat byggnad. Lägenhet Katarina är perfekt för en bekväm semester för fyra personer. Den steniga stranden ligger bara 100 meter från apt. Sandstranden ligger 300 meter från apt. Vi är glada att bjuda in dig att tillbringa din semester i vår lägenhet. Välkommen i lägenhet Katarina.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Katarina

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Igralište Mirakul ( Seget)

Vi finns i den lilla byn Seget Vranjica, bara 4 km från den vackra staden Trogir. Vår lägenhet ligger i en lugn miljö full av grönska, och är lämplig för din perfekta semester. Vi erbjuder en aktiv och omväxlande semester och full trygghet för dina barn. Vacker plan med konstgräs där du kan spela fotboll, basket, volleyboll och så vidare. Det finns också erbjudande om klättring på de närliggande topparna i den vackra utsikten och cykling. Kort sagt, vi uppfyller alla dina önskemål.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Igralište Mirakul

Från havet 700 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Semesterhus Villa Marela ( Seget)

Gammalt renoverat dalmatiskt hus med två lägenheter, ett med ett sovrum och andra med två sovrum och pool, plats för sittande och sommarkök. Allt är nära, lokal strand, flygplats och Trogir.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Marela

Från havet 600 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 200 €

Lägenheter Antonija ( Seget)

Bekväma lägenheter med familjerum med en rymlig terrass och vacker utsikt över hela Trogirbukten. Lägenheterna har ett rymligt sovrum med dubbelsäng, kök med vardagsrum med två sängar, badrum med badkar och anteroom. Parkering finns i gården av familjen huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Antonija

Från havet 500 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Damir ( Seget)

Apartment Damir har ett läge i Seget nära Trogir, bara 1,2 km från slottet Kamerlengo och 15 minuters promenad från Trogirs gröna marknad. Boendet ligger 1,3 km från Peterskyrkan. Lägenheten består av 3 sovrum, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök och 2 badrum. Boendet har luftkonditionering och ett badrum med badkar och tvättmaskin. Lägenheten har en grill. Boendet har en terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Damir

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 100 €

Lägenheter Barišić ( Seget)

Seget Vranjica är en liten turistort i centrala Dalmatien, som ligger 5 kilometer norr om Trogir och 8 kilometer från Splits flygplats. På grund av sin närhet till Splits färjehamn, som förbinder fastlandet med många vackra dalmatiska öar, är BARISIC-lägenheterna en idealisk utgångspunkt för att utforska den adriatiska kusten. Vackra, rymliga och bekväma lägenheter erbjuder dig det perfekta boendet under din semester i Dalmatien. Vackert inrett privat boende i Seget Vranjica ligger i ett hus omgivet av grönska och alla boendeenheter har en stor terrass med utsikt över det azurblå Adriatiska havet. Trogirs riviera och Seget Vranjicas omgivningar är kända för sina avskilda vikar, klapperstensstränder och frodig medelhavsvegetation.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Barišić

Från havet 150 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 83 €

Lägenheter Kurtović ( Seget)

Apartments Kurtović ligger i Seget Donji, nära Hotel Medena. Objektet ligger cirka 100 meter från stranden. Det finns 2 st 3-bäddslägenheter inne i objektet. Lägenheterna har luftkonditionering, havsutsikt från balkongerna och parkeringsplatser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kurtović

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 52 €

Lägenheter Lana ( Seget)

Lägenheter Lana ligger i Seget Donji, en liten fiskeby, bara 1,5 km från Trogir centrum. Staden Trogir, dess gamla kärna, har varit under UNESCO-skydd sedan 1997. Om du gillar lugn och ro som omger. Vårt hus erbjuder boende för upp till 11 personer i 4 lägenheter. Nära huset (20 m - 70 m) hittar du restauranger, läkarmottagning, apotek, butiker, postkontor. Flygplatsen Split ligger 5,5 km bort. Vacker 3 km lång lungomare förbinder Seget Donji med Hotel Medena ett det största hotellet i Trogir-området. Det är ett centrum för många vattensportaktiviteter som parasailing, jetskidor, dykskola och andra sportaktiviteter som tennis, beachvolleyboll, minigolf, ridskola ... Känn och upplev skönheten i vår region och njut av i din semester. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lana

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Zulim ( Seget)

Zulim Apartments erbjuder dig semester i massor av dalmatiska sol och hav, som ligger i Seget Donji, nära UNESCOs stad Trogir. Avslutade och möblerade lägenheter i ett lugnt område med härlig utsikt över havet och den gamla byn Seget med segelbåt Baotic.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zulim

Från havet 100 m
Kapacitet 24 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Croeso ( Seget)

Byggd 2007 är detta sydläge - hela dagen sol - penthouse typ lägenhet med fantastisk havsutsikt beläget i byn Seget Donji nära Trogir. Med mycket modern inredning och inredning är denna snyggt designade rymliga egendom ett idealiskt semesterutflykt. Designen ger förutom ett sovrum, två stora gallerior sovrum. Timmar kan spenderas på den stora balkongen och njuter av att titta på maritima världen förbi. Lägenheten är en del av ett komplex av sex oberoende - naturligtvis har alla egna tillgångar etc. En fem minuters promenad tar dig till "Lungomare" - en 4 km lång strandpromenad- Fastigheten är en lätt 10 minuters bilresa från Split Airport - för dem som inte vill hyra bilar kan man göra att samla / leverera från / till flygplatsen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Croeso

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 110 €

Lägenhet ULA ( Seget)

Apartment Ula ligger i Seget Donji nära staden Trogir. Kapacitet för 4 personer. Lägenheten har 2 sovrum, ett vardagsrum med luftkonditionering, ett utrustat kök, ett badrum med dusch och en terrass med utsikt över havet och ön Čiovo. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet ULA

Från havet 450 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Seget

Seget  - Vapen Kommun Seget består av sex byar, nämligen: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Seget Donji, Seget Gornji och Seget Vranjica. Seget Donji är den största bosättningen i Seget kommun och ligger bara två kilometer väster om UNESCO-staden Trogir och har en lång tradition inom turism. Tack vare det milda medelhavsklimatet och den gynnsamma geografiska positionen är invånarna i Seget främst engagerade i jordbruk, fiske och turism. Seget Gornji byggdes 1564 när Trogir-adelsmannen James Rotondo fick tillstånd att bygga slottet. Senare runt slottet kommer att bilda en bosättning som var omgiven av en försvarsmur och fyra torn på grund av det turkiska hotet. Inne i slottet i Seget ligger sockerkyrkan Our Lady of the Rosary, som byggdes på 1700-talet. Hela kommunen Seget är en lämplig destination för familjeturism. Hela kusten sträcker sig en vacker stenstrand med kristallklart vatten och många restauranger och barer. Längs stranden ligger en fin strandpromenad till hotell - lägenhetskomplexet Medena. Nära hotell Medena finns det många aktiviteter för barn och vattensporter, tennisbanor och andra idrottsanläggningar som är öppna för alla besökare. Förutom hotellet erbjuder Okrug många och olika privata boenden från lyxiga sviter med en fantastisk utsikt över Okrug, Trogir och Čiovo, till lågprisrum och lägenheter bredvid stranden. Vi inbjuder dig att besöka Seget och upptäcka alla dess intressanta och rika turist- och gastronomiska erbjudanden! Välkommen till Seget!

Seget Väderprognos